nikosxeng3 Δημ. July 14, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 σχετικά γρήγορα. ουσιαστικά κάνει μια πρόεπισκόπηση Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. July 15, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Με 60’ ομιλία μόνο χτες πήγε στο 48%, άρα μιλάμε για 3-4 μέρες μπαταρία, αλλά με πλην χρήση! Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Και έτσι για να γελάμε το 8110 with COSMOTE έχει φτάσει σε σημείο να δίνει internet by hotspot στο Χ ( εδώ η Vodafon έχει ένα ζόρι) και όλοι κοιτάνε καλά καλά το μικρό θαυματουργό κόσμημα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Farsalinos Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Σ' ωραίοςςςςςς...Οταν είχα ξεμείνει από mb στο 8άρι, του έδινα ίντερνετ μέσω bluetooth από το 5310 μου.... γλέντιααα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. July 16, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Ναι... Άλλωστε ξέρω άτομα με δυο νούμερα - σε smart κι απλό κινητό - που χάνουν ΜΒ, σου λέει που να βγάζω την κάρτα να την βάλω στο άλλο κ.ο.κ.... Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Έχει Viber ή messenger Facebook? Sent from my iPhone using Tapatalk Τίποτε από τα δύο.! Αν είχε και κάποιο από αυτά θα ήταν Τέλειο ... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. July 16, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Υπάρχουν δηλώσεις ότι θα υποστηριχθεί το WhatsApp https://www.phonearena.com/news/Nokia-8110-4G-WhatsApp-support_id106436 Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Να ενημερώσω ότι το 8110 θα λάβει στο μέλλον, μέσω αναβάθμισης, τόσο VoLTE όσο και VoWiFi. Ειδικά το VoWiFi το θεωρώ πολύ σημαντικό. Φέτος με το 6.1 που υποστηρίζει VoWiFi έχω σωθεί στο χωριό που δεν έχουμε σχεδόν καθόλου σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grnka Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 εντος ημερων θα το παρω και εγω αφου πουλησω το μι α1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias1313 Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Ρε μάγκες όσοι το πήρατε πείτε εντυπώσεις .... θέλω να το πάρω για δεύτερο να ξεφύγω λίγο από το λιώσιμο που κάνω με τα παιχνίδια και στο σερφάρισμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. July 24, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Έχω αναφερθεί εκτενώς σε προηγούμενες σελίδες. Το τηλεφωνικό έφυγε από εμένα παιδιά. Απλώς να αναφέρω ότι μετά από επαναφορά υπήρχε το VoLTE στις ρυθμίσεις. Κι ένα τελευταίο με εξαγωγή επαφών μέσω ΒΤ στέλνει το vcf αρχείο στο άλλο τηλέφωνο. Αυτά από εμένα καλή συνέχεια στην σειρά. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 15, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 Review όπου αναφέρει για τον καταπληκτικό σε ένταση ηχο γενικα που είχα αναφερθεί. https://m.gsmarena.com/nokia_8110_4g-review-1799.php Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris8 Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 (edited) Άκυρο ! Έγραψα σε λάθος νήμα ! Edited August 28, 2018 by chris8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 βρηκε καποιος, μηπως, πως μεγαλωνει η γραμματοσειρα ''ψειρα'' που εχει? (και απευθυνεται, υποτιθεται, και στους 40σαμθινγκ τρομαρα τους..) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREG75 Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 (edited) Να ενημερώσω ότι το 8110 θα λάβει στο μέλλον, μέσω αναβάθμισης, τόσο VoLTE όσο και VoWiFi. Ειδικά το VoWiFi το θεωρώ πολύ σημαντικό. Φέτος με το 6.1 που υποστηρίζει VoWiFi έχω σωθεί στο χωριό που δεν έχουμε σχεδόν καθόλου σήμα. Το VoLte λειτουργεί ήδη σε εμένα εδώ και μερικές μέρες μέσω αναβάθμισης που ήρθε Όσο για το wi-fi calling Δυστυχώς η συσκευή δεν το υποστηρίζει οπότε δεν μπορεί να γίνει ούτε με αναβάθμιση ( Το VoLte λειτουργεί ακόμα και με κλειστά τα δεδομένα ) Edited December 12, 2018 by GREG75 Παράθεση GREG 75 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JtheGreek1 Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Καλώς σας βρήκα. Το αγόρασα με την πρώτη και μάλιστα το είχε προσφορά το E-SHOP με 63,90. 1) Θέμα γραμματοσειράς όντως δεν βλέπω αν υπάρχει κάπου που μπορείς να την μεγαλώσεις κτλ 2)Θέμα με τους ήχους συστήματος... ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ - ΗΧΟΣ -ΗΧΟΙ-Ειδοποιήσεις... εδώ για τα μηνύματα δεν μπορώ να βάλω κάποιον άλλο ήχο πέρα από αυτούς τους 7 που έχει. Να προσθέσω εγώ δηλαδή .Εχει μόνο τους δικούς του και είναι όλοι ποοοολυ χαμηλοί. 3) διαχείρηση τόνων . Ειδοποιήσεις. Γιατί ακριβώς το έχει αυτό εδώ??? απλά για να κάνω αναπαραγωγή και κοινοποίηση τους 8 ήχους που έχει ? 4)Αλλαγή των δύο πάνω πλήκτρων. Δεν γίνετε . το αριστερό για Ειδοποιήσεις και το Δεξί για Συντομεύσεις. Ούτε τα πλήκτρα στο κεντρικό κουμπί αλλάζουν. Πχ στα προηγούμενα με δεξί κλικ ειχε τις επαφές ,αριστερό την κάμερα , πάνω τα sms κάτω τις επαφες κτλ . Τα όριζες εσύ όπως ήθελες. Τώρα ΟΧΙ. 5) Μηνύματα. Έχει μέχρι 60 χαρακτήρες και μετά σε πάει σε 2ο μήνυμα κτλ...Που τα προηγούμενα που είχε 160 χαρακτήρες???Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια ρύθμιση για αυτό? 6) Store ??? Xaxaxa 16 παιχνιδια , 5 βοηθητικά προγράμματα , και το TWITTER ... ... Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικά με τα παραπάνω, ρύθμιση ήχου sms ,μέγεθος χαρακτήρων SMS, μέγεθος γραμματοσειράς κτλ... τα φώτα του θα μας είναι πολύτιμα. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Μπορείς να απαντήσεις σε μία κλήση χωρίς να ανοίξεις το πορτάκι; Να μιλάς δηλαδή με κλειστό το πορτάκι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JtheGreek1 Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 OXI. Αν δεν ανοίξει το πορτάκι ,δεν απαντάς. Εκτός αν έχεις bluetooth συνδεδεμένο και απαντήσεις από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 OXI. Αν δεν ανοίξει το πορτάκι ,δεν απαντάς. Εκτός αν έχεις bluetooth συνδεδεμένο και απαντήσεις από εκεί. Κατάλαβα ευχαριστώ. Οι επαφές από τον λογαριασμό Google συγχρονίζονται καλά ή έχουν θέματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JtheGreek1 Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 Εγώ επειδή τις είχα στο προηγούμενο Νοκια που έιχα , έκανα αντίγραφο ασφαλείας πιστεύοντας πως θα το δεί και τα μεταφέρει... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Έτσι νόμιζα... Αλλά πού. Τελικά τις έκανα ¨κάρτες¨και τις πέρασε σαν εισαγωγή από τις επαφές.. Θέλει να το συνιθήσεις λίγο. Καμία σχέση με τα υπόλοιπα. Και το μενού του είναι τελείως διαφορετικό. Το επιπλέον καλό είναι πως γίνετε με ρύθμιση WIFI HOT SPOT και δίνει internet παντού.... Η μπαταρία δε όταν το κάνεις έτσι , εξανεμίζετε σε λίγη ώρα. Από 100% φόρτιση που το είχα , για 3 ώρες χρήση ώς WIFI HOTSPOT πήγε στο 32%....Θα δείξει... όσο για το σήμα??? Η μία κάρτα είναι Wind F2G που είχα πάντα και έπιανε 5στα5 σήμα στα προηγούμενα ΝΟΚΙΑ , σε αυτό είναι διαρκώς στο 1στα5 στον ίδιο χώρο και στην 2η κάρτα που είναι VODAFON CU είναι μία 5στα5 ,μία 1στα5 στο ίδιο πάντα σημείο...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 Εγώ επειδή τις είχα στο προηγούμενο Νοκια που έιχα , έκανα αντίγραφο ασφαλείας πιστεύοντας πως θα το δεί και τα μεταφέρει... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Έτσι νόμιζα... Αλλά πού. Τελικά τις έκανα ¨κάρτες¨και τις πέρασε σαν εισαγωγή από τις επαφές.. Θέλει να το συνιθήσεις λίγο. Καμία σχέση με τα υπόλοιπα. Και το μενού του είναι τελείως διαφορετικό. Το επιπλέον καλό είναι πως γίνετε με ρύθμιση WIFI HOT SPOT και δίνει internet παντού.... Η μπαταρία δε όταν το κάνεις έτσι , εξανεμίζετε σε λίγη ώρα. Από 100% φόρτιση που το είχα , για 3 ώρες χρήση ώς WIFI HOTSPOT πήγε στο 32%....Θα δείξει... όσο για το σήμα??? Η μία κάρτα είναι Wind F2G που είχα πάντα και έπιανε 5στα5 σήμα στα προηγούμενα ΝΟΚΙΑ , σε αυτό είναι διαρκώς στο 1στα5 στον ίδιο χώρο και στην 2η κάρτα που είναι VODAFON CU είναι μία 5στα5 ,μία 1στα5 στο ίδιο πάντα σημείο...... μην πως χρειάζεται να γυρίσεις το σήμα στο 2g ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SYZo Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Καλημερα, εχω το εξης προβλημα, εχω περασει τις επαφες μου απο το gmail αλλα οταν με παιρνουν τηλεφωνο δεν αναγνωριζει τον αριθμο. Σαν να μην εχει περαστει η επαφη. Εχει κανεις καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_M Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Έχω πάρει το μαύρο από την Τετάρτη οπότε σαν πρώτη εντύπωση μπορώ να πω ότι Βασικό ότι στις επαφές με το Gmail άψογη συνεργασία μου κατέβασε 1800 επαφές σε χρόνο dt . Καλησπέρα οι 1800 επαφές έχουν αποθηκευμένο 1 νούμερο η κάθε μία ή έχουν και διπλές τριπλές εγγραφές? και αν δείχνει πόσες ακόμα επαφές χωράνε? Ευχαριστώ Παράθεση Always have your stuff when you need it with @Dropbox. Sign up for free! http://db.tt/SUJgwURV Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Ερώτηση viber Εφαρμογη για αυτο το τηλέφωνο υπάρχει; Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Ακόμα όχι.. Αυτό περιμένω κι εγώ όπως και πολύ άλλοι αν δεις στα σχόλια: https://www.kaiostech.com/meet-the-apps-available-on-kaios/ Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts