pgetsopoulos Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Έχω διάφορα παιχνίδια, αρκετά καλά είχαν αναφερθεί στο αντίστοιχο θέμα Σκάκι είχα βρει ωραίο αλλά δε θυμάμαι όνομα, sudoku δυστυχώς τίποτα :( Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Έψαξα και βρήκα κάποιες εφαρμογές που με ενδιαφέρουν, αλλά όταν κατέβασα από ένα συγκεκριμένο κατάστημα, κατέβηκε και ένας ιός... :worry: Δοκίμασα από το ίδιο κατάστημα να κατεβάσω κι άλλη εφαρμογή, γιατί δε θυμόμουν από ποιο ήταν ο ιός, και όντως ήταν από το συγκεκριμένο... Ευτυχώς που έχω antivirus... :D Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Κατέβαζε κατευθείαν στο κινητό :p Μπες σε αυτό που σου έστειλα στο μήνυμα ;) Δε συνάντησα ποτέ πρόβλημα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 (edited) Κατέβαζε κατευθείαν στο κινητό :p Μπες σε αυτό που σου έστειλα στο μήνυμα ;) Δε συνάντησα ποτέ πρόβλημα Αν σου πω ήταν σε αυτό; Τι να πω.. Τόση γκαντεμιά; :worry: Edit: Και μιας κι έχει κίνηση το θέμα, να ρωτήσω κι εγώ. Βλέπω κάποια βίντεο, από τον stock browser και επειδή αλλάζουν οι γραμματοσειρές, μερικές φορές είναι πολύ μικρές. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μεγαλώνουν οι γραμματοσειρές; Edited July 31, 2014 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Αν σου πω ήταν σε αυτό; Τι να πω.. Τόση γκαντεμιά; :worry: Edit: Και μιας κι έχει κίνηση το θέμα, να ρωτήσω κι εγώ. Βλέπω κάποια βίντεο, από τον stock browser και επειδή αλλάζουν οι γραμματοσειρές, μερικές φορές είναι πολύ μικρές. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μεγαλώνουν οι γραμματοσειρές; ιός;;; Στον υπολογιστή; (για το κινητό, προσωπικά ούτε antivirus δεν έχω...). Για υπολογιστή ό,τι κατεβάζεις, αμέσως σάρωση το αρχείο!!! (Κι εγώ την είχα πατήσει σε παλιό υπολογιστή ουκ ολίγες φορές...). Για μέγεθος ζουμ σελίδων κλπ ξέρω ότι γίνεται στον Opera. Γνώμη μου είναι να τον προτιμήσεις, είναι πολύ καλύτερος. Για ταχύτητα, ο UC Browser είναι πολύ καλός, αλλά δεν εμφανίζει καλά όλες τις σελίδες. Επίσης, πρόσφατα ενημερώθηκε και ο Star browser. Τον Νοκια browser να τον λειτουργείς μόνο όταν δεν μπορείς με κάποιον άλλον. Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Μου κάνει τρελή εντύπωση φίλε, παίζει να έχω κατεβάσει κάθε εφαρμογή που έχει ανεβάσει :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Έχω διάφορα παιχνίδια, αρκετά καλά είχαν αναφερθεί στο αντίστοιχο θέμα Σκάκι είχα βρει ωραίο αλλά δε θυμάμαι όνομα, sudoku δυστυχώς τίποτα :( Από sudoku, μόνο αυτό έχω υπόψη μου, αλλά 7 ευρώ είναι πολλά για ένα παιχνίδι. Και το demo δεν με αφήνει να το τερματίσω. :( http://applist.schumi1331.de/content/30 Για 3D σκάκι μόνο το War Chess είχα βρει, αλλά έχει πολλά εφέ και ήχους που δεν μπορώ να απενεργοποιήσω!!! :blink: Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Είχα βρει και ένα παιχνίδι που είχε διάφορα, μαζί και sudoku αλλά όπως και τα περισσότερα, είχε μέτρια υλοποίηση Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 ιός;;; Στον υπολογιστή; (για το κινητό, προσωπικά ούτε antivirus δεν έχω...). Για υπολογιστή ό,τι κατεβάζεις, αμέσως σάρωση το αρχείο!!! (Κι εγώ την είχα πατήσει σε παλιό υπολογιστή ουκ ολίγες φορές...). Για μέγεθος ζουμ σελίδων κλπ ξέρω ότι γίνεται στον Opera. Γνώμη μου είναι να τον προτιμήσεις, είναι πολύ καλύτερος. Για ταχύτητα, ο UC Browser είναι πολύ καλός, αλλά δεν εμφανίζει καλά όλες τις σελίδες. Επίσης, πρόσφατα ενημερώθηκε και ο Star browser. Τον Νοκια browser να τον λειτουργείς μόνο όταν δεν μπορείς με κάποιον άλλον. Ναι, στον υπολογιστή. Και μάλιστα χτύπησε με κόκκινο παράθυρο που έγραφε ότι είναι υψηλού κινδύνου! :blink: Ευτυχώς το διέγραψα. Στη διαδρομή Υπολογιστής -> C: -> Αρχεία Εφαρμογών δείτε αν έχετε εγκατεστημένο κάποιο φάκελο με το όνομα trolatunt ( αν το θυμάμαι καλά, είμαι από κινητό ). Θα κοιτάξω τον Star Browser. Ο uc ούτε στα WP δε μου αρέσει. :p @pgetsopoulos, καλά λέω γκαντεμιά. :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Ναι, στον υπολογιστή. Και μάλιστα χτύπησε με κόκκινο παράθυρο που έγραφε ότι είναι υψηλού κινδύνου! :blink: Ευτυχώς το διέγραψα. Στη διαδρομή Υπολογιστής -> C: -> Αρχεία Εφαρμογών δείτε αν έχετε εγκατεστημένο κάποιο φάκελο με το όνομα trolatunt ( αν το θυμάμαι καλά, είμαι από κινητό ). Θα κοιτάξω τον Star Browser. Ο uc ούτε στα WP δε μου αρέσει. :p @pgetsopoulos, καλά λέω γκαντεμιά. :lol: και υψηλού κινδύνου? Ωχ... Περαστικά... Ο προηγούμενος υπολογιστής μου είχε γεμίσει και έκανε επανεκκίνηση κάθε ώρα!! Και όσο "λειτουργούσε", η RAM φαινόταν σχεδόν πλήρης σε αδράνεια, ενώ για υποτυπώδεις εργασίες σου έβγαζε την ψυχή!!! Τον έχω στην άκρη χωρίς διαμόρφωση, μόνο και μόνο επειδή είχα συνδεθεί με το vpn και το dropbox σε δίκτυο που δεν έχω πρόσβαση τώρα πια από αλλού... Ο UC browser by the way είναι ο προεπιλεγμένος το lumia 520 που έχω! :p Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 και υψηλού κινδύνου? Ωχ... Περαστικά... Ο προηγούμενος υπολογιστής μου είχε γεμίσει και έκανε επανεκκίνηση κάθε ώρα!! Και όσο "λειτουργούσε", η RAM φαινόταν σχεδόν πλήρης σε αδράνεια, ενώ για υποτυπώδεις εργασίες σου έβγαζε την ψυχή!!! Τον έχω στην άκρη χωρίς διαμόρφωση, μόνο και μόνο επειδή είχα συνδεθεί με το vpn και το dropbox σε δίκτυο που δεν έχω πρόσβαση τώρα πια από αλλού... Ο UC browser by the way είναι ο προεπιλεγμένος το lumia 520 που έχω! :p :lol: Χαχαχα Εντάξει, το Norton κάνει καλή δουλειά. :D Ο UC; Δεν έχεις παρατηρήσει αρκετή θερμότητα, όταν τον χρησιμοποιείς; :worry: Στο 820 μου, ανεβάζει πολύ τη θερμοκρασία και τον απεγκαθιστώ συνέχεια. Μόνο όταν τον χρειαστώ, τον εγκαθιστώ. Μετά delete. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 :lol: Χαχαχα Εντάξει, το Norton κάνει καλή δουλειά. :D Ο UC; Δεν έχεις παρατηρήσει αρκετή θερμότητα, όταν τον χρησιμοποιείς; :worry: Στο 820 μου, ανεβάζει πολύ τη θερμοκρασία και τον απεγκαθιστώ συνέχεια. Μόνο όταν τον χρειαστώ, τον εγκαθιστώ. Μετά delete. Άντε ρε! Υπερθερμαίνεται το τηλέφωνο με το UC? Δεν το έχω προσέξει να πω την αλήθεια. Θα το ελέγξω αν είναι. Υποψιάζομαι μήπως έτυχε στο δικό σου να μην είχε καλό σήμα και να ζεστάθηκε γι αυτό. Μου έχει τύχει αρκετές φορές με το ίντερνετ γενικά... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Σε λίγες μέρες πάει και το Skype τελικά... http://www.allaboutsymbian.com/flow/item/20013_Skype_to_stop_working_within_a.php Γιατί λειτουργούσε ποτέ το Skype στο Symbian; Εγώ στο N8 μου δεν μπόρεσα να το λειτουργήσω ποτέ! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Σε λίγες μέρες πάει και το Skype τελικά... http://www.allaboutsymbian.com/flow/item/20013_Skype_to_stop_working_within_a.php Μάλιστα.......... :!: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Κανονικότατα αλλά είχε ένα θέμα. Έπρεπε να χρησιμοποιείς θέμα της Nokia.. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Κανονικότατα αλλά είχε ένα θέμα. Έπρεπε να χρησιμοποιείς θέμα της Nokia.. Τι εννοείς "θέμα της Nokia"; Θέμα της Nokia είχα οταν κατέβασα το Skype! Αλλά νομίζω είχα το Symbian Anna τότε και όχι τη Belle! Παίζει ρόλο αυτό; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Γιατί λειτουργούσε ποτέ το Skype στο Symbian; Εγώ στο N8 μου δεν μπόρεσα να το λειτουργήσω ποτέ! Προσωπικά πάντα μου δούλευε. Μόνο βιντεοκλήσεις δεν έκανε. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Κανονικότατα αλλά είχε ένα θέμα. Έπρεπε να χρησιμοποιείς θέμα της Nokia.. Έτσι και σε 'μενα. 8 στις 10 κράσαρε με άλλα θέματα, με της Nokia κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Εμένα μια χαρά μου λειτουργούσε στο 808 όποτε το χρειαζόμουν. Και δεν είχα καμιά φορά το θέμα της Νοκια γιατί το βαριόμουν... Ίσως να κολλούσε σε παλιότερα μοντέλα με λιγότερη μνήμη, όπου και αν έβαζε κανείς κάποιο θέμα με πολλά εφέ, επιβαρυνόταν ακόμα πιο πολύ και κράσαρε... Υποθέσεις κάνω βέβαια... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Δεν θυμάμαι τι γινόταν στην Anna φίλε μου, στη Belle όμως για να λειτουργεί το skype απροβλημάτιστα ήθελε θέμα της Nokia, νομίζω το clear black η κάπως έτσι. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Δεν θυμάμαι τι γινόταν στην Anna φίλε μου, στη Belle όμως για να λειτουργεί το skype απροβλημάτιστα ήθελε θέμα της Nokia, νομίζω το clear black η κάπως έτσι. Στο Ν8 απλά δεν το σηκωνε ακόμα και με τη ρομ του lagoskon μετά από καθαρή εγκατάσταση.. Τώρα όλα τα άλλα που λένε είναι περιττά. Και να διευκρινίζουμε,άλλο το 808 και άλλο το Ν8.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Μια χαρά το σήκωνε-σηκώνει με το Nokia Evolve. Έκανα αρκετές κλήσεις από εξωτερικό μέχρι να πάρω "ντόπια" σιμ. Ακόμα και από 3g έκανα κλήσεις. Με άλλα θέματα κράσαρε αλλά δεν πιστεύω ότι ήταν θέμα μνήμης. Το έκανε και με τελείως απλά θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Μια χαρά το σήκωνε-σηκώνει με το Nokia Evolve. Έκανα αρκετές κλήσεις από εξωτερικό μέχρι να πάρω "ντόπια" σιμ. Ακόμα και από 3g έκανα κλήσεις. Με άλλα θέματα κράσαρε αλλά δεν πιστεύω ότι ήταν θέμα μνήμης. Το έκανε και με τελείως απλά θέματα. Όπως έγραψε κι ο Νίκος παραπάνω, άλλο το Ν8, άλλο το 808. Το 808 σαφώς και άντεχε περισσότερο στο θέμα της μνήμης και του επεξεργαστή. Τώρα για το Ν8, δεν γνωρίζω προσωπικά αν κολλούσε το skype... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Για Ν8 μιλάω και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Ρε παιδιά πότε κόλλαγε το Skype; :confused: Για μηνύματα που το είχα, μια χαρά δούλευε σε official Belle, αλλά και στου lagoskon. Σε N8. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts