Kolo3a Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Που πήρες τηλέφωνο; παιρνω Ελτα κούριερ και μου το κλείνουν... Στο σαιτ παρακολουθησης διπλα γραφει εναν αριθμο για εξυπηρετηση που αρχιζει απο 800. Παλι καλα ειναι τζαμπα γιατι περιμενα κανα τεταρτο μεχρι να πιασω γραμμη αλλα τουλαχιστον η δουλεια μου εγινε οποτε χαλαλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hItMaKeR Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Στο σαιτ παρακολουθησης διπλα γραφει εναν αριθμο για εξυπηρετηση που αρχιζει απο 800. Παλι καλα ειναι τζαμπα γιατι περιμενα κανα τεταρτο μεχρι να πιασω γραμμη αλλα τουλαχιστον η δουλεια μου εγινε οποτε χαλαλι. Εγώ πήρα στο 210 που λέει με τη μια το σήκωσε Αλλά με είπε να πάρω ελτα κούριερ... τι τους είπες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavrosChatz Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Λοιπων για να αφησω το αμαζον και να περασω σε κατι πιο σχετικο με το θεμα, πηρα τηλεφωνο στα ελτα στις 11 παρα τους ειπα εχω 2 πακετα κολλημενα την ιδια μερα στο αεροδρομιο εδω και μια βδομαδα. Μου λενε να τους δωσω εναν απ τους 2 αριθμους παρακολουθησης για να τσεκαρουν, τον δινω. Μου λενε δεν ειναι στο αεροδρομιο αλλα στο τελωνειο (επαθα λιγο ενα σοκ γιατι το ενα ειναι αξιας 6ε και το αλλο 30ε). Τελος παντων λεω, ποσο καιρο θα κανει να φυγει απο κει μπορει και κανα μηνα μου λεει. Του ειπα ευχαριστω και το κλεισα. Πριν 10 λεπτα μπηκα για να τσεκαρω τη πορεια και το ενα (αυτο που δωσα τον κωδικο) μολις ξεκολλησε και εμφανιζεται πλεον αυτο, ενημερωθηκε η κατασταση και προχωρησε το πακετο 10 λεπτα αφου τους πηρα τηλεφωνο!: 4/8/2017, 13:05:58 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) 4/8/2017, 11:05:58 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ 27/7/2017, 05:30:27 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ Συμπερασμα, πηρα τηλ γιατι δεν ειχα κατι να χασω και τελικα πρεπει να τους ενημερωσεις οτι εχει κολλησει πακετο καπου για να κανουν οτιδηποτε! Οποτε θα ξανα παρω σε λιγο να τους πω και για το δευτερο μπας και δω προκοπη και με εκεινο. Αυτα. Ελπιζω να βγαλετε και σεις ακρη ειδικα οσοι περιμενετε περισσοτερες μερες. Aν δεν κανω λαθος στο tracking φαινεται οτι δεν μπηκε τελωνειο τελικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kolo3a Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Aν δεν κανω λαθος στο tracking φαινεται οτι δεν μπηκε τελωνειο τελικα. Το ξερω! ο ανθρωπος με μπερδεψε περισσοτερο αλλα τουλαχιστον ηταν ευγενικος και βοηθησε απ οσο φανηκε οποτε ολα οκ. ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ πήρα στο 210 που λέει με τη μια το σήκωσε Αλλά με είπε να πάρω ελτα κούριερ... τι τους είπες; Στο αρχικο ποστ αναφερω τι τους ειπα, παρε καλυτερα κατευθειαν στην εξυπηρετηση γιατι με το να σε στελνουν απο δω και απο κει ακρη δεν θα βγαλεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavrosChatz Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Το ξερω! ο ανθρωπος με μπερδεψε περισσοτερο αλλα τουλαχιστον ηταν ευγενικος και βοηθησε απ οσο φανηκε οποτε ολα οκ. ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο αρχικο ποστ αναφερω τι τους ειπα, παρε καλυτερα κατευθειαν στην εξυπηρετηση γιατι με το να σε στελνουν απο δω και απο κει ακρη δεν θα βγαλεις.. Ωραιος φιλε, να εισαι καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Συμπερασμα, πηρα τηλ γιατι δεν ειχα κατι να χασω και τελικα πρεπει να τους ενημερωσεις οτι εχει κολλησει πακετο καπου για να κανουν οτιδηποτε! Οποτε θα ξανα παρω σε λιγο να τους πω και για το δευτερο μπας και δω προκοπη και με εκεινο. Αυτα. Ελπιζω να βγαλετε και σεις ακρη ειδικα οσοι περιμενετε περισσοτερες μερες. Πιο πολύ για σύμπτωση μου φαίνεται παρά να "έβαλε το χεράκι του" ο υπάλληλος. Δύσκολο το βλέπω να εψαξε να βρει το πακέτο σου για το προωθήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kolo3a Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Πιο πολύ για σύμπτωση μου φαίνεται παρά να "έβαλε το χεράκι του" ο υπάλληλος. Δύσκολο το βλέπω να εψαξε να βρει το πακέτο σου για το προωθήσει... Το σκεφτηκα, αλλα πολυ μεγαλη συμπτωση δεν βρισκεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Το σκεφτηκα, αλλα πολυ μεγαλη συμπτωση δεν βρισκεις; Μπα, συμβαίνει. Εγώ όποτε αποφασίσω να γράψω για καθυστέρηση δέματος μου, την ίδια ή την επόμενη μέρα κινείται το tracking :) ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ...άσε που δε νομίζω το αριθμός που πήρες να βγάζει σε κάποιο κέντρο διαλογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hItMaKeR Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Και γω έτσι νομίζω φίλε γιατί εμένα στα τέτοια τους με έχουν γραμμένο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kolo3a Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Μπα, συμβαίνει. Εγώ όποτε αποφασίσω να γράψω για καθυστέρηση δέματος μου, την ίδια ή την επόμενη μέρα κινείται το tracking :) ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ...άσε που δε νομίζω το αριθμός που πήρες να βγάζει σε κάποιο κέντρο διαλογής. Μπορει οντως να ταν συμπτωση εχω ομως και αλλο πακετο που περιμενω και ειναι ακομα κολλημενο στο αεροδρομιο. Τουλαχιστον δεν εχουν να χασουν κατι παιρνοντας ενα τηλεφωνο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hItMaKeR Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Μπορει οντως να ταν συμπτωση εχω ομως και αλλο πακετο που περιμενω και ειναι ακομα κολλημενο στο αεροδρομιο. Τουλαχιστον δεν εχουν να χασουν κατι παιρνοντας ενα τηλεφωνο.. Μόνος σου το λες ... Δεν τους είπες και για τα 2 δεματα; Από τι αρχίζει το τρακινγκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Κινήθηκε σήμερα επιτέλους, το 1 από τα 2 δέματα που περιμένω. Λογικά την άλλη βδομάδα παραλαμβάνω. Ημερομηνία αποστολής από Κίνα: 13 Μαίου. Για λίγο δεν σπάσαμε το personal best αναμονής. Ίσως τα καταφέρει το 2ο, μαζί είχανε φύγει και έκτοτε αγνοείται η τύχη του. Εμένα με νίκησαν τα ΕΛΤΑ. Τέλος οι αγορές από Κίνα. Τα κατάφεραν δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kolo3a Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Μόνος σου το λες ... Δεν τους είπες και για τα 2 δεματα; Από τι αρχίζει το τρακινγκ; Τους ειπα οτι εχω 2 που βρισκονται στο αεροδρομιο απ τις 27 και μου ζητησαν τον αριθμο ενως εκ των 2. Εκεινου που τους εδωσα ηταν και αυτο που μετα απο 10 λεπτα προχωρησε. Απο RC αρχιζει και ειναι σταλμενο με PostHK (δεν ξερω τι σχεση εχει; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hItMaKeR Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Τους ειπα οτι εχω 2 που βρισκονται στο αεροδρομιο απ τις 27 και μου ζητησαν τον αριθμο ενως εκ των 2. Εκεινου που τους εδωσα ηταν και αυτο που μετα απο 10 λεπτα προχωρησε. Απο RC αρχιζει και ειναι σταλμενο με PostHK (δεν ξερω τι σχεση εχει; ) Γιατί δεν έδωσες και το άλλο; Γιατί εμένα αρχίζει από EA elta courrier δηλαδή (Δεν ξέρω αν τους αρμόζει αυτή η λέξη) και με έχουν εκνευρίσει όσο δεν πάει μέχρι και ότι θα με πάρουν τηλ σε 5 λεπτά την ώρα που έπιασα γραμμή γιατί είναι απασχολημένοι τώρα και πέρασε 1 ώρα και τίποτα... απίστευτο... Νομίζω οι Ταχυμεταφορές πρέπει να μετονομαστουν σε καθυστερημένες ίσως και μη τελικά μεταφορές και τα ελτα σε ελαργα ... Το πιο σπαστικό είναι το ύφος που έχουν αυτοί οι μπιπ υπάλληλοι που έτσι και τους ειχα μπροστά μου δεν ξέρω τι θα έκανα... εύχομαι να κλείσει το μπιπ τους να αναλάβει καμία ιδιωτική εταιρεία με πλαφόν τιμών από το κράτος ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis22 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Baator δεν πρεπει να σε νικανε τα ελτα..τα ελτα κοιτανε να κανουν την δουλεια τους να βγαλουν χρημα...θελεις να σου πω ενα μυστικο?επειδη πληρωσα στα ελτα και εγω μου την εδωσε και εκανα παραγγελια 20 τεμαχια με αλο τροπο και οχι με ελτα και δεν θα πληρωσο τελωνειο γιατι ειναι απο ευρωπη...επισης αν συνεχισεις τις αγορες με ελτα θα χασεις καποια χρηματα αλλα ισως βγαλεις ακρη....εγω μερα με την μερα μαθαινω πως παιζουνε μπαλα οι τελωνες και το συστημα φυσικα χανω καποια χρηματα αλλα δεν μπορουμε ολα να ειναι δωρεαν...στα ρισκα θα χασεις και ολας ετσι ειναι η ζωη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kolo3a Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Γιατί δεν έδωσες και το άλλο; ������ Γιατί εμένα αρχίζει από EA elta courrier δηλαδή (Δεν ξέρω αν τους αρμόζει αυτή η λέξη) και με έχουν εκνευρίσει όσο δεν πάει μέχρι και ότι θα με πάρουν τηλ σε 5 λεπτά την ώρα που έπιασα γραμμή γιατί είναι απασχολημένοι τώρα και πέρασε 1 ώρα και τίποτα... απίστευτο... Νομίζω οι Ταχυμεταφορές πρέπει να μετονομαστουν σε καθυστερημένες ίσως και μη τελικά μεταφορές και τα ελτα σε ελαργα ... Το πιο σπαστικό είναι το ύφος που έχουν αυτοί οι μπιπ υπάλληλοι που έτσι και τους ειχα μπροστά μου δεν ξέρω τι θα έκανα... εύχομαι να κλείσει το μπιπ τους να αναλάβει καμία ιδιωτική εταιρεία με πλαφόν τιμών από το κράτος ... Ειπε οτι αυτο που τσεκαρε βρισκεται τελωνειο αντι για αεροδρομιο που του τονισα οτι γραφει ξεκαθαρα στο σαιτ παρακολουθησης και συνεχισε λεγοντας οτι μπορει να μεινει εκει μεχρι και 1 μηνα οποτε δεν βρηκα κανεναν λογο να ρωτησω και για το αλλο με εκανε να χασω ακομη και τη λιγη ελπιδα που ειχα αλλα δεν περιμενα να κανει και κανα θαυμα. Επισης ο ανθρωπος που καταφερα να μιλησω τελικα δεν ειχε υφακι, ισως γιατι ηταν πρωι ακομα; ισως γιατι δεν του μιλησα αποτομα; δεν ξερω.. στο κατω κατω δεν ειναι οι ιδιοι που προωθουν τα δεματα απ το αεροδρομιο αυτοι εκτελουν χρεη μεσαζοντα, ναι τα ελτα ολοι ξερουν οτι ειναι μπ*ελο αλλα δεν μπορεις να εχεις απαιτησεις απο εναν υπαλληλο που σηκωνει τηλεφωνα και λυνει αποριες. ΑΝ μπορεσουν τελικα να κανουν τιποτα βοηθητικο εχει καλως .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galadohtar_13 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 (edited) καλησπερα το invoice που συνοδευει ενα πακετο παιζει ρολο στην τιμολογιση του τελωνειου, θέλω να πω οτι αν πχ ενα δεμα οπως το δικο μου συνοδευεται με commercial invoice με καποια τιμη θα κοστολογιθει επι αυτης της τιμης η με αλλη αξιολογοντας το δεμα? αν μπορει ας απαντησεις καποιος που γνωριζει.Ευχαριστω Edited August 4, 2017 by galadohtar_13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavrosChatz Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Τους ειπα οτι εχω 2 που βρισκονται στο αεροδρομιο απ τις 27 και μου Απο RC αρχιζει και ειναι σταλμενο με PostHK (δεν ξερω τι σχεση εχει; ) Εχει. Τα δεματα που παρουσιαζουν μεγαλες καθυστερησεις ειναι στην πλειοψηφία τους με netherlands post . Aν δεις πιο πισω το δεμα ενος φιλου με ΗΚ pοst σταματησε μολις 2 μερες στο αεροδρόμιο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 καλησπερα το invoice που συνοδευει ενα πακετο παιζει ρολο στην τιμολογιση του τελωνειου, θέλω να πω οτι αν πχ ενα δεμα οπως το δικο μου συνοδευεται με commercial invoice με καποια τιμη θα κοστολογιθει επι αυτης της τιμης η με αλλη αξιολογοντας το δεμα? αν μπορει ας απαντησεις καποιος που γνωριζει.Ευχαριστω Εάν το τιμολόγιο είναι μέσα στο δέμα, δεν θα το δει τελωνειακός αφού σπανίως ανοίγει δέματα. Θα βρει την αξία από το site είτε του πωλητή είτε άλλου. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galadohtar_13 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 (edited) υποτιθεται αυτα δεν ειναι κολλημενα εξω απο το δεμα για να φαινονται με χαμηλοτερη τιμη? Edited August 4, 2017 by galadohtar_13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Πιο πολύ για σύμπτωση μου φαίνεται παρά να "έβαλε το χεράκι του" ο υπάλληλος. Δύσκολο το βλέπω να εψαξε να βρει το πακέτο σου για το προωθήσει... Ακριβώς έτσι. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavrosChatz Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 (edited) Κι ομως δεν ειναι συμπτωση . Πηρα και εγω τηλεφωνο στο 210 κτλ μετα του post του φιλου και μια κοπελα παρα πολυ ευγενικη μου ειπε οτι το δεμα μου ειναι για ελεγχο. Εντελως τυχαια υστερα απο λιγο κουνηθηκε.Εννοειται ουτε τελωνειο ουτε τιποτα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΛΤΑ. http://i.imgur.com/FYxxH4H.jpg Δευτερα πρωι πρωι ξερετε τι θα κανετε ολοι πλεον ετσι ? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Edited August 4, 2017 by StavrosChatz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kolo3a Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Κι ομως δεν ειναι συμπτωση . Πηρα και εγω τηλεφωνο στο 210 κτλ μετα του post του φιλου και μια κοπελα παρα πολυ ευγενικη μου ειπε οτι το δεμα μου ειναι για ελεγχο. Εντελως τυχαια υστερα απο λιγο κουνηθηκε.Εννοειται ουτε τελωνειο ουτε τιποτα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΛΤΑ. http://i.imgur.com/FYxxH4H.jpg Δευτερα πρωι πρωι ξερετε τι θα κανετε ολοι πλεον ετσι ? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΑΝΤΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΘΑ ΠΑΜΕ εμενα μολις μπηκε στον δρομο για θεσσαλονικη ελπιζω να μην χαθει ξανα μεχρι τη δευτερα :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavrosChatz Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 ΑΝΤΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΘΑ ΠΑΜΕ εμενα μολις μπηκε στον δρομο για θεσσαλονικη ελπιζω να μην χαθει ξανα μεχρι τη δευτερα :happy: :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Αγόρασα ένα anker soundcore 2 από το γερμανικό αμαζον και το έστειλαν με deutsche post DHL και παράδοση εδώ με ΕΛΤΑ. Το δέμα έφυγε από εκεί 29 και το αμαζον δίνει ότι θα το έχω έως τις 10 Αυγούστου. Ισχύει η ημερομηνία? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts