Jump to content

ΕΛ.ΤΑ. Αποστολές, καθυστερήσεις, παράπονα

vpdank
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τα συστημένα από Royal Mail τα φέρνει στην Ελλάδα η ACS, αφού πρώτα περάσουν από GLS Γερμανίας

πάτα το λινκ για να δεις τράκινγκ

επίσης μετατρέπει το αγγλικό τράκινγκ σε αριθμό τράκινγκ της ACS (εκεί που λέει ACS parcel number στην ίδια σελίδα)

το δέμα είναι Ελλάδα

εγώ θα έκανα ένα τηλεφωνάκι στην ACS για να δω που ακριβώς βρίσκεται και πότε θα το παραδώσουν ;)

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Και τον Θανάση για την ερώτηση εδώ. Θα πάρω τηλ να μάθω!
Δημήτρης

Πάντως από το http://nolp.dhl.de/ βλέπω ότι απλά είναι Ελλάδα, από το elta tracking δεν δείχνει τίποτα. Παίζει και να αλλάζει το tracking code να μην το εμφανίζει με το 12ψήφιο;

Γιατί δε βάζεις το tracking να δούμε τι γίνεται;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Παιδιά μπήκα στην acs και δείχνει ότι είναι Πάτρα με άγνωστο παραλήπτη! Αύριο παίρνω τηλ να δω τι γίνεται!
Δημήτρης

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα σήμερα μου είπαν ότι δεν με έβρισκαν, ούτε τηλ με πήραν παρόλο που είχαν όλα τα στοιχεία μου! Μετά από το βρισίδι που έφαγαν θα τα πάρω από το κατάστημα! Ευτυχώς γιατί άλλο λίγο και θα επέστρεφαν πίσω! Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια!
Δημήτρης

Καλημέρα και καλή εβδομάδα παίδες!!

Μια ερώτηση στα γρήγορα....Παραγγελία από fttech (13/10) αλλά dispatched εδω και 4 εβδομάδες (20/10). Είναι φυσιολογικό?

Btw έχω άλλες 10 μέρες περιθώριο για dipute...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα παίδες!!

Μια ερώτηση στα γρήγορα....Παραγγελία από fttech (13/10) αλλά dispatched εδω και 4 εβδομάδες (20/10). Είναι φυσιολογικό?

Btw έχω άλλες 10 μέρες περιθώριο για dipute...

Απο Ftech uk?:confused: Ήταν σε απόθεμα το προιόν ?

BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3

Απο Fasttech.com ( hongkong αν δεν κανω λάθος) .

Καλή ερώτηση ...αλλά αν δεν ήταν σε απόθεμα πως θα εμπαινε το στατους "item dispatched to overseas" ...? Αν θυμάμαι καλά πάντως πρέπει να ήταν σε απόθεμα!

Περιμενε λιγο ακομα φυσικά μεσα στα περιθωρια για dispute. Με τι ταχυδρομειο το στείλανε? Η CHINA MAIL είναι τραγική στους χρόνους. ..
BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3

:wacko: - αγορα 13/10 και απο τις 22/10 ειναι για εδω

13.10.2014 Accepted from sender Greece

22.10.2014 20:51 Shanghai International Send item abroad (Export)

μεχρι το πρωϊ το εβλεπα πως ακομα δεν εχει μπει μεσα σε μας, τωρα το βραδυ εχει προβλημα το site των ΕΛΤΑ

wsdl error: Getting http: //*************/ BKP/ELTAWEBTT.WSDL - HTTP ERROR: Couldn't open socket connection to server http: //*************/ BKP/ELTAWEBTT.WSDL, Error (10060):

A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond

και εχουμε 17/11, λες το δεματακι να το εφαγε η μαρμαγκα (?)

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

τα συστημένα από Royal Mail τα φέρνει στην Ελλάδα η ACS, αφού πρώτα περάσουν από GLS Γερμανίας

πάτα το λινκ για να δεις τράκινγκ

επίσης μετατρέπει το αγγλικό τράκινγκ σε αριθμό τράκινγκ της ACS (εκεί που λέει ACS parcel number στην ίδια σελίδα)

το δέμα είναι Ελλάδα

εγώ θα έκανα ένα τηλεφωνάκι στην ACS για να δω που ακριβώς βρίσκεται και πότε θα το παραδώσουν ;)

Κι εγώ περιμένω από royal mail μέσω ebay και δεν μπορούσα να το εντοπίσω με τίποτα.

Με αυτό το link με σώσατε! :)

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ 17-11-2014 18:52 ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ 17-11-2014 20:14 ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΟΜΒΙΚΟΥ ΑΘΗΝΑΣ 17-11-2014 22:16 ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΟΜΒΙΚΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΘΥΡΙΔΑ 17-11-2014 22:21 ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΟΜΒΙΚΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

τι σημαινει αυτο??

παντως στο τρακινγκ της USPS μου γραφει November 18, 2014 , 8:00 am

Addressee not available - Will attempt delivery on next working day

Κατι το οποιο δεν ισχυει, δεν ηρθαν ποτε σπιτι μου σημερα το πρωι

Εχω στείλει ένα πακέτο, Αγγλία (πώληση έκανα μέσω e-bay). Δεν ήταν συστημένο, ήταν απλό και χωρίς tracking number, Α' προτεραιότητας λέει το χαρτί.

Έχει φύγει από 10/11, μέχρι σήμερα δεν έχω λάβει κάποια απάντηση ότι ελήφθη..

Πόσο καιρό πλάκα πλάκα κάνει ένα τέτοιο πακετάκι περίπου 700gr σε φάκελο των ΕΛ.ΤΑ. μεγάλου μεγέθους με φούσκες να φτάσει Αγγλία (κεντρική περιοχή);

Στο - χτύπα ξύλο- σκηνικό, ότι έχει χαθεί, εγώ έχοντας κρατήσει την απόδειξη από τα ΕΛ.ΤΑ. μπορώ να κάνω κάτι; Να διεκδικήσω κάτι; Έχω και αντίγραφο της απόδειξης αγοράς αυτού που έστειλα...

Edited by mariel19

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Αν ήταν συστημένο πέρνεις 35 ευρώ μόνο

Αν δεν ήταν δεν πέρνεις τίποτα . Η απόδειξη αγοράς γραμματοσήμων ακόμα και αν αναφέρει γραμμάρια και χώρα δεν αποδεικνύει τίποτα απολύτως.

Όσο αφορά την παράδοση σε χώρα της Ε.Ε. η προδιαγραφή των ΕΛΤΑ είναι 85% σε 3 εργάσιμες και 98% σε 5 εργάσιμες.

Αυτό σημαίνει ότι ένα 2% των επιστολών αργεί πάνω από 5 εργάσιμες. Υπομονή.

Edited by Vasileios

Αν ήταν συστημένο πέρνεις 35 ευρώ μόνο

Αν δεν ήταν δεν πέρνεις τίποτα . Η απόδειξη αγοράς γραμματοσήμων ακόμα και αν αναφέρει γραμμάρια και χώρα δεν αποδεικνύει τίποτα απολύτως.

Όσο αφορά την παράδοση σε χώρα της Ε.Ε. η προδιαγραφή των ΕΛΤΑ είναι 85% σε 3 εργάσιμες και 98% σε 5 εργάσιμες.

Αυτό σημαίνει ότι ένα 2% των επιστολών αργεί πάνω από 5 εργάσιμες. Υπομονή.

το 35 ευρώ, είναι fixed τιμή, ανεξαρτήτως αξίας προϊόντος; είναι κάτι σαν ασφάλιση;

Μωρέ, ας ελπίσουμε ότι απλά ο αγοραστής δεν έχει μπει να κάνει το feedback αλλά κατά τ' άλλα το έχει παραλάβει το προϊόν.

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Καλησπερα και παλι,επανερχομαι με το δεμα αποΑμερικη που περιμενα και συγκεκριμενα (first class mail international).Exει φυγει απο Αμερικη απ τις 30/10/14.Μεχρι προχθες στο

usps track εδειχνε την πορεια του στην Αμερικη.30/10 σταματησε διοτι εφυγε για Ελλαδα.Απο χθες οταν κανω τρακ μου λεει μη διαθεσιμες πληροφοριες για Ελλαδα.Το θεμα ειναι οτι δεν εχει ερθει ακομα..Ειμαι Μεγαρα,συνηθως κανουν 10-15 ημερες απο Αμερικη.Χαθηκε???Τι κανω τωρα?

Καλημέρα παιδιά, έχω μια απορία περιμένω ένα δέμα και είμαι Θεσσαλονίκη, το δέμα έχει έρθει Ελλάδα αλλά από το αεροδρόμιο της Αθήνας δεν θα έπρεπε κανονικά να έρθει στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και μετά να πάει στο κέντρο διαλογής εδώ;;;;

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 06-11-2014 09:24 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 20-11-2014 09:46 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 21-11-2014 08:13 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 21-11-2014 15:04 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 21-11-2014 20:52 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Καλημέρα παιδιά, έχω μια απορία περιμένω ένα δέμα και είμαι Θεσσαλονίκη, το δέμα έχει έρθει Ελλάδα αλλά από το αεροδρόμιο της Αθήνας δεν θα έπρεπε κανονικά να έρθει στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και μετά να πάει στο κέντρο διαλογής εδώ;;;;

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 06-11-2014 09:24 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 20-11-2014 09:46 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 21-11-2014 08:13 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 21-11-2014 15:04 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 21-11-2014 20:52 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Μην είσαι αχάριστος.

2014-11-21 11:50

Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ), Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

2014-11-20 08:34

ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ), Receive Item At Office Of Exchange

2014-11-13 02:59

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

και το δεύτερο

2014-11-15 16:36

The item has arrived in the country of destination

Γενικώς στα ΕΛΤΑ επικρατεί ένα μπάχαλο. Έχω στείλει συστημένο στην Αθήνα κι έφτασε σε λιγότερο από 24 ώρες. Έχω στείλει συστημένο στα Γιάννενα και μετα από 2 χρόνια ακόμα φτάνει.

Δεν ξέρω τι να κάνω κι επειδή ποτέ μα πότε όσα τηλέφωνα κι αν πήρα πότε δεν έβγαλα άκρη αποφάσισα να γίνω της υπομονής και να αποφεύγω όσο γίνεται τα ΕΛΤΑ.

Περιμενω δεμα απο Αγγλια, και απο οτι βλεπω ειναι Αθηνα απο 5/11.Στην ΑCS.Τι κανουν τοσο καιρο, δε μπορω να καταλαβω.Παραλιγο θα εβριζα το site απο οπου αγορασα.Δε μου απαντουσαν και στα email, και λεω τα εχασα τα λεφτα.

Περιμενω δεμα απο Αγγλια, και απο οτι βλεπω ειναι Αθηνα απο 5/11.Στην ΑCS.Τι κανουν τοσο καιρο, δε μπορω να καταλαβω.Παραλιγο θα εβριζα το site απο οπου αγορασα.Δε μου απαντουσαν και στα email, και λεω τα εχασα τα λεφτα.

πάρε τηλ την ACs να σου πουν πότε θα στο φέρουν! 20 μέρες δεν παίζει να το αυγατίζουν σίγουρα!

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Πηγα απο ενα υποκαταστημα ACS στη θεσσαλονικη και μου λενε το δεμα μου δεν εχει ονομα και διευθυνση, γιαυτο το κρατανε τοσες μερες στην αθηνα.Θα τους παρω τηλεφωνο αυριο,να συννενοηθουν με Αθηνα.Θα βρεθει ακρη?

Πηγα απο ενα υποκαταστημα ACS στη θεσσαλονικη και μου λενε το δεμα μου δεν εχει ονομα και διευθυνση, γιαυτο το κρατανε τοσες μερες στην αθηνα.Θα τους παρω τηλεφωνο αυριο,να συννενοηθουν με Αθηνα.Θα βρεθει ακρη?

ε φαντάζομαι πως ναι.. αν έχεις αποδείξεις ότι είσαι ο παραλήπτης, κτλ ..

περίεργο πάντως.. πως το δέχτηκαν όλες οι εταιρείες που μπλέχτηκαν στο μεταξύ .. ;

Xiaomi Redmi Note 2 16GB