Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δε μπορώ να φανταστώ το κινητό πλέον χωρίς το belle extra buttons...

τραβάνε ενέργεια συνεχώς στο παρασκήνιο τα άτιμα όμως... :(

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Δε μπορώ να φανταστώ το κινητό πλέον χωρίς το belle extra buttons...

Έτσι... Κυρίως για τα δύο κάτω κουμπιά και λιγότερο για τα gestures κτλ

τραβάνε ενέργεια συνεχώς στο παρασκήνιο τα άτιμα όμως... :(

Είσαι σίγουρος ότι φταίνε αυτά;

Έτσι... Κυρίως για τα δύο κάτω κουμπιά και λιγότερο για τα gestures κτλ

Είσαι σίγουρος ότι φταίνε αυτά;

τα βλέπω στα στατιστικά του Nokia battery monitor... Θέλει και η μπαταρία άλλαγμα, κοντεύει τα δύο χρόνια, αλλά και πάλι πολύ μου φαίνεται... Πρώτα μου κρατούσε μέρες και τώρα κάθε μέρα το φορτίζω με λίγο ίντερνετ μόνο και καμιά σύντομη κλήση, δεν το κουράζω γενικά... Έχω στην άκρη φυλαγμένη μια κλειστη Mugen Power (τη λεπτή), οπότε μου φαίνεται σιγά σιγά έρχεται η σειρά της...

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

τα βλέπω στα στατιστικά του Nokia battery monitor...

Αυτό εγώ το έχω πετάξει από εποχή annas :p

Νομίζω περισσότερη ζημιά κάνει παρά καλό

Αυτό εγώ το έχω πετάξει από εποχή annas :p

Νομίζω περισσότερη ζημιά κάνει παρά καλό

Στάνταρ. Περισσότερη ενέργεια "καίει" αυτό για να σου λέει πιο άλλο "καίει" παρά το extra buttons.

Στάνταρ. Περισσότερη ενέργεια "καίει" αυτό για να σου λέει πιο άλλο "καίει" παρά το extra buttons.

χαχαχα! :lol:

Καλά εντάξει, σίγουρα όλα τα widget που ανανεώνονται συνεχώς (καιρός, email, fb, νέα κλπ), λογικό είναι να καταναλώνουν ενέργεια. Στο δικό μου πάντως, είναι το μόνο widget που άφησα, γιατί η διαρκής παρακολούθηση της μπαταρίας στην αρχική οθόνη, πιστεύω είναι και το πιο σημαντικό για να ξέρω πότε κοντεύω να ξεμείνω... Αν υπάρχει άλλο καλό widget για την μπαταρία, πείτε καμιά καλή πρόταση!

χαχαχα! :lol:

Καλά εντάξει, σίγουρα όλα τα widget που ανανεώνονται συνεχώς (καιρός, email, fb, νέα κλπ), λογικό είναι να καταναλώνουν ενέργεια. Στο δικό μου πάντως, είναι το μόνο widget που άφησα, γιατί η διαρκής παρακολούθηση της μπαταρίας στην αρχική οθόνη, πιστεύω είναι και το πιο σημαντικό για να ξέρω πότε κοντεύω να ξεμείνω... Αν υπάρχει άλλο καλό widget για την μπαταρία, πείτε καμιά καλή πρόταση!

Το battery info, απ' το nokia store. Το είχα αγοράσει και απ' ό,τι είδα πριν από λίγο, ακόμα 1,23€ έχει...

Huawei Nova 5T

Το battery info, απ' το nokia store. Το είχα αγοράσει και απ' ό,τι είδα πριν από λίγο, ακόμα 1,23€ έχει...

Qoobatery που έγινε και τζαμπε

Qoobatery που έγινε και τζαμπε

Δεν έγινε ακόμα τζαμπέ http://store.ovi.com/content/288941

αλλά πρέπει να έχω μια παλιότερη έκδοση σε sis... Αν ξοδεύει λιγότερη ενέργεια από το Nokia battery monitor, θα το προτιμήσω...

Για να πάρουμε τα νέα updated unsigned προγράμματα των qoo πρέπει να κάνουμε δωρεά?

σιγά την "ενέργεια" που καταναλώνουν τα battery monitor προγράμματα. :lol: Βασικά χρησιμοποιούν δεδομένα του ίδιου του λειτουργικού που γίνονται ας πούμε broadcast και απλά τα απεικονίζουν.

Εγώ έχω το nokia battery monitor (δωρεάν από το store) σε μία από τις οθόνες μου στο 808. Γο έκανα ένα τεστ. Μέτρησα δλδ αν είχε επιπτώσεις στην μπαταρία. Λοιπόν 4 μέρες κρατούσε πριν το βάλω, 4 και μετά το κινητό. Δεν διαπίστωσα ουσιαστική (παρατηρήσιμη) πτώση στην αυτονομία. :ninja: Δεν ανανεώνονται τόσο συχνά. Το συγκεκριμένο μόνο όταν ανάβεις την οθόνη και είσαι στην οθόνη που το δείχνει. Ολο τον άλλο καιρό ανενεργό ειναι. Αν ανοίξεις την οθόνη μετά από καιρό θα το "προλάβεις" να ανανεώνεται μπροστά σου (από το 100% να πάει πχ στο 60% καθώς τόσο καιρό είχες να το δεις). Υστερα δεν κάνει τους τρελούς υπολογισμούς. Ένα % δείχνει και μια διαίρεση (μέθοδο των τριών) για τον εκτιμώμενο χρόνο χρήσης.

Βάλτε το άφοβα..

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Αν τραβάει αυτό λίγο, τι να πούμε για το extra button ;)

Εξάλλου και αυτό δείχνει πόση μπαταρία (% και σε mAh) και πόση ώρα σου απομένει, καθώς και πόση ώρα θέλει για να φορτίσει πλήρως, και ας μην έχει όλα τα στατιστικά του battery monitor

Παιδιά ξέρει κανείς εφαρμογή για Facebook που να δουλεύει σωστά στο 808?

Που να δουλεύει σωστά όχι. Που να δουλεύει, fbrowser και fmobi.

Έχω το FacebookWeb by Daljit και μάλιστα στην έκδοση 2.0 έχει και επιλογή να τρέχει στο background και να έχεις ειδοποιήσεις για μηνύματα και ειδοποιήσεις του fb. Είναι πλήρως λειτουργικό αλλά το ui του θυμίζει λίγο facebook mobile. Πολύ ελαφρύ και γρήγορο όμως.

Επίσης το FB Browser. Και αυτό πλήρως λειτουργικό. Το ui του μοιάζει με το fb για android αλλά κάποιες φορές αργεί λίγο το scroll.

Έχω και gravity και fmobi αλλά για καβάτζα γιατί δεν έχουν ότι έχουν τα άλλα, όλο και κάποια δυνατότητα λείπει.

Το Fbrowser (άλλο από το FB Browser) εδώ και λίγο καιρό δεν δουλεύει καλά, δεν φορτώνει πέρα της πρώτης σελίδας.

Υπάρχουν άλλες εφαρμογές πέρα από fMobi που να μην δείχνουν αν είσαι online ή αν διάβασες τα μηνύματα??? (facial και Gravity δεν είμαι σίγουρος)

Αν είσαι ονλαιν μπορείς να τα κλείσεις σε όλα. Το να μην φαίνεται ότι το διάβασες δεν νομίζω. Το gravity στα μηνύματα είναι πολύ περίεργο. Ενώ τα διαβάζω, μπορεί να απαντήσω κιόλας αλλά συνεχίζει να μου βγάζει ότι έχω αδιάβαστα μηνύματα.

Από σήμερα, το qooWeather συγχρονίζει και πάλι κανονικά! :clap:

Ελπίζω μόνο να μην είναι προσωρινό...

Και το cweather!

Έχουμε πάλι weather Clock

Και το cweather!

Έχουμε πάλι weather Clock

Ο καιρός στο SPB 3D ακόμη δεν λειτουργει... :( Στο Eight πάντως λειτουργεί κανονικά! Τουλάχιστον να έχουμε ποικιλία βρε παιδιά.

Το AccuWather ΠΑΝΤΑ δούλευε και έχει καλούτσικες προβλέψεις. Δεν έχει (?) όμως widget, μόνο app. Δεν σας κάνει;
από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Έχει widgetτο AccuWeather, απλά εγκαθίσταται ξεχωριστά. Όταν θέλω αναλυτική πρόβλεψη AccuWeather χρησιμοποιώ. Απλά το weather clock εκτός του ότι έχει πάρα πολλά skins, συνδιάζει ρολόι, καιρό και συντομεύσεις για ημερολόγιο και ξυπνητήρι

Το myscreenrotation το έχει κανείς? Ενώ μου κάνει τη δουλειά, μου απενεργοποιεί δυστυχώς τον αισθητήρα για τη σίγαση κλήσεων και ειδοποιήσεων (flip to silence). Υπάρχει άλλο που να κάνει το ίδιο χωρίς να τα απενεργοποιεί αυτά?

Τώρα δουλέυουν όλα τα weather apps πάλι και δε ξέρουμε πιο να βάλουμε... Εγώ γύρισα στο d13 πάλι αλλά έχω και το qooweather και μου το βγάζει επιτέλους στο qoosaver.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned