Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νεκταρία δυστυχώς δεν ανοίγει καν, ενώ γίνεται εγκατάσταση.. Πάντως έψαξα και έχει και άλλες εκδόσεις της συγκεκριμένης εφαρμογής. Βρήκα Nokia_Wireless_Keyboard_S60_31.sis με το ίδιο αποτέλεσμα και βρήκα και μια nokia wireless keyboard s60v5.sis που δεν μπορεί να εγκατασταθεί λόγω λέει "περιορισμοί πιστοποιητικού"...

Είναι κρίμα γιατί όταν πάω να κάνω pair το πληκτρολόγιο μου βγάζει στο κινητό έναν κωδικό να πατήσω στο πληκτρολόγιο και πατάω και παίρνει κανονικά τα ψηφία.. Και μετά μου λέει αδύνατη η σύνδεση :(

Καλημέρα. Στο δικό μου 808 γίνετε κανονικά η εγκατάσταση και ανοίγει και η εφαρμογή :( Το έχεις χακαρισμένο με το patch ή με το installserver? Εγώ με το δεύτερο. Όταν έρθει το πληκτρολόγιο,ένα φθηνό κινέζικο, θα σου πω τι έγινε :)

Sreenshots της εφαρμογής από το κινητό μου.

Edited by nektaria

Καλημέρα. Κάποιος,ο giorgos1966 αν θυμάμαι, έψαχνε εφαρμογή για Shutdown.

Βγήκε από την Lancet το PowerOff :) Δεν το έχω δοκιμάσει στο κινητό μου.

Shuts down your device with a confirmation dialog :)

Ευχαριστω nektaria κατι τετοιο εψαχνα!:)

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Ποιά έκδοση εννοείς? Η s60v5 σου γίνεται κανονικά εγκατάσταση? Εμένα αυτή δε μπορεί να εγκατασταθεί, οι άλλες μπάινουν αλλά δεν ανοίγουν.

Ποιά έκδοση εννοείς? Η s60v5 σου γίνεται κανονικά εγκατάσταση? Εμένα αυτή δε μπορεί να εγκατασταθεί, οι άλλες μπάινουν αλλά δεν ανοίγουν.

Αυτήν που ανέβασα εννοώ. Σε μένα όπως είδες και στα screenshots ανοίγει κανονικά, αλλά δεν έχω ακόμη πληκτρολόγιο για να την δοκιμάσω. Την s60v5 δεν την έχω για να δοκιμάσω αν γίνεται κανονικά η εγκατάσταση.

Αυτήν την έκδοση δεν μπορώ ούτε εγώ να την εγκαταταστήσω :(

Τις άλλες που μπορώ αλλά δεν ξεκινάνε φταίει λες το hack?

καλησπερα μηπως ξερει κανεις προγραμματακι για το ν8 να υπολογιζει την καταναλωση καυσιμων? βενζινη ανα χιλιομετρα κλπ..

καλησπερα μηπως ξερει κανεις προγραμματακι για το ν8 να υπολογιζει την καταναλωση καυσιμων? βενζινη ανα χιλιομετρα κλπ..

http://store.ovi.com/content/211846

Το συγκεκριμένο λέει ότι δεν υποστηρίζει belle. Λογικά θα δουλεύει αλλά θα πρέπει να το βάλεις μόνος σου και όχι από το store

Είχα κι εγώ μια τέτοια εφαρμογή αλλα δεν την θυμάμαι. Ήταν ένα πορτοκαλι εικονίδιο νομίζω

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

διαιρεσε τα λιτρα που εβαλες με τα χιλιομετρα που εχεις κανει και θα βγαλεις με ακριβεια την μεση καταναλωση ανα χλμ.. επι 100 και θα βγαλεις τη μεση ανα 100.

Φυσικα για σωστο αποτελεσμα θα πρεπει να το ειχες γεματο, να μηδενισες τον χιλιομετρητη οταν το γεμισες, και στο επομενο γεμισμα οπου κανεις τη διαιρεση να πας αν γινεται και στο ιδιο βενζιναδικο. Επισης αν πας σε αλλο και σου βγαλει πολυ μεγαλη καταναλωση τοτε ειτε κλεβει το επομενο ειτε το προηγουμενο (γιατι εκαιγες τη βενζινη του προηγουμενου) ηταν νοθευμενο.

ολα εξαρτωνται απο τον τροπο οδηγησης, αλλαοταν με χαλαρη οδηγιση σε toyota aygo βλεπω απο συγκεκριμενο βενζιναδικο 9 λιτρα στα 100 καταλαβαινω οτι μου ριχνει σκετο αερα μεσα.

Αυτος ειναι ο μονος τροπος μετρησης με αξιοπιστια και σωστη μεθοδολογια. ολα τα αλλα ειναι μπουρδες, επομενως αν θες εφαρμογη, απλα γραφε καπου τα λιτρα και τα χιλιομετρα και κρατα ενα excel στο σπιτι...

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Αυτό ακριβώς κάνουν και τα προγράμματα. Γράφεις χλμ και λίτρα. Είναι πολύ πιο εύκολο να κρατάς ιστορικό έτσι παρά σε χαρτί/excell

Αυτό ακριβώς κάνουν και τα προγράμματα. Γράφεις χλμ και λίτρα. Είναι πολύ πιο εύκολο να κρατάς ιστορικό έτσι παρά σε χαρτί/excell

τα προγραμματα σου λενε να το γεμιζεις και να μηδενιζεις χιλιομετρητη? το να βαζεις 20 ευρω και τη μια να οδηγεις κοφτες την αλλη ρελαντι δεν λεει κατι..

οσο για το χαρτι excel, εγω προσωπικα απλα κανω επι τοπου τη διαιρεση λιτρα προς χιλιομετρα, μολις με γεμισει, και ξερω ακριβως ποσο εχω καψει..και εαν κλεβει το συγκεκριμενο βενζιναδικο (ή το προηγουμενο αν το επομενο ειναι τσεκαρισμενο..)

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

τα προγραμματα σου λενε να το γεμιζεις και να μηδενιζεις χιλιομετρητη? το να βαζεις 20 ευρω και τη μια να οδηγεις κοφτες την αλλη ρελαντι δεν λεει κατι..

οσο για το χαρτι excel, εγω προσωπικα απλα κανω επι τοπου τη διαιρεση λιτρα προς χιλιομετρα, μολις με γεμισει, και ξερω ακριβως ποσο εχω καψει..και εαν κλεβει το συγκεκριμενο βενζιναδικο (ή το προηγουμενο αν το επομενο ειναι τσεκαρισμενο..)

Ναι, είτε να γεμίζεις και να βάζεις την ένδειξη των χιλιομέτρων, είτε να βάζεις πόσα λίτρα έβαλες και ένδειξη χιλιομέτρων.

Όπως βολεύεται κανείς.

καλησπέρα. αρκετοί το περίμεναν, ήρθε λοιπόν. αναβάθμιση για το fring

καλησπερα,αυτη η εφαρμογη πως λειτουργει? για να κανεις κληση πρεπει να εχει κ ο αλλος την ιδια εφαρμογη?

Ακριβώς. Και κάνεις κλήση είτε μέσω wifi είτε μέσω 3g. Εκτός αν αγοράσεις μονάδες οπότε μπορείς να κάνεις κλήση και σε σταθερά/κινητά. Η ποιότητα κλήσης είναι αρκετά καλή αλλά το inteface για την symbian έκδοση δεν είναι τόσο καλό όσο οι android/ios εκδόσεις. Είναι συμβατή και με s60v3/v5 γιαυτό. Αν εξαιρέσεις αυτό, μια χαρά είναι το πρόγραμμα. Αυτή την στιγμή είναι η μόνη επιλογή για να καλέσεις android/ios

Έχουν φτιάξει και το ui στη νέα έκδοση.

Τι εννοείς; Το UI είναι χειρότερο από το παλιό fring, δεν είναι όπως σε android/ios, δεν έχει κουμπί τερματισμού κλήσης (πρέπει να ανοίξεις τις επιλογές και να πατήσεις τερματισμός) και δεν είναι όπως το δείχνουν στο ovi store

εκανα εγκατασταση το emulator antsnes και το gpsp πως λειτουργουν? δεν εχουν τα παιχνιδια μεσα? μου εχει μια επιλογη load δεν ξερω πως να βαλω παιχνιδι..

Καλημέρα! Έκανα πριν δυο βδομάδες hard format το Ν8 μου. Όλα λειτουργούν μια χαρά. Το μόνο θέμα είναι ότι δεν υπάρχει το Skydrive, ούτε μέσω Nokia suite εμφανίζεται, ούτε αν το κάνω μέσω της ενημερωσης λογισμικού από το κινητό. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω;;

Μπορείς να βρεις στα μαγαζάκια το pro που είναι καλύτερο....

Μπορείς να βρεις στα μαγαζάκια το pro που είναι καλύτερο....

Μήπως φίλε montoya_42 αναφέρεσαι στο skyfiles και όχι στο skydrive (είχε βγεί σαν ενημέρωση και ανέβαζε αυτόματα -ύστερα από επιλογή βέβαια- τις φωτογραφίες στο skydrive)?

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Μάλλον......

Δεν έχω πια το κινητό οπότε μάλλον τα μπέρδεψα........

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned