jimlost Δημοσιεύτηκε February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 5, 2018 Καλημέρα...Σκέφτομαι μια δεύτερη συσκευή,και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα τρία... Τα Redmi Note 4 3/32-4/64 και 6Χ τα είχα στο πάρελθον και τα γνωρίζω,το Μ6 το ειδα που το προτεινανε και το έβαλα... Θέλω αποδεκτή κάμερα,και καλή αυτονομία βασικά... Η κάμερα του 6Χ είναι καλύτερη από του Ν4 αλλά δεν ξέρω βάση του Μ6 τι λέει....Δεν θέλω να μπλέξω με φλασαρισματα γιατί δεν έχω υπολογιστή ή λάπτοπ....Αγορά από Ελλάδα...Το Ν4 το έχω τελευταίο ανάμεσα σε αυτά... Αν κάποιος ξέρει Sar για το Μ6 θα το εκτιμούσα να το γράψει.. Κυρία συσκευή 1+3Τ,αυτο προορίζεται για δεύτερη συσκευή... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Το m6 note το οποιο προτείνω τελευταία, από τα δείγματα που έχω δει φαίνεται να εχει καλύτερη κάμερα από honor 6x. Έχει μεν θόρυβο αλλά εχει και αρκετή λεπτομέρια :) Σε αυτονομία πρέπει να ειναι παρόμοιο με rn4 (snapdragon). Από κωτσόβολο πιστεύω δεν θα χρειαστεί να φλασάρεις κάτι. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 5, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Το Ν4 το έβαλα απλά να υπάρχει...Είμαι ανάμεσα στο 6Χ καιτο Μ6 Note,ίσως για το Meizu πάω μιας και είναι συσκευή που δεν είχα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Αν δεν εχεις ξαναπιασει meizu, δες κανένα review μην σε ξενίσει το ui του ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 5, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 (edited) Αν δεν εχεις ξαναπιασει meizu, δες κανένα review μην σε ξενίσει το ui του ;) Κοίτα ούτε MIUI είχα πιάσει ποτέ,ούτε EMUI ,δεν νομίζω να τα βρω σκούρα με το Meizu...Απλά το μονοπου δεν έχω βρει ακόμα είναι το Sar που έχει.... Κατά τη αλλά δεν περιμένω πολλές διαφορές από τις υπόλοιπες συσκευές,κάμερα με ενδιαφέρει και αυτονομία.... Ακόμα είδα ότι δεν έχει ραδιόφωνο,μικρό το κακό,αν και θα το ήθελα.... Θετικό που έχει 800 μπάντα... Τελικά στο Device Specification βρήκα τιμή Sar head 1.24 (USA)και body 0.48(USA),αλλά απ' ότι ξέρω οι μετρήσεις είναι μεγαλύτερες από τα αποτελέσματα σε EU... χρησιμοποιούν άλλο τρόπο μέτρησης.... Edited February 5, 2018 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Από ότι βλέπω έχει αρκετό (τιμές usa) https://www.devicespecifications.com/en/model-sar/ecb1453d Αλλά νομίζω και το honor 6x δεν πάει πίσω. Edit: δεν είχα δει ότι το είχες βρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 5, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Από ότι βλέπω έχει αρκετό (τιμές usa) https://www.devicespecifications.com/en/model-sar/ecb1453d Αλλά νομίζω και το honor 6x δεν πάει πίσω. Edit: δεν είχα δει ότι το είχες βρει. Ναι αλλά είναι τιμές (USA),που είναι διαφορετικές από τις τιμές (EU),αν δεις και τις.τιμες που έχουν τα Samsung,θα καταλάβεις τι εννοώ....Το 6Χ έχει head 1,14 και ναι είναι αρκετά....Φυσικά όμως υπάρχει γενικά μια αύξηση του Sar λόγω κυρίως του 4G,και πιστεύω θα αυξηθεί και άλλο με την διάθεση του 5G,ξέρω πάω μπροστά αλλά αυτή είναι η αλήθεια.... Βασικά κοιτάω και μεταχειρισμένα,αν βρω κάτι καλό δεν θα διστάσω να παρω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα για να μην ανοίξω άλλο ποστ, το Μ6 στα χαρακτηριστικά αναφέρει ότι είναι πλαστικό. Από ποιότητα κατασκευής πως τα πάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Ναι αλλά είναι τιμές (USA),που είναι διαφορετικές από τις τιμές (EU),αν δεις και τις.τιμες που έχουν τα Samsung,θα καταλάβεις τι εννοώ....Το 6Χ έχει head 1,14 και ναι είναι αρκετά....Φυσικά όμως υπάρχει γενικά μια αύξηση του Sar λόγω κυρίως του 4G,και πιστεύω θα αυξηθεί και άλλο με την διάθεση του 5G,ξέρω πάω μπροστά αλλά αυτή είναι η αλήθεια.... Βασικά κοιτάω και μεταχειρισμένα,αν βρω κάτι καλό δεν θα διστάσω να παρω.... Συνηθως ναι, ειναι υψηλότερο το usa. Δεν νομίζω να το βρεις μεταχειρισμένο το m6 note. Τουλάχιστον οχι σύντομα. Αν εχεις υπομονή πάρτο από banggood στα 130-140 ευρω αλλά δεν ξερω αν θα εχει ελληνικά ή καταλήξεις να το χεις αγγλικά (το πληκτρολόγιο ειναι ανεξάρτητο της γλώσσας της rom). Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα για να μην ανοίξω άλλο ποστ, το Μ6 στα χαρακτηριστικά αναφέρει ότι είναι πλαστικό. Από ποιότητα κατασκευής πως τα πάει; Εγώ για αλουμίνιο έχω διαβάσει. Βασικά μπορεις να το δεις και από κοντά σε κάποιο κατάστημα του κωτσόβολου. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 5, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Αλουμίνιο είναι, πιστεύω παρόμοιο του Ν4/6Χ,κάπως έτσι θα είναι... Στα μεταχειρισμένα κοιτάω και αλλα μοντέλα,π.χ το ΜΙ ΜΑΧ που μπορεί να μην έχει 800 αλλά έχει πολύ μεγάλη οθόνη,και την θέλω....Για Μ6 Note μεταχειρισμένο δεν νομίζω να βρω,καινούργιο μιλάω... Αν ειμουν Αθήνα θα είχα πάει να το δω από κοντά σίγουρα αλλά εδώ δεν παίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Το mi max 2 αν δεν ρουταρεις να βάλεις gcam είναι επιπέδου rn4x. Αν όμως ρουταρεις έχει επίπεδα ναυαρχίδας . Σιγουρευτείτε ότι έχει ελληνική γλώσσα το m6 note εκτός αν δεν σας πειράζει να είναι αγγλικά το μενού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 5, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Το mi max 2 αν δεν ρουταρεις να βάλεις gcam είναι επιπέδου rn4x. Αν όμως ρουταρεις έχει επίπεδα ναυαρχίδας . Σιγουρευτείτε ότι έχει ελληνική γλώσσα το m6 note εκτός αν δεν σας πειράζει να είναι αγγλικά το μενού Κατάλαβα άρα το αφήνω το ΜΙ ΜΑΧ για τεχνικούς λόγους,χαχαχα Όσο αφορά τα Αγγλικά δεν είναι πρόβλημα για μένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 6x από εμένα.4 μήνες το έχω και είναι σκύλος το κινητό.μπαταρια και σήμα με έχουν ικανοποίηση απόλυτα.ενω και από φωτό μια χαρά τα πηγαίνει για τα χρήματα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 7, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 6x από εμένα.4 μήνες το έχω και είναι σκύλος το κινητό.μπαταρια και σήμα με έχουν ικανοποίηση απόλυτα.ενω και από φωτό μια χαρά τα πηγαίνει για τα χρήματα του. Το είχα το 6Χ,δεν το έχω εγκαταλείψει,αλλά σκέφτομαι το Μ6 Note μιας και πότε δεν είχα Meizu... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts