Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και σε μένα τα ίδια και με restart και με κανονικό κλείσιμο του κινητού δε ξεκινάει αυτόματα παρ ότι έχω τικαρι την αντίστοιχη επιλογή.

Παιδια δεν στελνετε και εσεις ενα μυνημα στον δημιουργο να δουμε τι θα γινει;Εμ τον πληρωσαμε και απάντηση, τουλαχιστον εγω μεχρι τωρα δεν εχω παρει.....:mad:

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Παιδια δεν στελνετε και εσεις ενα μυνημα στον δημιουργο να δουμε τι θα γινει;Εμ τον πληρωσαμε και απάντηση, τουλαχιστον εγω μεχρι τωρα δεν εχω παρει.....:mad:

εεε εγώ δεν τον πλήρωσα :lol: Ευτυχώς γιατί δεν μου άρεσε η εφαρμογή. Αν μου άρεσε πιθανόν να την αγόραζα,όπως έχω κάνει με κάποιες άλλες

εεε εγώ δεν τον πλήρωσα :lol: Ευτυχώς γιατί δεν μου άρεσε η εφαρμογή. Αν μου άρεσε πιθανόν να την αγόραζα,όπως έχω κάνει με κάποιες άλλες

Kαμια παρομοια εχεις να προτεινεις;:(

Και σε μένα τα ίδια και με restart και με κανονικό κλείσιμο του κινητού δε ξεκινάει αυτόματα παρ ότι έχω τικαρι την αντίστοιχη επιλογή.

Tελικα λυθηκε το προβλημα με το Αutostart κ την εφαρμογη AndroMenu Extra Buttons v4.2 by SnakeSoft.Την περασα απο το ovi store μεσω υπολογιστη...και τωρα δουλευει κανονικα.Αλλα πριν λιγο μπηκα κ στο ημερισιο φορουμ και εκει λεει ο ιδιος οτι το εφτιαξε.(Update with little bugfixes is on the way).Ολα καλα.:)

Εμένα τα autostarts στο symbian έχουν καιρό που χουν πάψει να δουλεύουν, οπότε δεν κλείνω ποτέ την συσκευή πλέον. Βαριέμαι και να ξανακάνω φορματ

Εμένα τα autostarts στο symbian έχουν καιρό που χουν πάψει να δουλεύουν, οπότε δεν κλείνω ποτέ την συσκευή πλέον. Βαριέμαι και να ξανακάνω φορματ

Αν είχαμε μια εφαρμογή τύπου titanium backup θα ήταν παιχνιδάκι.

Το μόνο που μου λέιπει σε σχέση με το android (εκτός αν χάνω κάτι)

Βγήκε αναβάθμιση για το Swype, στα Nokia Beta Labs. :) betalabs.nokia.com/trials/swype-for-Symbian-2-0. Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Έτσι ακριβώς.

Εγώ εχω το 808 και παράλληλα και το note2.

Το 808 το εχω για κύριο τηλέφωνο, κάμερα GPS και γενικά σαν εργαλείο ενώ το noteli για Internet και όλα τα καλά του Android και είμαι πολύ ευχαριστημενος.

Αξιόπιστα και τα 2 και σαφώς δια χωρισμένα στους ρόλους αν και στην ανάγκη επίκαλυπτουμενα.

Και κυρίως μιας και είναι μοναδικά και τα 2 ηρέμησα απ το άγχος της συνεχούς αλλαγής και δοκιμών νεων μοντέλων!

Το θέμα μου είναι και έχω ξαναρωτήσει υπάρχει βρε παιδιά κάνα πρόγραμμα call record χωρίς μπιπ μιας και όσα έχω δοκιμάσει παρ όλο που έχουν επιλογή να το αφαιρείς δε δουλεύει.

Στο s3 μου είχε λύσει τα χέρια με μερικά επαγγελματικα τηλέφωνα η φορές που ήθελα να θυμάμαι κάτι.

απίστευτο... ίδιο συνδιασμό τηλεφώνων έχουμε :lol: .. Note 1 + 808

Στα δικά μας τώρα, το viber δεν είναι ξεχωριστή εταιρεία? Γιατί να μην θέλει η εταιρεία αυτή να αναπτύξει viber calls για τα symbian?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Βγήκε αναβάθμιση για το Swype, στα Nokia Beta Labs. :) betalabs.nokia.com/trials/swype-for-Symbian-2-0.

Γιαυτο εχει πεσει???

το δοκιμασε κανεις να δουμε αλλαγες?

update:

με τον chrome δεν ανοιγει!! ενω με Mozilla κανονικα! τι παιζει? αρχισε η google και εδω τα κολπα της??

Edited by Nikos_Mpl

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9

Γιαυτο εχει πεσει???

το δοκιμασε κανεις να δουμε αλλαγες?

μόλις το πέρασα στο Ε7 , μια χαρά όλα. Αλλαγές με μια πρώτη ματιά δεν έχω δει..

Oneplus 5 - 128GB

απίστευτο... ίδιο συνδιασμό τηλεφώνων έχουμε :lol: .. Note 1 + 808

Στα δικά μας τώρα, το viber δεν είναι ξεχωριστή εταιρεία? Γιατί να μην θέλει η εταιρεία αυτή να αναπτύξει viber calls για τα symbian?

Θεωρείς απίθανο να έπεσε πίεση από την Nokia; Ή ακόμα και σαμποτάζ;

Όταν nimbuzz και fring έχουν εδώ και χρόνια κλήσεις και η viber εδώ και μήνες λέει ότι δουλεύει την έκδοση για symbian δεν πιστεύω ότι αυτό ήταν το καλύττερο που μπορούσαν να κάνουν.

Μόλις το εγκατέστησα! Επάνω από τη προηγούμενη έκδοση, μέσω Nokia Suite. Κανένα πρόβλημα με την εγκατάσταση και κανένα πρόβλημα και πάλι με το πληκτρολόγιο! :D Thanks Nokia!
Huawei Nova 5T

Ποτέ μη λες ποτέ με το symbian τελικά. Και εγένετο νέο swype! Όπως ξαναειπα, ευελπιστω σε νέο Skype καθώς και viber.. Μπορεί να αργούν λίγο αλλά εν τέλη βγαίνουν..

Ποτέ μη λες ποτέ με το symbian τελικά. Και εγένετο νέο swype! Όπως ξαναειπα, ευελπιστω σε νέο Skype καθώς και viber.. Μπορεί να αργούν λίγο αλλά εν τέλη βγαίνουν..

Το διάβασα σε ένα forum και εγώ σήμερα αλλά στο beta labs δεν το βρήκα. Είχαν ακόμα την ανακοίνωση ότι θα βγάλουν fix για το γνωστό πρόβλημα.

Στο store το βρήκες;

Edit: Μόλις το είδα στο beta lab!

έχει καμμιά αλλάγη; ή απλά άλλαξαν την ημερομηνία θανάτου;

Τι να σου πώ. Δεν βιώνω καμιά αισθητή αλλαγή.

Oneplus 5 - 128GB

Έλα βρε. Μη το βλεπεις έτσι. Έχει ζωή ακόμη το symbian. Τώρα είναι στα καλύτερά του. Αν δεν έβρισκα σε πολύ καλή τιμή το 920, δεν θα άφηνα τον σκύλο με τίποτα.

Υ.Γ. Ποτέ δεν χρησιμοποίησε το swype μιας και το Τ9 χρησιμοποιώντας το λεξικό είναι πολύ πιο γρήγορο και εύκολο. Μόνο αυτο μου λείπει πολυ..... Κάνε βρε νοκια το θαύμα σου και δωσ' το στα 8ρια.....

Θεωρείς απίθανο να έπεσε πίεση από την Nokia; Ή ακόμα και σαμποτάζ;.

Μακριά το πήγες. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση απλά. Αν ξταν έτσι, δεν θα είχαμε office στο Symbian....

Edited by stendor

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Έλα βρε. Μη το βλεπεις έτσι. Έχει ζωή ακόμη το symbian. Τώρα είναι στα καλύτερά του. Αν δεν έβρισκα σε πολύ καλή τιμή το 920, δεν θα άφηνα τον σκύλο με τίποτα.

Υ.Γ. Ποτέ δεν χρησιμοποίησε το swype μιας και το Τ9 χρησιμοποιώντας το λεξικό είναι πολύ πιο γρήγορο και εύκολο. Μόνο αυτο μου λείπει πολυ..... Κάνε βρε νοκια το θαύμα σου και δωσ' το στα 8ρια.....

δεν ειπα για το symbian, αλλά για την ημερομηνία που σταματάει να δουλεύει το swype:lol:

εγώ μετά το swype δεν μπορώ το Τ9, και πλεον στο android, προτιμώ κλασσικο qwerty με αυτοματη διόρθωση, ότι ταχύτερο για μενα, ειδικά στην μεγάλη οθόνη

Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms

Kαλησπερα παιδια.Μηπως καποιος απο εσας εχει εγκαταστησει το safe manager v3.60;Δεν ξερω πως να το ρυθμισω για τις ανεπιθύμητες κλησεις... συν το οτι μου βγαζει στις κεντρικες οθονες ενα σταθερο σηματακι της εφαρμογης.Καποιος φιλος ποιο παλια λιγο, μου τις ειχε δωσει με εικονες αλλα ο χαζος εγω δεν τις αποθηκευσα,εκανα κ ενα γενικο καθαρισμα στην συσκευη κ τα εχασα.Και ηταν πολυ χρησιμη εφαρμογη.Kαι ενα δευτερο που θελω να ρωτησω:αρχεια txt πως μπορω να τα διαβασω;Υπαρχει καποιο προγραμμα;Ευχαριστω. Edited by giorgos1966

ΔΩPEAN TA AΘΛHTIKA KANAΛIA THΣ NOVA ΣTO KINHTO ΣAΣ MONO AΠO TH VODAFONE! ΔEITE ΣHMEPA ΣTIΣ 19:30 ΛEBAΔEIAKO-OΛYMΠIAKO, AYPIO ΠAΣ ΓIANNINA-ΠANAΘHNAIKO AΛΛA & APΣENAΛ-MANTΣEΣTEP ΣITY! MΠEITE ΣTO http://pos.vodafone.gr/vfpromo/nova H ΠPOΣΦOPA IΣXYEI EΩΣ 07/02

γεια σας παιδια

μου ηρθε σημερα το παραπανω μηνυμα

Προσπαθω να μπω μεσω wap μπαινει στην σελιδα της nova αλλα οταν παω να ανοιξω το καναλι να δω τον αγωνα βγαζει σφαλμα συνδεσης λεει κατι για διακομιστη και δεν φορτωνη το καναλι

πως μπορουμε να δουμε live tv απο το Ν8

στο http://www.skai.gr/mobile/tv-live μου λεει οτι θελει το flash version 9.0 παω να την κατεβασω αλλα δεν γινετε τιποτα . Αυτο με Opera mini εκει μπαινω μεσο wifi

Υπαρχει καμια εφαρμογη για σβησιμο του κινητου(shutdown);

Νομίζω πως υπάρχει αλλα δεν το βρίσκεις λίγο περιττό?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Νομίζω πως υπάρχει αλλα δεν το βρίσκεις λίγο περιττό?

Ξερεις σκεφτηκα να μην το κλεινω συνεχεια απο το πανω κουμπι...Καλυτερα δεν ειναι να εχω ενα εικονιδιο στην αρχικη οθονη κ να το σβηνω;Εχω βαλει το andromenu 4.2 αλλα μονο restart εχει.:worry:

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned