Tonyz21 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Έχει αγοράσει για λογαριασμό μου φίλος μια εξάτμιση αυτοκινήτου βάρος 15 κιλά περίπου και τού ζητούν για αποστολή Ελλάδα από Αγγλία 100 λίρες περίπου και παραπάνω. Ξέρετε καμιά μεταφορική ή των πιο φτηνό τρόπο αποστολής της Ελλάδα. Και ας αργήσει να έρθει . Δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω οτι τα ταχυδρομεια δεν μεταφερουν πια τοσο βαρια ή μεγαλα δεματα οποτε η μονη σου επιλογη ειναι μια μεταφορικη ή μια κουριερ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Είχα παραγγείλει απο Αγγλία 2 δισκόπλακες και τακάκια για αυτοκίνητο. Το βάρος ήταν πάνω απο 15 κιλά. Μου τα στείλανε με UPS economy (μπορεί και οδικώς ακόμα να ήρθαν) γιατι ή τιμή ήταν πολυ΄χαμηλή. Πλήρωσα 16 λίρες για 19 κιλά βάρος και ήρθαν σε περίπου 1 εβδομάδα. Μια σμείωση εδώ ότι στις αποστολές συνήθως παίζει ρόλο και ο όγκος του αντικειμένου. Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tonyz21 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 ΤΑ ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ!!!!!Σημερα απεκτησα 2 πολυ ωραιες εμπειριες με τα ελτα.Γυρω στις 11 η ωρα το πρωι,πηγα στα ελτα για να παραλαβω ενα δεμα.Εχοντας ξεχασει τι παιζει με την παραλαβη,πατησα το κουμπι για το χαρτακι προτεραιοτητας για τα δεματα......Μετα απο ενα ΤΕΤΑΡΤΟ αναμονης στην ατελειωτη ουρα,πηγα στα δεματα και μου λενε οτι ΔΕΝ παραλαμβανουμε τα δεματα απο εκει αλλα απο το ταμειο που γραφει:<<ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΕΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΕΜΑΤΑ>>.....ναι συνφορουμιτες μου καλα ακουσατε!!!εκει παρααλαμβανουμε τα δεματα στη μυτιληνη!!!!αφου τραβηξα ξανα χαρτακι(υπ αρηθμον 203) αν θυμαμαι καλα,περιμενα γυρω στα 5 λεπτα και ξαφνικα μετα το 202 πηγε κατευθειαν στο 204!!!Πλισιαζω στο ταμειο και της λεω της κυριας οτι πηδηξατε το 203....Η απαντηση της ηταν οτι επρεπε να παω σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ταμειο εδειχνε το 203......Anyway,τελικα δεχτηκε να με εξυπηρετησει μετα απο πολυωρη κουβεντα.Στη συνεχεια,αφου γυριζω σπιτι,ερχεται ενα εγγραφο,το οποιο προερχοταν μεσα απο την πολη,που εφερε επανω του ημερομηνια 3/4/14!!!!!Φανταστειτε!!!!11 μερες για να διασχισει 3 χιλιομετρα!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΙΡΙΑ ΣΤΑ ΕΛΤΑ!!!ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 :mad: - αυτη η USPS μας τα χαλαει τελευταια, δεμα απο αμερικη σταλμενο βαση mail του μαγαζιου στις 4 του μηνος και ακομα τιποτα, δεν μπορω φυσικα να παρακολουθησω την διαδρομη, δεν ξερω καν ποτε μπηκε σε εμας Ελλαδα (!) ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΌ!! Πλέον και τα ΕΛΤΑ Ζωγράφου ανοιχτά κάθε μετά μέχρι τις 20:30!! Και το Σάββατο μέχρι τις 14:30! :) - ναι πλεον πολλα κεντρικα εχουν τετοιο ωραριο,πηγα στο κεντρο κι εγω σαββατο και εκανα την δουλεια μου. Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos11 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 ΤΑ ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ!!!!!Σημερα απεκτησα 2 πολυ ωραιες εμπειριες με τα ελτα.Γυρω στις 11 η ωρα το πρωι,πηγα στα ελτα για να παραλαβω ενα δεμα.Εχοντας ξεχασει τι παιζει με την παραλαβη,πατησα το κουμπι για το χαρτακι προτεραιοτητας για τα δεματα......Μετα απο ενα ΤΕΤΑΡΤΟ αναμονης στην ατελειωτη ουρα,πηγα στα δεματα και μου λενε οτι ΔΕΝ παραλαμβανουμε τα δεματα απο εκει αλλα απο το ταμειο που γραφει:<<ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΕΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΕΜΑΤΑ>>.....ναι συνφορουμιτες μου καλα ακουσατε!!!εκει παρααλαμβανουμε τα δεματα στη μυτιληνη!!!!αφου τραβηξα ξανα χαρτακι(υπ αρηθμον 203) αν θυμαμαι καλα,περιμενα γυρω στα 5 λεπτα και ξαφνικα μετα το 202 πηγε κατευθειαν στο 204!!!Πλισιαζω στο ταμειο και της λεω της κυριας οτι πηδηξατε το 203....Η απαντηση της ηταν οτι επρεπε να παω σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ταμειο εδειχνε το 203......Anyway,τελικα δεχτηκε να με εξυπηρετησει μετα απο πολυωρη κουβεντα.Στη συνεχεια,αφου γυριζω σπιτι,ερχεται ενα εγγραφο,το οποιο προερχοταν μεσα απο την πολη,που εφερε επανω του ημερομηνια 3/4/14!!!!!Φανταστειτε!!!!11 μερες για να διασχισει 3 χιλιομετρα!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΙΡΙΑ ΣΤΑ ΕΛΤΑ!!!ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!! σχετικά με το δέμα, στα Ελτα μέχρι 2 κιλά θεωρούνται επιστολές και όχι δέματα - ογκώδη δεν ξέρω τι βάρος είχε το δέμα σου, αλλά κάτω από 2 κιλά θεωρείται επιστολή. τώρα, αν ήσουν σαν την κυρία που είδα χτες όταν πήγα να παραλάβω ένα συστημένο, αυτή είχε μια μεγάλη κούτα από Νουνου δεμένη με σπάγκο και αποστολή Γαλλία, ένας άλλος κύριος παρέλαβε μια αρκετά μεγάλη κούτα, και τα δυο από το γκισέ "δέματα", προφανώς ογκώδη και βαριά αντικείμενα δεν ξέρω πως γίνεται εκεί, αλλά στο ταχυδρομείο που πάω, παίρνεις νούμερο και αναλόγως ανάβουν με τη σειρά μόλις αδειάσει κάποιο γκισέ, όλα πολύ καλά οργανωμένα. για το έγγραφο σου πάω πάσο :p ------------- εγώ πάλι θέλω να πω μπράβο στα Ελτα της περιοχής μου και στο διανομέα, που μου κουβάλησε ο άνθρωπος μέχρι και 400 σελίδες τόμο με φωτογραφίες απο Β' παγκόσμιο, ζύγιζε σχεδόν 3 κιλά και γενικά ότι έχω παραγγείλει έρχεται στην ώρα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tonyz21 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 σχετικά με το δέμα, στα Ελτα μέχρι 2 κιλά θεωρούνται επιστολές και όχι δέματα - ογκώδη δεν ξέρω τι βάρος είχε το δέμα σου, αλλά κάτω από 2 κιλά θεωρείται επιστολή. τώρα, αν ήσουν σαν την κυρία που είδα χτες όταν πήγα να παραλάβω ένα συστημένο, αυτή είχε μια μεγάλη κούτα από Νουνου δεμένη με σπάγκο και αποστολή Γαλλία, ένας άλλος κύριος παρέλαβε μια αρκετά μεγάλη κούτα, και τα δυο από το γκισέ "δέματα", προφανώς ογκώδη και βαριά αντικείμενα δεν ξέρω πως γίνεται εκεί, αλλά στο ταχυδρομείο που πάω, παίρνεις νούμερο και αναλόγως ανάβουν με τη σειρά μόλις αδειάσει κάποιο γκισέ, όλα πολύ καλά οργανωμένα. για το έγγραφο σου πάω πάσο :p ------------- εγώ πάλι θέλω να πω μπράβο στα Ελτα της περιοχής μου και στο διανομέα, που μου κουβάλησε ο άνθρωπος μέχρι και 400 σελίδες τόμο με φωτογραφίες απο Β' παγκόσμιο, ζύγιζε σχεδόν 3 κιλά και γενικά ότι έχω παραγγείλει έρχεται στην ώρα του Γενικα ολες οι κυριες πισω απο τα ταμεια των ΕΛΤΑ ειναι σαν τις μαγισσες που σε κοιταν επιμονα θελοντας ταυτοχρονα και να σε φανε και να σε διωξουν...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 :cool: - εαν ειναι καποιας ηλικια εχουν ζησει την παλαιοτερη εποχη της ρεκλας και την αναπολουν, σε βλεπουν βιαστικο ή ψαγμενο με το tracking number να παρεις το δεμα σου και λενε μεσα τους "κοιτα ρε ποσοι μαζευτηκαν,εαν δεν ηταν ολοι αυτοι θα εκανα ακομη διαλειμμα". Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilas Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Γεια σας, είμαι καινούριος στην παρέα και θα 'θελα μια εκτίμηση για τον χρόνο παραλαβής σύμφωνα με τα παρακάτω. Destination Country - Greece:Tracking Consuming:0*Millisecond, Cache Time:2014/04/16 23:13:28 2014-03-28 14:27, Item in conta IPS, IPS Origin Country - Singapore:Tracking Consuming:0*Millisecond, Cache Time:2014/04/16 23:13:28 2014-03-30 00:00, Despatched to overseas (Country code: GR) 2014-03-28 00:00, Received from Customer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morpheus78 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Πακετο με spring mail (μεσω Ολλανδιας) εφτασε σε 10 ημερολογιακες μερες, και ενα αλλο με SG απο 29/03 που εγινε dispatched (4077) ακομα αφαντο... Παράθεση http://www.artsforge.com/gallery_new/legends/morpheus_tn.jpg M.O.R.P.H.E.U.S.: Mechanical Obedient Replicant Programmed for Hazardous Exploration and Ultimate Sabotage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tonyz21 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Πακετο με spring mail (μεσω Ολλανδιας) εφτασε σε 10 ημερολογιακες μερες, και ενα αλλο με SG απο 29/03 που εγινε dispatched (4077) ακομα αφαντο... Εμενα με HK Post που εφυγε 29/3 ηρθε την παρασκευη ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.......μπηκε ελλαδα στις 7 αν θυμαμαι καλα......καλη υπομονη φιλε μου..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismell Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ....ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ(ΑΓΟΡΑ Ε-ΒΑΥ) ΚΑΙ ΓΤ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ....!ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΑΣΑΚΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 116 ΓΡ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ???????ΜΕΣΑ ΣΕ ΦΑΚΕΛΟ???ΧΩΡΑΕΙ......ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited April 18, 2014 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ....ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ(ΑΓΟΡΑ Ε-ΒΑΥ) ΚΑΙ ΓΤ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ....!ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΑΣΑΚΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 116 ΓΡ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ???????ΜΕΣΑ ΣΕ ΦΑΚΕΛΟ???ΧΩΡΑΕΙ......ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...... Για ΗΠΑ πληρωνεις 12 ευρω μεχρι και ενα κιλό στον φακελο.Περιπου 10 μερες να υπολογιζεις.Στανταρ γιατι εστειλα ενα βιβλιο περιπου 400 γραμμαρια πριν ενα μηνα στις ΗΠΑ και με ρωτησε η υπαλληλος αν θελω να βαλω και κατι ακομα μιας και απο τα 400 μεχρι το κιλο θα πληρωνα 12 ευρωπουλα.Καλο Πασχα Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismell Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Για ΗΠΑ πληρωνεις 12 ευρω μεχρι και ενα κιλό στον φακελο.Περιπου 10 μερες να υπολογιζεις.Στανταρ γιατι εστειλα ενα βιβλιο περιπου 400 γραμμαρια πριν ενα μηνα στις ΗΠΑ και με ρωτησε η υπαλληλος αν θελω να βαλω και κατι ακομα μιας και απο τα 400 μεχρι το κιλο θα πληρωνα 12 ευρωπουλα.Καλο Πασχα Και εγω φιλε μου απλα το παω στα ελτα και δεν χρειαζετε τπτ αλλο?????ουτε να ασχοληθω με τελονια ουτε τπτ????σ ευχαριστω που απαντησες γρηγορα κιολας....και καλο πασχα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ....ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ(ΑΓΟΡΑ Ε-ΒΑΥ) ΚΑΙ ΓΤ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ....!ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΑΣΑΚΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 116 ΓΡ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ???????ΜΕΣΑ ΣΕ ΦΑΚΕΛΟ???ΧΩΡΑΕΙ......ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...... Ο τιμοκατάλογος των ΕΛΤΑ είναι στην σελίδα http://www.elta.gr/Portals/0/pdf/%CE%A4%CE%99%CE%9C%CE%9F%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%9B%CE%9F%CE%93%CE%9F%CE%A3%20%CE%95%CE%A0%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%9B%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A5%2012.8.13.pdf Σύμφωνα με αυτόν αν είναι μέχρι 2 εκατοστά πάχος και μεγάλο μέγεθος 5,80 συστημένο . Όμως αν το τασάκι είναι πάνω από 2 εκατοστά πάχος θα στο βάλουν στα ακανόνιστα οπότε πάς στa 500 gr που στοιχίζει 8,70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismell Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Ο τιμοκατάλογος των ΕΛΤΑ είναι στην σελίδα http://www.elta.gr/Portals/0/pdf/%CE%A4%CE%99%CE%9C%CE%9F%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%9B%CE%9F%CE%93%CE%9F%CE%A3%20%CE%95%CE%A0%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%9B%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A5%2012.8.13.pdf Σύμφωνα με αυτόν αν είναι μέχρι 2 εκατοστά πάχος και μεγάλο μέγεθος 5,80 συστημένο . Όμως αν το τασάκι είναι πάνω από 2 εκατοστά πάχος θα στο βάλουν στα ακανόνιστα οπότε πάς στa 500 gr που στοιχίζει 8,70 σ ευχαριστω πολυ φιλε μου..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Destination Country - Greece:Tracking Consuming:0*Millisecond, Cache Time:2014/04/16 23:13:28 2014-03-28 14:27, Item in conta IPS, IPS Origin Country - Singapore:Tracking Consuming:0*Millisecond, Cache Time:2014/04/16 23:13:28 2014-03-30 00:00, Despatched to overseas (Country code: GR) 2014-03-28 00:00, Received from Customer :rolleyes: - χοντρικα σε καμια βδομαδα αντε 10 μερες το πολυ. Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Πακετο με spring mail (μεσω Ολλανδιας) εφτασε σε 10 ημερολογιακες μερες, και ενα αλλο με SG απο 29/03 που εγινε dispatched (4077) ακομα αφαντο... Απο 24/03 Despatched με SGP και αγνοειται...Aλλο πακετο συστημενο με China Post σε 15 μερες στα χερια μου... Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Και εχω και καλυτερο.Μολις το ειδα.Με China Post 2 πακετα εφτασαν σε 7 και 8 μερες αντιστοιχα... Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Τώρα τελευταια "χάνονται" πακέτα απο Κίνα. Διάφορα μικρό πράγματα απο eBay όπως θήκες screen protectors μικρά γκατζετακια. Στις τελευταίες 5 παραγγελίες τα 3 δεν ήρθαν ποτε. Πήρα πισωωτα λεφτά απο το eBay αλλά νομιζω οτι οι ταχυδρόμοι τα κρατάν για πάρτυ τους. Συμβαίνει μονο σε απλα δέματα χωρίς tracking number. Τα ΕΛΤΑ που με εξυπηρετούν είναι αυτά του νέου κόσμου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agatho Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 καλημερα εχω στειλει απο 21/3 ενα δεμα απο Ελλαδα σε Κινα με ελτα ... στο σαιτ των ελτα τελευταια ενημερωση ειναι 21/3 οτι εφυγε απο το ταχυδρομειο σημερα που πηρα στα κεντρικα μου ειπαν οτι τελευταια ανημερωση ειναι οτι παραδοθηκε φρανκφουρτη 28/3... σας εχει ξανασυμβει? εχει περασει ενας μηνας και εχουν αρχισει να με ζωνουν τα φιδια! παει το κινητακι! Παράθεση Οποιος βιαζεται δεν ψωνιζει απο Κινα... οι Κινεζοι ειναι φιλοι μας και θελουν τα λεφτα μας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos11 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 καλημερα εχω στειλει απο 21/3 ενα δεμα απο Ελλαδα σε Κινα με ελτα ... στο σαιτ των ελτα τελευταια ενημερωση ειναι 21/3 οτι εφυγε απο το ταχυδρομειο σημερα που πηρα στα κεντρικα μου ειπαν οτι τελευταια ανημερωση ειναι οτι παραδοθηκε φρανκφουρτη 28/3... σας εχει ξανασυμβει? εχει περασει ενας μηνας και εχουν αρχισει να με ζωνουν τα φιδια! παει το κινητακι! γιατί δεν παίρνεις το τράκινγκ που έχεις και να το δεις στη σελίδα των Κινέζικων ταχυδρομείων, αντί να ζητάς πληροφορίες για το που βρίσκεται από τα δικά μας Ελτα; china post - http://intmail.183.com.cn/ εναλλακτικά: http://track-chinapost.com/startairmail.php πολύ καλή τράκινγκ υπηρεσία: http://www.trackitonline.ru/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agatho Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Στην ιστοσελιδα της china post αναφερει οτι δεν εχει παραλαβει το δεμα το σαιτ που λες βγαζει οτι βγηκε εκτος Ελλαδος http://i.imgur.com/YTEadft.png για Κινα αλλα λογικα πρωτα περναει απο γερμανια.... εχω απογοητευτει.... Παράθεση Οποιος βιαζεται δεν ψωνιζει απο Κινα... οι Κινεζοι ειναι φιλοι μας και θελουν τα λεφτα μας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Έλεγξες εδώ; http://intmail.183.com.cn/icc-itemtraceen.jsp Από Ελλάδα, σε 10-15 μέρες έχει μπει Κίνα. Αν εσένα είναι Γερμανία, κάτι πήγε λάθος Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Παιδιά είναι φυσιολογικό από 10/4 να έχω το δέμα σε status κλείσιμο από κέντρο διαλογής;; θα τελειώσουν και οι μέρες ασφαλείας του PayPal! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 14 μπηκε ελλαδα 15 στο ταχυδρομειο μου 17 εγραψε ειδοποιητηριο Φυσικα κ δεν εχω παραλαβει κανενα ειδοποιητηριο αν δεν ερθει κ αυριο παω να παραλαβω μονος μου γιατι εχει παρστραβηξει με το συγκεκριμενο:angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts