Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γνωριζει κανεις πως γινεται στον opera 11, οταν ειμαστε facebook, οι φωτο να μην ειναι τοσο μικρες?

Ενω το μαμησιο μια φωτο τη βγαζει κανονικα, στον opera τη δειχνει παααρα πολυ μικρη σε αστειο βαθμο...

Στο N79 που εχω την ανοιγει πιο πολυ,εδω ο μονος τροπος ειναι να κρατησεις πατημενη την εικονα (το δαχτυλο πανω στην εικονα δλδ για λιγα δευτερολεπτα) κ να πατησεις ανοιγμα εικονας,απο τις επιλογες που θα σου βγαλει

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Εδειδη κι εγω (αφου εκανα ολα τα παραπανω) ψαχνω να βρω αυτο το application grid, που το βρηκες?

Σαν εφαρμογη η σαν αρχειο στο φακελο c?

Δε μπορω να το βρω πουθενα μιλαμε...ειναι δυνατον?

Υπαρχει καποια εφαρμογη για το Ν8 (οχι το custom dictionary) που να μπορεις να διαχειριστεις τις λεξεις του λεξικου ???

Ευχαριστω εκ των προτερων

οταν σου λεει application grid πηγαινε στο εφαρμιγες και πατα οργανωση και πατα παρατεταμενα στο qt και εκει θα σου βγαλει διαγραφη. το μενου των εφαρμογων εννοει

θελω να συχρονισω το κινητο μου με το gmail για να περασω το εορτολογιο στο ημαρολογιο του κινητου γινετε? αν ναι πως?

θελω να συχρονισω το κινητο μου με το gmail για να περασω το εορτολογιο στο ημαρολογιο του κινητου γινετε? αν ναι πως?

ψαξου υπαρχει καπου ενας client για gmail αλλα δεν ξερω αν κανει αυτο που θελεις

οταν σου λεει application grid πηγαινε στο εφαρμιγες και πατα οργανωση και πατα παρατεταμενα στο qt και εκει θα σου βγαλει διαγραφη. το μενου των εφαρμογων εννοει

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου, αλλα μαλλον εγω δεν το εγραψα καλα....

Δε βρισκω πουθενα το αρχειο - φακελο qt, για να το σβησω!

Αφου εκανα εγκατασταση το qtdowngrade.sis, δε θα επρεπε καπου να εμφανιζεται???

Που ομως...?

Εσυ που ακριβως το βρηκες?

Στο N79 που εχω την ανοιγει πιο πολυ,εδω ο μονος τροπος ειναι να κρατησεις πατημενη την εικονα (το δαχτυλο πανω στην εικονα δλδ για λιγα δευτερολεπτα) κ να πατησεις ανοιγμα εικονας,απο τις επιλογες που θα σου βγαλει

Μπα φιλε μου, παλι στην ανοιγει πολυ μικρη...

Σε αντιθεση με το Opera mini που την ανοιγει κανονικα...

Edited by gianpithio
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Που ομως...?

οταν πατησω το μενου κατω κατω μου ειχε βγει φακελος qt

Μαλλον οχι, ουτε σε μενα δουλεψε στον οπερα.

Δουλευει μια χαρα.

Απλα τρεχει μονο με το νοκια πληκτρολογιο.

Αλλαξε πλ/ιο απο τις ρυθμισεις του οπερα.

Χθες αποφάσισα να περάσω στο Ν8 μου την αναβαθμισμένη έκδοση Nokia Social 1.3 από τα beta labs (τα οποία σέρνονται) αλλά όταν επέλεξα download μου έβγαλε την λίστα συμβατότητας και έλεγε συγκεκριμένα για το Ν8 ότι είναι συμβατό μόνο με την έκδοση PR 1.1. Οπότε, επειδή η εφαρμογή δεν φέρει κάτι νέο αλλά απλά λειτουργεί, επέλεξα να μην την περάσω. Εϊναι κάποιος που έχει αναβαθμίσει σε PR 1.2 και έχει περάσει το Nokia Social 1.3; Αν ναι, βίωσε κάποιο κόλλημα ή λειτουργεί χωρίς πρόβλημα;

Δουλευει μια χαρα.

Απλα τρεχει μονο με το νοκια πληκτρολογιο.

Αλλαξε πλ/ιο απο τις ρυθμισεις του οπερα.

επιβεβαιώνω λειτουργεί όμως μόνο σε landscape μορφή.!!!!!

frastgr

Που ομως...?

φιλε υπηρχε ενας φακελος στο μενου κατω κατω......

πηγα πανω και πατησα διαγραφη......σε σενα δεν το βγαζει....?:confused:

Μπα φιλε μου, παλι στην ανοιγει πολυ μικρη...

Σε αντιθεση με το Opera mini που την ανοιγει κανονικα...

σε μενα συμβαινει το αντιθετο....στο opera mini βγαινουν μικρες και στον οπερα τον κανονικο κανονικα οπως ειναι στο pc:blink:

Χθες αποφάσισα να περάσω στο Ν8 μου την αναβαθμισμένη έκδοση Nokia Social 1.3 από τα beta labs (τα οποία σέρνονται) αλλά όταν επέλεξα download μου έβγαλε την λίστα συμβατότητας και έλεγε συγκεκριμένα για το Ν8 ότι είναι συμβατό μόνο με την έκδοση PR 1.1. Οπότε, επειδή η εφαρμογή δεν φέρει κάτι νέο αλλά απλά λειτουργεί, επέλεξα να μην την περάσω. Εϊναι κάποιος που έχει αναβαθμίσει σε PR 1.2 και έχει περάσει το Nokia Social 1.3; Αν ναι, βίωσε κάποιο κόλλημα ή λειτουργεί χωρίς πρόβλημα;

εγω το εβαλα στο δικο μου και δουλευει ρολοι...

βασικα μεχρι τωρα η εφαρμογη σε μενα δεν ανοιγε(σου ειχα πει παλιοτερα για το προβλημα που ειχα δεν εκανε συνδεση με τιποτα...ενω με το widget της εφαρμογης γινοταν ο χαμος στο κινητο κολλήματα κτλ...)...

με το που περασα την νεα εκδοση δουλευουν κανονικα και παλι ολα...και γενικα δεν εχω κανενα προβλημα...(και με το το widget επισης)

Edited by freddaras

Εχει update ο Opera Mobile Multilingual Edition v11.00(1405) απ οτι ειδα ...σπευσατε:)

πως γινετε φιλε;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

To εχουν στο γνωστο μαγαζακι....

ώπα παιδιά μπερδευτηκα.....λέτε για την έκδοση που βγήκε την προηγούμενη εβδομάδα ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ώπα παιδιά μπερδευτηκα.....λέτε για την έκδοση που βγήκε την προηγούμενη εβδομάδα ?

Οχι ειναι καινουργια βγηκε σημερα..αν δεν κανω λαθος....

μην φανταστεις μεγαλες διαφορες καλο ειναι να την βαλεις παντως......

έτσι το εχω πριν τα βάλω κιόλας, με αλλά προγραμματα δεν εχω τέτοιο πρόβλημα, μόνο με αυτα τα 4 ..

φιλε σημερα τα δοκιμασα ολα..σε μενα δουλευουν με 3g/2g κανονικα...

μιλουσα για κανα 10λεπτο στο facebook με το friendchat χωρις κανενα προβλημα...

σε μενα συμβαινει το αντιθετο....στο opera mini βγαινουν μικρες και στον οπερα τον κανονικο κανονικα οπως ειναι στο pc:blink:

εγω το εβαλα στο δικο μου και δουλευει ρολοι...

βασικα μεχρι τωρα η εφαρμογη σε μενα δεν ανοιγε(σου ειχα πει παλιοτερα για το προβλημα που ειχα δεν εκανε συνδεση με τιποτα...ενω με το widget της εφαρμογης γινοταν ο χαμος στο κινητο κολλήματα κτλ...)...

με το που περασα την νεα εκδοση δουλευουν κανονικα και παλι ολα...και γενικα δεν εχω κανενα προβλημα...(και με το το widget επισης)

Θα μπορουσες μηπως να μου πεις αναλυτικα τις ρυθμισεις που εχεις κανει στον Opera 11, μηπωε εκει υπαρχει θεμα?

οταν πατησω το μενου κατω κατω μου ειχε βγει φακελος qt

Εμενα δεν τον βγαζει πουθενα...δε μπορω να καταλαβω...

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Οχι ειναι καινουργια βγηκε σημερα..αν δεν κανω λαθος....

μην φανταστεις μεγαλες διαφορες καλο ειναι να την βαλεις παντως......

είναι η έκδοση APAC δλδ για τις χώρες της Ανατολής και να τη βάλει δεν θα κερδίσει κάτι αφού ουσιαστικά είναι η ίδια εφαρμογή αλλά έκδοση για να υποστηρίζει τις γλώσσες εκείνων των χωρών.

frastgr

Αλλη μια εφαρμογη για την καμερα μας Intellsys HDRPhotoCamera v.2.00(6) S^3 :)

Θελει δικτυο για να γινει η εγκατασταση...

Edited by bikos68
Jason the Greek

Φίλε μου το έιχες αγοράσει? Δε σου είχε δώσει κάτι σαν κωδικό στην αρχή αφού στο ζητάει τώρα? Googlαρες μήπως κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα? Μήπως να το ξαναπεράσεις από την αρχή αντικαθιστώντας το ήδη υπάρχον πρόγραμμα και να δεις μήπως σου λέει τον κωδικό κατά την εγκατάσταση? Στις ρυθμίσεις μέσα του προγράμματος δε σου έχει επιλογή ή αλλαγή κωδικού? Δοκίμασε μερικούς κλασικούς κωδικούς 1234 κτλ. Δε γίνεται να σου ζητάει κωδικό χωρίς να στον έχει πει είτε στην εγκατάσταση, να τον έχεις σετάρει μόνος σου, ή να τον έχει μέσα στα settings.

Δεν το έιχα αγοράσει, εννοείται ότι δεν έβαλα κωδικό, δε με βάζει καν στις ρυθμίσεις (μου λέει "η περίοδος λειτουργίας έληξε" και ζητά κωδικό) και στην επανεγκατάσταση επίσης ζητά κωδικό, έχω δοκιμάσει ένα σωρό συνδυασμούς αριθμών αλλά τίποτα.... Στο Ovi Store, στα σχόλια του kaspersky, διαπιστώνω ότι αρκετοί έχουν το ίδιο πρόβλημα αλλά δεν έχω βγάλει άκρη...

Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή.

Δεν το έιχα αγοράσει, εννοείται ότι δεν έβαλα κωδικό, δε με βάζει καν στις ρυθμίσεις (μου λέει "η περίοδος λειτουργίας έληξε" και ζητά κωδικό) και στην επανεγκατάσταση επίσης ζητά κωδικό, έχω δοκιμάσει ένα σωρό συνδυασμούς αριθμών αλλά τίποτα.... Στο Ovi Store, στα σχόλια του kaspersky, διαπιστώνω ότι αρκετοί έχουν το ίδιο πρόβλημα αλλά δεν έχω βγάλει άκρη...

ψαχνοντας για λιγο παρατηρησα οτι περιμενουν ολοι ενα removal tool και υπαρχει μια διαμαχη αν ειναι συμβατο η οχι με το ν8. δεν υπαρχει λογος γιοα αντιβιοτικο σε τετοιου ειδους τηλεφωνο- μαλλον πρεπει να περιμενεις να βγει το εργαλειο για να το διωξεις. αληθεια που το εχεις εγκαταστησει? δεν δοκιμαζεις να κανεις επανεγκατασταση το λογισμικο απο το ovisuite Mηπως γινει κατι

Χθες φάνηκε η PR 1.2 (14.002) μέσω του Ovi Suite, αλλά και από ΟΤΑ με wifi.

Το πρόβλημα είναι ότι δε με αφήνει να ενημερώσω μέσω ΟΤΑ. Με παραπέμπει σε "Για ενημέρωση του τηλεφ. μέσω υπολογιστή....." Αν θυμάμαι καλά και στην PR 1.1 το ίδιο έλεγε, αλλά έκανα κανονικά ενημέρωση με ΟΤΑ. Λέτε τώρα να μην κινδυνεύουν τα ελληνικά? (Hangary 059D693)

ψαχνοντας για λιγο παρατηρησα οτι περιμενουν ολοι ενα removal tool και υπαρχει μια διαμαχη αν ειναι συμβατο η οχι με το ν8. δεν υπαρχει λογος γιοα αντιβιοτικο σε τετοιου ειδους τηλεφωνο- μαλλον πρεπει να περιμενεις να βγει το εργαλειο για να το διωξεις. αληθεια που το εχεις εγκαταστησει? δεν δοκιμαζεις να κανεις επανεγκατασταση το λογισμικο απο το ovisuite Mηπως γινει κατι

Νομίζω εξ΄ορισμού εγκαθίσταται στη μνήμη C:\

Όσον αφορά την επανεγκατάσταση του λειτουργικού, θα το είχα κάνει ήδη αν μπορούσα μέσω ΟΤΑ για δεύτερη φορά. Από το ovisuite φοβάμαι για τα ελληνικά..

Edited by stendor
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή.

http://img225.imageshack.us/img225/8696/57053582.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

το γνωστο CameraPro N8 1.1.0 signed σε νεο update σημαντικα καλυτερο απο πριν.

fred οτι προτεινεις ειναι πολυ καλο το επιβεβαιωνω και τα εχω δοκιμασει. προσπαθω να βαλω και τα skins του slideunlock τα οποι ειναι παρα πολλα

Ενημέρωση:

μην το βαλετε παρουσιαζει προβλημα στην κανονικη εφαρμογη της καμερας και ζηταει ρισταρτ

με κατι αλλο παιζει το μπερδεμα, σε μενα παιζει μια χαρα και η καμερα...:)

Jason the Greek

Καλημέρα σε όλους,

Έχω βάλει shortcut τον opera στην Home screen, όταν λοιπόν πατάω το εικονίδιο κάνει περίπου 3 δευτερόλεπτα μέχρι να ανοίξει ο Browser. Παρατηρείται και σε άλλους η ίδια συμεριφορά? Μπορώ να κάνω κατι για να επιταχύνω την έναρξη?

Ευχαρισώ εκ τον προτέρων.

Εγω το εβαλα σημερα, θελει να κανεις απεγκατασταση πρωτα την προηγουμενη εκδοση, γιατι μπερδευεται!

Δεν καθεται πανω της!

Μια χαρα τρεχει, χωρις κολληματα (μονο για το Facebook, μιλαω αλλα το θεωρω χαλια σε σχεση με το m.facebook στον Opera 11)

Οops ακυρο, τωρα ειδα οτι αναφερεσαι στην PR 1.2

Ας το σβησει καποιος mod...

με κατι αλλο παιζει το μπερδεμα, σε μενα παιζει μια χαρα και η καμερα...:)

μολις εβγαλα το camerapro 1.10 η καμερα επαιξε μια χαρα ξανα. τι να σου πω δεν ξερω αν φταιει κατι αλλο

Καλημέρα σε όλους,

Έχω βάλει shortcut τον opera στην Home screen, όταν λοιπόν πατάω το εικονίδιο κάνει περίπου 3 δευτερόλεπτα μέχρι να ανοίξει ο Browser. Παρατηρείται και σε άλλους η ίδια συμεριφορά? Μπορώ να κάνω κατι για να επιταχύνω την έναρξη?

Ευχαρισώ εκ τον προτέρων.

ετσι κανει και σε εμενα αργει λιγο να φορτωσει οπως και το εικονιδιο του μενου

Edited by impreza_sti

Θα μπορουσες μηπως να μου πεις αναλυτικα τις ρυθμισεις που εχεις κανει στον Opera 11, μηπωε εκει υπαρχει θεμα?

φίλε προφανώς δεν μπαίνεις στην ΠΛΉΡΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ για αυτο σου βγάζει μικρές τις photos..πας κάτω στην σελίδα και επιλέγεις πλήρη ιστοσελιδα και μετά συνεχίζεις..πρόσεξε γιατι καμία φορα.σε βγάζει απο την πλήρη σελίδα απο μόνο του και θα.πρέπει να ξανακάνεις την.ίδια.διαδικασία ..δεστο και ξαναπεσμου

υγ. φίλε πανο να οι τελείες που σας έλεγα απο το swype τις άφησα επίτηδες για να τις.δείτε ..ενώ γράφω το κείμενο βγαίνουν όπου να ναι απο μονες τους

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned