George6633 Δημοσιεύτηκε February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 1, 2018 Καλησπέρα..έχει κανείς το κινητό;Πως πάει απο θέμα αυτονομίας,κάμερας κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Ψάχνω για το pro 7 γνωρίζει κάποιος από που μπορώ να το αγοράσω χωρίς τελωνείο Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippossss Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 (edited) 2 κατοσταρικα το 64αρι στο γερμανο προσφορα . ρε φιλε και μολις πηρα το m6 note https://www.germanos.gr/product/meizu-pro-7-dual/20369315/ Edited July 9, 2018 by ippossss Παράθεση https://t.me/hellasmobiles Ότι αφορά τα κινητά τηλέφωνα, το user interface τους, τις custom ROMs, τα Google camera ports , τα mods και γενικά ότι έχει να κάνει με την εμπειρία χρήσης τους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 παιδια ξερει κανεις το sar που εχει;;σκεφτομαι για αγορα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Ένα αυτό που ρωτησε ο φίλος από πάνω, και δύο θα ήθελα να μάθω αν ξέρει κάποιος με σιγουριά αν ζεστενεται το κινητό, και αν ναι πόσο και με τι χρήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Σε προσφορά στο Γερμανό με 199€ πιστεύω αξίζει για κάποιον που θέλει να χει εγγύηση. https://www.germanos.gr/product/meizu-pro-7-dual/20369315/?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_content=static_carousel_meizup7&utm_campaign=summer_sales_smartphones&utm_term=Competition_with_Competition Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larrynick33 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 εγω το παραγγειλα λογικα σημερα η αυριο θα το εχω και θα γραψω εντυπωσεις αν και πιστευω οτι αξιζει σε αυτα τα λεφτα ειδικα το design του μοναδικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Αν ήταν με τον x30 θα ήταν πραγματικά ευκαιρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippossss Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 εγω το παραγγειλα λογικα σημερα η αυριο θα το εχω και θα γραψω εντυπωσεις αν και πιστευω οτι αξιζει σε αυτα τα λεφτα ειδικα το design του μοναδικο καλοριζικο . αν θες περνα να αφησεις εντυπωσεις αφου το παρεις στα χερια σου ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν ήταν με τον x30 θα ήταν πραγματικά ευκαιρία. και με τον p25 πραγματικη ευκαιρια ειναι στα 200ε με ελληνικη εγκυηση . λιγο που κοιταξα ελλαδα - κινα κατω απο 280 δεν το βρηκα Παράθεση https://t.me/hellasmobiles Ότι αφορά τα κινητά τηλέφωνα, το user interface τους, τις custom ROMs, τα Google camera ports , τα mods και γενικά ότι έχει να κάνει με την εμπειρία χρήσης τους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Από άποψη χαρακτηριστικών και ποιότητα κατασκευής είναι σίγουρα ευκαιρία. Ο μόνος λόγος για να μη το πάρει κάποιος είναι ότι είναι "παλιό" μοντέλο. Δηλαδή μεγάλα μπέζελς πάνω και κάτω, παλιά αναλογία οθόνης, αισθητικά ίσως σε κάποιους να μην αρέσει η δεύτερη οθόνη, κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippossss Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 οσοι ενδιαφεροντε για την προσφορα , καλλη κουβεντα γινεται και δω https://www.insomnia.gr/forums/topic/680946-meizu-pro-7-dual-sim-199-%F0%9F%92%B6-germanos/ Παράθεση https://t.me/hellasmobiles Ότι αφορά τα κινητά τηλέφωνα, το user interface τους, τις custom ROMs, τα Google camera ports , τα mods και γενικά ότι έχει να κάνει με την εμπειρία χρήσης τους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Τελικά το πήρε κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ieronymous Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 παιδια ξερει κανεις το sar που εχει;;σκεφτομαι για αγορα.. Ναι το εχω παρει εγω.... 2 βδομαδες μεχρι να βγαλω ακρη με το sar Ακολουθει ενα μερος της στιχομυθιας: <<Καλησπέρα σας ξανά. Οι αναλυτικές εκθέσεις για το SAR κάθε συσκευής χρειάζεται να υπάρχουν κατά την εισαγωγή και διάθεση της στις ευρωπαϊκές αγορές. Το σχετικό helpdesk στην Κίνα πιθανώς να μην έχει πρόσβαση σε όλες αυτές της πληροφορίες. Φυσικά κ μπορούμε να σας προωθήσουμε τον πίνακα με τις αναλυτικες μετρήσεις είτε σε email όλες τις τεχνικές προδιαγραφές κ πιστοποιήσεις της συγκεκριμένης συσκευής για να σιγουρευτείτε ότι οι μετρήσεις που σας αναφέραμε είναι ακριβής.>> Επειδη το site @μιεται και δεν αφηνει να ανεβασεις μια απλη Pic 72 kb ουτε μετα το resize στα 42kb οποιος θελει γραφει το email του και του το στελνω . Μεχρι τοτε sar eu 064 head / 1.11 body κανενα site δεν αναφερει αν αυτη η τιμη ειναι με ολα on ταυτοχρονα η μονο με την κληση. Παραυτα παρα πολυ καλη οθονη, το μεγεθος ικανοποιητικοτατο (ηταν για κοπελα οποτε δεν ηθελε κουμουτσα) Notification μπρος πισω και μαλιστα μπρος με δυνατοτητα να απαντησεις χωρις αν μπεις στην εφατρμογη (τεστ με viber) Πισω πολυ ωραια animations,γενικα τραβαει το βλεμμα το κινητο πανω του. Καμερα αρκετα καλη , σε συνθηκες φωτισμου δυσκολα εβλεπες διαφορα με το xiaomi mi mix 2 που χω (εμενα εχει sony ixmor 328 αν θυμαμαι καλα, το meizu δεν θυμαμαι) Ενα περιεργο ειναι πουδεν βρηκα τροπο να βαλω κατω στα εικονιδια τις επαφες (υπαρχουν μεσω εικονιδιου τηλεφωνου) Ισως με αλλο Launcher να μπορεις (πχ Nova) Δυσκολο θα ναι επισης να βρει καποιος στην ελληνικη αγγορα full cover tempered (αυτο με τις μαυρες ριγες πανω κατω που σκεπαζει ολο το κινητο) αλλα και θηκη (εχει βεβαια μεσα). Μπαταρια για Mtk μια χαρα ειναι παραμετροποιημενο απο το συστημα κα ιτην βγαζει την μερα ανετα (αν το παρεις για φορητη κονσολα οκ σε κανα 3,5 ωρο φανταζομαι θα την πιει πορτοκαλαδα) Μενου αρκετα λιτο παρολο που χει απο πανω το flyme και ανταποκρινεται γρηγορα. Μεχρι στιγμης αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john178 Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Καλημέρα και από μένα. Το έχω στην κατοχή μου μια εβδομάδα και θεωρώ ότι είναι καλό για τα 199€.Σε σχέση με το Nokia 6 που είχα είναι πιο γρήγορο αλλά το ότι δε μπορώ να έχω επαφές στην αρχική οθόνη είναι αρκετά σπαστικό. Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή επαφών που να έχει τη δυνατότητα εκτός από της google? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 τι εννοείς τις επαφές στην αρχική οθόνη, δεν το κατάλαβα . Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john178 Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Επαφές για άμεση κλήση στην αρχική οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Το true phone dialer που έχω βάλει το κάνει αυτό που θέλεις Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7.8.7.9G) μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john178 Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john178 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Καλησπέρα και πάλι!υπάρχει τρόπος ή εφαρμογή πλοήγησης να δείχνει τις ειδήσεις στην αρχική σελίδα στα ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john178 Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 Καλησπέρα και πάλι!υπάρχει τρόπος ή εφαρμογή πλοήγησης να δείχνει τις ειδήσεις στην αρχική σελίδα στα ελληνικά; Η stock εφαρμογή αναζήτησης εννοούσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream1trix Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 παιδια θελω να το κανω root ! εχει κανενας καποιον οδηγο πως να το κανω ? παντως σαν τηλεφωνο παει σφαιρα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippossss Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 παιδια θελω να το κανω root ! εχει κανενας καποιον οδηγο πως να το κανω ? παντως σαν τηλεφωνο παει σφαιρα ! flyme7 global flyme 6 global η κινεζικη δεν θελει κατι ιδιαιτερο . πας ρυφθισεις>ασφαλεια>και ενεργοποιεις ρουτ Παράθεση https://t.me/hellasmobiles Ότι αφορά τα κινητά τηλέφωνα, το user interface τους, τις custom ROMs, τα Google camera ports , τα mods και γενικά ότι έχει να κάνει με την εμπειρία χρήσης τους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream1trix Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 (edited) εχω flyme 7, στο 1:25 μου ζηταει το password του flyme account, το βαζω δεν το δεχεται και λεει με κοκκινα go to flyme website for root permission ! τι παιζει ? επισης, αυτο που προσεξα ειναι οτι δεν μου δινει επιλογη για 4K video capture !!! Edited November 20, 2018 by dream1trix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippossss Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 εχω flyme 7, στο 1:25 μου ζηταει το password του flyme account, το βαζω δεν το δεχεται και λεει με κοκκινα go to flyme website for root permission ! τι παιζει ? επισης, αυτο που προσεξα ειναι οτι δεν μου δινει επιλογη για 4K video capture !!! συνδεσου στο λογαριασμο flyme στο τηλ σου απο τις ρυθμισεις κ μετα κανει οτι λεει το βιντεο για το 7. εναλλακτικα (επειδη ειμαι με διαφορετικο τηλ κ στο δικο σου μπορει να ισχυει κατι διαφορετικο,αν κ η μεθοδος υποτιθετε εξακριβομενα ισχυει για το pro7) μπορεις να δειλωσεις ρουτ κ online εδω https://mroot.flyme.cn/index.html Παράθεση https://t.me/hellasmobiles Ότι αφορά τα κινητά τηλέφωνα, το user interface τους, τις custom ROMs, τα Google camera ports , τα mods και γενικά ότι έχει να κάνει με την εμπειρία χρήσης τους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream1trix Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 (edited) μα ειμαι συνδεδεμενος ! κανω τις ρυθμισεις και στο 1.25 εμενα μου ζηταει password μετα το Ok... το αλλο ειναι κινεζικα θα το δω μηπως μπορω να το κανω απο κει μεσω του chrome translate ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σχετικα με το 4k, ξερει κανενας γιατι δεν παιζει αλλα ουτε γραφει ???? βασικα δεν γραφει...εκανα δοκιμες και παιζει μεχρι 4k/30fps... Edited November 21, 2018 by dream1trix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts