Jas Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Πολυ καλημερα σας , τι γινεται στην περιπτωση που εχουν συμπληρωθει εν μερη λαθος στοιχεια πανω στο invoice πακετου ? Μου εστειλε φιλη μου απο εξωτερικο πακετο στο οποιο αναγραφεται σωστα ο ταχυδρομικος κωδικος αλλα η διευθυνση ειναι λανθασμενη . Σταλθηκε ως registered απλο πακετο , οχι EMS . ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 29-12-2014 20:04 ΙΑΠΩΝΙΑ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 05-01-2015 08:41 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 06-01-2015 11:09 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 08-01-2015 23:00 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 09-01-2015 02:26 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Παραγγελία τηλεόρασης από you.gr.Τηλεφωνικά την Τετάρτη το απόγευμα που την παρήγγειλα μου είπαν ότι θα έρθει σήμερα.Στο site τους λέει παράδοση 12/1. Στης ACS ΜΕΧΡΙ 12/1. Εν τω μεταξύ μου ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι το βρίσκεται στο κατάστημα acs με αριθμό τηλεφώνου που είδα ότι είναι το κεντρικό στην Π.Ράλλη. Να το περιμένω ή θα έρθει Δευτέρα? Και μέχρι τί ώρα παραδίδουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 απο ποτε τα ελτα στελνουν sms για παραλαβη αντικειμενου; και παιρνουν και τηλεφωνο; με αφησαν αφωνο! δε το περιμενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Δε γράφει για τα ΕΛΤΑ. Γενικώς το off topic πάει σύννεφο... Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Δε γράφει για τα ΕΛΤΑ. Γενικώς το off topic πάει σύννεφο... Πες τα και εσύ. Ο καθένας γράφει τον πόνο του για τις αποστολές εδώ μέσα. Courier, κινέζικα ταχυδρομεία, όλα μέσα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Να ρωτήσω για Θεσσαλονίκη που παίρνω τηλέφωνο να δω εάν υπάρχει δέμα μου σε ελτα; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 στο ταχυδρομειο της περιοχης σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ditheo Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Να σας ενημερώσω πως υπήρχε απεργία των οδηγών των ΕΛΤΑ από 7-1 ως 9-1 για αυτό και μεγάλος όγκος έχει καθυστερήσει να παραδοθεί, ενώ δεν γνωρίζουν να απαντήσουν αν θα συνεχιστεί την Δευτέρα 12/1, σύμφωνα με τα ΕΛΤΑ. Παράθεση Δημοσθένης Θεοχαρίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Να σας ενημερώσω πως υπήρχε απεργία των οδηγών των ΕΛΤΑ από 7-1 ως 9-1 για αυτό και μεγάλος όγκος έχει καθυστερήσει να παραδοθεί, ενώ δεν γνωρίζουν να απαντήσουν αν θα συνεχιστεί την Δευτέρα 12/1, σύμφωνα με τα ΕΛΤΑ. Καλά απεργία και γιορτές μας έχουν φτάσει σε καθυστέρηση μεγάλη! Τα dispute πήγαν σύννεφο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 υπάρχει ενημέρωση για την απεργία? Συνεχίστηκε και σήμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Καλά απεργία και γιορτές μας έχουν φτάσει σε καθυστέρηση μεγάλη! Τα dispute πήγαν σύννεφο! Μια απο τα ιδια ...και αυτοι τι απεργία δηλαδή κανουν αφου δεν υπάρχει κυβέρνηση ας το άφηναν για μετα τις εκλογες, αν συνεχιστεί κατι τετοιο θα μας βγαλουν απο τις λιστες ολοι οι πωλητές του εβαυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Μια απο τα ιδια ...και αυτοι τι απεργία δηλαδή κανουν αφου δεν υπάρχει κυβέρνηση ας το άφηναν για μετα τις εκλογες, αν συνεχιστεί κατι τετοιο θα μας βγαλουν απο τις λιστες ολοι οι πωλητές του εβαυ Υπαρχει κοσμος και εκτος της φουσκας που ζεις φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Σήμερα ήρθε η μια θήκη περιμένω και την άλλη Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 καλημερα περιμενω κατι απο Σκωτια εδω με απλο ταχυδρομειο,royal mail και ενα μηνα παρα κατι μερες.σιγουρα δεν ειναι λογικο,ο πωλητης ηδη μου προσφερε τα χρηματα πισω αλλα εγω θελω το προιον καθως ειναι κατι ιδιαιτερο.στης περιοχης μου τα ελτα δε βρηκα κατι.μπορω να το αναζητησω αλλου? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Η royal για τα συστημμενα έχει συμφωνία με την gls της Γερμανίας και η gls με την ACS. KALYΚαλυΚαλύτερα να πάρεις την acs Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Η royal για τα συστημμενα έχει συμφωνία με την gls της Γερμανίας και η gls με την ACS. KALYΚαλυΚαλύτερα να πάρεις την acs φιλε μου γραφω απλο ταχυδρομειο.το μονο που εχω ειναι ενας αριθμος,ισως της πιστοποιησης οτι παρελαβαν το δεμα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 φιλε μου γραφω απλο ταχυδρομειο.το μονο που εχω ειναι ενας αριθμος,ισως της πιστοποιησης οτι παρελαβαν το δεμα Συγνώμη φίλε δεν το είδα. :X Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 καλημερα περιμενω κατι απο Σκωτια εδω με απλο ταχυδρομειο,royal mail και ενα μηνα παρα κατι μερες.σιγουρα δεν ειναι λογικο,ο πωλητης ηδη μου προσφερε τα χρηματα πισω αλλα εγω θελω το προιον καθως ειναι κατι ιδιαιτερο.στης περιοχης μου τα ελτα δε βρηκα κατι.μπορω να το αναζητησω αλλου? Εδώ και μήνες στα Ελτά έχουν τρομακτικές καθυστερήσεις. ότι δεν είναι συστημένο μπορεί να κάνει και μήνα να το παραλάβουμε και ας είναι και απο Ευρωπαική χώρα....:wacko: Σήμερα στο ΚΔ της περιοχής μου γινόταν της πόπης.Ούτε και ξέρουν οι υπάλληλοι απο πότε είναι τα δέματα και γράμματα που τους πήγαν σήμερα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 να πεταχτω μηπως στο κεντρο διαλογης της θεσσαλονικης?η να τους παρω τηλεφωνο? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Υπαρχει κοσμος και εκτος της φουσκας που ζεις φιλε μου. Γελάσαμε παλι, αυτες οι ειρωνείες να έλειπαν και τι στον κοσμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Παραμείνετε στο θέμα παρακαλώ. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 να πεταχτω μηπως στο κεντρο διαλογης της θεσσαλονικης?η να τους παρω τηλεφωνο? Το ίδιο κάνει.ότι σε βολεύει περισσότερο.;) Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Το ίδιο κάνει.ότι σε βολεύει περισσότερο.;) μαλλον τηλεφωνο καθοτι ειμαι στην αλλη ακρη οπως και οι περισσοτεροι θεσσαλονικεις (ωραιοκαστρο βλεπω) ευχαριστω! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 έληξε εχθές η απεργία και σήμερα ξεκίνησαν κανονικά να προχωράνε τα δέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 έληξε εχθές η απεργία και σήμερα ξεκίνησαν κανονικά να προχωράνε τα δέματα. ας περιμενω λιγο ακομα τοτε.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts