Jump to content

ΕΛ.ΤΑ. Αποστολές, καθυστερήσεις, παράπονα

vpdank
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί είναι οι νέες μειωμένες τιμές που ισχύουν εδώ και λίγο καιρό.

Έχω στείλει ένα δεματάκι συστημένο στην Αγγλία απο 8/7 και ακόμα να φθάσει, τι διάολο, τόση μεγάλη καθυστέρηση;

Έχω στείλει ένα δεματάκι συστημένο στην Αγγλία απο 8/7 και ακόμα να φθάσει, τι διάολο, τόση μεγάλη καθυστέρηση;

1 βδομάδα μαξ κάνει.

Ή χάθηκε ή πήγε με χελώνα

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλημερα,περιμενω ενα δεμα απο Κινα μεσω του Ολλανδικου ταχυδρομειου.Το track number απο το POSTNL μου βγαζει αυτο

2014-07-24 00:07, The item has arrived in the country of destination

2014-07-23 08:15, The item is on transport to the country of destination

2014-07-22 08:09, The item is at the PostNL sorting center

στο site τον ΕΛ.ΤΑ δεν το αναγνωριζει καν ενω εχει φτασει Ελλαδα απ'οτι λεει.

Μηπως ξερει καποιος τι γινεται ????

Καλημερα,περιμενω ενα δεμα απο Κινα μεσω του Ολλανδικου ταχυδρομειου.Το track number απο το POSTNL μου βγαζει αυτο

Οταν θα μπει Ελλαδα θα εμφανιστει στο συστημα των ελτα(ετσι μου ειχαν πει για ενα δεμα που περιμενα),με ταχυδρομεια που δεν συνεργαζονται,τα δεματα φαινονται οταν μπουν Ελλαδα.

Προφανώς δεν είχε σκαναριστει ακόμα.

Σήμερα αργά ή αύριο θα εμφανιστεί στα Ελτα λογικά.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ναι φίλε μου...

σε ευχαριστώ για την απάντηση κατ αρχήν... επειδή από το site του usps βλέπω με το tracking number ότι έχει φύγει εδώ και 2 βδομαδες από L.A και δεν έχω περαιτέρω ενημέρωση, υπάρχει τρόπος για κάτι ανάλογο μέσω των ΕΛΤΑ με το ίδιο tracking μπας και δω που βρίσκεται?

ευχαριστώ για την βοήθεια σου... αλλα δεν έβγαλα άκρη ξανά! μια απ τα ίδια μου γράφουν "your item departed our facility Los Angeles via usps" δεν είναι ότι είμαι ανυπόμονος και το περιμένω από μέρα σε μέρα, γνώριζα εκ των προτέρων ότι από Αμερική αργεί να σου έρθει... αλλα για ποιο λόγο να μην εντοπίζω που βρίσκεται... Και αν δεν έρθει ποτέ??

Μην αγχώνεσαι, λογικά είναι σε μεταφορά μόλις φτασει κάπου θα ενημερωθεί και η κατάσταση, παρακολούθα το όμως...

Παιδια εχω παρει κατι Nike απο ebay Αμερικη και οπου κιαν βαλω το tracking number που μου εχει στειλει δεν βγαινει τιποτα......UPAAB**************9

Ποσο κοστίζει με ΕΛΤΑ η αποστολή ενός φακέλου στην Κίνα με βαρος λιγα γραμμάρια . Ενα ψεύτικο σκουλαρίκι που με έστειλε ο πωλητής αντί για παππουτσια. Δοκιμασα στο ΕΛΤΑ στο ίντερνετ και με έβγαλε 1,35 €. Θα χρειαστεί να πληρωσω και κάτι άλλο ?

Ποσο κοστίζει με ΕΛΤΑ η αποστολή ενός φακέλου στην Κίνα με βαρος λιγα γραμμάρια . Ενα ψεύτικο σκουλαρίκι που με έστειλε ο πωλητής αντί για παππουτσια. Δοκιμασα στο ΕΛΤΑ στο ίντερνετ και με έβγαλε 1,35 €. Θα χρειαστεί να πληρωσω και κάτι άλλο ?

Ένας φάκελος με λίγα γραμμάρια δηλαδή κάτω από 20 στοιχίζει 0,90 σε μικρό μέγεθος.

Δεν υπάρχει λόγος να βάλεις μεγάλο φάκελο.

θα παω αυριο στο ταχυδρομειο και μακαρι να βγει με λιγα χρηματα η αποστολη.

μηπως ξερετε ποτε δινεται το tracking number ?

γιατι πρεπει να το δωσω στην paypal μεχρι την αλλη τεταρτη , προκεται για υποθεση refund

θα παω αυριο στο ταχυδρομειο και μακαρι να βγει με λιγα χρηματα η αποστολη.

μηπως ξερετε ποτε δινεται το tracking number ?

γιατι πρεπει να το δωσω στην paypal μεχρι την αλλη τεταρτη , προκεται για υποθεση refund

Κατευθειαν σου δίνει χαρτί που το γράφει επανω.

To Tracking δίνεται μόλις πληρώσεις το τέλος συστημένου ( 2,50 + 0,90 = 3,40 ευρώ)

Παιδιά Καλημέρα έχω και εγώ ενα πρόβλημα περιμένω δέμα αρκετά ογκώδες απο Αγγλία αριθμός αποστολής RO507590084GB Δεν το αναγνωρίζει όμως ουτε το royal mail σαν αριθμό. . Είναι 5 εβδομάδες κοντά. .. παίζει λόγο όγκου και λόγο καλοκαιριού να αργεί τόσο??? Όταν έστειλα και δεύτερη φορά στο κατάστημα η απάντηση ήταν αυτή. .

I apologise again for the delay with your parcel, please bear with us as royal mail have confirmed your parcel is on its way and should be with you by Wednesday/ Thursday next week. We understand you are upset however our international items can take 4 to 6 weeks to arrive. We understand if you would like to open a paypal case, this is no problem as this is why the facility is there.

*Have a good weekend

Απο Δευτέρα ανοίγω case στο paypal είπα να εξαντλήσω όλα τα περιθώρια. . Αλλά παίζει να έρθει η το ξεχνάω? Είναι λογικό να αργεί τόσο έχει ξανά τύχει σε κάποιον? ? Δεν είναι μέσο ebay αλλά έχω πληρώσει με paypal και επίσης έχει κατάστημα και στο ebay με θετικά σχόλια. . Από Σκοτία είναι..

τα συστημένα από Royal Mail τα φέρνει η ACS (πήρα πρόσφατα ένα δέμα RM συστημένο)

αφου πρώτα περάσουν από GLS Γερμανία και πάρουν και καινούργιο αριθμό τράκινγκ

κοίταξα στο τράκινγκ της Royal Mail και δεν έβγαλε κάτι

ούτε στο τράκινγκ της GLS

στη θέση σου θα έπαιρνα ένα τηλέφωνο την ACS και θα ρώταγα

αλλά μήπως το τράκινγκ που σου έδωσαν έχει κάποιο γράμμα λάθος;

στείλε ένα mail και ζήτα τους τον αριθμό πάλι

5 βδομάδες είναι πολύς χρόνος για να μην βγάζει τίποτα

Παιδιά Καλημέρα έχω και εγώ ενα πρόβλημα περιμένω δέμα αρκετά ογκώδες απο Αγγλία αριθμός αποστολής RO507590084GB Δεν το αναγνωρίζει όμως ουτε το royal mail σαν αριθμό. . Είναι 5 εβδομάδες κοντά. .. παίζει λόγο όγκου και λόγο καλοκαιριού να αργεί τόσο??? Όταν έστειλα και δεύτερη φορά στο κατάστημα η απάντηση ήταν αυτή. .

I apologise again for the delay with your parcel, please bear with us as royal mail have confirmed your parcel is on its way and should be with you by Wednesday/ Thursday next week. We understand you are upset however our international items can take 4 to 6 weeks to arrive. We understand if you would like to open a paypal case, this is no problem as this is why the facility is there.

*Have a good weekend

Απο Δευτέρα ανοίγω case στο paypal είπα να εξαντλήσω όλα τα περιθώρια. . Αλλά παίζει να έρθει η το ξεχνάω? Είναι λογικό να αργεί τόσο έχει ξανά τύχει σε κάποιον? ? Δεν είναι μέσο ebay αλλά έχω πληρώσει με paypal και επίσης έχει κατάστημα και στο ebay με θετικά σχόλια. . Από Σκοτία είναι..

Κάνε dispute στο PayPal να είσαι σίγουρος και αν έρθει το αποσυρεις. Πέντε βδομάδες είναι πολύ καιρός.

Ρώτησα αλλά μου είπαν πως αυτός είναι ο αριθμός.. στην acs δεν έχουν ιδέα λέει ότι είναι υπεύθυνη μόνο για ότι μπαίνει Ελλάδα. . Επικοινώνησα και με royal mail που μου είπαν ότι θα πρέπει να μιλήσω με το κατάστημά ώστε να ρωτήσουν ξανά στο ταχυδρομείο πού το έδωσαν και αν δεν το παραλάβω να τούς πω να ανοίξουν μια υπόθεση για χαμένο δέμα.. τρέχα γύρευε. Αα και ότι το δέμα είναι δέμα υπογραφής και ότι δείχνει μόνο το πότε έφυγε και το πότε έφτασε στα χέρια μου τίποτα άλλο αλλά δεν λειτουργεί πάντα..Τώρα τι σημαίνει αυτό μόνο αυτοί ξέρουν. Από την royal mail μου το είπαν αυτό . Κάτι μου λέει πώς απο τα ταχυδρομεία εκεί κάνανε κάποια λαδιά..

Καλησπερα :)

το tracking number ειναι RE*********GR

Ποια εταιρεια ειναι για να το προσδιορισω στο site της paypal ?

επισης απο ποιο λινκ μπορω να δω την εξελιξη της πορειας ?

Παραθετω εικονα :

να το αφησω ετσι ?

http://i.imgur.com/3vdI2YQ.png

Edited by Nirvana19