nikos_kallithea Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Υπομονή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos11 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 παιδια καλησπερα, παραγγειλα απο Aliexpress το lenovo a850+, το έστειλαν με Μαλαισιανό Ταχυδρομείο!!!!Απο τις 22/5 μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα: 2014-05-22 12:10, Dispatch Pre-Alert 21/05/2014, MPC PMIH (KLIA). Μήπως πρεπει να αρχίζω να ανησυχώ? Κάπου διάβασα οτι ύπαρχει πρόβλημα με τις μπαταρίες και δεν αποστέλουν προιόντα που έχουν μπαταρίες.ισχύει κάτι τέτοιο? αν πας στο φορουμ της fast tech θα δεις ότι πολλά άτομα που αναφέρουν το ίδιο με σένα (pre-alert), παραλαμβάνουν κανονικά Καλημέρα, Εχω παραγγείλει ένα μικρο πακετακι από Ισραηλ και ενώ ο ανθρωπος το εστειλε κανονικα με tracking Number, το δεμα εφτασε εδώ σε 5 μερες και κολλησε στα ελτα. Εδώ και μια εβδομαδα βγαζει αυτό στο tracking ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 26-05-2014 06:01 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 26-05-2014 10:44 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) Ρωτησα την πεμπτη που μας περασε στο τοπικο κατάστημα και μου λενε δεν ξερουν γιατι αργησε, μηπως λογω φορτου εργασιας και λεω θα κανω υπομονη μηπως το φερουν από Δευτερα αλλα ματαια, ακομα το ιδιο λεει. Πρωτη φορα κολλαει εκει, συνηθως με το που εγραφε ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ την άλλη μερα το ειχα. Εχει τυχει σε κανεναν κατι πορομοιο?? Μου περασε από το μυαλο να παω από το ταχυδρομειο και να απαιτησω να βρουν που είναι, αλλα δεν ξερω τι να κανω τελικα. Ευχαριστω εκ των προτερων το τράκινγκ δεν ανανεώνεται στην ώρα του εγώ είχα 2 κολλημένα στα "συστημένα" και τα 2 ήρθαν κανονικά χωρίς πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portoleone07 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 το τράκινγκ δεν ανανεώνεται στην ώρα του εγώ είχα 2 κολλημένα στα "συστημένα" και τα 2 ήρθαν κανονικά χωρίς πρόβλημα Μηπως να παω αυριο να ρωτησω στο κεντρο διαλογης της περιοχης μου μηπως είναι εκει ή να περιμενω το ταχυδρομο να δω τι θα φερει (αμα περασει ... γιατι περναει μια φορα στις 10 μερες)? γιατι μια φορα περιμενα ένα συστημενο από κινα και ειχε παει στο κεντο διαλογης και το ειχαν αφημενο εκει γυρω στις 15 μερες χωρις να φερουν ουτε χαρτακι ουτε τπτ.. και όταν πηγα εκει μου λεει ότι αυτό είναι καιρο εδώ και μου ηρθε να του πω γιατι δεν το φερνατε ρε παιδια, αλλα δεν ειπα τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portoleone07 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Τελικα πηγα σημερα και το πηρα από το κεντρο διαλογης της περιοχης μου ηταν εκει από τις 27/5 και δεν το εφερναν δεν ξερω γιατι. Όλα καλα λοιπον:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 περιμενω δεμα απο Γερμανια το οποιο σταλθηκε με DHL WELTPAKET Economy, Economy (Int.) αλλα μου δινει επισης και tracking για τα ΕΛΤΑ για να το βλεπω οταν μπει Ελλαδα και μετα. Αρα απο Ελλαδα αναλαμβανουν τα ΕΛΤΑ Το tracking σημερα μου εβγαλε για τελωνειο. Ειναι δυνατον? ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 04-06-2014 08:28 IPS ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 04-06-2014 11:27 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_metal Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Παιδια αυτο σημαινει το θα μου το φερει ο κουριερ??? Γιατι το ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ το εβαλε ξανα? Θελω να ξερω αν ειναι να αφησω καποιον στο σπιτι να παραλαβει το δεμα. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 19-05-2014 11:10 IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 03-06-2014 08:52 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 03-06-2014 12:59 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 05-06-2014 03:16 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 05-06-2014 06:54 Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 05-06-2014 07:33 Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 05-06-2014 10:00 Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Παιδια αυτο σημαινει το θα μου το φερει ο κουριερ??? Γιατι το ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ το εβαλε ξανα? Θελω να ξερω αν ειναι να αφησω καποιον στο σπιτι να παραλαβει το δεμα. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 19-05-2014 11:10 IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 03-06-2014 08:52 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 03-06-2014 12:59 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 05-06-2014 03:16 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 05-06-2014 06:54 Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 05-06-2014 07:33 Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 05-06-2014 10:00 Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ θα πάει στην ΜΔ της περιοχής σου (πχ ΜΔ Φοίνικα) και θα έρθει ιδιοποίηση να πας να το πάρεις, όπως το βλέπω καλή Τρίτη. Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 περιμενω δεμα απο Γερμανια το οποιο σταλθηκε με DHL WELTPAKET Economy, Economy (Int.) αλλα μου δινει επισης και tracking για τα ΕΛΤΑ για να το βλεπω οταν μπει Ελλαδα και μετα. Αρα απο Ελλαδα αναλαμβανουν τα ΕΛΤΑ Το tracking σημερα μου εβγαλε για τελωνειο. Ειναι δυνατον? ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 04-06-2014 08:28 IPS ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 04-06-2014 11:27 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Τελωνείο πού ειδες; Εγώ δε βλέπω λέξη τελωνείο στο παραπάνω. Τον οδηγό τον διάβασες; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Τελωνείο πού ειδες; Εγώ δε βλέπω λέξη τελωνείο στο παραπάνω. Τον οδηγό τον διάβασες; Αν αναφερεσαι στον οδηγο σου "Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα" δεν λεει κατι για ΥΕΔ και το δεμα που λεω σταλθηκε απο Γερμανια δεν ειναι απο Κινα. Δεν μου εχει ξανατυχει να παει ΥΕΔ Θεσσαλονικης ολα μου ερχονταν απο Αθηνα Αντιγραφω απο αλλο φορουμ: ΥΕΔ=Υπηρεσία Εκτελωνισμού Δεμάτων των ΕΛΤΑ Υπάρχει στη Θεσ/νίκη και υπάγεται στη Δ/νση Διεθνούς Ταχυδρομείου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 με το ολλανδικο ταχυδρομειο εχει κανεις εμπειρια?μετα απο ποσο καιρο εμφανιστηκε τωρα το tracking στην σελιδα τους ,το οποιο δειχει το δεμα εδω (The item has arrived in the country of destination)αλλα στα ελτα δεν δειχνει τιποτα(δεν υπαρχει καταχωρηση για τον αριθμο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoos_gr Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Αν αναφερεσαι στον οδηγο σου "Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα" δεν λεει κατι για ΥΕΔ και το δεμα που λεω σταλθηκε απο Γερμανια δεν ειναι απο Κινα. Δεν μου εχει ξανατυχει να παει ΥΕΔ Θεσσαλονικης ολα μου ερχονταν απο Αθηνα Αντιγραφω απο αλλο φορουμ: ΥΕΔ=Υπηρεσία Εκτελωνισμού Δεμάτων των ΕΛΤΑ Υπάρχει στη Θεσ/νίκη και υπάγεται στη Δ/νση Διεθνούς Ταχυδρομείου. 6/6 μπήκε και ένα δικό μου δέμα από Κίνα στο τελωνείο Θεσσαλονίκης: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 06-06-2014 10:13 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 06-06-2014 10:17 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ άντε να δούμε πόσο καιρό θα κάτσει εκεί και πόσο θα πληρώσουμε....:wacko: Παράθεση www.koilakozanis.gr Custom made 3d Printed Products www.etsy.com/shop/3DPrintingExpert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 6/6 μπήκε και ένα δικό μου δέμα από Κίνα στο τελωνείο Θεσσαλονίκης: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 06-06-2014 10:13 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 06-06-2014 10:17 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ άντε να δούμε πόσο καιρό θα κάτσει εκεί και πόσο θα πληρώσουμε....:wacko: εμενα ηταν απο Γερμανια και παραξενευτηκα γιατι απο χωρες Ε.Ε δεν περνανε τελωνειο. Τελικα μου ηρθε κανονικα. Τωρα γιατι μου εβγαλε για ΥΕΔ αγνωστο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoi Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Γίνεται λίγο χαμός στα δέματα από Κίνα; Από hong kong μου έρχονται τσακ μπαμ, ενώ από Κίνα αργούν απίστευτα. Κάπου είχα διαβάσει ότι αργούν επειδή περιμένουν να μαζευτούν εμπορεύματα που να εξυπηρετούνται από κάποιο δρομολόγιο (πχ έχω δέμα που λέει εδώ και 8 ημέρες Handover to Airline, με τα πόδια να το στέλνανε, θα είχε φτάσει) οπότε μπορεί να έρχεται από Κίνα μέσω Γερμανίας και Ολλανδίας και Σουηδίας, έτσι για να κάνει το δέμα διακοπές, μιας που δεν κάνουμε εμείς. Ερώτηση : Μ.Δ. <περιοχή> τι σημαίνει; Πχ Κ.Δ. είναι το κέντρο διαλογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs06085 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Καλησπέρα, μπορεί να μου πει κάποιος αν αυτό σημαίνει ότι θα πληρώσω τελωνείο; ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 16-06-2014 15:08 IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 20-06-2014 11:54 IPS ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 20-06-2014 12:17 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 20-06-2014 16:16 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Καλησπέρα, μπορεί να μου πει κάποιος αν αυτό σημαίνει ότι θα πληρώσω τελωνείο; ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ16-06-2014 15:08IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ20-06-2014 11:54IPS ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ20-06-2014 12:17IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)20-06-2014 16:16ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) ριξε μια ματια στον οδηγο του Σταυρου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 περιμενε παντως μερικες μερες γιατι το οτι περασε απο τελωνειο ειναι φυσιολογικο εφοσον ειναι EMS Δεν ειναι δεδομενο οτι θα πληρωσεις παντως Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 βοηθηστε με λιγο. tracking RC681681413CN μιλησα με τον πωλητη και μου λεει εφυγε απο κινα 21/06 και πραγματι στο 17track αυτο λεει . ομως στο ελτα λεει ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ και οχι ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS. γιατι ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddy96 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 βοηθηστε με λιγο. tracking RC681681413CN μιλησα με τον πωλητη και μου λεει εφυγε απο κινα 21/06 και πραγματι στο 17track αυτο λεει . ομως στο ελτα λεει ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ και οχι ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS. γιατι ετσι? Το δέμα δεν έχει φύγει από το ταχυδρομ.είο της κίνας για αυτό σου λέει παραλαβή από πελάτη εξωτερικού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoi Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Σε ενδεχόμενη πληρωμή στο τελωνείο, το ραβασάκι πως έρχεται; Βλέπω ότι το δέμα βρίσκεται στο κέντρο διαλογής Θεσσαλονίκης (τελευταία ενημέρωση πριν από αυτό ήταν στην ΥΕΔ). Υπάρχει περίπτωση η πληρωμή να γίνει κατά την παραλαβή στο υποκατάστημα των ελτα ή εφόσον πέρασε, δεν μπήκε φόρος; Να σημειώσω ότι το συνοδευτικό (η απόδειξη) έλεγε περίπου 60$. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Δεν ειναι σίγουρο οτι επειδή μπηκε τελωνείο θα πληρώσεις κιολας, η πληρωμή γίνετε στο ταχυδρομείο με την παραλαβή. Σε ενδεχόμενη πληρωμή στο τελωνείο, το ραβασάκι πως έρχεται; Βλέπω ότι το δέμα βρίσκεται στο κέντρο διαλογής Θεσσαλονίκης (τελευταία ενημέρωση πριν από αυτό ήταν στην ΥΕΔ). Υπάρχει περίπτωση η πληρωμή να γίνει κατά την παραλαβή στο υποκατάστημα των ελτα ή εφόσον πέρασε, δεν μπήκε φόρος; Να σημειώσω ότι το συνοδευτικό (η απόδειξη) έλεγε περίπου 60$. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Απο χθές το βράδυ δεν δουλεύει το τρεις των ΕΛΤΑ, άντε να δούμε πότε θα αποφασίσουν να το φτιάξουν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Καλημερα και καλη εβδομαδα.Εχω αγορασει 2 πραγματακια απο το ebay (αγγλια ειναι και οι δυο seller) τα οποια επρεπε να ερθουν μεταξυ 14-17 Ιουνιου.Σημερα βγαινει ο μηνας και δεν εχει ερθει τιποτα.Εννοειται πως επικοινωνησα και με τους 2 και οι δυο μου ειπαν ειναι απλο ταχυδρομειο εχουν στειλει την αποδειξη αποστολης απο τα βρετανικα ταχυδρομεια αλλα επειδη δεν ειναι κουριερ φυσικα με απλο δεν υπαρχει τρακ id .... υποπτευομαι οτι τα δικα μας ταχυδρομεια εχουν κανει πατατα... το θεμα ειναι πως μπορω να μαθω αν εχει ερθει ελλαδα .... η που βρισκεται τελος παντων... και τα 2 πακετα ηταν να ερθουν Χανιά αλλα ακομα τιποτα.Υπαρχει τροπος να βρουμε ακρη ? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoi Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Παίζει να καθυστερούν τα πάντα λόγω φόρτου (?) γιατί -μάλλον- τα περνάνε όλα από έλεγχο. Παρήγγειλα ρούχο από Αγγλία, το άνοιξαν και το συσκεύασαν σε νέα σακούλα (από έξω έγραφε "ΕΛΤΑ" και είχε το σήμα). Βέβαια, δεν καθυστέρησε ιδιαίτερα (αποστολή 18, παραλαβή 27). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Παίζει να καθυστερούν τα πάντα λόγω φόρτου (?) γιατί -μάλλον- τα περνάνε όλα από έλεγχο. Παρήγγειλα ρούχο από Αγγλία, το άνοιξαν και το συσκεύασαν σε νέα σακούλα (από έξω έγραφε "ΕΛΤΑ" και είχε το σήμα). Βέβαια, δεν καθυστέρησε ιδιαίτερα (αποστολή 18, παραλαβή 27). ε θα κανω υπομονη ακομα 5-10 μερες μετα θα παρει ενα αρνητικο feedback και οι 2 μαλλον και ας διαλεξουν αλλο τροπο να τα στελνουν. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Απλά κάνε dispute και πάρε τα χρήματά σου πίσω... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slammer Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Περιμένω ένα τηλέφωνο που μπηκε στο IPS στις 14/6 και μέχρι σήμερα δεν φαίνεται να έχει φτάσει. Όμως το http://en.4px.com/ μου δίνει: 2014-06-27 17:19:39 GRATH Despatched to ATC 2014-06-27 18:28:07 Shipment ready Αυτό σημαίνει ότι έχει φτάσει και δεν έχει κλείσει ακόμα το IPS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts