Moralas Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 :lol: Εντάξει με έπεισες! Θα το εγκαταστήσω να δω τι κόλπα έχει! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το είχα δοκιμάσει και το belle extra buttons, αλλά μου φάνηκε υπερβολικό η αλήθεια είναι και το έβγαλα. Μου αρέσει απλό και ελαφρύ το symbian, με ελάχιστες εφαρμογές να τρέχουν στο παρασκήνιο και να εξοικονομεί και μπαταρία... Βαρύ το belle extra buttons? Καμία σχέση, πιο ελαφρύ και από το ίδιο το λειτουργικό είναι, και καθόλου ενεργοβόρο. Ότι καλύτερο πραγματικά. Είναι σαν να έχει εξελίξει κάποιος το λειτουργικό. Και απόλυτα παραμετροποιήσιμο. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Όχι βαρύ, αλλά πολλά πράγματα... Έχω δοκιμάσει και άλλα, που βγαίνουν από τα πλάγια, μενού με εφαρμογές κλπ. Εκείνα ναι, ψιλοκολλάνε, το extra buttons, είναι όντως το πιο ελαφρύ. Θα μου άρεσαν πάντως εφέ τύπου SPB 3D να ήταν ήδη μέσα στο Symbian με 3D εφέ, καρουσέλ, διαφάνειες, πανοραμικό φόντο για πολλές οθόνες (Το pano wallpaper είναι μέχρι 4) κλπ... Το Symbian είχε δυνατότητες εξέλιξης, αλλά είπαμε... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Πάντως εγώ όσα screensaver - locker και να βάλω είναι για λίγο για αλλαγή. Πάντα γυρνάω στο anna+. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Το andromenu (ή κάπως έτσι) μάλλον είναι αυτό που λες ότι βγαίνει από τα πλάγια. Το είχα δοκιμάσει αλλά δε με βόλεψε ποτέ. Το belle extra buttons πραγματικά μεταμορφώνει το κινητό. Δεν είναι μόνο τα έξτρα κουμπιά κάτω κάτω, είναι και τα 4 κρυφά κουμπιά που ορίζεις στο πάνω μέρος της οθόνης και τρέχουν πάντα πάνω από τις εφαρμογές, τα shortcuts για πολλές και διάφορες λειτουργίες που αλλιώς πρέπει να ψάχνεις στο μενού κ.α. Πχ εγώ το έχω έτσι [ATTACH]53591[/ATTACH] [ATTACH]53590[/ATTACH] το αριστερό κουμπί πατημένο με πάει στη home screen (ή ανοίγει το μενού αν είμαι ήδη εκεί) και το δεξί ανοίξει τον task manager. Συν το μεσαίο κουμπί που φαίνεται μόνο όταν είμαι στη home screen, που κλειδώνει την οθόνη και πατημένο κάνει επανεκκίνηση. Και φυσικά τα screenshots τα έβγαλα κρατώντας πατημένο το πάνω-δεξιά μέρος της οθόνης, στο ρολόι ;) Πραγματικά αν δεν υπήρχε αυτό δεν ξέρω αν θα ήμουν ακόμα σε symbian. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 materci βάλε σε swipe gesture κάτω κάτω από αριστερά προς δεξιά να σε πηγαίνει στον task manager. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 (edited) Το έχω βάλει στο γκρι κουμπί στο status panel Έτσι τα έχω: [b]one tap [/b] [b] long tap[/b] Γκρι: task manager τίποτα κόκκινο: on/offline network 2g/3g πράσινο: battery info power saving on/off μπλε : τίποτα schreenshot Τα gestures δεν σου ενεργοποιούνται άκυρες ώρες; πχ όταν κάνω swipe στο photobrowser θα μου ανοίγει ο task manager Edited December 4, 2014 by matersci Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Το andromenu (ή κάπως έτσι) μάλλον είναι αυτό που λες ότι βγαίνει από τα πλάγια. Το είχα δοκιμάσει αλλά δε με βόλεψε ποτέ. Το belle extra buttons πραγματικά μεταμορφώνει το κινητό. Δεν είναι μόνο τα έξτρα κουμπιά κάτω κάτω, είναι και τα 4 κρυφά κουμπιά που ορίζεις στο πάνω μέρος της οθόνης και τρέχουν πάντα πάνω από τις εφαρμογές, τα shortcuts για πολλές και διάφορες λειτουργίες που αλλιώς πρέπει να ψάχνεις στο μενού κ.α. Πχ εγώ το έχω έτσι [ATTACH]53591[/ATTACH] [ATTACH]53590[/ATTACH] το αριστερό κουμπί πατημένο με πάει στη home screen (ή ανοίγει το μενού αν είμαι ήδη εκεί) και το δεξί ανοίξει τον task manager. Συν το μεσαίο κουμπί που φαίνεται μόνο όταν είμαι στη home screen, που κλειδώνει την οθόνη και πατημένο κάνει επανεκκίνηση. Και φυσικά τα screenshots τα έβγαλα κρατώντας πατημένο το πάνω-δεξιά μέρος της οθόνης, στο ρολόι ;) Πραγματικά αν δεν υπήρχε αυτό δεν ξέρω αν θα ήμουν ακόμα σε symbian. Εγω γιατι δεν μπορω να το κανω ετσι; Το αριστερό ειναι ολο ασπρόμαυρο μονο και το δεξι εγχρωμο! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Τα gestures δεν σου ενεργοποιούνται άκυρες ώρες; πχ όταν κάνω swipe στο photobrowser θα μου ανοίγει ο task manager Βάλτον στην exception list. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Εγω γιατι δεν μπορω να το κανω ετσι; Το αριστερό ειναι ολο ασπρόμαυρο μονο και το δεξι εγχρωμο! τα ασπρόμαυρα είναι οι συντομεύσεις του ίδιο του belle extra buttons ενώ τα εγχρωμα είναι συντομεύσεις σε εφαρμογές του τηλεφώνου και ακολουθούν το εικονίδιο της εφαρμογής. Βάλτον στην exception list. Θα του δώσω μία ευκαιρία ακόμη αν και τώρα πάει αυτόματα το χέρι πάνω αριστερά όταν θέλω task manager :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Το andromenu (ή κάπως έτσι) μάλλον είναι αυτό που λες ότι βγαίνει από τα πλάγια. Το είχα δοκιμάσει αλλά δε με βόλεψε ποτέ. Παίζει να το είχα δοκιμάσει κι αυτό, αλλά δεν εννοούσα το συγκεκριμένο. Κάποια άλλα έλεγα, νομίζω Access Apps και Quick Apps. Το πρώτο το έχω ακόμη τον εγκαταστάτη. Τελικά με πείσατε να βάλω μερικά κολπάκια ξανά! Με την Pureslim, τα αντέχει καλύτερα από πρώτα, οπότε έβαλα ταυτόχρονα το Access Apps και το Belle Extra Buttons (Εμφανισιακά το πρώτο είναι πιο όμορφο, αλλά το δεύτερο έχει περισσότερες "κρυφές" συντομεύσεις...). Δοκίμασα και το Extra Buttons Taskbar του ίδιου προγραμματιστή αλλά δεν έλεγε και πολλά... Απλά το κινητό έμοιαζε με υπολογιστή Windows7 με το κουμπί έναρξης. Πρακτικά όμως δεν με βόλεψε... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Εγω γιατι δεν μπορω να το κανω ετσι; Το αριστερό ειναι ολο ασπρόμαυρο μονο και το δεξι εγχρωμο! στις ρυθμίσεις πας expandable windows, πας στο α ή στο β και βάζεις ό,τι εφαρμογές θέλεις μέσα. Έτσι μπορείς να έχεις και τα δυο με εφαρμογές του κινητού (έγχρωμα εικονίδια) ή με συντομεύσεις της εφαρμογής (μονόχρωμα εικονίδια) ή μια μίξη. Προσθέτεις ή αφαιρείς ό,τι θέλεις. Δυστυχώς δεν κατάφερα να αλλάξω την θέση του κάθε εικονιδίου στο ίδιο παράθυρο... Στο Access Apps, τα πράγματα είναι πολύ πιο έυκολα, αλλά έχεις ένα παράθυρο αντί για δύο που βγαίνει από τα πλάγια και κάτω περισσότερα κουμπιά και μάλιστα έγχρωμα (επίσης βάζεις ό,τι θέλεις). Συνδύασα και τις δύο εφαρμογές και συμπληρώνει η μία την άλλη. Θεωρώ καλύτερο το access apps, ως πιο πρακτικό και εύκολο, αλλά δεν έχει τις κρυφές συντομεύσεις στο επάνω μέρος της οθόνης και τα gestures στην γραμμή εργασιών... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 (edited) Καλησπέρα σας. Μετά από χρήση 2,5 ετών του Νοκια 603 άρχισε να μου παρουσιάζει πολλά κολλήματα, σταμάτησε να μπαίνει στο Internet, επανεκκινήσεις μόνο του και η κάμερα δεν μου έδινε επιλογή να πατήσω για φωτογραφία ή βίντεο. Μετά από hard reset διορθώθηκαν όλα αλλά πλέον δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση μερικές εφαρμογές από το κατάστημα όπως το shazam και το nokia battery monitor (σφάλμα εγκατάστασης). Επίσης στις συντομεύσεις στην αρχική οθόνη είχα μία επαφή με φωτό και από κάτω είχε την επιλογή της κλήσης ή του sms αλλά πλέον μου γράφει απλά το όνομα της επαφής και πρέπει να πατήσω πάνω στο εικονίδιο για να επιλέξω μετά sms ή κλήση. Καμιά λύση για τα παραπάνω ή δεν υπάρχει λόγω εγκατἀληψης του symbian εδώ και κάτι χρόνια; Edited December 8, 2014 by snapp Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Περίπτωση 1η ΔΕΝ έκανες hard hard reset, (να χαθούν όλα και ρυθμίσεις) ή/και πήγες να βάλεις backup από το παλιό τηλέφωνο (που είχε και τις ρυθμίσεις) Ξανακάνε και επέλεξε το τα σβήνω όλα για όλα και ρυθμίσεις και όλα. Μου το έκανε και εμένα μετά από "αναβάθμηση" και hard reset από την αντιπροσωπία που όμως είχε αφίσει κατάλοιπα. Ξαναέκανα μόνος μου και λύθηκε το θέμα Αφού βάλεις αυτά που θέλεις μπορείς να κάνεις και "επιλεκτικό" restore ΜΟΝΟ επαφές. Περίπτωση 2η (μου έτυχε όταν πήγα να βάλω χάρτες και λεξικά γλώσσες, μάλλον δε σε αφορά αλλά θα σε αφορά μόλις πας να βάλεις χάρτες και να βαλεις γλώσσες στα λεξικά) Ισως έχει ένα θέμα με τα "πιστοποιητικά" καθώς έληξαν στις εφαρμογές του store και κανείς δεν τις ανανενώνει. α) βγάλε την SIM β) βάλε παλαιά ημερομηνία (2/2/2013) γ) επανεκίνησε (!) χωρίς την SIM (αμα υπάρχει sim κατά την εγκατάσταση εφαρμογών κοιτάει την ώρα/ημερομηνία από το δίκτυο ακόμα και αν την έχεις αλλάξει στο τηλέφωνο) δ) βεβαιώσου ότι η ημερομηνία είναι εκεί που την άφησες και άρχισε τις εγκαταστάσεις Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Περίπτωση 1η ΔΕΝ έκανες hard hard reset, (να χαθούν όλα και ρυθμίσεις) ή/και πήγες να βάλεις backup από το παλιό τηλέφωνο (που είχε και τις ρυθμίσεις) Ξανακάνε και επέλεξε το τα σβήνω όλα για όλα και ρυθμίσεις και όλα. Μου το έκανε και εμένα μετά από "αναβάθμηση" και hard reset από την αντιπροσωπία που όμως είχε αφίσει κατάλοιπα. Ξαναέκανα μόνος μου και λύθηκε το θέμα Αφού βάλεις αυτά που θέλεις μπορείς να κάνεις και "επιλεκτικό" restore ΜΟΝΟ επαφές. Περίπτωση 2η (μου έτυχε όταν πήγα να βάλω χάρτες και λεξικά γλώσσες, μάλλον δε σε αφορά αλλά θα σε αφορά μόλις πας να βάλεις χάρτες και να βαλεις γλώσσες στα λεξικά) Ισως έχει ένα θέμα με τα "πιστοποιητικά" καθώς έληξαν στις εφαρμογές του store και κανείς δεν τις ανανενώνει. α) βγάλε την SIM β) βάλε παλαιά ημερομηνία (2/2/2013) γ) επανεκίνησε (!) χωρίς την SIM (αμα υπάρχει sim κατά την εγκατάσταση εφαρμογών κοιτάει την ώρα/ημερομηνία από το δίκτυο ακόμα και αν την έχεις αλλάξει στο τηλέφωνο) δ) βεβαιώσου ότι η ημερομηνία είναι εκεί που την άφησες και άρχισε τις εγκαταστάσεις Είχες απόλυτο δίκιο. Έκανα πάλι hard reset και με την δεύτερη φορά έγινε σωστά και μου ζήτησε να γίνουν πολλά update ενώ την πρώτη φορά μου ζήτησε μόνο ἐνα. Τώρα λειτουργούν τα πάντα και πέρασα όλες τις εφαρμογές που είχα πριν. Ευτυχώς που έστρωσε το κινητό γιατί δεν βρίσκω άλλο λειτουργικό το ίδιο εύχρηστο όπως την belle 2 και έχω σκοπό να το κρατήσω όσο αντέξει ακόμα. Σε ευχαριστώ πολύ! :D:D:D Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Εδώ και κάνα 2ώρο το cweather και μαζί φυσικά και τα διάφορα weather clock widgets σταμάτησαν να λειτουργούν. Τα widgets δεν κάνουν update και αν μπω στο πρόγραμμα και δοκιμάσω βγάζει network error; Έχει κανείς άλλος πρόβλημα; Το χάσαμε και αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Εδώ και κάνα 2ώρο το cweather και μαζί φυσικά και τα διάφορα weather clock widgets σταμάτησαν να λειτουργούν. Τα widgets δεν κάνουν update και αν μπω στο πρόγραμμα και δοκιμάσω βγάζει network error; Έχει κανείς άλλος πρόβλημα; Το χάσαμε και αυτό; 3rd party εφαρμογή είναι; Δεν το γνωρίζω καθόλου αυτό... Έχω τα Weather HD και Accuweather. Έχω επίσης τους εγκαταστάτες από Gimeteo και qooweather που έχουν και widget νομίζω. Αν θέλεις βάλε κάποιο από αυτά... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 (edited) Είναι 3rd πάρτυ που όμως παίρνει άπειρα skins και είναι το μόνο που έχω βρει μέχρι τώρα που έχει weather clock widget. Μου φαίνεται περίεργο που δεν το ήξερες, είναι must :p https://www.google.co.uk/search?q=weather+clock+symbian&safe=off&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=WWCIVIWTJKXW7AaW_oDQDQ&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1920&bih=954#safe=off&tbm=isch&q=weather+clock+mods+symbian Edit Μόλις είδα ότι ούτε το qooweather κάνει refresh. Απ' ότι φαίνεται χρησιμοποιούν το ίδιο site και ή έχει πέσει ή κάτι άλλαξε και σταμάτησαν να λειτουργούν... Edited December 10, 2014 by matersci Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Είναι 3rd πάρτυ που όμως παίρνει άπειρα skins και είναι το μόνο που έχω βρει μέχρι τώρα που έχει weather clock widget. Μου φαίνεται περίεργο που δεν το ήξερες, είναι must :p https://www.google.co.uk/search?q=weather+clock+symbian&safe=off&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=WWCIVIWTJKXW7AaW_oDQDQ&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1920&bih=954#safe=off&tbm=isch&q=weather+clock+mods+symbian Edit Μόλις είδα ότι ούτε το qooweather κάνει refresh. Απ' ότι φαίνεται χρησιμοποιούν το ίδιο site και ή έχει πέσει ή κάτι άλλαξε και σταμάτησαν να λειτουργούν... Α, ναι το είχα δοκιμάσει παλαιότερα όταν λειτουργούσε ακόμη ο καιρός της Νόκια!!! Νομίζω μου έτρωγε μπαταρία μαζί με άλλα, γι αυτό το έβγαλα... Έκλεισαν οι server??? Το qooweather και όλη σειρά τους γενικά, έχουν widget, ίσως τα πιο κοντινά στον καιρό της νόκια... Αν έκλεισαν κι αυτά, αντίο widget... Το accuweather και το gismeteo επειδή έχουν και σε άλλες πλατφόρμες, πιστεύω δεν θα κλείσουν... Το HD weather έχει κάποια αντίστοιχα σε άλλες πλατφόρμες, αλλά στο Symbian μου αρέσει πιο πολύ και είναι το βασικό πρόγραμμα καιρού που έχω. Δυστυχώς μόνο με συντόμευση στην 3η οθόνη μου, δεν έχει widget... Υπάρχουν ακόμη εναλλακτικές, αλλά είναι κρίμα να συνεχίζουν να κλείνουν υπηρεσίες... Κι όλα αυτά χάρη στον Έλοπα και τους υποστηρικτές του... :angry: :kill: Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Όχι, δεν κατάλαβες. Servers είχε η nokia. Αυτά τα widgets “τραβάνε” τον καιρό από διάφορα άλλα sites χωρίς κατ' ανάγκη να έχουν σχέση με αυτά. Αν αλλάξει κάτι στην μεριά του site στο πως δίνουν τον καιρό, ο developer πρέπει να προσαρμόσει το widget του στην αλλαγή αυτή. Απ' ότι φαίνεται cweather και qooweather χρησιμοποιούν το ίδιο site. Για την ώρα το accuweather δουλεύει, άρα δεν χρησιμοποιούσαν αυτό. Ας έχουν και άλλες πλατφόρμες, αφού δεν μπορούν να βγάλουν update για το symbian, αν αλλάξει το site το API του, τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Όχι, δεν κατάλαβες. Servers είχε η nokia. Αυτά τα widgets “τραβάνε” τον καιρό από διάφορα άλλα sites χωρίς κατ' ανάγκη να έχουν σχέση με αυτά. Αν αλλάξει κάτι στην μεριά του site στο πως δίνουν τον καιρό, ο developer πρέπει να προσαρμόσει το widget του στην αλλαγή αυτή. Απ' ότι φαίνεται cweather και qooweather χρησιμοποιούν το ίδιο site. Για την ώρα το accuweather δουλεύει, άρα δεν χρησιμοποιούσαν αυτό. Ας έχουν και άλλες πλατφόρμες, αφού δεν μπορούν να βγάλουν update για το symbian, αν αλλάξει το site το API του, τέλος. κρίμα πάντως... Και με τη μετάβαση στο Opera Store, προφανώς θα χαθούν όλες οι εφαρμογές του Nokia Store και άντε να τις ξαναβρεις μετά... Το Opera store έχει ελάχιστες σε σχέση με της Νόκια... Οπότε οι εναλλακτικές θα μειωθούν κι άλλο... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Το viber μπορει να μπει σε κινητο με Symbian. εχω το nokia c5-03 και παω να κανω την εγκατασταση του viber 2,01 (511) μου λεει οτι ο ελεγχος εγκυροτητας πιστοποιητικου εχει αποτυχει. Τι να κανω; Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Δεν το χρησιμοποιώ και δεν γνωρίζω από εκδόσεις, αλλά έχεις την σωστή έκδοση για την συσκευή? Αν ναι, τότε μπορεί να έχει λήξει το πιστοποιητικό. Βγάλε την SIM, βάλε παλιά ημερομηνία, κάνε εγκατάσταση και ξαναβάλε SIM και σωστή ημερομηνία και είσαι εντάξει. Αν κάποιος το χρησιμοποιεί και γνωρίζει την έκδοση, θα σε βοηθήσει περισσότερο... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Εδώ και κάνα 2ώρο το cweather και μαζί φυσικά και τα διάφορα weather clock widgets σταμάτησαν να λειτουργούν. Τα widgets δεν κάνουν update και αν μπω στο πρόγραμμα και δοκιμάσω βγάζει network error; Έχει κανείς άλλος πρόβλημα; Το χάσαμε και αυτό; Επίσης το όμορφο full screen widget του καιρού στο SPB 3D Shell δεν ενημερώνει... Και δεν ενημερώνει την λίστα με τα διαθέσιμα ρολόγια... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 (edited) στις ρυθμίσεις πας expandable windows, πας στο α ή στο β και βάζεις ό,τι εφαρμογές θέλεις μέσα. Έτσι μπορείς να έχεις και τα δυο με εφαρμογές του κινητού (έγχρωμα εικονίδια) ή με συντομεύσεις της εφαρμογής (μονόχρωμα εικονίδια) ή μια μίξη. Προσθέτεις ή αφαιρείς ό,τι θέλεις. Δυστυχώς δεν κατάφερα να αλλάξω την θέση του κάθε εικονιδίου στο ίδιο παράθυρο... Στο Access Apps, τα πράγματα είναι πολύ πιο έυκολα, αλλά έχεις ένα παράθυρο αντί για δύο που βγαίνει από τα πλάγια και κάτω περισσότερα κουμπιά και μάλιστα έγχρωμα (επίσης βάζεις ό,τι θέλεις). Συνδύασα και τις δύο εφαρμογές και συμπληρώνει η μία την άλλη. Θεωρώ καλύτερο το access apps, ως πιο πρακτικό και εύκολο, αλλά δεν έχει τις κρυφές συντομεύσεις στο επάνω μέρος της οθόνης και τα gestures στην γραμμή εργασιών... Το Access Apps που το βρίσκεις; Στο store; κρίμα πάντως... Και με τη μετάβαση στο Opera Store, προφανώς θα χαθούν όλες οι εφαρμογές του Nokia Store και άντε να τις ξαναβρεις μετά... Το Opera store έχει ελάχιστες σε σχέση με της Νόκια... Οπότε οι εναλλακτικές θα μειωθούν κι άλλο... Επίσης το όμορφο full screen widget του καιρού στο SPB 3D Shell δεν ενημερώνει... Και δεν ενημερώνει την λίστα με τα διαθέσιμα ρολόγια... Με όλα αυτα που ακούω βλέπω να πηγαίνω για... Lumia!!!! Edited December 11, 2014 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Το θέμα με το weather widgets είναι γενικό τελικά, έχουν και άλλοι πρόβλημα. Στα καλά νέα τώρα, ξεκίνησε νέος γύρος με updates για το whatsapp:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts