Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν θέλεις να τραβάς απλά φωτό χωρίς να θέλεις να μπλέκεις με παραμέτρους ή ρυθμίσεις, τότε όχι δεν είναι.

Αλλά αν θέλεις να ρυθμίζεις τα πάντα, είναι ότι πρέπει.

Προσωπικά τα έχω και τα 2 και αν δω ότι η <μαμά> δεν με ικανοποιεί, τότε βάζω το camera pro.

Tην εβαλα,την δουλεψα λιγο και ενταξει δεν ειδα διαφορα με την <μαμα>!Βεβαια εχει καλυτερες ρυθμισεις και αυτο ειναι καλο.Θα κανω κ εγω οτι και εσυ.:happy:

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Σήμερα αποφάσισα να θυμηθώ τις παλιές καλές εποχές και έβγαλα από τον "παροπλισμό" του το N8.. Τι όμορφη συσκευή... :O Πραγματικά.. Και μια απορία. Πέρσι, είχα λογαριασμό mail, με κατάληξη yahoo.com. Όταν είχα στείλει ένα mail, μέσω της συσκευής, ο παραλήπτης έλαβε μόνο ερωτηματικά. Σε αυτό, ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Και αν αυτό που φταίει, επιδέχεται διόρθωσης;
Huawei Nova 5T

καλημερα,τελικα καταφερα να φλασαρω το κιητο με την 2011.38 εκδοση του φοινικα και χαρη στις οδηγιες των παιδιων που τους ευχαριστω πολυ.Ενδιαφερομαι να βαλω καποιο προγραμμα voip στο ν8 μου με χαμηλες χρεωσεις για κινητα βουλγαριας γωριζετε αν ειναι εφικτο και να μου προτεινετε καποια εταιρια ,ευχαριστω

Και γιατι δεν βαζεις skype. Κάνει κανονικά κλήσεις (όχι βιντεοκληση)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Να στείλεις mail και σε αλλους ώστε να εξακριβώσεις αν φταις εσύ ή ο παραλήπτης. Προφανώς κάτι με τις γραμματοσειρές είναι.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Να στείλεις mail και σε αλλους ώστε να εξακριβώσεις αν φταις εσύ ή ο παραλήπτης. Προφανώς κάτι με τις γραμματοσειρές είναι.

Ή με το encoding.

Ή με το encoding.

Thanks και στους 2. :) Να και κάποια πράγματα που θα μπορούσαν να είναι universal σε όλες τις εταιρείες...

Huawei Nova 5T

Thanks και στους 2. :) Να και κάποια πράγματα που θα μπορούσαν να είναι universal σε όλες τις εταιρείες...

καλά μην αποκλείεις να φταίει ο παραλήπτης. Χρησιμοποιώ πολύ τον ενσωματωμένο client με gmail και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

στο fring όταν κάνω ή δέχομαι κλήσεις μέσω wifi δεν χρεώνομαι,σωστά? Η κάνω λάθος?:confused:

Όχι δεν κάνεις. Από fring σε fring είναι δωρεάν:)

προφανως δεν εγινα κατανοητος,θελω να μπορω να παιρνω απο το κινητο μου σε κινητο γεμανιας και βουλγαριας με χαμηλες χρεωσεις και ψαχνω voip provider που να υποστηριζει συσκευες symbian 3

Καλησπέρα. Επανέρχομαι με το θέμα των mails. Με λογαριασμό yahoo.com, όλα τα mails έφτασαν κανονικά σε hotmail.gr, hotmail.com και gmail.com. Μετά αντιμετώπισα καινούριο πρόβλημα... Διέγραψα το λογαριασμό yahoo και όταν πήγα να σετάρω έναν hotmail, αφού έβαλα τα στοιχεία μου ( διεύθυνση mail, password ), μου εμφάνιζε μοναδική επιλογή τύπου λογαριασμού Microsoft Exchange... :confused: Δεν είναι εταιρικό το mail μου....
Huawei Nova 5T

Καλησπέρα. Επανέρχομαι με το θέμα των mails. Με λογαριασμό yahoo.com, όλα τα mails έφτασαν κανονικά σε hotmail.gr, hotmail.com και gmail.com. Μετά αντιμετώπισα καινούριο πρόβλημα... Διέγραψα το λογαριασμό yahoo και όταν πήγα να σετάρω έναν hotmail, αφού έβαλα τα στοιχεία μου ( διεύθυνση mail, password ), μου εμφάνιζε μοναδική επιλογή τύπου λογαριασμού Microsoft Exchange... :confused: Δεν είναι εταιρικό το mail μου....

Πάτησες "Νέο γραμματοκιβώτιο", επέλεξες hotmail και σου βγάζει για Microsoft Exchange; κάτι λάθος κάνεις.

Μόλις το δοκίμασα με έναν ξεχασμένο λογαριασμό hotmail/outlook που έχω και δούλεψε κανονικά.

Πάτησες "Νέο γραμματοκιβώτιο", επέλεξες hotmail και σου βγάζει για Microsoft Exchange; κάτι λάθος κάνεις.

Μόλις το δοκίμασα με έναν ξεχασμένο λογαριασμό hotmail/outlook που έχω και δούλεψε κανονικά.

Thanks για τη γρήγορη απάντηση. :) Ναί, ακριβώς αυτό. Πήγα και μέσω του μενού και μέσω του widget. Επιλέγω Mail --> Νέο Γραμματοκιβώτιο, αλλά δε μου βγάζει τύπο/υπηρεσία λογαριασμού. Μου εμφανίζει τα 2 κενά πεδία, για να συμπληρώσω διεύθυνση mail και password. Και μετά από αυτό το βήμα είναι η επιλογή ( η μοναδική ) για Microsoft Exchange ActiveSync.

P.S.1: Μόνο την πρώτη φορά που έφτιαχνα το yahoo mail είχε εμφανίσει τις επιλογές που μου γράφεις.

P.S.2: Πριν βάλω ένα - ένα τα mails, είχα ταυτόχρονα 3: yahoo και 2 hotmail. Γι' αυτό μου φαίνεται περίεργο τώρα, που τα εγκαθιστώ μόνα τους.

Huawei Nova 5T

εεε καντου επέμβαση...

Χαχα. :p Δε βλέπω να γίνεται αλλιώς η δουλειά. Αυτό που φοβάμαι είναι μη μου μείνει στα χέρια η συσκευή.. Είναι και η αγαπημένη μου, οπότε μπαίνει και το "συναίσθημα" στη μέση. :O

Huawei Nova 5T

Χαχα. :p Δε βλέπω να γίνεται αλλιώς η δουλειά. Αυτό που φοβάμαι είναι μη μου μείνει στα χέρια η συσκευή.. Είναι και η αγαπημένη μου, οπότε μπαίνει και το "συναίσθημα" στη μέση. :O

Και να σου μείνει διορθώνεται εύκολα μην αγχώνεσαι.

Και να σου μείνει διορθώνεται εύκολα μην αγχώνεσαι.

Χμ. Καλό αυτό. Και μια τελευταία απορία, λίγο offtopic. Οι παραεισαγωγής συσκευές δεν έχουν εγγύηση στο software, σωστά;

Huawei Nova 5T

Χμ. Καλό αυτό. Και μια τελευταία απορία, λίγο offtopic. Οι παραεισαγωγής συσκευές δεν έχουν εγγύηση στο software, σωστά;

Δεν υπάρχει εγγύηση στο software. Υπάρχει εγγύηση ή μη εγγύηση. Παραεισαγωγής συσκευή από ευρώπη έχεις εγγύηση 2 χρόνια. Παραεισαγωγής εκτός ευρώπης δεν έχεις.

Δεν υπάρχει εγγύηση στο software. Υπάρχει εγγύηση ή μη εγγύηση. Παραεισαγωγής συσκευή από ευρώπη έχεις εγγύηση 2 χρόνια. Παραεισαγωγής εκτός ευρώπης δεν έχεις.

Άρα, έχω. Ευρωπαϊκή είναι.

Huawei Nova 5T

Καλησπερα να ξαναδιατυπωσω την ερωτηση μου υπαρχει προγραμμα για νοκια n8 video call to windows?Με λιγα λογια να κανω βιντεοκλησεις απο το κινητο μου σε επαφη μου που χρησιμοποιει λαπτοπ.ευχαριστω

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned