evris2013 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά. Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το swype; Δεν υποτίθεται ότι η έκδοση που έχουμε τώρα δεν θα είχε ημερομηνία λήξης; Μόλις προσπάθησα να γράψω μήνυμα με το που άλλαξε η χρονιά και μου έβγαλε ειδοποίηση ότι υπάρχει λέει νέα έκδοση και ότι δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω μέχρι να την εγκαταστήσω. Τι βλακείες είναι αυτές; Πάλι αρχίσαμε τα ίδια; :wacko: Edit: Τελικά βρήκα λύση για όσους ενδιαφέρονται. Η έκδοση που χρησιμοποιούσαμε τελευταία ήταν η 2.1.4436, που ήρθε σαν αντικατάσταση της 2.1.4435, που αν θυμάστε είχε πάλι πρόβλημα με την ημερομηνία. Τότε το είχε λύσει κάποιος απ' το Daily mobile forum, χακάροντας το αρχείο PenInputLayoutPluginSwype.dll. Φαίνεται ότι η αγαπητή swype ήθελε πάλι να εξαρτώμαστε, αλλά ευτυχώς βρήκα τη λύση. 1. Απεγκατάσταση της 2.1.4436 2. Εγκατάσταση της 2.1.4435 3. Τοποθέτηση του χακαρισμένου αρχείου PenInputLayoutPluginSwype.dll στο φάκελο C:\sys\bin. Όποιος δεν το έχει, να μου πει να το ανεβάσω. 4. Αρχείο ελληνικού λεξικού βάζουμε το 2.1.8951, που ήταν αυτό που είχε κυκλοφορήσει με την 2.1.4436. Επίσης όποιος δεν έχει το ελληνικό, να μου πει να το ανεβάσω. Εγώ που δεν είχα ποτέ swype, αν τη κατεβάσω τώρα ας πουμε, θα λειτουργήσει ή πρέπει κι εγώ να κάνω τα ίδια με σένα; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Εγώ που δεν είχα ποτέ swype, αν τη κατεβάσω τώρα ας πουμε, θα λειτουργήσει ή πρέπει κι εγώ να κάνω τα ίδια με σένα; Γιατί το ρωτάς και δεν το κάνεις? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Γιατί το ρωτάς και δεν το κάνεις? Πως να το κάνω; Αλλά και να το κάνω θα λειτουργεί; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 (edited) ερώτηση τώρα...το έκανα και δεν εμφανίζεται καθόλου το swype όπου θέλω να γράψω π.χ. μυνήματα. Εμφανίζεται το keyboard του symbian. Δοκίμασα και τις 2 (4435 & 4436). Edited January 2, 2014 by stavpal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 (edited) Παιδιά, πρώτον δεν ξέρω τι ισχύει στα FP2 κινητά (808 PureView, 701, 700 κλπ). Η λύση που πρότεινα αφορά το Ν8 με Belle Refresh. Η διαδικασία που έκανα και λειτουργεί κανονικά είναι η εξής: 1. Απεγκατάσταση Swype v2.1.4436, καθώς και τυχόν εγκατεστημένου λεξικού ελληνικής γλώσσας. 2. Εγκατάσταση Swype v2.1.4435. 3. Εγκατάσταση του λεξικού ελληνικής γλώσσας v2.1.8951. 4. Τοποθέτηση του χακαρισμένου αρχείου PenInputLayoutPluginSwype.dll στο φάκελο c:\sys\bin. 5. Επανεκκίνηση. Τα απαιτούμενα αρχεία βρίσκονται στο αρχείο εδώ. Αν υπάρχει πρόβλημα με τους ΟΠΧ, συγγνώμη προκαταβολικά από τη διαχείριση. Σημείωση: το όποιο χακάρισμα περιέχει το αρχείο στο βήμα 4, αφορά μόνο την αφαίρεση ελέγχου ημερομηνίας. Δηλαδή η έκδοση 2.1.4435, με το συγκεκριμένο αρχείο, δεν ελέγχει ποτέ ημερομηνία, άρα δε λήγει ποτέ. Θεωρώ ότι δεν είναι αντίθετο στους ΟΠΧ το ανέβασμα του συγκεκριμένου αρχείου. Edited January 2, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 http://forum.dailymobile.net/index.php?topic=88309.msg1171807#msg1171807 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 http://forum.dailymobile.net/index.php?topic=88309.msg1171807#msg1171807 Εσύ με 808 έχεις swype και δουλεύει σωστα??? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 με αυτό που πόσταρα ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 με αυτό που πόσταρα ναι. Και δεν έχεις θέμα με τα μηνύματα? εμένα δεν μου εμφανίζει την γραμμή που γράφω. Δηλαδή καλύπτει μεγαλύτερο κομμάτι της οθόνης από ότι πρέπει Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 ναι δυστυχώς αυτό συμβαινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 (edited) sos παίδες. Το πιο χρήσιμο πρόγραμμα που έτρεχε στο κινητό μου, κάνει γκέλες! Για όσους δεν γνωρίζουν το cutebox είναι (client) πρόγραμμα για dropbox. Έκανα λοιπόν αποσύνδεση από τον λογαριασμό μου, πάω να συνδεθώ ξανά και μου βγάζει μήνυμα ότι η μνήμη είναι πλήρης και να κλείσω εφαρμογές και κλείνει μόνο του το πρόγραμμα. Το θέμα όμως είναι ότι από εφαρμογές δεν τρέχει καμμία στο background (τσεκαρισμένο και με taskman). Καμμιά ιδέα; Επικοινώνησα με τον προγραμματιστή (του cutebox) και αφού του εξήγησα το πρόβλημα μου ζήτησε το ΙΜΕΙ για να φτιάξει και να μου στείλει μια έκδοση του προγράμματος η οποία θα δημιουργήσει ένα αρχείο log κάθε βήματος ξεχωριστά έως και το crashάρισμα της εφαρμογής, ώστε να εντοπίσει το πρόβλημα και να το διορθώσει. Ελπίζω να μην έκανα βλακεία που του έδωσα το ΙΜΕΙ (γιατί έχω ακούσει κάτι κουλά περί ΙΜΕΙ...) Απόσπασμα από το μέιλ του: "please send me you're phone's IMEI so I can sign a debug version of cuteBox with a developer certificate and send it to you. This version will generate a log file on your phone that you could send it to me to see where in the code the application is crashing. This log file is a text file that you can also read so you can make sure no password or account information is logged there. This would help me get closer to pinpointing the problem" Το είδα και εγώ αυτό το error και απ'ότι κατάλαβα κάτι άλλαξε στη σελίδα που το dropbox ζητάει να δώσεις δικαιώματα στο cutebox. Εκεί κρασάρει. Σου απάντησε ο developer; Όχι ότι ελπίζω σε κάτι αλλά λέω μήπως... απ' ότι θυμάμαι κάνεις copy το αρχείο C:\private\10202be9\persists\cccccc00.cre Πράγματι αυτό είναι το αρχείο. Δούλεψε τέλεια. Πάντως βρήκα και ένα python προγραμματάκι που δείχνει τους αποθηκευμένους κωδικούς και μπορείς να τους σώσεις πριν το "format" Edited January 6, 2014 by matersci Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Παιδιά, πρώτον δεν ξέρω τι ισχύει στα FP2 κινητά (808 PureView, 701, 700 κλπ). Η λύση που πρότεινα αφορά το Ν8 με Belle Refresh. Η διαδικασία που έκανα και λειτουργεί κανονικά είναι η εξής: 1. Απεγκατάσταση Swype v2.1.4436, καθώς και τυχόν εγκατεστημένου λεξικού ελληνικής γλώσσας. 2. Εγκατάσταση Swype v2.1.4435. 3. Εγκατάσταση του λεξικού ελληνικής γλώσσας v2.1.8951. 4. Τοποθέτηση του χακαρισμένου αρχείου PenInputLayoutPluginSwype.dll στο φάκελο c:\sys\bin. 5. Επανεκκίνηση. Τα απαιτούμενα αρχεία βρίσκονται στο αρχείο εδώ. Αν υπάρχει πρόβλημα με τους ΟΠΧ, συγγνώμη προκαταβολικά από τη διαχείριση. Σημείωση: το όποιο χακάρισμα περιέχει το αρχείο στο βήμα 4, αφορά μόνο την αφαίρεση ελέγχου ημερομηνίας. Δηλαδή η έκδοση 2.1.4435, με το συγκεκριμένο αρχείο, δεν ελέγχει ποτέ ημερομηνία, άρα δε λήγει ποτέ. Θεωρώ ότι δεν είναι αντίθετο στους ΟΠΧ το ανέβασμα του συγκεκριμένου αρχείου. Όλο το παραπάνω μπορεί να γίνει και σε μη χακαρισμένο N8, με Belle Refresh; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Όλο το παραπάνω μπορεί να γίνει και σε μη χακαρισμένο N8, με Belle Refresh; Όχι ξεχνάς το moding και γενικά το πειραγμα αρχείων συστήματος (c:/) σε μη χακαρισμένο κινητό. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Όχι ξεχνάς το moding και γενικά το πειραγμα αρχείων συστήματος (c:/) σε μη χακαρισμένο κινητό. Υπάρχει κάποιος τρόπος για το swype σε fp2 (808) ώστε να μην κρύβει την γραμμή του μηνύματος? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Υπάρχει κάποιος τρόπος για το swype σε fp2 (808) ώστε να μην κρύβει την γραμμή του μηνύματος? Νομίζω κάτι είχα διαβάσει στο καθημερινό, ψάξου λίγο, δε χρησιμοποιώ swype αν και το ψήνω τώρα... Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Για να μην τρέχει ο καιρός της Νόκια , χρησιμοποιώ το app stop και κλείνω το "Ο καιρός" και "all wrt widget". Το κάνω σωστά ή πρέπει να κλείσω και τίποτα άλλο? Υπάρχει άλλη εναλλάκτική ( μιλάω για not rooted συσκευή ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 (edited) Απλά φλασαρε την ρομ του lagoskon, οδηγίες υπάρχουν και εδώ στο φόρουμ νομίζω :) Edited January 25, 2014 by pgetsopoulos Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Απλά φλασαρε την ρομπότ του lagoskon, οδηγίες υπάρχουν και εδώ στο φόρουμ νομίζω :) ρομποτ? :D Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Swype + autocorrect :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 ρομποτ? :D αυτο το Τ9.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Απλά φλασαρε την ρομ του lagoskon, οδηγίες υπάρχουν και εδώ στο φόρουμ νομίζω :) πάλι τρέχει ο καιρός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Σε μένα πάντως δεν δουλεύει και μιας και δεν θέλω να φλασάρω το 701 , τελικά με app stop είμαι καλυμμένος ή πάντα μένει κάτι που θα τρώει μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Εγώ χρησημοποιώ το killMe. Έχω βάλει στο protected ότι θέλω να τρέχει και στο boot κλείνει όλα τα άλλα. Βρίσκει πολύ περισσότερα από το app stop και μπορείς να διαλέξεις τι κλείνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Πρέπει να είναι ρουτ το τηλέφωνο για το Kill me? Γιατί το βρίσκω μόνο unsigned. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Πρέπει να είναι ρουτ το τηλέφωνο για το Kill me? Γιατί το βρίσκω μόνο unsigned. με αναζητηση στο google εμενα μου εβγαλε μονο signed την 1.36. Για ψαξτο παλι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts