verikioc Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 απο αθηνα??? ακουσα για 2 3 εργασιμες.... νόμιζα απο ebay sorry. επρεπε να σου εχει ερθει μέρες τωρα. θελει 1 μερα να γινει η διαδικασία και αλλβ μια να σουρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 αρα παω ταχυδρομειο κα ρωταω? πρωτη φορα ασχολουμαι με αντικαταβολη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 εγώ περίμενα για σήμερα με ημερομηνία αποστολής πριν ένα μήνα αλλά τζίφος. έστειλα μήνυμα στον πωλητή σήμερα και περιμενω την απαντηση του. Σε περίπτωση που δεν απαντησει ή αρχίσει τίποτα παλαβά απευθύνομαι στο paypal ή στο ebay για να γίνει διευθέτηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 εγώ περίμενα για σήμερα με ημερομηνία αποστολής πριν ένα μήνα αλλά τζίφος. έστειλα μήνυμα στον πωλητή σήμερα και περιμενω την απαντηση του. Σε περίπτωση που δεν απαντησει ή αρχίσει τίποτα παλαβά απευθύνομαι στο paypal ή στο ebay για να γίνει διευθέτηση? στο paypal. Συστημένο από Αθήνα-Θεσσαλονίκη,μάξιμουμ 3 μέρες κάνει. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 στο paypal. Συστημένο από Αθήνα-Θεσσαλονίκη,μάξιμουμ 3 μέρες κάνει. Πού τα είδατε αυτά; :lol::lol::lol: μια βδομάδα κάνουν συνήθως τα συστημένα, δεν είναι κούριερ.. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos11 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 εγώ περίμενα για σήμερα με ημερομηνία αποστολής πριν ένα μήνα αλλά τζίφος. έστειλα μήνυμα στον πωλητή σήμερα και περιμενω την απαντηση του. Σε περίπτωση που δεν απαντησει ή αρχίσει τίποτα παλαβά απευθύνομαι στο paypal ή στο ebay για να γίνει διευθέτηση? αν κάνει το κορόϊδο: έχεις το δικαίωμα να ανοίξεις case στο ebay με "item not received" ο καλύτερος τρόπος είναι να τα βρεις με τον πωλητή πριν ν' ανοίξεις case ή μπλόκο στο paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Πού τα είδατε αυτά; :lol::lol::lol: μια βδομάδα κάνουν συνήθως τα συστημένα, δεν είναι κούριερ.. μα το κουριερ κάνει μία μέρα. Εκ των έσω τα ξέρω ;).Αν κάνει παραπάνω να επιδωθεί,είναι αποκλειστικά θέμα διανομής.;) Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 (edited) Οσο θέλει κάνει παιδιά.Ελλάδα ο μόνος τρόπος για να έχεις άμεσα και όσο πιο γρήγορα γίνεται μικροδέμα απο μια πόλη σε άλλη,ειναι τα ΚΤΕΛ. Φυσικά υπάρχουν και τα courier αλλά συνήθως είναι πιο ακριβά απο κτελ.Με τα ελτα προσωπικά στέλνω απλό γράμμα απο Κοζάνη-Αθήνα και άλλοτε κάνει 2 ημέρες εώς και 5.Το ίδιο και όταν μου στείλουν κάτι Edited October 22, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Οσο θέλει κάνει παιδιά.Ελλάδα ο μόνος τρόπος για να έχεις άμεσα και όσο πιο γρήγορα γίνεται μικροδέμα απο μια πόλη σε άλλη,ειναι τα ΚΤΕΛ. Φυσικά υπάρχουν και τα courier αλλά συνήθως είναι πιο ακριβά απο κτελ.Με τα ελτα προσωπικά στέλνω απλό γράμμα απο Κοζάνη-Αθήνα και άλλοτε κάνει 2 ημέρες εώς και 5.Το ίδιο και όταν μου στείλουν κάτι θέμα επίδοσης είναι να ξέρετε.συνήθως και τα απλά γράμματα την επόμενη μέρα είναι στον προορισμό τους. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 υπερβολή να το περιμένεις να σουρθει την πρωτη εβδομάδα δεν νομιζεις?? Πάντως όταν στέλνω αντικαταβολή ΕΛΤΑ από Αθήνα προς οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας, τη δεύτερη μέρα είναι εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 ok, σήμερα πήγα να παραλάβω πακέτο από χονκ κονγκ (1 μήνα έκανε) και με την ευκαιρία πηρα και το πακέτο που ηρθε απ την αθηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 μα το κουριερ κάνει μία μέρα. Εκ των έσω τα ξέρω ;).Αν κάνει παραπάνω να επιδωθεί,είναι αποκλειστικά θέμα διανομής.;) Ναι σαφώς. Όλα θέμα διανομής είναι. Αν σε εξυπηρετούσε η διανομή πειραιά, όπως εμένα, θα σου ρχονταν αντικαταβολές, λογαριασμοί και συστημένα σε 1-2 βδομάδες, μην πω παραπάνω. Αλλά κι όσες φορές έστειλα συστημένο εκτός Αθήνας, έκανε πάνω από 3 μέρες, μέχρι και μια βδομάδα, και καθόταν και ενδοιάμεσα σε κέντρα διαλογής. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriosss Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 η κατασταση με τα χαμενα δεματα απο τα ελτα εχει καταντησει αηδια,,πολυ κοντινο μου προσωπο μου εχει στειλε 2 δεματα απο τα σκοπια.2 δεματα εδω και καιρο 2 3 μηνες και κανενα απο αυτα δεν ηρθε εδω,δυο δεματα καποιας αξιας...εχουν σταλει στα δωρο οποτε να μεινουν στο τελωνειο λιγο απιθανο απο τιν στιγμη που μιλαμε για ταχυδρομειο και οχι κουριερ.πηγα στα ελτα και μου λενε χωρις το τρακ δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα περιμενε να ερθει ειδοποιηση και τα γνωστα.. το κοντινο μου προσωπο στελνει ε μαιλ στα ελτα σκοπιων και απαντανε αυτο το πολυ κατατοπιστικο για τους γνωριζοντες....απο μεσα και εξω. Dear ____, Thank you for your email. Unfortunately we have to inform you that at the moment shipping to Greece is not possible because we have had too many problems with packages that got lost on the way and never arrived at their destination. Please check back with us from time to time, as shipping may be available again at their destination. Please check back with us from time to time, as shipping may be available again at some point in the future. Kind regards," δηλαδη να φοβομαστε να μας στειλουν οτιδηποτε μην ''χαθει'' στο δρομο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 εγώ περίμενα για σήμερα με ημερομηνία αποστολής πριν ένα μήνα αλλά τζίφος. έστειλα μήνυμα στον πωλητή σήμερα και περιμενω την απαντηση του. Σε περίπτωση που δεν απαντησει ή αρχίσει τίποτα παλαβά απευθύνομαι στο paypal ή στο ebay για να γίνει διευθέτηση? Τελικά ήρθε σήμερα,αν και ο πωλητής δεν έχει απαντησει. δεν του στέλνω δευτερο μήνυμα για να δω την αντιδραση του και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Ναι σαφώς. Όλα θέμα διανομής είναι. Αν σε εξυπηρετούσε η διανομή πειραιά, όπως εμένα, θα σου ρχονταν αντικαταβολές, λογαριασμοί και συστημένα σε 1-2 βδομάδες, μην πω παραπάνω. Αλλά κι όσες φορές έστειλα συστημένο εκτός Αθήνας, έκανε πάνω από 3 μέρες, μέχρι και μια βδομάδα, και καθόταν και ενδοιάμεσα σε κέντρα διαλογής. Το ότι έχει θέμα η διανομή Πειραιά,δε σημαίνει ότι παντού έτσι είναι.Κορυδαλλό ας πούμε δεν έχουμε κανένα θέμα.Γλυφάδα που έκανα τον ταχυδρόμο δεν είχε κανένα θέμα.Εδώ μέχρι και στο χωριό μου που είναι τέρμα θεού,ρολόι πάει το ταχυδρομείο(Για δεδομένα επαρχίας πάντα). Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volos4 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Οι χρόνοι δύο παραγγελιών μου: Παραγγελία απο dx.com, παραγγελία 13/9 - παραλαβή 23/10 Παραγγελία απο antelife.com, παραγγελία 24/9 - παραλαβή 23/10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 ok, σήμερα πήγα να παραλάβω πακέτο από χονκ κονγκ (1 μήνα έκανε) και με την ευκαιρία πηρα και το πακέτο που ηρθε απ την αθηνα και σημερα με ηρθε ειδοποιηση να παω να παραλαβω το πακετο που πηρα τη δευτερα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriosss Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 (edited) μια απο της δυο παραγγελιες που περιμενω απο κινα,οχι το κινητο δυστυχως αλλα το μικρης αξιας,την καρτα class 10 που παρρηγηλα 25 σεπτεμβριου σημερα εγραψε το track. Arrival at inward office of exchange GRATHA ,και στο ελτα κ.δ αεροδρομιου οποτε να το περιμενω ισως και αυριο αν ειμαι τυχερος. Edited October 24, 2013 by Dimitriosss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Καλησπέρα. Θέλω να παραγγείλω από το site nds-card.com το συγκεκριμένο προϊόν. Κοστίζει 42.99 δολάρια. Λέει ότι θα φύγει με Hong Kong Registered Air Mail. Το κουτάκι είναι αρκετά μικρό αλλά όχι τόσο ώστε να χωρέσει σε φάκελο γράμματος. Παίζει να περάσει τελωνείο ή να πρέπει να πληρώσω κάτι επιπλέον; Έχω παραγγείλει μέχρι και 18 ευρώ από Hong Kong μια MicroSD αλλά ήρθε σε φάκελο γράμματος. Δεν ξέρω τι παίζει με αντικείμενα μεγαλύτερης αξίας. Κάπου είχα διαβάσει ότι για αγορές αξίας άνω των 20 ευρώ πληρώνεις συν τον ΦΠΑ στα ΕΛΤΑ/τελωνείο για να παραλάβεις. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 πολυ δυσκολα να πληρωσεις τελωνειο. ειναι μικρο το ποσο. πες και στον πωλητη να το στειλει ως gift και αξια μεχρι 30 ντολαρς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 τα πολύ μικρά πακέτα,σπάνια περνάνε τελωνείο. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morpheus78 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Παιδιά παρήγγελλα μια μπαταρια απο eBay για laptop. Ενώ έγραφε ο τύπος οτι στέλνει απο Αγγλία τελικά έχω την εντύπωση οτι θα έρθει απο Αμερική (με USP ) είπε. Θα πληρώσω τελωνείο? Παράθεση http://www.artsforge.com/gallery_new/legends/morpheus_tn.jpg M.O.R.P.H.E.U.S.: Mechanical Obedient Replicant Programmed for Hazardous Exploration and Ultimate Sabotage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fade2Black Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Πόσο κοστίζει; Λογικά δε θα πληρώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morpheus78 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 (edited) 30 euro μαζί με έξοδα αποστολής. Τελικά είναι UPS Edited October 25, 2013 by Morpheus78 Παράθεση http://www.artsforge.com/gallery_new/legends/morpheus_tn.jpg M.O.R.P.H.E.U.S.: Mechanical Obedient Replicant Programmed for Hazardous Exploration and Ultimate Sabotage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Παιδιά παρήγγειλα ένα Intercooler από Κίνα με το ems και κόστος αγοράς 46 δολάρια και τελική 130..Είναι γύρω στα 5 κιλά.. Πόσο να περιμένω το τελωνείο; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts