Roccat Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 το περασες στο belle ? is it works ?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Ναι, μόλις. Όλα κομπλέ. Δεν ξέρω αν θα σε καλύψει, δοκίμασε το και βλέπεις. Στο N82 έχω την εφαρμογή από ΤΑ ΝΕΑ αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα παίξει με τον ίδιο τρόπο σε touch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 πως το κατεβασες απο το store ? εμενα μου λεει δεν ειναι συμβατο...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Στον επιλογέα τηλεφώνου έβαλα N8 και όταν ρώτησε πάτησα "Anna ή προηγούμενο". Μετά πας στην γραμμή διευθύνσεων του browser και μετά το 164434 βάλε /download Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 (edited) Εθνος online In.gr Real.gr τα κατεβασα με τον τροπο που μου ειπες και λειτουργουν ολα αψογα......:) απο οτι καταλαβα μπορουμε να βαλουμε ολες τις εφαρμογες που ειχε η ''anna'' στο ''belle'' Edited November 7, 2012 by Roccat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 κανα, app για ειδησεις υπαρχει ? και με widget αν υπαρχει ακομα καλυτερα... καλησπερα. κατα την γνωμη μου το καλυτερο που μπορεις να κανεις για ειδησεις ειναι να βαλεις στις μεταδοσεις του browser της nokia τα rss feeds απο site ειδησεων που σε ενδιαφερουν. με αυτον τον τροπο μπορεις, με λιγα δεδομενα, να εχεις ειδησεις απο διαφορα site και να τα εχεις και σαν widgets στην αρχικη σου οθονη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Πριν ξαναφλασάρω το κινητό επειδή τα παιξε, είχα μια τέλεια εφαρμογή κλειδώματος, με πλήρη παραμετροποιηση, ήχους, gestures για κλείδωμα κλπ..Αλλά πλέον δεν την βρίσκω πουθενά! Την έχει κανείς υπόψιν? EDIT: Επιτέλους μετά από πολλές μέρες την βρήκα!! Δείτε, αξίζει, είναι καλύτερη από οτιδήποτε άλλο, ακόμη κι απ τις locking εφαρμογές του android! http://store.ovi.com/content/258165 (Mykeylock Slide to Unlock (FULL) v12.60) κι ένα βίντεο που θα σας πείσει Φαινετε πολυ καλη εφαρμογη! Κριμα να μην ξερω αγγλικα για να κανω τις ρυθμισεις που θελω...Εχει πολλα καλουδια!!:( Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Φαινετε πολυ καλη εφαρμογη! Κριμα να μην ξερω αγγλικα για να κανω τις ρυθμισεις που θελω...Εχει πολλα καλουδια!!:(google translate, αν κι είναι ότνως περίπλοκες οι ρυθμίσεις! Αν έχεις κάποια απορια και δεν καταλάβεις με μια μεταφραση, ρώτα με;) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 google translate, αν κι είναι ότνως περίπλοκες οι ρυθμίσεις! Αν έχεις κάποια απορια και δεν καταλάβεις με μια μεταφραση, ρώτα με;) Υπαρχει google translate για κινητο;Να μεταφραζει αγγλικα;(μπορει να λεω χαζομαρα). Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Υπαρχει google translate για κινητο;Να μεταφραζει αγγλικα;(μπορει να λεω χαζομαρα).η σελίδα translate.google.gr ρε συ, γράφεις ότι δεν καταλαβαίνεις και παίρνεις μια μετάφραση:p αν μπορεσω, θα κάτσω μες στη μέρα να βγάλω ένα βίντεο με τις ρυθμίσεις του προγραμματος γιατί είναι όντως πολύ περίπλοκο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 (edited) η σελίδα translate.google.gr ρε συ, γράφεις ότι δεν καταλαβαίνεις και παίρνεις μια μετάφραση:p αν μπορεσω, θα κάτσω μες στη μέρα να βγάλω ένα βίντεο με τις ρυθμίσεις του προγραμματος γιατί είναι όντως πολύ περίπλοκο έτοιμοο [ame=http://www.youtube.com/watch?v=s5ZKw4PP4L0]Mykeylock, Nokia Symbian^3, εφαρμογή κλειδώματος-ξεκλειδώματος - YouTube[/ame] (ήταν κάπως βιαστικό το βίντεο, το δωμάτιο ακατάστατο κλπ:p) Edited November 8, 2012 by impreza_sti Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Ποιος πιστευετε ειναι ο καλυτερος browser στο Belle ? εννοω πιο smooth και καλυτερη εμπειρια πλοηγησης στα sites. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Ποιος πιστευετε ειναι ο καλυτερος browser στο Belle ? εννοω πιο smooth και καλυτερη εμπειρια πλοηγησης στα sites. Λες κι έχουμε πολλές επιλογές:p Opera mobile φυσικά. αν και για mobile sites, πχ facebook, κι ο stock μια χαρά είναι Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 επειδη εχω δει και κατι αλλους στο store, λεω μπας και εχετε δοκιμασει κανεναν καλυτερο απο opera και stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 επειδη εχω δει και κατι αλλους στο store, λεω μπας και εχετε δοκιμασει κανεναν καλυτερο απο opera και stock. o opera mobile ειναι ο μόνος πλήρης browser, οι άλλοι, UC, minibrowser κλπ είναι για απλές χρήσεις Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 o opera mobile ειναι ο μόνος πλήρης browser, οι άλλοι, UC, minibrowser κλπ είναι για απλές χρήσεις Ο UC δεν ανοίγει το myphone.. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 έτοιμοο http://www.youtube.com/watch?v=s5ZKw4PP4L0 (ήταν κάπως βιαστικό το βίντεο, το δωμάτιο ακατάστατο κλπ:p) Πολυ καλο βιντεο κ κατατοπιστικο στο μεγαλυτερο μερος του!Οντως εχει πολλα κολπακια η εφαρμογη, κ εγω το προτεινω σε ολους παιδια. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Γεια σας, μια απορια που εχω με το Ν8, δεν ξερω αν φταιει το κινητο η εφαρμογη ή η αναβαθμιση που εβαλα.., το καλοκαιρι ειχα το Fmobi και οταν μου ερχοταν ενα μηνυμα στο fb χτυπουσε και το εβλεπα ασχετως αν ειχα ανοιχτη την εφαρμογη (οπως ειναι και στα anroid) τωρα δεν το κανει, εχω την εκδοση του lagoskon την τελευταια. εχει αλλαξει η εφαρμογη? (την ειχα βγαλει κανα 2μηνο και πηρε μια αναβαθμιση εν τω μεταξυ), ή υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν βρισκω?γιατι οσο και να το ψαχνω δεν βλεπω κατι για να το φτιαξω να ειναι οπως πρωτα Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 το καλοκαιρι ειχα το Fmobi και οταν μου ερχοταν ενα μηνυμα στο fb χτυπουσε και το εβλεπα ασχετως αν ειχα ανοιχτη την εφαρμογη (οπως ειναι και στα anroid) τωρα δεν το κανει, εχω την εκδοση του lagoskon την τελευταια. εχει αλλαξει η εφαρμογη? Δε νομίζω οτι το firmware έχει να κάνει με το πώς η εφαρμογή σου δίνει updates. Το πρόγραμμα πάντως έχει επιλογές για το πόσο συχνά θα τσεκάρει το FB όπως επίσης και widget. Η τελευταία έκδοση είναι η 3.5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Δε νομίζω οτι το firmware έχει να κάνει με το πώς η εφαρμογή σου δίνει updates. Το πρόγραμμα πάντως έχει επιλογές για το πόσο συχνά θα τσεκάρει το FB όπως επίσης και widget. Η τελευταία έκδοση είναι η 3.5. το θεμα ειναι οτι εκτος οτι δεν μου εμφανιζει widget πλεον, αλλα μονο συντομευση (πριν περασω την εκδοση του lagoskon και πριν το update της εφαρμογης ειχα widget) και επισης δεν ειναι θεμα συχνοτητας. το εχω καθε 2 λεπτα ας πουμε.αν μου ερθει μηνυμα δεν το βγαζει πανω στην οθονη οπως εκανε πριν..πρεπει να μπεις μεσα στην εφαρμογη..αυτο απορω γιατι αλλαξε.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 το θεμα ειναι οτι εκτος οτι δεν μου εμφανιζει widget πλεον, αλλα μονο συντομευση (πριν περασω την εκδοση του lagoskon και πριν το update της εφαρμογης ειχα widget) και επισης δεν ειναι θεμα συχνοτητας. το εχω καθε 2 λεπτα ας πουμε.αν μου ερθει μηνυμα δεν το βγαζει πανω στην οθονη οπως εκανε πριν..πρεπει να μπεις μεσα στην εφαρμογη..αυτο απορω γιατι αλλαξε.. Εγώ με την belle refresh by lagoskon και την τελευταία έκδοση του fmobi έχω κανονικά widget και ειδοποιήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Εγώ με την belle refresh by lagoskon και την τελευταία έκδοση του fmobi έχω κανονικά widget και ειδοποιήσεις δεν εχω widget, το ξανακοιταξα, και δεν ειδοποιει αν εχω καποιο μηνυμα με κανενα Notification αν δεν τρεξω την εφαρμογη. θυμαμαι σιγουρα οτι το καλοκαιρι χτυποουσε ειδοποιηση χωρις να εχω ανοχτο το fmobi και το ειχα ευχαριστηθει γιατι με εκανε να μην εχω αναγκη το anroid.και δεν χρειαζοταν να το ανοιγω χωρις λογο,ειδικα για μηνυματα που με ενδιεφερε πιο πολυ Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 δεν εχω widget, το ξανακοιταξα, και δεν ειδοποιει αν εχω καποιο μηνυμα με κανενα Notification αν δεν τρεξω την εφαρμογη. θυμαμαι σιγουρα οτι το καλοκαιρι χτυποουσε ειδοποιηση χωρις να εχω ανοχτο το fmobi και το ειχα ευχαριστηθει γιατι με εκανε να μην εχω αναγκη το anroid.και δεν χρειαζοταν να το ανοιγω χωρις λογο,ειδικα για μηνυματα που με ενδιεφερε πιο πολυ Τι να σου πω... Μήπως να απεγκαταστήσεις το fmobi, να σβήσεις και τον φάκελο με τις ρυθμίσεις του και να το εγκαταστήσεις ξανά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 το θεμα ειναι οτι εκτος οτι δεν μου εμφανιζει widget πλεον, αλλα μονο συντομευση (πριν περασω την εκδοση του lagoskon και πριν το update της εφαρμογης ειχα widget). Για να βγάλει το widget πρέπει να τρέξεις την εφαρμογή, και μετά το εμφανίζει στη λίστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Για να βγάλει το widget πρέπει να τρέξεις την εφαρμογή, και μετά το εμφανίζει στη λίστα. Εννοείται πως το έτρεξα, αλλά τίποτα.. Και πέρα από το widget μου κάνει εντύπωση που καμία ειδοποίηση δε χτυπάει, παρά μόνο αν ανοίξω την εφαρμογή.. Υπάρχει πουθενά η παλιά έκδοση?? Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts