melampous Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Εγώ το έχω εγκαταστήσει το Rynga εδώ και αρκετό καιρό. Θυμάμαι ότι έψαχνα τότε ένα πρόγραμμα για voip κλήσεις και το είχα δοκιμάσει. Με ικανοποίησε και το κράτησα, αν και για να είμαι ειλικρινής, ποτέ δεν έβαλα χρήματα για να το χρησιμοποιώ. Είναι καλό πάντως, από το λίγο που το είχα χρησιμοποιήσει, είχαν πολύ καλή ποιότητα οι κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Εγώ το έχω εγκαταστήσει το Rynga εδώ και αρκετό καιρό. Θυμάμαι ότι έψαχνα τότε ένα πρόγραμμα για voip κλήσεις και το είχα δοκιμάσει. Με ικανοποίησε και το κράτησα, αν και για να είμαι ειλικρινής, ποτέ δεν έβαλα χρήματα για να το χρησιμοποιώ. Είναι καλό πάντως, από το λίγο που το είχα χρησιμοποιήσει, είχαν πολύ καλή ποιότητα οι κλήσεις. Οι τιμές είδα είναι απειροελάχιστες! Με 8 ευρώ έχεις 1000 λεπτά ομιλίας προς όλα τα σταθερά στην Ελλάδα! Το θέμα είναι ότι για κάποιο λόγο δεν λειτουργεί ο εγκαταστάτης του... Τον έχεις κρατήσει μήπως πουθενά; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει smart installer, τον έβγαλα αλλά και πάλι δεν εγκαθιστάται, με άλλο σφάλμα αυτή την φορά. Για δοκίμασε MobileVoIP_NoInstaller Αχ αυτά τα smart installers της Νοκια... Πάντως και σκέτο έχει σφάλμα... Σφάλμα ενημέρωσης? Δοκίμασα να βάλω χρονολογία το 2013, αλλά τίποτα... Καμιά άλλη ιδέα κάποιος; Αλλιώς εκτός από ιντερνετικές βιντεοκλήσεις, μάλλον είμαστε αποκομμένοι και από απλές ιντερνετικές κλήσεις... Όσα ξέρω είναι μόνο για μηνύματα... :( Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Οι τιμές είδα είναι απειροελάχιστες! Με 8 ευρώ έχεις 1000 λεπτά ομιλίας προς όλα τα σταθερά στην Ελλάδα! Το θέμα είναι ότι για κάποιο λόγο δεν λειτουργεί ο εγκαταστάτης του... Τον έχεις κρατήσει μήπως πουθενά; Δυστυχώς όχι, δεν έχω τίποτα... Αλλά, για να το καταλάβω, που ακριβώς έγκειται το πρόβλημα; Το αρχείο από την σελίδα του Rynga δεν είναι ικανό από μόνο του να εγκατασταθεί; Δεν θυμάμαι καθόλου πώς το είχα κάνει εγώ... Άσχετο: έχω μια ιδέα, αλλά μπορεί να είναι και μπαρούφα: αν σου έδινα ένα back up από τις εφαρμογές μου (μέσα από τo Nokia Suite), θα βοηθούσε; Να το φορτώσεις δηλαδή, να κρατήσεις το Rynga και να σβήσεις από τις υπόλοιπες εφαρμογές όσες δεν χρειάζεσαι. Αλλά και πάλι, σκέφτομαι, θα έχει το Rynga τις δικές μου ρυθμίσεις...πώς θα μπορούσες να περάσεις τον δικό σου λογαριασμό; Δεν ξέρω, μια ιδέα είπα...:dizzy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 (edited) Melampous, δεν ξέρω για την ιδέα σου για το backup, αλλά λογικά αν το κάνουμε έτσι, από τη μια όπως λες μπορεί να είναι τα δεδομένα σου μέσα, από την άλλη θα σβηστούν υποθέτω τα δικά μου και του κάθε άλλου μετά την επαναφορά... Έχω μια άλλη ιδέα πάντως με κάτι που ανακάλυψα, το δοκιμάζω κι αν δουλέψει σας ενημερώνω άμεσα! :) Λοιπόν αυτό που ανακάλυψα είναι μια άλλη σελίδα τους που έχουν όλες τις εκδόσεις για Symbian από το 2010 έως και το 2013 που ήταν η τελευταία. http://www.mobilevoip.com/old_versions Αναγκάστηκα να τις δοκιμάσω μία μία και τελικά η μόνη που εγκαταστάθηκε με επιτυχία ήταν η πρωταρχική τους έκδοση 0.1 (δοκιμαστική). Μόλις φτιάξω λογαριασμό θα το δω και στην πράξη. Δεν πειράζει από το καθόλου, ας έχουμε την πιο παλιά έκδοση αρκεί να λειτουργεί. Αυτά όσον αφορά το 808 και πιθανά και όλες τις άλλες συσκευές τελευταίας γενιάς (701, 603 κλπ). Όσον αφορά όμως την προτελευταία γενιά (Ν8, Ε7, C7 κλπ) κατάφερα να εγκαταστήσω την τελευταία έκδοση (3.0.3) με το κόλπο με τα ληγμένα πιστοποιητικά. Έληγε 13-01-2013, οπότε το έβαλα μία μέρα νωρίτερα και εγκαταστάθηκε κανονικά! :D Στο 808 δεν δούλεψε το ίδιο κόλπο, αλλά αν κάποιος άλλος παίξει λίγο ακόμη και το καταφέρει ακόμη καλύτερα! Παρόλα αυτά για την ώρα έχουμε λύσεις και για την τελευταία και για την προτελευταία γενιά και πολύ πιθανά να λειτουργούν και σε παλαιότερα μοντέλα (η ειδική έκδοση για μη-αφής) μιας και στα συμβατά είναι και το 10ετίας πια, Ν95! :) Edited January 16, 2016 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Απο προχθές δεν παίζει ούτε το YouTube στο Symbian απ' ότι είδα! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Ποια εφαρμογή; την επίσημη την έχει σκοτώσει η google πολύ καιρό τώρα. Άλλαξε το api και σκότωσε πολλές εφαρμογές. Το τελευταίο cutetube2 (0.2.7) δουλεύει και ανανεώνεται ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Ποια εφαρμογή; την επίσημη την έχει σκοτώσει η google πολύ καιρό τώρα. Άλλαξε το api και σκότωσε πολλές εφαρμογές. Το τελευταίο cutetube2 (0.2.7) δουλεύει και ανανεώνεται ακόμα. Πριν πατούσες το βίντεο και άνοιγε. Τωρα δεν κάνει τίποτα και δείχνει μια κλειδαριά τέρμα επάνω αριστερά! Μοιάζει σαν να το κλείδωσε! :( Το cutetube δεν το ξέρω. Δεν ήξερα ότι υπήρχε αυτή η εφαρμογή για το Symbian. Παίζει κανονικά δηλαδή; Αν είναι να τον πω να τη κατεβάσει, στον φίλο που έδωσα το N8! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Πριν πατούσες το βίντεο και άνοιγε. Τωρα δεν κάνει τίποτα και δείχνει μια κλειδαριά τέρμα επάνω αριστερά! Μοιάζει σαν να το κλείδωσε! :( Το cutetube δεν το ξέρω. Δεν ήξερα ότι υπήρχε αυτή η εφαρμογή για το Symbian. Παίζει κανονικά δηλαδή; Αν είναι να τον πω να τη κατεβάσει, στον φίλο που έδωσα το N8! εδώ και μήνες δεν παίζει, άλλαξε api και σταμάτησαν όλες οι εφαρμογές. εγκατέστησε του το applist και εκεί θα βρεις το cutetube (και άλλες εφαρμογές) http://applist.schumi1331.de/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 εδώ και μήνες δεν παίζει, άλλαξε api και σταμάτησαν όλες οι εφαρμογές. εγκατέστησε του το applist και εκεί θα βρεις το cutetube (και άλλες εφαρμογές) http://applist.schumi1331.de/ Ευχαριστώ πολύ! Αυτές οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που δείχνει το λινκ έμειναν μονο ή έχει κι άλλες; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Στο applist έχει αυτές αλλά ακόμα μπαίνουν κάποιες ή ανανεώνονται παλιές. Υπάρχει επίσης το nokia store archive που έχει κάμποσες από τις free του soter πριν κλείσει https://www.dropbox.com/sh/6w0ixut9wuk48z7/AABFtucg_Fj_eL-u9hnYFec-a?dl=0 και έχουμε κρατήσει και εμείς σχεδόν όσες χρησιμοποιούμε άρα για ότι είναι ρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Στο applist έχει αυτές αλλά ακόμα μπαίνουν κάποιες ή ανανεώνονται παλιές. Υπάρχει επίσης το nokia store archive που έχει κάμποσες από τις free του soter πριν κλείσει https://www.dropbox.com/sh/6w0ixut9wuk48z7/AABFtucg_Fj_eL-u9hnYFec-a?dl=0 και έχουμε κρατήσει και εμείς σχεδόν όσες χρησιμοποιούμε άρα για ότι είναι ρώτα. Βλέπω μείνανε κάποιοι ρομαντικοί που ασχολούνται ακόμα με το Symbian! :) Ευχαριστώ πάντως! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Στο applist έχει αυτές αλλά ακόμα μπαίνουν κάποιες ή ανανεώνονται παλιές. Υπάρχει επίσης το nokia store archive που έχει κάμποσες από τις free του soter πριν κλείσει https://www.dropbox.com/sh/6w0ixut9wuk48z7/AABFtucg_Fj_eL-u9hnYFec-a?dl=0 και έχουμε κρατήσει και εμείς σχεδόν όσες χρησιμοποιούμε άρα για ότι είναι ρώτα. Δεν υπαρχεις, τελεια συλλογη, μιλαμε για πολυ μερακι με τα Symbian ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 δεν είναι δικιά μου η συλλογή, από το ημερήσιο forum είναι. έχω και εγώ στον δίσκο μου όλες; τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ πάντως, αλλά δεν μπορώ να τις ανεβάσω όλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 δεν είναι δικιά μου η συλλογή, από το ημερήσιο forum είναι. έχω και εγώ στον δίσκο μου όλες; τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ πάντως, αλλά δεν μπορώ να τις ανεβάσω όλες. Την εφαρμογή cute tube την κατέβασα στο N8, αλλά δεν λειτουργεί καθόλου! Δεν βρίσκει τίποτα! Καμια σχέση με το YouTube!!! :( Μονο παρόμοιο σε εμφανιση app έχουν! Τι κάνω; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Την εφαρμογή cute tube την κατέβασα στο N8, αλλά δεν λειτουργεί καθόλου! Δεν βρίσκει τίποτα! Καμια σχέση με το YouTube!!! :( Μονο παρόμοιο σε εμφανιση app έχουν! Τι κάνω; Το cuteTube2 είχε Youtube μέχρι τελευταία θυμάμαι... Το cuteTube με τις αλλαγές του Youtube το έχασε, αλλά συνδεόταν σε άλλα σάιτ (νομίζω vimeo και κάποια άλλα)... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 το cutetube2 θες. δουλεύει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 το cutetube2 θες. δουλεύει κανονικά Μα το cute tube 2 του κατέβασα και δεν βρίσκει τίποτα! Ούτε βίντεο, ούτε ταινίες κλπ. Μου βγάζει κατι μαύρες μπάρες που γράφουν διαφορα επάνω. Οποια και να πατήσω βγάζει τον κύκλο της φόρτωσης και μετά μου γράφει ότι δεν υπάρχει τίποτα, στα αγγλικά! Μήπως δεν τη πρόλαβα ή θέλει κάποια ρύθμιση; Δεν ξέρω και αγγλικά... :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 ποια έκδοση έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 ποια έκδοση έχεις; 0.2.7. Εχει κι άλλη; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 αυτή έχω και εγώ και δουλεύει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 αυτή έχω και εγώ και δουλεύει κανονικά Δεν ξέρω. Μήπως κατι δεν κάνω σωστά; Εχει κάποιες ρυθμίσεις η εφαρμογή; Ειναι όλα στα αγγλικά και δεν βγάζω άκρη!!! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Δεν ξέρω. Μήπως κατι δεν κάνω σωστά; Εχει κάποιες ρυθμίσεις η εφαρμογή; Ειναι όλα στα αγγλικά και δεν βγάζω άκρη!!! :( το δοκίμασα και στο n8 και παίζει μια χαρά, η τελευταία έκδοση. δεν έχω πειράξει τίποτα. Μόνο login με τον λογαριασμό μου έχω κάνει, πάνω πάνω στο accounts... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Για λίγες μέρες θα έχω ένα Nokia N8. Με ποιο τρόπο μπορώ του περάσω τις επαφές που έχω σε αρχείο .csv ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Για λίγες μέρες θα έχω ένα Nokia N8. Με ποιο τρόπο μπορώ του περάσω τις επαφές που έχω σε αρχείο .csv ; Να τις εξαγεις απο το mail σου ή στην sim αποθηκευσε. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenalex1996 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Αθανατο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts