Jump to content

5-5,2" Οθόνη με μπαταρία τέρας!

George6633
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,προσπάθησα να μην ανοίξω άλλο θέμα αλλά ψάχνω ένα κινητό για την κοπέλα μου σ αυτα τα χαρακτηριστικά.Της είχα δώσει το J5(16') προσωρινά αλλα είναι σπασμένη η οθόνη και θέλει δικό της.Ιντσες μέχρι 5,2" (στις 5" είναι ακόμα καλύτερα) μπαταρία οσο πιο μεγάλη γίνεται πραγματικά είναι το πρώτο από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που κοιτάει και μετά μια αξιοπρεπής κάμερα..μνήμη Ram 2-3-4 gb και Rom οσο παει.Η αγορά μπορεί να γίνει και απο Κίνα.Αυτο που της πρότεινα ειναι το Xiaomi 4x,δεν μου έρχεται κάτι άλλο...υπάρχει κάποιο κινητό σ αυτά τα χαρακτηριστικά απο Κίνα η Ελλάδα σχετικά καινούργιο(για αναβαθμίσεις)να το κρατήσει μια διετία;;Το βασικότερο...τιμή στα 200€,αν αξίζει κάποιο λίγο παραπάνω το συζητάμε.

Πολύ καλό το 4Χ και με μπαταρία τέρας, ωστόσο δεν ξέρω αν την καλύψει στο θέμα κάμερα... Από midrange Xiaomi, μην περιμένεις ιδιαίτερα πράγματα στο συγκεκριμένο τομέα... Βέβαια παίζει ρόλο και τι απαιτήσεις έχει ο καθένας... Μπορείς να ψάξεις για samples, για να έχεις μια εικόνα...

Από εκεί και πέρα, εφόσον είχε το J5 2016, αν την κάλυπτε, μήπως να βλέπατε το J5 2017; Kάτω από 200 το βλέπω στο Skroutz... ;)

Στις 5,5" εχω βρει κάποια κινητά αλλα δεν θέλει με τίποτα..!Αν μπορούσαμε στο J5 του 17 να βάλουμε την μπαταρία του Moto θα ήταν το ιδανικό.Δεν υπάρχει δηλαδή κατι σε στυλ j5 που προτείνει ο Σπύρος με 4000-4500 mah;

Στις 5,5" εχω βρει κάποια κινητά αλλα δεν θέλει με τίποτα..!Αν μπορούσαμε στο J5 του 17 να βάλουμε την μπαταρία του Moto θα ήταν το ιδανικό.Δεν υπάρχει δηλαδή κατι σε στυλ j5 που προτείνει ο Σπύρος με 4000-4500 mah;

Εδω είσαι λενε οτι βγαζει 10 ωρες οθόνης..

https://www.skroutz.gr/s/12156106/Samsung-Galaxy-J7-2017-Duos.html#specs

Μέχρι 5 ίντσες είπε ο φίλος. Οπότε το redmi από άποψη μεγέθους και μπαταρίας μάλλον είναι μονόδρομος

Ακριβώς 5,2" είναι το μέγιστο που θέλει...υπάρχουν κάποια ακόμα που βρήκα οπως το cubot h3 και το vernee το thor E με καλύτερη μπαταρία αλλά δεν ξέρω σαν σύνολο πως θα δουλέψουν συγκριτικά με το 4x

Ακριβώς 5,2" είναι το μέγιστο που θέλει...υπάρχουν κάποια ακόμα που βρήκα οπως το cubot h3 και το vernee το thor E με καλύτερη μπαταρία αλλά δεν ξέρω σαν σύνολο πως θα δουλέψουν συγκριτικά με το 4x

Σε σχέση με τα άλλα 2 το 4x ασυζητητί. Από Κίνα θα το βρείς αρκετά φθηνότερα πάντως. Περίπου 120 ευρώ έχει η global έκδοση.

Edit: Τώρα είδα ότι και στα σκρουτζομάγαζα παίζει στα 125-130 οπότε δεν αξίζει η αναμονή από Κίνα.

Edited by Nnoutas

Ευχαριστώ το είδα ναι..και σε σχέση με το J5 2017 αντέχει πολύ περισσότερο;3000Mah σε 5,2" με 4100 σε 5" είναι μεγάλη διαφορά;Η αλήθεια είναι οτι θέλει το Samsung αλλα δεν είναι ευχαριστημένη σε θέμα αυτονομίας με το J5 16' που έχει 3100mah...Γι'αυτό και ψάχνω κάτι πιο δυνατό.Φυσικά δεν παίζουν απο μόνα τους ρόλο τα mah γι'αυτό προσπαθώ να της βρω την καλύτερη λύση.

Και χρυσο και 4000 μπαταρία

https://www.skroutz.gr/s/10603019/Lenovo-K6-Power-16GB.html

Πολύ ωραία συσκευή και με δυνατή μπαταρία..Διάβασα κάποια αρνητικά σχόλια στο Skroutz,οκ δεν μπορούμε να τα χουμε ολα σε αυτά τα χρήματα και χαρακτηριστικά που ζητάμε.Οπότε μάλλον πάμε προς τα εκεί εκτός αν βρεθεί τίποτα άλλο τελευταία στιγμή.

Μπα..δεν της αρεσε το οτι είναι είναι πιο παλιό μοντέλο..επειδή δεν μπορώ να της αλλάξω γνώμη,να πάρω το J5 2017;Το J7 17' είναι πολύ μεγαλύτερο σαν αίσθηση στα 5,5";πρώτα ζητάω συμβουλές απο σας και μετά προτείνω :D

Λοιπόν ειμαι αναμεσα απο 2 συσκευές... Πρώτο κριτήριο αυτονομία,2ο κάμερα και 3ο ταχύτητα..

J5 2017

A5 2017

Υπο προϋποθέσεις και αν αξίζει περισσότερο μπορούμε να κοιτάξουμε και το J7 2017 αν δεν είναι τεράστια η διαφορά στο κράτημα και αξίζει πιο πολύ σε σχέση με κάποιο απο τα 2 παραπάνω.Ευχαριστώ

Και χρυσο και 4000 μπαταρία

https://www.skroutz.gr/s/10603019/Lenovo-K6-Power-16GB.html

Nαι και εκτός αυτών, 172 ευρώ, 2gb ram και 16gb rom και συσκευή του 16... Φοβερή επιλογή....

Ανέβασα το μπάτζετ στα 250€..παμε για το A5 2017 δεν ξέρω τι καλύτερο σ αυτα τα χρήματα.Θα θελα καλύτερη μπαταρία αλλα άκουσα καλα λόγια..ίσως δούμε και το J7 17' αν της αρέσει στο χέρι..στην τελική ίσως πάρω και γω το ίδιο γιατί δεν μπορώ να δώσω αλλα 500€ για μένα.βλέπουμε..