sakaflias Δημοσιεύτηκε May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 10, 2005 Θελω να κανω καποια εκπληξη σε πολυ φιλικο μου ζευγαρι που παντρευετε σε λιγες μερες. Καναμε και σε αλλους γαμους οπως να γεμισουμε το αυτοκινητο το νυφικο με μπαλονια κλπ. Δωστε μου τα φωτα σας και τις ιδεες σας να κανω κατι καλο στους φιλους μου. Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Πυροτεχνήματα... :rolleyes: :) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 mpa de xreiazete tipota..o filos sou tha dei tis ekplikseis otan pantreutei... Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. May 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Πυροτεχνήματα... :rolleyes: :) Poly καλη ιδεα. Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiteman Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 σε όλους μας αρέσει να γράφουμε πρωτότυπες ευχές... λοιπόν επειδή είναι καιρός που πλακώνουν οι γάμοι ας μοιραστούμε τις έξυπνες και πρωτότυπες ευχές μας :rolleyes: :) Παράθεση It’s nice to be important but it’s more important to be nice. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Noikiase mia limo kai stolise tin panemorfa kai dwse ta kleidia ston odigo. Omws na mhn to xeroyn, astous na stolisoun to diko tous amaxi kai otan pia kateyei i nifi na tin paei o odigos stin limo.. Tha pathei plaka! Kai meta o gampros a dei tin nifi na erxete se limo... Ekei kian tha pathei plaka! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Νοίκιασε δύο φουσκωτούς και όταν φτάσει η νύφη, βάλτους να την αρπάξουν... αν ο φίλος σου τρέξει θα πεί ότι είναι αποφασισμένος να παντρευτεί οπότε την ξαναγυρίζεις πίσω, αν κάνει την πάπια εσύ δεν ξέρεις τίποτα... :p :p :p Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 epishs mporeis na pareis ena forhto armonio kai na kaneis th diafhmish tou cutty shark(nomizo) an h nyfh arxisei kai trexei tote kati de paei kala... pera apo th plaka tora gia na sou poume idees prepei na mas peis ti ora einai o gamos ktl...giati ta purotexnhmata einai kalh idea alla an o gamos einai stis 6-7 to apogeyma xanoun,.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 ...giati ta purotexnhmata einai kalh idea alla an o gamos einai stis 6-7 to apogeyma xanoun,.. :p :p :p :D Αν είναι να δώσεις χρήματα για να τους κάνεις πλάκα... δεν τους κάνεις δώρο ένα καλό ταξίδι, που να μην το ξεχάσουν ποτέ! ;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 eklhplhksh 8elei to paidi na tous kanei...oute plaka ,oute doro...:p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Νοίκιασε δύο φουσκωτούς και όταν φτάσει η νύφη, βάλτους να την αρπάξουν... αν ο φίλος σου τρέξει θα πεί ότι είναι αποφασισμένος να παντρευτεί οπότε την ξαναγυρίζεις πίσω, αν κάνει την πάπια εσύ δεν ξέρεις τίποτα... :p :p :p Καλό και πρωτότυπο. Τοσο καλό που μπορεί να χαλάσει ένα γάμο. :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dogas Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 "Ας προσέχατε...." "Το δώρο που σας πήρα κοστίζει 300 ευρώ,αν χωρίσετε να μου επιστραφεί!" "Η λίστα γάμου ήταν ρατσισμός, να μη ξαναγίνει" και άλλα χαζά. Πλάκα κάνω! Δε νομίζω πως υπάρχει κάτι πιο αντιπροσωπευτικό από τα γνωστά "Να ζήσετε" ή "Καλούς Απογόνους". Παράθεση '70s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARMAGEDDON Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Μα, δεν διευκρινίζει : Θέλει να κάνει ευχάριστη έκπληξη στο ζευγάρι; Παράθεση H επίσημη ιστοσελίδα του Σ.Φ. ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ULTRAS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Και "Ο,τι επιθυμείτε να το πάθετε" :lol: Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Πηγαινε και "νοικιασε"-βρες καμια 10αρια κοπελες, κατα προτιμηση ομορφες-ψηλες κτλ κτλ (και Ρωσιδες χορευτριες κανουν :p ). Την ωρα που θα πηγαινει ο γαμπρος εκκλησια βαλτες στη σειρα να τον αποχαιρετουν και καλα. Να λενε: "Μας παιρνει το καλλιτερο παιδι, τι θα κανουμε τωρα κτλ κτλ", με ενα μοιρολατρικο υφος... :p Και οταν παει και η νυφη, να εχουν ενα πανό που να το κρατανε και να γραφει κατι του τυπου "Μας πηρες τον αντρα τον πιο ωραιο κτλ κτλ" Ή αλλιως ολες αυτες μπορει να τον κρατανε αγκαζε και οταν ερθει η νυφη, να πρεπει να τον αφησουν και να μην θελουν, και να βαλεις μερικους φιλους να τις απομακρυνουν...τυπου Σακκηηηηηηηη Ρουβα στυλ! ;) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARMAGEDDON Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Να ζήσετε...εεεεεε.....ποιοί είπαμε ότι είστε; Τα ονοματάκια σας; Παράθεση H επίσημη ιστοσελίδα του Σ.Φ. ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ULTRAS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Και του χρονου!!! :lol: :w00t: :yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARMAGEDDON Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Να τους δείξεις όλα αυτά τα posts και να τους πείς : "Κοιτάξτε τι θα μπορούσατε να είχατε πάθει..., αλλά ευτυχώς που έχετε εμένα για φίλο και τη γλιτώσατε"!!!!! Παράθεση H επίσημη ιστοσελίδα του Σ.Φ. ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ULTRAS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Να τους δείξεις όλα αυτά τα posts και να τους πείς : "Κοιτάξτε τι θα μπορούσατε να είχατε πάθει..., αλλά ευτυχώς που έχετε εμένα για φίλο και τη γλιτώσατε"!!!!! To καλυτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Προς τον άντρα: Συλληπητήρια :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Καλοριζικο! Αλιθεια ποσα χρονια εγγυησει εχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Εγώ στον γάμο δε σηκώνω αστεία και πιθανόν να κάνουν το ίδιο και οι νεόνυμφοι (η νύφη σίγουρα). Λοιπόν αυτές οι πλακίτσες του τύπου "και του χρόνου" είναι γρουσούζικες και όσο κι αν δεν πιστεύει κανείς σ' αυτά, στο βάθος της ψυχής του δε θέλει ούτε να το ακούει. Εκτός του ότι είναι και άκομψο! Επιτρέπονται μονο στον resurection_boy λόγω ηλικίας, αλλά σε κανέναν άλλον. Γράψτε κάτι χιουμοριστικό στα όρια της ευπρέπειας. Ακου "συλληπητήρια".... Σας τα λέω αυστηρά για να τονίσω πόσο αντίθετη είμαι μ' αυτό. Δεν πιστεύω να προσβληθήκατε ε? Φιλικά πάντα.. :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Εγώ στον γάμο δε σηκώνω αστεία και πιθανόν να κάνουν το ίδιο και οι νεόνυμφοι (η νύφη σίγουρα). Λοιπόν αυτές οι πλακίτσες του τύπου "και του χρόνου" είναι γρουσούζικες και όσο κι αν δεν πιστεύει κανείς σ' αυτά, στο βάθος της ψυχής του δε θέλει ούτε να το ακούει. Εκτός του ότι είναι και άκομψο! Επιτρέπονται μονο στον resurection_boy λόγω ηλικίας, αλλά σε κανέναν άλλον. Γράψτε κάτι χιουμοριστικό στα όρια της ευπρέπειας. Ακου "συλληπητήρια".... Σας τα λέω αυστηρά για να τονίσω πόσο αντίθετη είμαι μ' αυτό. Δεν πιστεύω να προσβληθήκατε ε? Φιλικά πάντα.. :) :) Καλα δεν νομιζω και να παει κανενας να πει τπτ τετιο στην πραγματικοτικτα. Στην πλακα τα λεμε να γελαμε. Αν καπιος παει και πει "συλληπητηρια" τοτε ειναι εκτος οριων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Εγώ στον γάμο δε σηκώνω αστεία και πιθανόν να κάνουν το ίδιο και οι νεόνυμφοι (η νύφη σίγουρα). Λοιπόν αυτές οι πλακίτσες του τύπου "και του χρόνου" είναι γρουσούζικες και όσο κι αν δεν πιστεύει κανείς σ' αυτά, στο βάθος της ψυχής του δε θέλει ούτε να το ακούει. Εκτός του ότι είναι και άκομψο! Επιτρέπονται μονο στον resurection_boy λόγω ηλικίας, αλλά σε κανέναν άλλον. Γράψτε κάτι χιουμοριστικό στα όρια της ευπρέπειας. Ακου "συλληπητήρια".... Σας τα λέω αυστηρά για να τονίσω πόσο αντίθετη είμαι μ' αυτό. Δεν πιστεύω να προσβληθήκατε ε? Φιλικά πάντα.. :) :) Επειδη εγω ειπα "και του χρονου" ας απαντησω στην φιλη μας. Εννοειται οτι αυτα δεν λεγονται ουτε για αστειο!! Απλως πλακα κανουμε. Ουτε σε εμενα αλλα πιστευω ουτε σε καποιον αλλο θα αρεσε να του πουν τετοια τραγματα την ημερα του γαμου του. Οι πλακες γινονται την προηγουμενη μερα στα bachelor και μεχρι εκει. Μετα ολοι μαζευονται για να χαρουν την ευτυχια του/της φιλου/φιλης τους. Αυτα απο μενα. Φιλικα και χωρις παρεξηγηση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Να έχουμε ένα θέμα για τους νεόνυμφους; :O Προσωπικά δε με πειράζει η πλάκα,απλά δεν ξέρω κατά πόσο σοβαρά ζητάνε ιδέες τα παιδιά. Αν δεν τους ενοχλεί,συνεχίστε...αλλιώς «συνεισφέρετε» όποιος μπορεί/θέλει. Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts