p_under Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 ας περιμενω λιγο ακομα τοτε.. Δεν μπορείς να κάνει και τίποτα άλλο πέραν από refund στο paypal που εδώ που τα λέμε δεν φταίει ο αποστολέας - σε περίπτωση που περιμένεις πακέτο από εξωτερικό. Φαντάσου εγώ περιμένω 2 παραγγελίες από ebay - κίνα, οι οποίες έχουν γίνει τέλος νοέμβρη... και άλλη μια που σήμερα ξεκόλλησε από τις Item in conta ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ - ΕΛΤΑ 05-01-2015... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Δεν μπορείς να κάνει και τίποτα άλλο πέραν από refund στο paypal που εδώ που τα λέμε δεν φταίει ο αποστολέας - σε περίπτωση που περιμένεις πακέτο από εξωτερικό. Φαντάσου εγώ περιμένω 2 παραγγελίες από ebay - κίνα, οι οποίες έχουν γίνει τέλος νοέμβρη... και άλλη μια που σήμερα ξεκόλλησε από τις Item in conta ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ - ΕΛΤΑ 05-01-2015... εννοειται δε φταιει ,ισα ισα ειναι ευγενεστατος ο Σκωτσεζος..αλλα δε περιμενα απο το Η.Β. να αργησει τοσο πολυ..παιρνω και στο κεντρο διαλογης,αλλα δε σηκωνει κανεις τιποτα,αναρωτιεμαι και τι μπορουν να κανουν βεβαια.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 παιζει κατι με τους ταχυδρομους? εδω και 7 χρονια 12 του μηνος καθε μηνα παιρνω το λογαριασμο της πιστωτικης μου. για τον ιανουαριο ομως τιποτα ακομη... πρωτη φορα συμβαινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volos4 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Παραγγελία απο Κίνα, 29/09 ένα πραγματάκι φθηνό, σήμερα το έλαβα 13/1, ήδη ο κινέζος στέλνει και άλλο, θα το γυρίσω πίσω. Είναι να γελάς, 2.5 μήνες. Περιμένω και άλλα και πλησιάζουν οι 45 μέρες..Θα δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 εννοειται δε φταιει ,ισα ισα ειναι ευγενεστατος ο Σκωτσεζος..αλλα δε περιμενα απο το Η.Β. να αργησει τοσο πολυ..παιρνω και στο κεντρο διαλογης,αλλα δε σηκωνει κανεις τιποτα,αναρωτιεμαι και τι μπορουν να κανουν βεβαια.. Μην αγχώνεσαι ένα μήνα περιμένω πακέτο από Αγγλία και ακόμα δεν έχει φτάσει έλλάδα. Μάλλον το φέρνουν με τα πόδια.:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Παραγγελία απο Κίνα, 29/09 ένα πραγματάκι φθηνό, σήμερα το έλαβα 13/1, ήδη ο κινέζος στέλνει και άλλο, θα το γυρίσω πίσω. Είναι να γελάς, 2.5 μήνες. Περιμένω και άλλα και πλησιάζουν οι 45 μέρες..Θα δούμε. δεν έχει δώσει το paypal 180 μέρες πλέον όριο για despute? Ή κάνω λάθος? (πρόσφατα άλλαξε αυτό νομίζω) /offtopic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 δεν έχει δώσει το paypal 180 μέρες πλέον όριο για despute? Ή κάνω λάθος? (πρόσφατα άλλαξε αυτό νομίζω) /offtopic Από 29-01-2015 και μετά Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ditheo Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Να σας ρωτήσω κάτι; μετά την απεργία έχει λάβει κανένας ΔΕΜΑ στην θεσσαλονίκη; Είναι η τρίτη εργάσιμη μέρα μετά τις απεργίες και το δικό μου κάθεται κάπου στην Αθήνα Receive Item From Customer 27-12-2014 12:26 ΓΕΡΜΑΝΙΑ 29-12-2014 01:37 ΓΕΡΜΑΝΙΑ Receive Item At Office Of Exchange 07-01-2015 09:08 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ) 07-01-2015 11:04 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ) Παράθεση Δημοσθένης Θεοχαρίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Από 29-01-2015 και μετά τωρα παραμενουν οι 45 η εχει παει 60? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 τωρα παραμενουν οι 45 η εχει παει 60? Παραμένουν οι 45 Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Εγώ σήμερα παρέλαβα ένα συστημένο στην Ξάνθη. Ωστόσο περιμένω κάτι απλά δεματάκια που στάλθηκαν από 11/12 και ακόμα είναι άφαντα, ενώ κάποιος άλλος από την πολυκατοικία παρέλαβε 3 δεματάκια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Περιμένω δέμα από αμερική, σταλμένο με Usps Priority International από τις 9-12 Στο τράκινγκ του ελτα: ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 10-12-2014 12:32 ΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 13-12-2014 07:24 ΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 07-01-2015 06:03 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 07-01-2015 06:56 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ) 07-01-2015 08:04 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ) Έχει μία βδομάδα ακούνητο... παίρνω σήμερα στην εξυπηρέτηση του ελτα και μου λέει έχει μπει στο τελωνείο Θεσσαλονίκης στις 7-1 και μου δίνει τηλέφωνο: 2310289563 (το οποίο αμφιβάλω αν αντιστοιχεί κάπου... καλεί και δεν το σηκώνουν). Έχω αγανακτήσει πια... δέμα που κανονικά θα ερχόταν πριν τα Χριστούγεννα το κόβω Φλεβάρη να παραδίδεται... Τα ελτα ΔΕΝ λειτουργούν.... χίλιες φορές να ιδιωτικοποιηθούν αν είναι να γίνεται δουλειά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Είναι πολύ εύκολο να λέμε πως δεν λειτουργούν,χωρίς να ξέρουμε το γιατί.όλοι μας περιμένουμε δέματα μη νομίζεται.Μεγάλη αξίας κιόλας που είναι άφαντα εδώ και ένα μήνα ίσως και περισσότερο. Το θέμα είναι ότι πέφτει βροχή το dispute και βλέπω να μας παίρνουν απο φόβο στο τέλος. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Είναι πολύ εύκολο να λέμε πως δεν λειτουργούν,χωρίς να ξέρουμε το γιατί.όλοι μας περιμένουμε δέματα μη νομίζεται.Μεγάλη αξίας κιόλας που είναι άφαντα εδώ και ένα μήνα ίσως και περισσότερο. Το θέμα είναι ότι πέφτει βροχή το dispute και βλέπω να μας παίρνουν απο φόβο στο τέλος. αυτο φοβαμαι και γω και αρχισουν να μας αποκλειουν,σα τους ιταλους Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Posting 2014-12-01, 22:06:00, ZHEJIANG Departure from outward office of exchange 2014-12-05, 08:26:00, SHANGHAI Estimated delivery Dec 18, 2014 - Jan 12, 2015 :worry: - σημερα εχουμε 14 και καπου στα ενδιαμεσα χαθηκε η επαφη με το δεματακι,μου φαινεται εαν ερθει θα ειναι στο τελος του μηνος Οσο παω και το μετανοιωνω οταν παιρνω κατι απο κινα,να περιμενεις 1-1.5 μηνα μεσα στην αγωνια καταντησε σπαστικο,εχω απελπιστει (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 καλημερα περιμενω κατι απο Σκωτια εδω με απλο ταχυδρομειο,royal mail και ενα μηνα παρα κατι μερες.σιγουρα δεν ειναι λογικο,ο πωλητης ηδη μου προσφερε τα χρηματα πισω αλλα εγω θελω το προιον καθως ειναι κατι ιδιαιτερο.στης περιοχης μου τα ελτα δε βρηκα κατι.μπορω να το αναζητησω αλλου? σημερα,στο μηνα ακριβως,εσκασε μυτη..αν ειναι δυνατον ελτα..αν ειναι δυνατον Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 (edited) Οσο παω και το μετανοιωνω οταν παιρνω κατι απο κινα,να περιμενεις 1-1.5 μηνα μεσα στην αγωνια καταντησε σπαστικο,εχω απελπιστει (!) Και τι θα κάνεις? Θα πληρώνεις τριπλασιες τιμές για να τα πάρεις από Ελλάδα? Τα βάζεις κάτω και υπολογίζεις τα υπέρ και τα κατά.. Σίγουρα αν βιάζεσαι για κάτι δεν παραγγελνεις ποτέ από Κίνα.. Και προς όλους που περιμένουν δέματα.. Ήταν περίοδος γιορτών.. Κακώς ή καλώς την περίοδο Οκτώβριο με Ιανουάριο γίνεται χαμός με τα δέματα.. Όλοι περιμένουμε από κάτι.. Όσοι έχουν παραλάβει γρήγορα είναι καθαρά θέμα τύχης.. Και τέλος για τα περισσότερα δέματα δεν πληρώνουμε καν μεταφορικά οπότε λογικό να αργούν Edited January 15, 2015 by Xander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 (edited) παρηγγειλα απο ebay αγγλιας και μου το εστειλε με DPD . χωρις tracking number... με ποια εταιρια συνεργαζεται Ελλαδα? νομιζω με acs? και πως θα το αναζητησω χωρις tracking number? ειναι μια τρομπα ποδηλατου δαπεδου οποτε θα ειναι μεγαλο το πακετο... Edited January 16, 2015 by akis8607 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosni Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Περιμένω ένα δέμα από Κίνα και είναι αεροδρόμιο είδα...το κακό είναι οτι χρειάζεται να φύγω από Αθήνα για 10 μέρες περίπου. Δεν θα υπάρχει κάποιος στο σπίτι, μένω μόνος μου. Τι μπορώ να κάνω? Ξέρει κανείς εαν μπορούν τα ΕΛΤΑ να μου το στείλουν σε άλλη διεύθυνση? Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Περιμένω ένα δέμα από Κίνα και είναι αεροδρόμιο είδα...το κακό είναι οτι χρειάζεται να φύγω από Αθήνα για 10 μέρες περίπου. Δεν θα υπάρχει κάποιος στο σπίτι, μένω μόνος μου. Τι μπορώ να κάνω? Ξέρει κανείς εαν μπορούν τα ΕΛΤΑ να μου το στείλουν σε άλλη διεύθυνση? Το κρατάνε στα ΕΛΤΑ για 15 μέρες σίγουρα. Αυτό που μπορείς να κάνεις με σιγουριά είναι να επικοινωνήσεις με το κατάστημα της περιοχής σου και να ζητήσεις να στο κρατήσουν όσο θα λείπεις.;) Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosni Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Το κρατάνε στα ΕΛΤΑ για 15 μέρες σίγουρα. Αυτό που μπορείς να κάνεις με σιγουριά είναι να επικοινωνήσεις με το κατάστημα της περιοχής σου και να ζητήσεις να στο κρατήσουν όσο θα λείπεις.;) Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popheart Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Καλησπέρα περιμένω εναν φακό της Canon απο Hong kong. Πεταξε απο το εκει αεροδρομιο στισ 7 του μηνος και δεν εχει μπει ελλαδα ακομα. Ξερετε ποτε περιπου θα φανει ελλαδα μιας και το hong kong post ειναι θεωρητικα πιο γρηγορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Πολύ σχετικό το ερώτημα,κανείς δε μπορεί να σου δώσει ακριβή απάντηση. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Καλησπέρα περιμένω εναν φακό της Canon απο Hong kong. Πεταξε απο το εκει αεροδρομιο στισ 7 του μηνος και δεν εχει μπει ελλαδα ακομα. Ξερετε ποτε περιπου θα φανει ελλαδα μιας και το hong kong post ειναι θεωρητικα πιο γρηγορο. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4945645#post4945645 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Posting 2014-12-01, 22:06:00, ZHEJIANG Departure from outward office of exchange 2014-12-05, 08:26:00, SHANGHAI Estimated delivery Dec 18, 2014 - Jan 12, 2015 :mad: - εχουμε 19 και στο site τους δεν φαινεται τιποτα νεωτερο,τι dispute να κανω και τι νεο να μου στειλει ο πωλητης ? Να φαω παλι 1-1.5 μηνα αναμονη ? Και τι θα κάνεις? Θα πληρώνεις τριπλασιες τιμές για να τα πάρεις από Ελλάδα? Τα βάζεις κάτω και υπολογίζεις τα υπέρ και τα κατά.. Σίγουρα αν βιάζεσαι για κάτι δεν παραγγελνεις ποτέ από Κίνα.. :confused: - να πανηγυριζω κιολας ? καλυτερα απο αγγλια-γερμανια να εχω το κεφαλι μου πιο ησυχο παρα αυτο το σπασιμο (!) λες να αλλαξε ο προεδρος και να το εριξαν στο ραχατι οπως πρωτα ? Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts