antrenik Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Πας στις Ρυθμίσεις, από εκεί επιλέγεις την "Έξυπνη Βοήθεια" (τρίτη επιλογή από το τέλος), μετά "Έλεγχος κίνησης" και μετά "Διπλό πάτημα".Για κάποιο λόγο δεν λειτουργεί Στάλθηκε από το FIG-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Σε μένα λειτουργεί το διπλό πάτημα για ξεκλείδωμα της οθόνης, για το κλείδωμα όχι (αλλά αυτό δεν με πειράζει, ίσα ίσα που με βολεύει γιατί τυχαίνει κάποιες φορές να κάνω διπλό κλικ όταν είμαι στον browser, οπότε θα μου κακοφαινόταν να κλείνει η οθόνη κάθε φορά που θα πατούσα διπλό κλικ στην οθόνη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Έβαλα Nova prime και τέλος Στάλθηκε από το FIG-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Ρε παιδιά, έχει καμία ρύθμιση για να μην σβήνει τόσο γρήγορα η οθόνη; Στάλθηκε από το FIG-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Πήγαινε στις Ρυθμίσεις, μετά στην "Προβολή" και από εκεί στην "Απουσία δραστηριότητας" για να ορίσεις τον χρόνο που θα παραμένει ενεργή η οθόνη. Νομίζω όμως ότι αν παραμείνει ανενεργή η οθόνη για 1 λεπτό, τότε σκοτεινιάζει πολύ (προφανώς για εξοικονόμηση ενέργειας) χωρίς να κλείσει η ωστόσο η οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Πήγαινε στις Ρυθμίσεις, μετά στην "Προβολή" και από εκεί στην "Απουσία δραστηριότητας" για να ορίσεις τον χρόνο που θα παραμένει ενεργή η οθόνη. Νομίζω όμως ότι αν παραμείνει ανενεργή η οθόνη για 1 λεπτό, τότε σκοτεινιάζει πολύ (προφανώς για εξοικονόμηση ενέργειας) χωρίς να κλείσει η ωστόσο η οθόνη.Μου το είχε σβηστό και δεν μπορούσα να το ρυθμίσω, έφταιγε μια άλλη ρύθμιση, ευχαριστω!!! Στάλθηκε από το FIG-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 καλησπερα παιδια μολις το πηρα με επιδοτηση,εχω καποιες αποριες και θελω τα φωτα σας,στο θεμα βολτε(το ενεργοποιησα) το εμφανιζει διπλα στο κοσμοτε στην οθονη ψηλα ενω το εχω απενεργοποιησει ειναι λογικο? εφαρμογες γινεται να μεταφερω στην εξωτερικη μνημη? κλειδωμα με το δαχτυλικο γινεται? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Παιδιά απο κάμερες τι λεει;φαντάζομαι θα έιναι μια χαρα. Ενταξει δεν έχουμε απαίτηση απο τα κινητά μας να τραβανε σαν φωτογραφικές.αν το θέλαμε άλοστε θα παίρνανε μια τέτοια. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Παιδιά απο κάμερες τι λεει;φαντάζομαι θα έιναι μια χαρα. Ενταξει δεν έχουμε απαίτηση απο τα κινητά μας να τραβανε σαν φωτογραφικές.αν το θέλαμε άλοστε θα παίρνανε μια τέτοια.Για εμένα είναι μια χαρά οι κάμερες... Έχω βγάλει πολύ ωραίες φωτογραφίες... Στάλθηκε χρησιμοποιώντας το Tapatalk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Και για μένα, που δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις για φωτογραφίες και δεν το ψάχνω ιδιαίτερα με ρυθμίσεις, φωτισμούς, φίλτρα, κλπ, μια χαρά με καλύπτουν οι κάμερες που έχει. Γενικά, είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συσκευή, με βάση πάντα τις δικές μου ανάγκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Ένα ακόμα καλό της συσκευής είναι για κάποιους ότι δεν έχει notch. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xluk54gr Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Γιατι γραφετε οτι δεν εχει ραδιοφωνο, ενω εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Παιδιά τη βοήθεια σας. Στο συγκεκριμένο τηλέφωνο αντιμετωπίζω πρόβλημα με το viber. Λαμβάνω τα μηνύματα αφού ανοίξω την εφαρμογή και όχι αυτόματα με αποτέλεσμα να μου έχουν στείλει μήνυμα πριν 2 ώρες και να το βλέπω τώρα. Τι μπορώ να κάνω ; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Παιδιά τη βοήθεια σας. Στο συγκεκριμένο τηλέφωνο αντιμετωπίζω πρόβλημα με το viber. Λαμβάνω τα μηνύματα αφού ανοίξω την εφαρμογή και όχι αυτόματα με αποτέλεσμα να μου έχουν στείλει μήνυμα πριν 2 ώρες και να το βλέπω τώρα. Τι μπορώ να κάνω ; ΕυχαριστώΡυθμίσεις - εφαρμογές - viber και στο μενού "μπαταρία" πρέπει να είναι ανοικτός ο διακόπτης "υψηλή κατανάλωση ενέργειας" Και στο από κάτω μενού "εκκίνηση" κλείσε τον πρώτο διακόπτη και άνοιξε τους επόμενους 3. Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Παιδιά τη βοήθεια σας. Στο συγκεκριμένο τηλέφωνο αντιμετωπίζω πρόβλημα με το viber. Λαμβάνω τα μηνύματα αφού ανοίξω την εφαρμογή και όχι αυτόματα με αποτέλεσμα να μου έχουν στείλει μήνυμα πριν 2 ώρες και να το βλέπω τώρα. Τι μπορώ να κάνω ; ΕυχαριστώΡυθμίσεις - εφαρμογές - viber και στο μενού "μπαταρία" πρέπει να είναι ανοικτός ο διακόπτης "υψηλή κατανάλωση ενέργειας" Και στο από κάτω μενού "εκκίνηση" κλείσε τον πρώτο διακόπτη και άνοιξε τους επόμενους 3. Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕπίσης από τις ρυθμίσεις - >εφαρμογές, πας κάτω αριστερά στο γρανάζι - > ειδική πρόσβαση - > παράβλεψη βελτιστοποιήσεων και επιλέγεις το viber να μένει ανοικτό Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Τελικά δοκίμασα αυτές τις επιλογές και ορισμένες φορές δούλευε και άλλες πάλι έκανε τα δικά του. Τυχαία επειδή μου έβγαζε μήνυμα μετά πως το viber δεν είναι συνδεδεμένο στο ίντερνετ ενώ είχα κανονικά ίντερνετ στις άλλες εφαρμογές με παρεξενεψε και υποψιαστηκα το adguard το απενεργοποίησα και αυτό ήταν δούλεψε κανονικά! Όμως το adguard μου ήταν πολύ χρήσιμο σίγουρα κάποιες ρυθμίσεις θα έχει που θα λύνει το πρόβλημα. Με Android 6 δεν είχα κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulcinella Δημ. February 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν το Huawei P smart (2019) διαθέτει FM ράδιο. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν το Huawei P smart (2019) διαθέτει FM ράδιο. Ευχαριστώ Διαθέτει δέκτη fm ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Υπάρχει τρόπος να γίνει dual sim το συγκεκριμένο? Το πήρα από vodafone ως one sim αλλά διαβάζω ότι κάπως γίνεται dual μιας και από hardware δεν διαφέρουν τα μοντέλα μεταξύ τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Osfp778 Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Εχει ακουσει κανεις εαν το p smart 2017 θα παρει android 9.0 pie; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. April 15, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Εχει ακουσει κανεις εαν το p smart 2017 θα παρει android 9.0 pie;δεν θα πάρει. Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. June 21, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Μόλις πήρε το δικό μου Android P Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Αλήθεια;;; δείξε μας καμία φώτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Προφανώς ο φίλος μιλάει για το p smart 2019 . Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. June 22, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 P SMART είναι το νήμα. Και συγκεκριμένα FIG-LX1. Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts