Moralas Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 μονο ενα Income/μηνα ομως matersci! :( Αυτό που λέω εγώ έχει τα πάντα, έσοδα, έξοδα, κατηγορίες, ανά μήνα, ανά χρόνο, ανά ότι θες. Βγάζει γραφικές παραστάσεις εσόδων/εξόδων, βγάζει τι σου το κέρδος σου, μπορείς να σετάρεις σταθερά έσοδα/έξοδα.. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 οταν εψαχνα για το Ν8 δεν εβρισκα τιποτα :p και στο Ανδροιδ, κατεβασα 12 εφαρμογες και μονο 1 (!) κανει οτι θελω ακριβως, θα τη δοκιμασω αυτη καποια στιγμη :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 μονο ενα Income/μηνα ομως matersci! :( Γιαυτό είπα εμένα με καλύπτει πλήρως η δωρεάν έκδοση του toshl. Με ενδιαφέρουν κυρίως τα έξοδα. Για έναν ελεύθερο επαγγελματία που μπορεί να έχει διαφορετικές πηγές εσόδων κτλ ίσως δεν είναι η πιο κατάλληλη εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Ξέρει κανείς καμιά εφαρμογή για έσοδα έξοδα ημέρας-εβδομάδας-μήνα κτλ? Κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Ξέρω, κάνω τη δουλειά μου με ένα excel αλλά λέω μήπως έχει τίποτα έτοιμο. editi: βρήκα και δείχνει πολύ πολύ καλό, ακριβώς αυτό που ήθελα και free. Καλημέρα. Εγώ έχω αυτό που με βολεύει. Αν θέλεις να το δοκιμάσεις πες μου με πμ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Γιαυτό είπα εμένα με καλύπτει πλήρως η δωρεάν έκδοση του toshl. Με ενδιαφέρουν κυρίως τα έξοδα. Για έναν ελεύθερο επαγγελματία που μπορεί να έχει διαφορετικές πηγές εσόδων κτλ ίσως δεν είναι η πιο κατάλληλη εφαρμογή. Το ucount έχει πολλές πηγές εσόδων να προσθέσεις, δοκίμασέ το, τζάμπα είναι. Καλημέρα. Εγώ έχω αυτό που με βολεύει. Αν θέλεις να το δοκιμάσεις πες μου με πμ ;) Νεκταρία θα την τσεκάρω, δες και εσύ αυτήν που λέω να μου πεις αν σου αρέσει! Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Νεκταρία θα την τσεκάρω, δες και εσύ αυτήν που λέω να μου πεις αν σου αρέσει! Καλησπέρα. Έχω δοκιμάσει και αυτή που είπες και το toshl. Δεν θυμάμαι γιατί, αλλά αποφάσισα να κρατήσω το handy :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Δεν μπορώ να αγοράσω το Belle Extra Buttons με πληρωμή κινητής Cosmote! Τι μπορώ άλλο να κάνω; Κάρτα δεν εχω έτσι κι αλλιώς! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Δεν μπορώ να αγοράσω το Belle Extra Buttons με πληρωμή κινητής Cosmote! Τι μπορώ άλλο να κάνω; Κάρτα δεν εχω έτσι κι αλλιώς! Στο Nokia Store αγόραζα εφαρμογές με πληρωμή κινητής Q. Επίσης, κοίταξε με κάρτα Vodafone αν μπορείς να πληρώσεις. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 (edited) Στο Nokia Store αγόραζα εφαρμογές με πληρωμή κινητής Q. Επίσης, κοίταξε με κάρτα Vodafone αν μπορείς να πληρώσεις. Τι εννοείς με κάρτα Vodafone; Εγώ τους έστειλα μήνυμα απ' το Nokia store για το πρόβλημα της πληρωμής, λίγο πριν! Να δω πότε και τι θα με απαντήσουν! Edited November 1, 2013 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Τι εννοείς με κάρτα Vodafone; Εγώ τους έστειλα μήνυμα απ' το Nokia store για το πρόβλημα της πληρωμής, λίγο πριν! Να δω πότε και τι θα με απαντήσουν! Η κάρτα Vodafone έχει ανοιχτή την πληρωμή με χρέωση του λογαριασμού σου. Έτσι έχω αγοράσει 2 ή 3 εφαρμογές και τώρα πρόσφατα, για το 820 μου. Απλά, στην αρχή, δεν "έβλεπε" την κάρτα μου το Store της Microsoft και έβαλα και έβγαλα την κάρτα από τη συσκευή μου 3 φορές. Μετά, μόλις πάτησα buy στην εφαρμογή που ήθελα, μου εμφάνισε τι σήμα της Vodafone και την επωνυμία ακριβώς δίπλα και από κάτω την επεξήγηση ότι θα χρεωθεί ο λογαριασμός του παρόχου μου. Tip: Θα πρέπει να έχεις ανοιχτά τα data και ενεργοποιημένο το 3g, γιατί μόνο έτσι "βλέπει" την κάρτα το Store της Microsoft τουλάχιστον. Ακόμα κι αν μπαίνεις μέσω WiFi. Αλλά δε θα έχεις καμια χρέωση στα δεδομένα σου. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Η κάρτα Vodafone έχει ανοιχτή την πληρωμή με χρέωση του λογαριασμού σου. Έτσι έχω αγοράσει 2 ή 3 εφαρμογές και τώρα πρόσφατα, για το 820 μου. Απλά, στην αρχή, δεν "έβλεπε" την κάρτα μου το Store της Microsoft και έβαλα και έβγαλα την κάρτα από τη συσκευή μου 3 φορές. Μετά, μόλις πάτησα buy στην εφαρμογή που ήθελα, μου εμφάνισε τι σήμα της Vodafone και την επωνυμία ακριβώς δίπλα και από κάτω την επεξήγηση ότι θα χρεωθεί ο λογαριασμός του παρόχου μου. Tip: Θα πρέπει να έχεις ανοιχτά τα data και ενεργοποιημένο το 3g, γιατί μόνο έτσι "βλέπει" την κάρτα το Store της Microsoft τουλάχιστον. Ακόμα κι αν μπαίνεις μέσω WiFi. Αλλά δε θα έχεις καμια χρέωση στα δεδομένα σου. Και με wifi μπήκα και με 3G αλλά τίποτα! Μόνο cosmote εχω! το Vodafone που να το βρω; λες να βγάλω τη κάρτα και να την ξαναβάλω; εκτός αυτού εγώ εχω symbian! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Και με wifi μπήκα και με 3G αλλά τίποτα! Μόνο cosmote εχω! το Vodafone που να το βρω; λες να βγάλω τη κάρτα και να την ξαναβάλω; εκτός αυτού εγώ εχω symbian! Προσωπικά, μόλις έμαθα ότι η Vodafone έχει ανοιχτή την επιλογή για αγορές εφαρμογών με χρέωση της κάρτας, πήρα έναν αριθμό και τον έχω γι' αυτό τον λόγο και μόνο. Για αγορές εφαρμογών για το Symbian ( το N8 έχεις, ε; το καλύτερο κινητό που έχω αγοράσει ποτέ :O ) χρησιμοποιούσα μια κάρτα της Q. Για να κάνεις αγορές με αυτό τον τρόπο, συμπληρώνεις τον αριθμό σου στα στοιχεία του Nokia λογαριασμού σου. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 (edited) Ναι το Ν8 εχω! Θα δω πρώτα τι θα μου απαντήσουν και θα δω τι θα κάνω! Πάντως πρώτη φορά συναντώ δυσκολία σε αγορά από λογαριασμό κινητής και μάλιστα για belle κιόλας! Δηλαδή αν ο άλλος δεν έχει πιστωτική τι πρέπει να κάνει; να τρέξει να βγάλει μόνο και μόνο για συγκεκριμένη αγορά; Πηγα να κατεβάσω κι άλλη εφαρμογή και παλι δεν μπόρεσα να την αγοράσω με λογαριασμό κινητής! Το κουμπί για πληρωμή μέσω λογαριασμού το έχει σε μαύρο φόντο ενώ το άλλο σε λευκό! Edited November 1, 2013 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 μήπως είναι θέμα της cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Φίλε μου, εφόσον έχεις τον Nokia λογαριασμό σου ενεργοποιημένο (προσοχή, γιατί μερικές φορές μπαίνεις στο κατάστημα αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν σε έχει συνδεδεμένο.. ) μέσω data, όχι WiFi τότε μπορείς να αγοράσεις κανονικά οποιαδήποτε εφαρμογή επιθυμείς. Θα σου χρεωθεί απευθείας στον λογαριασμό σου, αν όμως έχεις κάρτα και δεν αρκεί το υπόλοιπο της, τότε πιθανόν να μη μπορείς να ολοκληρώσεις την αγορά. Πάντως αν αναφέρεις πρόβλημα μέσω καταστήματος, η ανταπόκριση τους είναι τάχιστη! Επίσης υπάρχει εφαρμογή στο κατάστημα Nokia Care.. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Φίλε μου, εφόσον έχεις τον Nokia λογαριασμό σου ενεργοποιημένο (προσοχή, γιατί μερικές φορές μπαίνεις στο κατάστημα αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν σε έχει συνδεδεμένο.. ) μέσω data, όχι WiFi τότε μπορείς να αγοράσεις κανονικά οποιαδήποτε εφαρμογή επιθυμείς. Θα σου χρεωθεί απευθείας στον λογαριασμό σου, αν όμως έχεις κάρτα και δεν αρκεί το υπόλοιπο της, τότε πιθανόν να μη μπορείς να ολοκληρώσεις την αγορά. Πάντως αν αναφέρεις πρόβλημα μέσω καταστήματος, η ανταπόκριση τους είναι τάχιστη! Επίσης υπάρχει εφαρμογή στο κατάστημα Nokia Care.. Εντάξει παιδιά, ευχαριστώ πολύ! Εχω σύνδεση Cosmote οπότε δεν μένω από ευρώ! Απλά έβγαλα τη κάρτα και την ξαναέβαλα παλι. Μπήκα μετά στο wifi αλλά παλι δεν μπόρεσα να κάνω την αγορά. Μόλις όμως πηγα στη 3G σύνδεση, έκανε κατευθείαν την αγορά και την λήψη! Πιθανόν να μη διάβαζε τη κάρτα φαίνεται! Φυσικά απάντηση ακόμα δεν πήρα, οπότε μάλλον αργούν! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Εντάξει παιδιά, ευχαριστώ πολύ! Εχω σύνδεση Cosmote οπότε δεν μένω από ευρώ! Απλά έβγαλα τη κάρτα και την ξαναέβαλα παλι. Μπήκα μετά στο wifi αλλά παλι δεν μπόρεσα να κάνω την αγορά. Μόλις όμως πηγα στη 3G σύνδεση, έκανε κατευθείαν την αγορά και την λήψη! Πιθανόν να μη διάβαζε τη κάρτα φαίνεται! Φυσικά απάντηση ακόμα δεν πήρα, οπότε μάλλον αργούν! Για να διαβάζει την κάρτα σου πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το 3g. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Μα ήταν ενεργοποιημένο το 3G. Την πρώτη φορά δεν έκανε την αγορά ούτε με wifi αλλά ούτε και με 3G. Απλά μου έγραφε ότι η αγορά απέτυχε! Μόλις όμως έβγαλα την κάρτα sim και την ξανάβαλα, άνοιξα το wifi, αλλά και παλι μου έγραφε ότι η αγορά απέτυχε! Μόλις το ενεργοποίησα το 3G ξανά τότε έγινε η αγορά κανονικά! Μου έστειλαν και ευχαριστήριο μήνυμα για την αγορά μου κιόλας! Άλλες φορές δεν γινόταν κάτι τέτοιο! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Μα ήταν ενεργοποιημένο το 3G. Την πρώτη φορά δεν έκανε την αγορά ούτε με wifi αλλά ούτε και με 3G. Απλά μου έγραφε ότι η αγορά απέτυχε! Μόλις όμως έβγαλα την κάρτα sim και την ξανάβαλα, άνοιξα το wifi, αλλά και παλι μου έγραφε ότι η αγορά απέτυχε! Μόλις το ενεργοποίησα το 3G ξανά τότε έγινε η αγορά κανονικά! Μου έστειλαν και ευχαριστήριο μήνυμα για την αγορά μου κιόλας! Άλλες φορές δεν γινόταν κάτι τέτοιο! Και σε 'μένα χρειάστηκε 2 - 3 φορές να βάλω και να βγάλω την κάρτα, για να λειτουργήσει. Από 'δω και πέρα, θα μπορείς να αγοράζεις εφαρμογές, χωρίς "πατέντες". :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Όλα τα καταστήματα κινητών μπορούν να στα μεταφέρουν τα μηνύματα και άλλα! Ακόμα και στα Nokia Care που έγιναν i-care τώρα! Με τι κόστος περίπου; Ακόμα και αν δεν αγόρασες από αυτούς την συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 sos παίδες. Το πιο χρήσιμο πρόγραμμα που έτρεχε στο κινητό μου, κάνει γκέλες! Για όσους δεν γνωρίζουν το cutebox είναι (client) πρόγραμμα για dropbox. Έκανα λοιπόν αποσύνδεση από τον λογαριασμό μου, πάω να συνδεθώ ξανά και μου βγάζει μήνυμα ότι η μνήμη είναι πλήρης και να κλείσω εφαρμογές και κλείνει μόνο του το πρόγραμμα. Το θέμα όμως είναι ότι από εφαρμογές δεν τρέχει καμμία στο background (τσεκαρισμένο και με taskman). Καμμιά ιδέα; Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badwolf Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 sos παίδες. Το πιο χρήσιμο πρόγραμμα που έτρεχε στο κινητό μου, κάνει γκέλες! Για όσους δεν γνωρίζουν το cutebox είναι (client) πρόγραμμα για dropbox. Έκανα λοιπόν αποσύνδεση από τον λογαριασμό μου, πάω να συνδεθώ ξανά και μου βγάζει μήνυμα ότι η μνήμη είναι πλήρης και να κλείσω εφαρμογές και κλείνει μόνο του το πρόγραμμα. Το θέμα όμως είναι ότι από εφαρμογές δεν τρέχει καμμία στο background (τσεκαρισμένο και με taskman). Καμμιά ιδέα; Μήπως το έχεις φορτωμένο με πολλά μηνύματα (sms, mms, ειδικότερα ηχητικά μηνύματα στον τηλεφωνητή); και σε μένα το παρουσίαζε αυτό σε ορισμένα προγράμματα το Ν8 τη μία στιγμή λειτουργούσε ένα πρόγραμμα κι αν έμπαινα μετά από λίγο έβγαζε μνήμη πλήρης και όταν έσβηνα μερικά μηνύματα λειτουργούσε απροβλημάτιστα μετά.:worry: Παράθεση Ό,τι λειτουργεί σωστά, δεν το πειράζουμε. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις, να σβήσεις και τους φακέλους του και να το εγκαταστήσεις ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Το πρώτο που έκανα ήταν απεγκατάσταση και διαγραφή φακέλων αλλά τζίφος. Ποιος ξέρει τι κόλλημα έφαγε. Τεσπά, μη σας πρίζω παιδιά. Ευχαριστώ πολύ πάντως για τις απαντήσεις Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Εννοούσα τους φακέλους συστήματος, στο private. Αν τα έσβησες και αυτά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts