Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά, προσπαθώ να καταλάβω πού στο καλό αποθηκεύει τα ηχογραφημένα clips το Boldbeast call recorder. Είναι κρυμμένη η τοποθεσία; Για ποιο λόγο; :wacko:
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ρε παιδιά, προσπαθώ να καταλάβω πού στο καλό αποθηκεύει τα ηχογραφημένα clips το Boldbeast call recorder. Είναι κρυμμένη η τοποθεσία; Για ποιο λόγο; :wacko:

Πηγαινε settings-call,κ στο 6(Record save in) βαζεις σε ποια μνημη θελεις να αποθηκευονται.Πηγαινε κ στο Μεμο μετα κ κανε το ιδιο στο 3!

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Πηγαινε settings-call,κ στο 6(Record save in) βαζεις σε ποια μνημη θελεις να αποθηκευονται.Πηγαινε κ στο Μεμο μετα κ κανε το ιδιο στο 3!

Ξέρω ποια μνήμη έχω βάλει. Δεν βρίσκω την ακριβή τοποθεσία, δε μπορώ να εντοπίσω τα clips. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ξέρω ποια μνήμη έχω βάλει. Δεν βρίσκω την ακριβή τοποθεσία, δε μπορώ να εντοπίσω τα clips. ;)

Ανοιγεις την μνημη πας στα αρχεια ηχου,κ εκει θα δεις εναν φακελλο που λεει Recordings!:)

το έψαξες καθόλου?

Settings> Custom background

Που είναι αυτό που λες?

Σου έβγαλα φώτο της ρυθμισης μου, δεν το βλέπω πουθενά.

http://img525.imageshack.us/img525/2126/78322774.png

Ανοιγεις την μνημη πας στα αρχεια ηχου,κ εκει θα δεις εναν φακελλο που λεει Recordings!:)

Ποια έκδοση του Boldbeast έχεις;

Δεν υπάρχει τέτοιος φάκελος. Μου κάνεις copy+paste την ακριβή διαδρομή από τον X-plore;

Ποια έκδοση του Boldbeast έχεις;

Δεν υπάρχει τέτοιος φάκελος. Μου κάνεις copy+paste την ακριβή διαδρομή από τον X-plore;

Αααα τωρα σωθηκες!!Πως να το κανω αυτο;:confused:

Εχω την εκδοση 3.00

Αααα τωρα σωθηκες!!Πως να το κανω αυτο;:confused:

Εχω την εκδοση 3.00

Καλά, άστο δεν πειράζει. Μάλλον βρήκα μία εναλλακτική λύση. Από τη λίστα εγγραφών της εφαρμογής μπορώ να τις επιλέξω και να τις μετακινήσω σε όποιον φάκελο θέλω. Πάντως είναι παράξενο που δεν τις βρίσκω πουθενά. Μάλλον είναι κρυπτογραφημένες. :what:

Που είναι αυτό που λες?

Σου έβγαλα φώτο της ρυθμισης μου, δεν το βλέπω πουθενά.

http://img525.imageshack.us/img525/2126/78322774.png

Κανονικα επρεπε μετα το "θεμα,σκοτεινο" να εχει την επιλογη "custom background".

Κανονικα επρεπε μετα το "θεμα,σκοτεινο" να εχει την επιλογη "custom background".

Μήπως επειδή δεν είναι από το ovi αλλά από αλλού??

Boldbeast Recorder v3.00 S60v3 S60v5 S^3 Anna Belle S^4 SymbianOS9.x UnSigned *****eD -By- cGiPDA

Αυτην εχω βαλει.

Boldbeast Recorder v3.00 S60v3 S60v5 S^3 Anna Belle S^4 SymbianOS9.x UnSigned *****eD -By- cGiPDA

Αυτην εχω βαλει.

Όπα, έχασα την μπάλα τώρα..

Τι είναι αυτό??

Δεν ξερω, βρες και απο αλλου την τελευταια εκδοση και δες αν στο βγαλει.

Όπα, έχασα την μπάλα τώρα..

Τι είναι αυτό??

Για αυτο δεν μιλαμε σημερα;Για την αυτοματη ηχογραφιση κλησεων;:confused:

Για αυτο δεν μιλαμε σημερα;Για την αυτοματη ηχογραφιση κλησεων;:confused:

για την background εικόνα στο fmobi μιλαγε :p

για την background εικόνα στο fmobi μιλαγε :p

Eεεεεεεεε ρε παιδια,κ τον σαλταρισα τον ανθρωπο!!Ωρε κατι μπινελικια που θα μου ριχνει;:cry::cry:

Eεεεεεεεε ρε παιδια,κ τον σαλταρισα τον ανθρωπο!!Ωρε κατι μπινελικια που θα μου ριχνει;:cry::cry:

Οχι ρε φίλε εντάξει. Τι μπινελίκια να ρίξω?? :D

Απλά είπα και εγώ τώρα τι έγινε, άλλο fMobi είναι αυτό?? και εγώ είμαι ακόμα στο 2.5?? :lol::lol::lol::lol::lol:

Ξέρει κανείς σε ποιο φάκελο αποθηκέυονται τα save του παιχνιδιού fragger?

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Fragger File

E:\private\200424CD

ο x-plore δε μου ανοιγει τους private φακελους εχει καμια επιλογη στο μενου του?

Edited by dkostas
[sIGPIC][/sIGPIC]

ο x-plore δε μου ανοιγει τους private φακελους εχει καμια επιλογη στο μενου του?

1ον να έχεις ενεργοποιημενες τις επιλογες για εμφάνιση των αρχειων συστηματος και των κρυφών αρχείων στο x-plore κ

2ον να έχεις χακάρει και πατσάρει το κινητο

1ον να έχεις ενεργοποιημενες τις επιλογες για εμφάνιση των αρχειων συστηματος και των κρυφών αρχείων στο x-plore κ

2ον να έχεις χακάρει και πατσάρει το κινητο

δε το εχω χακαρει.. Ουτε απο τον H/Y δεν μου εμφανιζει τον φακελο private της C: Μονο της καρτας και της SD που του εβαλα. Να υποθεσω οτι μονο μεσω x-plore να ελπιζω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

δε το εχω χακαρει.. Ουτε απο τον H/Y δεν μου εμφανιζει τον φακελο private της C: Μονο της καρτας και της SD που του εβαλα. Να υποθεσω οτι μονο μεσω x-plore να ελπιζω?

χακάρισμα με CODeRUS norton και τις επιλογές που σου πα στο x-plore

Για να δεις τον φάκελο αυτό στον υπολογιστή σου, όταν συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή πήγαινε συνδεσιμότητα > USB και πάτα Μον. μαζ. αποθ.

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned