Moralas Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Αυτό δε χρησιμοποιεί την οθόνη για φακό; Εγώ θέλω να ανάβει το φλας της κάμερας. :what: Αν έχεις xenon ναι. Αν όχι νομίζω χρησιμοποιεί το led. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 (edited) Τελικά έβαλα αυτό: http://store.ovi.com/content/36102 Δουλεύει άψογα στο 701. :) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Άσχετο: Ρε παιδιά, υπάρχει τρόπος να βάλω συντόμευση αρχείου στην οθόνη αναμονής, π.χ. έναν ήχο κλπ; Υπάρχει εφαρμογή για κάτι τέτοιο; :what: Edited June 27, 2012 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Κανενα καλο εορτολογιο Ελληνικο υπαρχει για Ν8?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Κανενα καλο εορτολογιο Ελληνικο υπαρχει για Ν8?? http://store.ovi.com/content/179733 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Κανενα καλο εορτολογιο Ελληνικο υπαρχει για Ν8?? http://store.ovi.com/content/179733 Δεν δουλεύει καλά αυτό, το λέει και στα σχόλια. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Δεν δουλεύει καλά αυτό, το λέει και στα σχόλια. ;) τι λέει? μονο το πάσχα δείχνει λάθος, κατα τ άλλα δουλεύει άψογα, το χρησιμοποιώ ο ίδιος. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 τι λέει? μονο το πάσχα δείχνει λάθος, κατα τ άλλα δουλεύει άψογα, το χρησιμοποιώ ο ίδιος. Επίσης δεν υπάρχει πλήκτρο εξόδου, που δείχνει καθαρά ότι είναι μια πρόχειρη μεταφορά από την πλατφόρμα iOS. Τώρα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι kill από τον task manager. Όταν προκύψει καλύτερη υλοποίηση, βλέπουμε. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Επίσης δεν υπάρχει πλήκτρο εξόδου, που δείχνει καθαρά ότι είναι μια πρόχειρη μεταφορά από την πλατφόρμα iOS. Τώρα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι kill από τον task manager. Όταν προκύψει καλύτερη υλοποίηση, βλέπουμε. ;) LOL. υπάρχει και το κόκκινο πλήκτρο στο κινητό σου:X και μια χαρά είναι η εφαρμογή και κάνει τη δουλειά της. από κει και πέρα υπάρχουν κι άλλες, σε java κυρίως Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 LOL. υπάρχει και το κόκκινο πλήκτρο στο κινητό σου:X και μια χαρά είναι η εφαρμογή και κάνει τη δουλειά της. από κει και πέρα υπάρχουν κι άλλες, σε java κυρίως Όχι βέβαια. Το C6-01 σου έχει κόκκινο/πράσινο, το Ν8 μου όχι. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Όχι βέβαια. Το C6-01 σου έχει κόκκινο/πράσινο, το Ν8 μου όχι. ;) ουπς:lol: και πάλι, δεν είναι δύσκολο να πατήσεις πατημένο το κουμπί για να ανοιξει ο task manager και να πατήσεις το X. και σιγά τα resources που τρώει το ερτολογιο. τέλος πάντων, η εφαρμογή είναι μια χαρά για τον nikaki71 που ζήτησε ενα καλό εορτολόγιο. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Ρε παιδια ξερει κανεις που μπορω να βρω την Ελληνικη γλωσσα για το swype v2.1.4435? Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Ρε παιδια ξερει κανεις που μπορω να βρω την Ελληνικη γλωσσα για το swype v2.1.4435? Καλημέρα. Δες εδώ: http://betalabs.nokia.com/node/11496/download_and_installation Κατέβα κάτω που έχει τις γλώσσες, έχει και τα ελληνικά. Εγκαθιστάς πρώτα την κυρίως εφαρμογή και μετά το πακέτο των ελληνικών. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TZOUTZOUKAS Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Μήπως ξέρει κανένας αν μπορώ να εγκαταστήσω το instagram στο Nokia E6-00?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Πάντως δεν τα εμφανίζει στην αρχική οθόνη.(widget) Τι να το κάνω έαν πρέπει να το ανοίγω κάθε μέρα.Πάντως στο φορουμ κάπου κυκλοφορεί μία υλοποίηση με excel και συγχρονισμό μέσω outlook.Το έχει εφαρμόσει κανείς σε symbian belle; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Μήπως ξέρει κανένας αν μπορώ να εγκαταστήσω το instagram στο Nokia E6-00?? καλημερα και καλη εβδομαδα επισης. αποσο κοιταξα το instagram δεν κυκλοφορει για symbian. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 (edited) Καλημερα. Μου βγαζει σφαλμα, μαλλον θελει εγγραφη ετσι? Το εχει δοκιμασει κανεις επιτυχως? Γιατι η προηγουμενες εκδοσεις κρασαρανε οταν επελεγες Ελληνικα... Edit: ηθελε εγγραφη τελικα, το κατεβασα, ελπιζω να δουλευει. Edited July 9, 2012 by RAZIEL1799 Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TZOUTZOUKAS Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Ευχαριστώ πολύ! Μήπως υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογη παρόμοια με το Instagram για symbian?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Καλημερα. Μου βγαζει σφαλμα, μαλλον θελει εγγραφη ετσι? Το εχει δοκιμασει κανεις επιτυχως? Γιατι η προηγουμενες εκδοσεις κρασαρανε οταν επελεγες Ελληνικα... Edit: ηθελε εγγραφη τελικα, το κατεβασα, ελπιζω να δουλευει. Δεν υπάρχει το παλιό πρόβλημα με το κρασάρισμα όταν έμπαινες στις ρυθμίσεις, αυτή η έκδοση δουλεύει άψογα. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 http://molo.me/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 http://molo.me/ το χρησιμοποιώ εδώ και κάμποσο καιρό αλλα όλο ξένοι μέσα έναν έλληνα δεν έχω βρει να κάνω φίλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 προτιμω το Photorim γι'αυτη τη δουλεια... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Ρε παιδια ειχα μια εφαρμογη στο vivaz που λεγοταν "η φωνη μου" (own voice) οπου ηχογραφουσες με τη φωνη σου τις εντολες για τη φωνητικη καθοδηγηση του Gps των χαρτων της Νοκια. Τι εγινε τελικα με την εφαρμογη? Δεν την βρισκω στο store και αυτες που εγκατεστησα βγαζουν σφαλμα να συνδεθω online για να δουλεψουν, ενω ειμαι ηδη Online. Ξερει κανεις τιποτα? Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Juana7 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 εχω κατεβασει το youtube downloader στο nokia 500 που εχω και δεν ξερω που αποθηκευονται τα τραγουδια μετα το download,μηπως μπορειται να βοηθησετε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 εχω κατεβασει το youtube downloader στο nokia 500 που εχω και δεν ξερω που αποθηκευονται τα τραγουδια μετα το download,μηπως μπορειται να βοηθησετε;; στην εφαρμογή «βίντεο» δεν τα βλέπεις? εκεί θα λέει και την τοποθεσία όπου βρίσκονται Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 εχω κατεβασει το youtube downloader στο nokia 500 που εχω και δεν ξερω που αποθηκευονται τα τραγουδια μετα το download,μηπως μπορειται να βοηθησετε;; Καλησπέρα! :) Μήπως με την εγκατάσταση της εφαρμογής έχει δημιουργηθεί κάποιος νέος φάκελος στη μνήμη που εγκατέστησες την εφαρμογή και εκεί αποθηκεύονται τα τραγούδια; Λογικά θα έχει και το ιδιο όνομα, π.χ. Youtube downloader. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts