s_wind Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 (edited) Φίλε μου για να το γράφω σημαίνει πως συμβαίνει κάτι, απλά μου φαίνεται παράξενο να δουλεύει στις εφαρμογές ακαριαία όντως, αλλά, στο ξεκλείδωμα να χωλαίνει.... Θα το δοκιμάσω αυτό που είπες αν και νομίζω δεν θα γίνει κάτι, φαίνεται να λειτουργεί σωστά, αλλά, μόνο στις εφαρμογές. Επισης Πιστευω να εχεις βαλει στις επιλογες προγραμματιστη την τριτη κλιμακα Off και τις δυο πρωτες 0.5 αλλιως θα σου ανοιγει αργα. Edited January 14, 2019 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Ναι, ήταν από τα πρώτα πράγματα που έκανα μόλις διάβασα τις οδηγίες σου.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Επισης Πιστευω να εχεις βαλει στις επιλογες προγραμματιστη την τριτη κλιμακα Off και τις δυο πρωτες 0.5 αλλιως θα σου ανοιγει αργα.Δε το βρίσκω αυτό ρε συ και δε θυμάμαι αν το είχα κάνει Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Δε το βρίσκω αυτό ρε συ και δε θυμάμαι αν το είχα κάνει Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk :secret:πηγαινε ρυθμισεις / πληροφοριες για το τηλεφωνο /πληροφοριες για το λογισμικο / αριθμος κατασκευης πατα 7 φορες επανω του θα ενεργοποιηθει το μενου επιλογες προγραμματιστη . Βγες εξω πηγαινε ρυθμισεις κατω-κατω επιλ.προγραμματιστη μπες και πηγαινε κατω κατω θα βρεις τις τρεις κλιμακες ειναι τωρα στο 1x .Βαλε τις 2 πρωτες 0.5 την τριτη Off.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Καλά πολύ pro καταστάσεις! :D Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Καλά πολύ pro καταστάσεις! :D Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ε τωρα πιστευω να εχεις ααααλλο τηλεφωνο ....:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Καλά πολύ pro καταστάσεις! :D Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από το 2010 βάζουμε 0 τα 3 animations. Πολυ πιο σφαιρατα κινητα σε κάθε περίπτωση. Όπως και με τα gestures με το swipe home button. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Από το 2010 βάζουμε 0 τα 3 animations. Πολυ πιο σφαιρατα κινητα σε κάθε περίπτωση. Όπως και με τα gestures με το swipe home button. Δεν βαζουμε ποτε και τα τρια Off .Οχι οτι ειναι κατι κακο .Το λειτουργικο μετα απο κανα 3-5 λεπτα αδρανειας οταν το ξυπνας εαν τα εχεις και τα τρια Off τα μενου χανουν την ομαλοτητα και αναβοσβηνουν σπαστικα για καποια δεκατα σαν να κανουν διακοπες.Γιαυτο υπαρχουν κλιμακες και η υπαρξη τους οφειλεται να δινει το δικαιωμα χρονου εναλλαγης προσφεροντας στον κατοχο το αναλογο εφε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Δεν βαζουμε ποτε και τα τρια Off .Οχι οτι ειναι κατι κακο .Το λειτουργικο μετα απο κανα 3-5 λεπτα αδρανειας οταν το ξυπνας εαν τα εχεις και τα τρια Off τα μενου χανουν την ομαλοτητα και αναβοσβηνουν σπαστικα για καποια δεκατα σαν να κανουν διακοπες.Γιαυτο υπαρχουν κλιμακες και η υπαρξη τους οφειλεται να δινει το δικαιωμα χρονου εναλλαγης προσφεροντας στον κατοχο το αναλογο εφε. Δεν το έχω παρατηρήσει αυτό που λες. Εννοείς κάτι σαν flickering? Παντα στο 0 τα έχω δεν τα μπορώ αυτά τα εφέ. Αλλους τους αρέσει όμως αρκετά. Nova launcher πάντα. Ίσως το κάνει αυτό που γράφεις σε stock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 (edited) Δεν το έχω παρατηρήσει αυτό που λες. Εννοείς κάτι σαν flickering? Παντα στο 0 τα έχω δεν τα μπορώ αυτά τα εφέ. Αλλους τους αρέσει όμως αρκετά. Nova launcher πάντα. Ίσως το κάνει αυτό που γράφεις σε stock? Δεν συμβαινει οταν εισαι μονιμα ενεργος και κρατα τις εφαρμογες στη μνημη.Εαν θες να το δεις καλυτερα Εχοντας και τα τρια στο Off κανε κλεισιμο ολων τον εφαρμογων και ασε την συσκευη να πεσει για κανα τριλεπτο σε αδρανεια .Εκει θα δεις τις καθυστερησεις πιο εντονα οταν θα ξαναμπεις και πλοηγηθεις στο μενου της συσκευης.Λεπτομερειες συζηταμε βεβαια τωρα οκ.Για πρωτη φορα στο Android 9 ολα αυτα λαμβανουν τελος γιατι τα ζητηματα των animation τα εμπλουτισε η samsung με εχτρα επιλογες. Edited January 14, 2019 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newcell Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Καλησπέρα, έχω το κινητό καμια βδομάδα αλλά δεν έχω ασχοληθεί πολύ θέλω να πάρω θήκα και γυαλί. Απο θήκες λέω αυτές https://www.skroutz.gr/s/13969544/Spigen-Liquid-Air-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Galaxy-A8-2018.html#reviews , https://www.skroutz.gr/s/13969556/Spigen-Slim-Armor-Metal-Slate-Galaxy-A8-2018.html , για κάτι πιο καλό και λεπτό, απο γυαλάκι τι να πάρω? καμια ιδέα για κάτι λεπτό? να έχει κολλα η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Ανοίγω το κινητό να δω ένα μήνυμα και βλέπω στην οθόνη του ενα παράθυρο διαφημιστικό, τι συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeorge Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Κάποια εφαρμογή που πετάει διαφημιστικά ξεκίνα να διαγράφεις τις τελευταίες που έβαλες Παράθεση Γιώργος...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Κάποια εφαρμογή που πετάει διαφημιστικά ξεκίνα να διαγράφεις τις τελευταίες που έβαλεςΈχω πολύ καιρό να εγκαταστήσω κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Έχω πολύ καιρό να εγκαταστήσω κάτι Καθαρισμο browser . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 AdGuard - Mod. Μονο την συγκεκριμενη εκδοση η οποια δεν προκαλει απωλεια μπαταριας σε σχεση με αλλες εκδοσεις .Εαν εχετε αλλη εκδοση διαγραψτε τη πρωτα και μετα βαλτε αυτη. Εαν σας ζητηθει να κανετε update δεν θα κανετε. https://mega.nz/#!LcYiRaiR!BLpXwSgngqQAh3BPUOqSTmrZVIEk8pMhYLfhzBTUVN4 Χρειάζεται καμία ιδιαίτερη ρύθμιση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Οχι μονο Enable θα κανεις .Τα αλλα τα κανει μονο του . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 Καινούρια αναβάθμιση ήρθε σήμερα σε εμένα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 Καλημερα στην ομάδα φιλε s wind εχω παθει πλακα με τη παρτη σου :)..Φοβερό το support σου στην ομάδα εχω κρατησει πολλα trick σου στη φωτογραφία..Λοιπον ψήνομαι για αμεση αγορά,Το μονοκαρτο ειναι καμια 25 ευρω πιο φθηνό!!Παιζει ομως το Dual sim να εχει πιο ισχυρό σήμα;λογω διπλης κεραίας;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 (edited) Παιδια μολις παρέλαβα φοβερό φαίνεται..Αλλά ήρθε με android 8.0.0 είναι λογικό;;;Με nougat δεκ βγήκε; Και εχει και μια εφαρμογη myvodafobe μεσα,τι φαση; Edited February 13, 2019 by Giannis114 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 Παιδια μολις παρέλαβα φοβερό φαίνεται..Αλλά ήρθε με android 8.0.0 είναι λογικό;;;Με nougat δεκ βγήκε; Και εχει και μια εφαρμογη myvodafobe μεσα,τι φαση; Και εγώ με 8 το πήρα, πριν τρεις μήνες σχεδόν.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 Παιδια μολις παρέλαβα φοβερό φαίνεται..Αλλά ήρθε με android 8.0.0 είναι λογικό;;;Με nougat δεκ βγήκε; Και εχει και μια εφαρμογη myvodafobe μεσα,τι φαση; Οι νέες παρτίδες περιέχουν την νέα εκδοση, λογικό. Έχει λειτουργικό απο πάροχο vodafone γι αυτό θα χει την εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 Ευχαριστώ για το χρόνο σας..Το κακό είναι ότι η μία Vodafone όχι μόνο δεν διαγράφετε αλλά ούτε απενεργοποιείτε..Κατά τα άλλα το τηλεφωνακι είναι πιστόλιιιιι :D :) :S Φοβερές καμερούλες ακόμα και σε βραδινές!!!!Αυτονομια;;;Λιώσιμο με στήσιμο και 3 κ μισή ώρες οθόνη και είναι ακόμα στο 63%..Η καλύτερη επιλογή στα χρήματα του και μου :)..Φτου να μην το ματιασω το διαμαντάκι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 Στις ρυθμίσεις της κάμερας που είναι οι χειροκίνητες ρυθμίσεις? Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Στις ρυθμίσεις της κάμερας που είναι οι χειροκίνητες ρυθμίσεις? Εκεί που λέει επαγγελματική.Οπως μπαίνουμε στη κάμερα το πρώτο mode είναι το αυτόματο,αν κάνουμε 2 swipe αριστερά είναι η "επαγγελματική" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts