evris2013 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Ρε παιδιά, ποια είναι η τελευταία έκδοση του Opera Mobile; Αυτή που μπόρεσα να βρω ήταν η 12.00.2258. Αυτή είναι; Διακρίνω μια διαφορά στο UI με τον Mini, στον Mini όταν κατεβάζω ένα αρχείο, μου δίνει τη δυνατότητα μα επιλέξω και όνομα αρχείου εκτός από drive και φάκελο. Έχει βγει έκδοση του Mobile με αυτή τη δυνατότητα ή τσάμπα ψάχνω; Εγω εχω την 12.00.2256. ακομα!!! Αυτη πως την κατεβασες; Σε μενα δεν ηρθε ακομα!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Εγω εχω την 12.00.2256. ακομα!!! Αυτη πως την κατεβασες; Σε μενα δεν ηρθε ακομα!!! Μη τρελαίνεσαι... η μία είναι η international και η άλλη η απλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Μη τρελαίνεσαι... η μία είναι η international και η άλλη η απλή. Ποια είναι η διαφορά και ποια από της δύο είναι η international? Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Ποια είναι η διαφορά και ποια από της δύο είναι η international? Προσωπικά δεν έχω καταλάβει τι διαφορές έχουν. Η international είναι με το μεγαλύτερο αριθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Έλα ρε παίδες, η international έχει παραπάνω γλώσσες λογικά, ή αναγνώριση γλωσσών κτλ. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Μια ερώτηση παίδες. Υπάρχει κάποια αξιόλογη εφαρμογή παρακολούθησης για τα οικονομικά τύπου Toshl; Έχω ήδη το Toshl όμως θέλω να παρακολουθώ και έξοδα για β' λογαριασμό και αυτό δεν έχω βρει τρόπο να το κάνω να δουλέψει στο Toshl. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camoranesi Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 χρησιμοποιεί κανείς το swype αυτόν τον καιρό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 χρησιμοποιεί κανείς το swype αυτόν τον καιρό? Βεβαίως, συνεχώς. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camoranesi Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Βεβαίως, συνεχώς. ξέχασα να αναφέρω για το 808 :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Καλησπέρα! Θα ήθελα τη βοήθειά σας στο εξής: είμαι πολύ νέος στον χώρο των smartphones, έχω ένα Nokia 603 με την τελευταία έκδοση (belle FP2). Ψάχνω έναν καλό player, κυρίως για βίντεο. Πριν πολλά χρόνια, είχα στην κατοχή μου ένα pda (WM5), στο οποίο χρησιμοποιούσα τον Core Player για ταινίες και βίντεο. Ψάχνω κάτι ανάλογο. Ξέρω ότι ο Core Player υπάρχει και για symbian. Δεν μπορώ να τον εγκαταστήσω όμως γιατί μου γράφει "σφάλμα πιστοποιητικού". Υπάρχει κάποιος που να έχει το πρόγραμμα και να μου το στείλει με pm; Ή και κάποιον άλλον player αν θεωρεί ότι είναι καλύτερος... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Υ.Γ. Το κινητό μου ΔΕΝ είναι χακαρισμένο (και δεν θα ήθελα να το χακάρω...). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 ξέχασα να αναφέρω για το 808 :X Εγώ το δοκίμασα και το έβγαλα. Έχει πολλά προβλήματα. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 παιδια το skype που ειναι; πριν μια-δυο βδομαδες σταματησε να δουλευει και εξαφανιστηκε και απο το store εστειλα τοτε mail στη nokia και ακομα δεν μου απαντησαν.. αρχιζουν να το παρατανε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 παιδια το skype που ειναι; πριν μια-δυο βδομαδες σταματησε να δουλευει και εξαφανιστηκε και απο το store εστειλα τοτε mail στη nokia και ακομα δεν μου απαντησαν.. αρχιζουν να το παρατανε; ευτυχώς το λεχω ήδη εγκατεστημένο... :p Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 ευτυχώς το λεχω ήδη εγκατεστημένο... :p εγω που το ειχα δεν δουλευε.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Πράγματι δεν το βλέπω στο store...:confused: Δουλεύει απλά δεν έχει βιντεοκλήση και κρασάρει αν δεν έχεις συγκεκριμένα θέματα. Κατά τα άλλα δουλεύει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 συγκεκριμενα θεματα;; δηλαδη; αλλα κολπα :p εχει κανεις το .sis ; που να δουλευει.. ειχα δοκιμασει μερικα που βρηκα διασπαρτα στο internet αλλα δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Δοκίμασε να βάλεις το default θέμα της nokia, το evolve ή κάπως έτσι. Έχει αναφερθεί ότι με αυτό δουλεύει κανονικά και το επιβεβαιώνω και εγώ. Με τα άλλα θέματα 8 στις 10 θα κρασάρει με αυτό μπαίνει πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Δοκίμασε να βάλεις το default θέμα της nokia, το evolve ή κάπως έτσι. Έχει αναφερθεί ότι με αυτό δουλεύει κανονικά και το επιβεβαιώνω και εγώ. Με τα άλλα θέματα 8 στις 10 θα κρασάρει με αυτό μπαίνει πάντα. ειχες δικιο τελικα! κατεβασα την εκδοση 2.1.23 που βρηκα στο internet με το default θεμα της nokia και δουλεψε σε ευχαριστω για το tip ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 ειχες δικιο τελικα! κατεβασα την εκδοση 2.1.23 που βρηκα στο internet με το default θεμα της nokia και δουλεψε σε ευχαριστω για το tip ;) Όταν λέτε δούλεψε, εννοείτε με βιντεοκληση ή έτσι; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Όταν λέτε δούλεψε, εννοείτε με βιντεοκληση ή έτσι; οχι δουλεψε γενικως, αν και οχι απολυτα καλα. δηλαδη αργουσε πολυ να μου δειξει τις αλλες επαφες online εμενα στους αλλους αλλα αφου ειχα κλεισει το προγραμμα πηρε καμια ωρα για να με δειξει offline :P βιντεοκληση δεν κανουν τα symbian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Παλιοτερα ειχα δει ενα post σχετικα με μια εφαρμογη στο ovi store,που "μεγαλωνει" τα βασικα κουμπια. Ειναι χρησιμο στην οδηγηση κλπ. Εψαξα αλλα δεν μπορεσα να την βρω.Θυμαται κανεις ποια ειναι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Παλιοτερα ειχα δει ενα post σχετικα με μια εφαρμογη στο ovi store,που "μεγαλωνει" τα βασικα κουμπια. Ειναι χρησιμο στην οδηγηση κλπ. Εψαξα αλλα δεν μπορεσα να την βρω.Θυμαται κανεις ποια ειναι? Πληκτρολογησε Car Mode στην αναζήτηση, στο Ovi Store. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GcLoupo Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 (edited) Καλησπερα σας θα ηθελα να σας ρωτησω κατα την γνωμη σας και οσοι εχετε το συγκεκριμενο κινητο εαν καποια προγραμματα ειναι καλα και ποσο τα χρησιμοποιηται. Πρωτον θα ηθελα να μαθω εαν το προγραμμα που εχει σαν default το κινιτο το HDR Camera εαν εχει καποιο bug ή το εχει μονο σε εμενα?? Δευτερον απο οτι κοιταξα στο internet και στο facebook βρηκα κατι ****** προγραμματα τα οποια το 1 το χρησιμοποιω ηδη το οποιο ειναι το camera Pro αλλα πρεπει να του κανω upgrade και το αλλο ειναι το HDRPhotoCamera. Το ποιο συμαντικο ειναι οτι το κινιτο μου μπορει να δεχτει ολες τις εφαρμογες απο το Nokia N8 ή κανω βλακεια (Σε αυτα τα θεματα δεν τα ξερω καλα για αυτο ρωταω τους τεχνικους δλδ εσας) Ευχαριστω. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Απαγορεύονται οι άσεμνες εκφράσεις Edited July 6, 2013 by impreza_sti Παράθεση NOKIA N86(Καταστραφηκε το εδωσα στην μανα μου μεσα σε 2 μηνες του πεταξε τα ματια εξω) ΝΟΚΙΑ 808 PV WHITE NOKIA EOS 64gb Germany 320 euro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Καλησπερα σας θα ηθελα να σας ρωτησω κατα την γνωμη σας και οσοι εχετε το συγκεκριμενο κινητο εαν καποια προγραμματα ειναι καλα και ποσο τα χρησιμοποιηται. Πρωτον θα ηθελα να μαθω εαν το προγραμμα που εχει σαν default το κινιτο το HDR Camera εαν εχει καποιο bug ή το εχει μονο σε εμενα?? Δευτερον απο οτι κοιταξα στο internet και στο facebook βρηκα κατι ****** προγραμματα τα οποια το 1 το χρησιμοποιω ηδη το οποιο ειναι το camera Pro αλλα πρεπει να του κανω upgrade και το αλλο ειναι το HDRPhotoCamera. Το ποιο συμαντικο ειναι οτι το κινιτο μου μπορει να δεχτει ολες τις εφαρμογες απο το Nokia N8 ή κανω βλακεια (Σε αυτα τα θεματα δεν τα ξερω καλα για αυτο ρωταω τους τεχνικους δλδ εσας) Ευχαριστω. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Απαγορεύονται οι άσεμνες εκφράσεις Αν και δεν εχω 808, αλλα για την τελευταια ερωτηση που κανεις, του Ν8 οι εφαρμογες λογικα μπορουν να πανε στο 808, αναποδα ομως δεν πρεπει να γινετε λογικα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 οχι δουλεψε γενικως, αν και οχι απολυτα καλα. δηλαδη αργουσε πολυ να μου δειξει τις αλλες επαφες online εμενα στους αλλους αλλα αφου ειχα κλεισει το προγραμμα πηρε καμια ωρα για να με δειξει offline :P βιντεοκληση δεν κανουν τα symbian Βιντεοκλήση κάνεις με το fring Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts