Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα πάντως το Cutebox έκδοση 1.03 δουλεύει μια χαρά στο N8 μου. :)
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Να ρωτήσω κι εγώ..

1. Έχω ένα sis αρχείο και θέλω να το περάσω στο N8 μου. Χακαρισμένο είναι.

2. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το ρωτήσω. Αλλά, πέρα απ' το ovi store, ποια είναι τα άλλα stores;

Huawei Nova 5T

Επίσημο, μόνο του all about Symbian... ανεπίσημα σου στέλνω μήνυμα :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Λεω, ανεπισημα :p Αν και ειλικρινα το πιο απλο ειναι με ενα google search "app_name symbian^3" και σου βγαζει οτι θες...

Βεβαια δε ξερω αν θεωρειται παρανομο ενα λινκ τωρα που εχει κλεισει το store :p

Εμένα πάντως το Cutebox έκδοση 1.03 δουλεύει μια χαρά στο N8 μου. :)

Συνεχίζουν να λειτουργούν μόνο σε όσους έχουν αποθηκευμένους κωδικούς. Εάν θέλετε να τους αλλάξετε ή να κάνετε τώρα λογαριασμό, θα έχετε πρόβλημα (πάρτε πυροσβεστήρα καλού κακού μην αρχίσει να βγάζει φωτιές η συσκευή!!!) :blink:

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να ρωτήσω κι εγώ..

1. Έχω ένα sis αρχείο και θέλω να το περάσω στο N8 μου. Χακαρισμένο είναι.

2. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το ρωτήσω. Αλλά, πέρα απ' το ovi store, ποια είναι τα άλλα stores;

Εκτός από το παγωμένο της Νοκια υπάρχουν μερικά ακόμη 3rd party, όπως το καινούργιο AppList, ή το αντίστοιχο του Opera από τα παλιά ή ακόμα και το "cured" store του Steve Litchfield από το All About Symbian. Παρόλα αυτά, το πληρέστερο ασφαλώς παραμένει της Νοκια. Επίσης υπάρχουν και εκδότες που δεν έχουν βάλει τα προγράμματά τους σε κάποιο store, αλλά τα βρίσκεις (και τα αγοράζεις) μόνο από την ιστοσελίδα τους. Αυτές είναι οι "νόμιμες" οδοί. Για πειρατικό περιεχόμενο δεν θα ψάχνεις σε stores αλλά σε άλλα site...

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Εκτός από το παγωμένο της Νοκια υπάρχουν μερικά ακόμη 3rd party, όπως το καινούργιο AppList, ή το αντίστοιχο του Opera από τα παλιά ή ακόμα και το "cured" store του Steve Litchfield από το All About Symbian. Παρόλα αυτά, το πληρέστερο ασφαλώς παραμένει της Νοκια. Επίσης υπάρχουν και εκδότες που δεν έχουν βάλει τα προγράμματά τους σε κάποιο store, αλλά τα βρίσκεις (και τα αγοράζεις) μόνο από την ιστοσελίδα τους. Αυτές είναι οι "νόμιμες" οδοί. Για πειρατικό περιεχόμενο δεν θα ψάχνεις σε stores αλλά σε άλλα site...

Thanks!! :thanks:

Huawei Nova 5T

Thanks!! :thanks:

Α, ξέχασα και τους symbian developers. Λοιπόν εδώ είναι οι σύνδεσμοι από τα καταστήματα εκτός της Νοκια (έχουν είτε δωρεάν εφαρμογές είτε τις αγοράζεις, δεν είναι πειρατικά)

http://applist.schumi1331.de/

http://stevelitchfield.com/appstore.htm

http://stevelitchfield.com/gamestore.html

http://symbianstore.symbian-developers.net/

http://symbian.apps.opera.com/el_gr/

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Α, ξέχασα και τους symbian developers. Λοιπόν εδώ είναι οι σύνδεσμοι από τα καταστήματα εκτός της Νοκια (έχουν είτε δωρεάν εφαρμογές είτε τις αγοράζεις, δεν είναι πειρατικά)

http://applist.schumi1331.de/

http://stevelitchfield.com/appstore.htm

http://stevelitchfield.com/gamestore.html

http://symbianstore.symbian-developers.net/

http://symbian.apps.opera.com/el_gr/

Πραγματικά ένα ευχαριστώ δεν αρκεί, παιδιά.. Τι να πω... :O

Huawei Nova 5T

Πραγματικά ένα ευχαριστώ δεν αρκεί, παιδιά.. Τι να πω... :O

Να σαι καλά! Καλό κατέβασμα! :)

Και αν παιζεις μπολικα παιχνιδια, πες να σου στειλω ενα zip... κανα GB :lol:

Συνεχίζουν να λειτουργούν μόνο σε όσους έχουν αποθηκευμένους κωδικούς. Εάν θέλετε να τους αλλάξετε ή να κάνετε τώρα λογαριασμό, θα έχετε πρόβλημα (πάρτε πυροσβεστήρα καλού κακού μην αρχίσει να βγάζει φωτιές η συσκευή!!!) :blink:

Αυτό συμβαίνει καιρό

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5122176#post5122176

Και παρόμοιο πρόβλημα έχουν οι εφαρμογές που ζητάνε άδεια από το facebook (πχ foursquare). Δεν κολλάνε αλλά η σελίοδα που πρέπει να κάνεις login εμφανίζεται λάθος

Αυτό συμβαίνει καιρό

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5122176#post5122176

Και παρόμοιο πρόβλημα έχουν οι εφαρμογές που ζητάνε άδεια από το facebook (πχ foursquare). Δεν κολλάνε αλλά η σελίοδα που πρέπει να κάνεις login εμφανίζεται λάθος

Μάλιστα... Κάπως έτσι πέθανε και το Flickr... Α, ρε Symbian σε φάγανε... :(

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για πες για πες!! Κι εγώ έχω αρκετά HD! Ψάχνω για κανένα καλό σκάκι και sudoku βασικά, αν έχεις να μου προτείνεις κανένα τίτλο, από HD πιστεύω είμαι κομπλέ!!! :)

Νομίζω ότι θα χρειαστώ αυτό το zip... :shifty: :lol:

Huawei Nova 5T

Έχω διάφορα παιχνίδια, αρκετά καλά είχαν αναφερθεί στο αντίστοιχο θέμα

Σκάκι είχα βρει ωραίο αλλά δε θυμάμαι όνομα, sudoku δυστυχώς τίποτα :(

Έψαξα και βρήκα κάποιες εφαρμογές που με ενδιαφέρουν, αλλά όταν κατέβασα από ένα συγκεκριμένο κατάστημα, κατέβηκε και ένας ιός... :worry: Δοκίμασα από το ίδιο κατάστημα να κατεβάσω κι άλλη εφαρμογή, γιατί δε θυμόμουν από ποιο ήταν ο ιός, και όντως ήταν από το συγκεκριμένο... Ευτυχώς που έχω antivirus... :D
Huawei Nova 5T

Κατέβαζε κατευθείαν στο κινητό :p

Μπες σε αυτό που σου έστειλα στο μήνυμα ;) Δε συνάντησα ποτέ πρόβλημα

Κατέβαζε κατευθείαν στο κινητό :p

Μπες σε αυτό που σου έστειλα στο μήνυμα ;) Δε συνάντησα ποτέ πρόβλημα

Αν σου πω ήταν σε αυτό; Τι να πω.. Τόση γκαντεμιά; :worry:

Edit: Και μιας κι έχει κίνηση το θέμα, να ρωτήσω κι εγώ. Βλέπω κάποια βίντεο, από τον stock browser και επειδή αλλάζουν οι γραμματοσειρές, μερικές φορές είναι πολύ μικρές. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μεγαλώνουν οι γραμματοσειρές;

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Αν σου πω ήταν σε αυτό; Τι να πω.. Τόση γκαντεμιά; :worry:

Edit: Και μιας κι έχει κίνηση το θέμα, να ρωτήσω κι εγώ. Βλέπω κάποια βίντεο, από τον stock browser και επειδή αλλάζουν οι γραμματοσειρές, μερικές φορές είναι πολύ μικρές. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μεγαλώνουν οι γραμματοσειρές;

ιός;;; Στον υπολογιστή; (για το κινητό, προσωπικά ούτε antivirus δεν έχω...). Για υπολογιστή ό,τι κατεβάζεις, αμέσως σάρωση το αρχείο!!! (Κι εγώ την είχα πατήσει σε παλιό υπολογιστή ουκ ολίγες φορές...).

Για μέγεθος ζουμ σελίδων κλπ ξέρω ότι γίνεται στον Opera. Γνώμη μου είναι να τον προτιμήσεις, είναι πολύ καλύτερος. Για ταχύτητα, ο UC Browser είναι πολύ καλός, αλλά δεν εμφανίζει καλά όλες τις σελίδες. Επίσης, πρόσφατα ενημερώθηκε και ο Star browser. Τον Νοκια browser να τον λειτουργείς μόνο όταν δεν μπορείς με κάποιον άλλον.

Μου κάνει τρελή εντύπωση φίλε, παίζει να έχω κατεβάσει κάθε εφαρμογή που έχει ανεβάσει :p

Έχω διάφορα παιχνίδια, αρκετά καλά είχαν αναφερθεί στο αντίστοιχο θέμα

Σκάκι είχα βρει ωραίο αλλά δε θυμάμαι όνομα, sudoku δυστυχώς τίποτα :(

Από sudoku, μόνο αυτό έχω υπόψη μου, αλλά 7 ευρώ είναι πολλά για ένα παιχνίδι. Και το demo δεν με αφήνει να το τερματίσω. :( http://applist.schumi1331.de/content/30

Για 3D σκάκι μόνο το War Chess είχα βρει, αλλά έχει πολλά εφέ και ήχους που δεν μπορώ να απενεργοποιήσω!!! :blink:

Είχα βρει και ένα παιχνίδι που είχε διάφορα, μαζί και sudoku αλλά όπως και τα περισσότερα, είχε μέτρια υλοποίηση

ιός;;; Στον υπολογιστή; (για το κινητό, προσωπικά ούτε antivirus δεν έχω...). Για υπολογιστή ό,τι κατεβάζεις, αμέσως σάρωση το αρχείο!!! (Κι εγώ την είχα πατήσει σε παλιό υπολογιστή ουκ ολίγες φορές...).

Για μέγεθος ζουμ σελίδων κλπ ξέρω ότι γίνεται στον Opera. Γνώμη μου είναι να τον προτιμήσεις, είναι πολύ καλύτερος. Για ταχύτητα, ο UC Browser είναι πολύ καλός, αλλά δεν εμφανίζει καλά όλες τις σελίδες. Επίσης, πρόσφατα ενημερώθηκε και ο Star browser. Τον Νοκια browser να τον λειτουργείς μόνο όταν δεν μπορείς με κάποιον άλλον.

Ναι, στον υπολογιστή. Και μάλιστα χτύπησε με κόκκινο παράθυρο που έγραφε ότι είναι υψηλού κινδύνου! :blink: Ευτυχώς το διέγραψα. Στη διαδρομή Υπολογιστής -> C: -> Αρχεία Εφαρμογών δείτε αν έχετε εγκατεστημένο κάποιο φάκελο με το όνομα trolatunt ( αν το θυμάμαι καλά, είμαι από κινητό ).

Θα κοιτάξω τον Star Browser. Ο uc ούτε στα WP δε μου αρέσει. :p

@pgetsopoulos, καλά λέω γκαντεμιά. :lol:

Huawei Nova 5T

Ναι, στον υπολογιστή. Και μάλιστα χτύπησε με κόκκινο παράθυρο που έγραφε ότι είναι υψηλού κινδύνου! :blink: Ευτυχώς το διέγραψα. Στη διαδρομή Υπολογιστής -> C: -> Αρχεία Εφαρμογών δείτε αν έχετε εγκατεστημένο κάποιο φάκελο με το όνομα trolatunt ( αν το θυμάμαι καλά, είμαι από κινητό ).

Θα κοιτάξω τον Star Browser. Ο uc ούτε στα WP δε μου αρέσει. :p

@pgetsopoulos, καλά λέω γκαντεμιά. :lol:

και υψηλού κινδύνου? Ωχ... Περαστικά... Ο προηγούμενος υπολογιστής μου είχε γεμίσει και έκανε επανεκκίνηση κάθε ώρα!! Και όσο "λειτουργούσε", η RAM φαινόταν σχεδόν πλήρης σε αδράνεια, ενώ για υποτυπώδεις εργασίες σου έβγαζε την ψυχή!!! Τον έχω στην άκρη χωρίς διαμόρφωση, μόνο και μόνο επειδή είχα συνδεθεί με το vpn και το dropbox σε δίκτυο που δεν έχω πρόσβαση τώρα πια από αλλού...

Ο UC browser by the way είναι ο προεπιλεγμένος το lumia 520 που έχω! :p

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned