vega2003 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Δυστυχώς είναι οριστικό http://www.allaboutsymbian.com/flow/item/18968_Nokia_Weather_official_discont.php Βάλε και το Weather Service που θα τρέχει και θα τρώει μπαταρία.Ναι ξέρω τη λύση με το appstop αλλά θα καταλήξουμε να έχουμε ένα κινητό που με το που το ξεκινάς θα πρέπει να το σετάρεις κάθε φορά. Φοβάμαι ότι τα ίδια θα γίνουν και με τους χάρτες , το πιο χρήσιμο πλέον χαρακτηριστικό του symbian. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Υπάρχουν λύσεις για να μη τρέχει το weather service εδώ και καιρό. Και επίσης σας προτείνω να βάλετε αυτό με λίγο ψάξιμο. Έχει και mod και γίνεται πανέμορφο και βολικό. Επίσης δεν τρώει μπαταρία και η ακρίβειά του με έχει εκπλήξει πολύ ευχάριστα. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Μάλιστα. Άρα κατεβάζουμε τώρα τους χάρτες που μπορεί να χρειαστούμε και αμέσως backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavkyrk Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Μάλιστα. Άρα κατεβάζουμε τώρα τους χάρτες που μπορεί να χρειαστούμε και αμέσως backup Γιατί? υπάρχει ενδεχόμενο να σταματήσουν και οι χαρτές???? Παράθεση H TAN Η ΕΠΙ ΤΑΣ :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Γιατί? υπάρχει ενδεχόμενο να σταματήσουν και οι χαρτές???? Δεν τους εμπιστεύομαι. Κάνουν τα πάντα για να διώξουν και εμάς τους τελευταίους. Better safe than sorry που λένε και στο χωριό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Κι εγώ είμαι της αποψης ότι πρέπει να σωσεις ότι μπορείς. Δεν ειναι ότι θέλει να σε διώξει κάποιος αλλα ότι δεν υπάρχει πια Nokia. Τόσο απλά. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Κι εγώ είμαι της αποψης ότι πρέπει να σωσεις ότι μπορείς. Δεν ειναι ότι θέλει να σε διώξει κάποιος αλλα ότι δεν υπάρχει πια Nokia. Τόσο απλά. Nokia σαν συσκευές ίσως να μην υπάρξουν, αλλά τα Nokia maps γιατί να εξαφανιστούν; Άλλωστε Nokia maps χρησιμοποιούν και τα windows της Nokia! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο API όμως. Άσε που εγώ βλέπω ότι κόβουν ότι μπορούν, γιατί απλά μπορούν. BTW, επειδή θα ξαναπεράσω τη Laskonon αυτές τις μέρες, υπάρχει κάποιος τρόπος/πρόγραμμα να σώσουμε τους κωδικούς wifi που έχουμε συνδεθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο API όμως. Άσε που εγώ βλέπω ότι κόβουν ότι μπορούν, γιατί απλά μπορούν. BTW, επειδή θα ξαναπεράσω τη Laskonon αυτές τις μέρες, υπάρχει κάποιος τρόπος/πρόγραμμα να σώσουμε τους κωδικούς wifi που έχουμε συνδεθεί; Τι εννοείς με το "κόβουν ότι μπορούν"; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 υπηρεσίες. nokia drop, weather, store... δεν πιστεύω ότι όλα αυτά γίνονται για εξοικονόμηση πόρων. Εγώ βλέπω ένα μήνυμα, ότι το symbian τέλος. Δεν λέω ότι έτσι είναι, απλά έτσι το βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Αυτό θα φανεί απ' το νέο έτος πιο πολύ! Ελπίζω τα Nokia maps να συνεχίσουν να έχουν update του χρόνου και στα symbian! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Τι ακριβώς θα φανεί από το νέο έτος για αυτή την ασόβαρη και ψεύτρα εταιρεία? έχει φανεί ήδη. Υποστήριξη μέχρι το 2016 είχαν υποσχεθεί και πήγε ο χαζός ο κόσμος(και εγώ μέσα) και αγοράσαμε το 808. Και τώρα πήραμε μη πω τι από αυτή την εταιρεία για γέλια. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Τι ακριβώς θα φανεί από το νέο έτος για αυτή την ασόβαρη και ψεύτρα εταιρεία? έχει φανεί ήδη. Υποστήριξη μέχρι το 2016 είχαν υποσχεθεί και πήγε ο χαζός ο κόσμος(και εγώ μέσα) και αγοράσαμε το 808. Και τώρα πήραμε μη πω τι από αυτή την εταιρεία για γέλια. Ακριβώς. Γιαυτό πιστεύω πως σε μία σοβαρή χώρα θα μπορούσε κάποιος να κινηθεί δικαστικά για παραπλανητική διαφήμιση κτλ. θα δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 BTW, επειδή θα ξαναπεράσω τη Laskonon αυτές τις μέρες... την ποιά την ποιά?? :lol: Τι εννοείς με το "κόβουν ότι μπορούν"; Τι άλλο να εννοεί δηλαδή? Δε βλέπεις ότι απλά μας διώχνουν από το symbian για να πάμε στα @#$%@#$%windows? μόνο κάποιος θεόστραβος δε το βλέπει. Τι ακριβώς θα φανεί από το νέο έτος για αυτή την ασόβαρη και ψεύτρα εταιρεία? έχει φανεί ήδη. Υποστήριξη μέχρι το 2016 είχαν υποσχεθεί και πήγε ο χαζός ο κόσμος(και εγώ μέσα) και αγοράσαμε το 808. Και τώρα πήραμε μη πω τι από αυτή την εταιρεία για γέλια. Ε μα πες τα. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Τι άλλο να εννοεί δηλαδή? Δε βλέπεις ότι απλά μας διώχνουν από το symbian για να πάμε στα @#$%@#$%windows? μόνο κάποιος θεόστραβος δε το βλέπει. Αυτη την άποψη δεν την καταλαβαίνω. Ναι, έτσι δείχνει με μια επιφανειακή ματιά αλλα αν το σκεφτούμε λίγο δεν στέκει. Δηλαδή τι κέρδος έχει η νοκια αν φύγει κάποιος για wp? αφου τα lumia δεν είναι δικά της. Είναι σαν να λέμε ότι σε σπρώχνει στα Sony... Εκτός αυτού, όπως δείχνει και το (δίκαιο ) κράξιμο, η όλη κίνηση απομακρύνει τον κόσμο απο τα wp. Εγω πιστεύω πως εφόσον η Nokia δεν μπορει να ασχοληθεί (λόγω της συμφωνίας) με smartphones και εφόσον έδιωξε το σχετικό προσωπικό, δεν θέλει να ξοδέψει ούτε σεντ για την υποστήριξη του νεκρού λειτουργικου της. Αυτο είναι "λογικό" ως εταιρία που κοιτάζει το συμφέρον και μόνο αλλα απαράδεκτο απέναντι στους καταναλωτές της που χρονια της τα ακουμπούσαν και την κρατούσαν για χρονια στην κορυφή. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο API όμως. Άσε που εγώ βλέπω ότι κόβουν ότι μπορούν, γιατί απλά μπορούν. BTW, επειδή θα ξαναπεράσω τη Laskonon αυτές τις μέρες, υπάρχει κάποιος τρόπος/πρόγραμμα να σώσουμε τους κωδικούς wifi που έχουμε συνδεθεί; απ' ότι θυμάμαι κάνεις copy το αρχείο C:\private\10202be9\persists\cccccc00.cre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Καλά ας έρθει το '14 και βλέπουμε αν θα έχει τουλάχιστον στα Nokia maps, update! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 την ποιά την ποιά?? :lol: Αυτόματη διόρθωση :lol: ούτε εγώ ξέρω τι έγραψε :p Αυτη την άποψη δεν την καταλαβαίνω. Ναι, έτσι δείχνει με μια επιφανειακή ματιά αλλα αν το σκεφτούμε λίγο δεν στέκει. Δηλαδή τι κέρδος έχει η νοκια αν φύγει κάποιος για wp? αφου τα lumia δεν είναι δικά της. Είναι σαν να λέμε ότι σε σπρώχνει στα Sony... Εκτός αυτού, όπως δείχνει και το (δίκαιο ) κράξιμο, η όλη κίνηση απομακρύνει τον κόσμο απο τα wp. Εγω πιστεύω πως εφόσον η Nokia δεν μπορει να ασχοληθεί (λόγω της συμφωνίας) με smartphones και εφόσον έδιωξε το σχετικό προσωπικό, δεν θέλει να ξοδέψει ούτε σεντ για την υποστήριξη του νεκρού λειτουργικου της. Αυτο είναι "λογικό" ως εταιρία που κοιτάζει το συμφέρον και μόνο αλλα απαράδεκτο απέναντι στους καταναλωτές της που χρονια της τα ακουμπούσαν και την κρατούσαν για χρονια στην κορυφή. Ξεχνάς ότι η Nokia έχει πιστούς οπαδούς που ακόμα και αν κράζουν προς τα κει θα κοιτάξουν πάλι. Δεν βλέπω γιατί διώχνει κόσμο από τα wp αυτό. Δες το και αλλιώς, αν έχεις χάρτες, stοre με τα αραιά έστω updates του κτλ οι πιθανότητες να φύγεις είναι λιγότερες. Αν το σκέφτεσαι και κοιτάς προς wp, όταν στα κόβει όλα αυτά θα κάνεις το βήμα μια ώρα αρχύτερα. απ' ότι θυμάμαι κάνεις copy το αρχείο C:\private\10202be9\persists\cccccc00.cre Thanks. Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Ξεχνάς ότι η Nokia έχει πιστούς οπαδούς που ακόμα και αν κράζουν προς τα κει θα κοιτάξουν πάλι. Δεν βλέπω γιατί διώχνει κόσμο από τα wp αυτό. Δες το και αλλιώς, αν έχεις χάρτες, stοre με τα αραιά έστω updates του κτλ οι πιθανότητες να φύγεις είναι λιγότερες. Αν το σκέφτεσαι και κοιτάς προς wp, όταν στα κόβει όλα αυτά θα κάνεις το βήμα μια ώρα αρχύτερα. Δεν μου απάντησες όμως. Τι θα κερδίσει η Nokia (αυτη που δεν πουλήθηκε δηλαδή) αν εσύ πας σε ένα lumia της ms? Αφου πλέον ειναι ξένες εταιρείες. Ειναι σαν να αγοράζεις ένα Samsung. Θα κερδίσει κάτι η Nokia? Ρωτάω γιατι κι εγώ προσπαθώ να καταλάβω. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 (edited) Αυτη την άποψη δεν την καταλαβαίνω. Ναι, έτσι δείχνει με μια επιφανειακή ματιά αλλα αν το σκεφτούμε λίγο δεν στέκει. Δηλαδή τι κέρδος έχει η νοκια αν φύγει κάποιος για wp? αφου τα lumia δεν είναι δικά της. Είναι σαν να λέμε ότι σε σπρώχνει στα Sony... Εκτός αυτού, όπως δείχνει και το (δίκαιο ) κράξιμο, η όλη κίνηση απομακρύνει τον κόσμο απο τα wp. Εγω πιστεύω πως εφόσον η Nokia δεν μπορει να ασχοληθεί (λόγω της συμφωνίας) με smartphones και εφόσον έδιωξε το σχετικό προσωπικό, δεν θέλει να ξοδέψει ούτε σεντ για την υποστήριξη του νεκρού λειτουργικου της. Αυτο είναι "λογικό" ως εταιρία που κοιτάζει το συμφέρον και μόνο αλλα απαράδεκτο απέναντι στους καταναλωτές της που χρονια της τα ακουμπούσαν και την κρατούσαν για χρονια στην κορυφή. Δεν μου απάντησες όμως. Τι θα κερδίσει η Nokia (αυτη που δεν πουλήθηκε δηλαδή) αν εσύ πας σε ένα lumia της ms? Αφου πλέον ειναι ξένες εταιρείες. Ειναι σαν να αγοράζεις ένα Samsung. Θα κερδίσει κάτι η Nokia? Ρωτάω γιατι κι εγώ προσπαθώ να καταλάβω. Ποιός σου είπε ότι φταίει η nokia εξολοκλήρου? Φταίει η @#$^%συμφωνία με την @#$%microsoft προφανώς και αυτή είναι πίσω από όλα τα κακά που συμβαίνουν και κόβουν υπηρεσίες κτλ. Η nokia απλά ΔΕΝ φρόντισε να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της, ή αν θέλεις σε ότι υποσχέθηκε μόνη της. Το να μην το αντιλαμβάνεσαι αυτό απλά εθελοτυφλείς. Αρκετά με τα @#$%#@$^. Άντε χρόνια πολλά σε όλους :D Edited December 26, 2013 by Moralas Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Ποιός σου είπε ότι φταίει η nokia εξολοκλήρου? Φταίει η @#$^%συμφωνία με την @#$%microsoft προφανώς και αυτή είναι πίσω από όλα τα κακά που συμβαίνουν και κόβουν υπηρεσίες κτλ. Η nokia απλά ΔΕΝ φρόντισε να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της, ή αν θέλεις σε ότι υποσχέθηκε μόνη της. Το να μην το αντιλαμβάνεσαι αυτό απλά εθελοτυφλείς. Αρκετά με τα @#$%#@$^. Άντε χρόνια πολλά σε όλους :D Έτσι είναι, η ms απλα θα εκμεταλλευτεί το όνομα της nokia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Ποιός σου είπε ότι φταίει η nokia εξολοκλήρου? Φταίει η @#$^%συμφωνία με την @#$%microsoft προφανώς και αυτή είναι πίσω από όλα τα κακά που συμβαίνουν και κόβουν υπηρεσίες κτλ. Η nokia απλά ΔΕΝ φρόντισε να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της, ή αν θέλεις σε ότι υποσχέθηκε μόνη της. Το να μην το αντιλαμβάνεσαι αυτό απλά εθελοτυφλείς. Αρκετά με τα @#$%#@$^. Άντε χρόνια πολλά σε όλους :D είσαι η Nokia και πουλάς το μαγαζί με όλους τους υπαλλήλους. Πως και γιατι θα σε υποστηρίξει? Μη μου αναλύσεις το γιατι με τα δικα μας αλλα και τα ηθικά κριτήρια αλλα με αυτά μια εταιρείας που μοναδικό σκοπό έχει το κέρδος. Η Nokia συνεχίζει με τους χάρτες αλλά θεωρητικά τουλάχιστον με οποιοδήποτε λειτουργικό υπάρχει σήμερα (περιμένω άνοιγμα στο android). Το Symbian δυστυχώς δεν υπάρχει αρα..... Ναι υπήρχε η δέσμευση δωρεαν χάρτες για πάντα αλλα το πάντα έληξε με τον θάνατο του λειτουργικού. Για να μην παρεξηγούμε, σαφώς και ειμαι αντίθετος με όλα αυτα αλλά ο θάνατος πάντα πονάει και έχει αρνητικές επιπτώσεις. Κάποιοι μέτοχοι τα κονόμησαν εις βάρος της Nokia και τις επιπτώσεις αυτής της πράξης βιώνουμε τώρα. Ούτε η ms φταίει μιας και αυτη κοίταξε το συμφέρον της. Θα μπορούσε να ειναι οποιαδήποτε στη θέση της. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 είσαι η Nokia και πουλάς το μαγαζί με όλους τους υπαλλήλους. Πως και γιατι θα σε υποστηρίξει? Μη μου αναλύσεις το γιατι με τα δικα μας αλλα και τα ηθικά κριτήρια αλλα με αυτά μια εταιρείας που μοναδικό σκοπό έχει το κέρδος. Η Nokia συνεχίζει με τους χάρτες αλλά θεωρητικά τουλάχιστον με οποιοδήποτε λειτουργικό υπάρχει σήμερα (περιμένω άνοιγμα στο android). Το Symbian δυστυχώς δεν υπάρχει αρα..... Ναι υπήρχε η δέσμευση δωρεαν χάρτες για πάντα αλλα το πάντα έληξε με τον θάνατο του λειτουργικού. Για να μην παρεξηγούμε, σαφώς και ειμαι αντίθετος με όλα αυτα αλλά ο θάνατος πάντα πονάει και έχει αρνητικές επιπτώσεις. Κάποιοι μέτοχοι τα κονόμησαν εις βάρος της Nokia και τις επιπτώσεις αυτής της πράξης βιώνουμε τώρα. Ούτε η ms φταίει μιας και αυτη κοίταξε το συμφέρον της. Θα μπορούσε να ειναι οποιαδήποτε στη θέση της. Ένα μέρος του μαγαζιού πούλησε όχι όλο το μαγαζί. Και θα ξαναπώ το παράδειγμα του Live View, που το έβγαλε η nokia στα beta labs για symbian & wp, το άφησε για beta testing, όλο σχεδόν το beta testing έγινε από symbian users και μετά πάει και το βγάζει για wp μόνο. Και μιλάμε για πρόγραμμα που το είχε έτοιμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Συγνώμη και όλας μέρες που είναι, αλλά τα τελευταία ποστ καμία απολύτως σχέση δεν έχουν με το αντικείμενο μας εδώ. Δώστε ένα τέλος, please. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 (edited) Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά. Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το swype; Δεν υποτίθεται ότι η έκδοση που έχουμε τώρα δεν θα είχε ημερομηνία λήξης; Μόλις προσπάθησα να γράψω μήνυμα με το που άλλαξε η χρονιά και μου έβγαλε ειδοποίηση ότι υπάρχει λέει νέα έκδοση και ότι δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω μέχρι να την εγκαταστήσω. Τι βλακείες είναι αυτές; Πάλι αρχίσαμε τα ίδια; :wacko: Edit: Τελικά βρήκα λύση για όσους ενδιαφέρονται. Η έκδοση που χρησιμοποιούσαμε τελευταία ήταν η 2.1.4436, που ήρθε σαν αντικατάσταση της 2.1.4435, που αν θυμάστε είχε πάλι πρόβλημα με την ημερομηνία. Τότε το είχε λύσει κάποιος απ' το Daily mobile forum, χακάροντας το αρχείο PenInputLayoutPluginSwype.dll. Φαίνεται ότι η αγαπητή swype ήθελε πάλι να εξαρτώμαστε, αλλά ευτυχώς βρήκα τη λύση. 1. Απεγκατάσταση της 2.1.4436 2. Εγκατάσταση της 2.1.4435 3. Τοποθέτηση του χακαρισμένου αρχείου PenInputLayoutPluginSwype.dll στο φάκελο C:\sys\bin. Όποιος δεν το έχει, να μου πει να το ανεβάσω. 4. Αρχείο ελληνικού λεξικού βάζουμε το 2.1.8951, που ήταν αυτό που είχε κυκλοφορήσει με την 2.1.4436. Επίσης όποιος δεν έχει το ελληνικό, να μου πει να το ανεβάσω. Edited January 1, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts