mpapad Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 αν και η εταιρεία που προωθεί το πρόγραμμα αναφέρει ότι υποστηρίζει Symbian Belle... Εκτός από το symbian belle, υπάρχουν και οι αναβαθμίσεις του belle refresh (για τις αρχικές S^3 συσκευές), και τα FP1 & FP2 (για τις υπόλοιπες). Ίσως το πρόγραμμα να έτρεχε μέχρι και το symbian belle. Μετά το έχασε το παιχνίδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 δοκιμασα παρα πολλα μικρα μεγαλα κανενα δεν εκανε EDIT Εβαλα το NSR rEADER αλλα παλι κι αυτο μονο τα δειχνει. τελικα εβαλα το notepad editor δουλευει ΟΚ απλως τα ελληνικα βγαινουν ερωτηματικά. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 το widget του καιρου απο που παίρνει δεδομενα; το widget του accuweather ειναι πουθενα διαθεσιμο; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 τελικα εβαλα το notepad editor δουλευει ΟΚ απλως τα ελληνικα βγαινουν ερωτηματικά. δυστυχώς το notepad editor απαιτει συνδεση δικτυου άλλιως δεν δουλεύει.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 δυστυχώς το notepad editor απαιτει συνδεση δικτυου άλλιως δεν δουλεύει.. Δημιούργησε ένα αρχείο στο τηλέφωνο και αποθήκευέ το. Στη συνέχεια δες αν μπορείς να κάνεις αλλαγές σ' αυτό (σίγουρα θα μπορείς). Μετά μετάφερέ το στο pc σου και όποιο αρχείο χρειάζεσαι κάνε το αντιγραφή στο αρχείο που έφτιαξες στο κινητό. Αυτο να μεταφέρεις στη συσκευή σου και θα μπορείς να το επεξεργάζεσαι. Ίσως σε μπέρδεψα λίγο αλλα έτσι αντιμετώπισα εγώ παρόμοιο πρόβλημα... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 (edited) Δημιούργησε ένα αρχείο στο τηλέφωνο και αποθήκευέ το. Στη συνέχεια δες αν μπορείς να κάνεις αλλαγές σ' αυτό (σίγουρα θα μπορείς). πως να το δημιουργήσω; στα αρχεια δεν εχω δυνατοτητα. Γενικα δεν μπορω να κανω αλλαγες. Αν το κανω σημειωση μπορω να κανω αλλαγες΄ αλλα πλεον δεν ειναι .τχτ Edited May 7, 2013 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 πως να το δημιουργήσω; στα αρχεια δεν εχω δυνατοτητα. Γενικα δεν μπορω να κανω αλλαγες. Αν το κανω σημειωση μπορω να κανω αλλαγες΄ αλλα πλεον δεν ειναι .τχτ Όταν κανεις νέα σημείωση, τι αρχείο δημιουργεί? Κάνε μια νέα σημείωση (μια τελεία για παράδειγμα) και περασέ τη στο pc Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 δεν εχω pc .. Εκτος αν μπορω να δω το αρχειο με x-plore η αλλο αν ξερουμε που ειναι.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 δεν εχω pc .. Εκτος αν μπορω να δω το αρχειο με x-plore η αλλο αν ξερουμε που ειναι.. Με x-plore μπορείς σίγουρα. Το που βρίσκονται δεν θυμάμαι μιας και έχω φύγει απο το Symbian εδώ κι ένα 5μηνο..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Βάζω το πρωί το viber στον υπολογιστή , έρχεται ο κωδικός όλα καλά. Δοκιμάζω το πρόγραμμα με ένα φίλο και τα μηνύματα πάνε και στον υπολογιστή και στο κινητό. Κλείνω το κινητό και όταν το ανοίγω δεν λειτουργεί πια το viber. Επιτρέπει 1-2 κινήσεις και μετά κολλάει και με πετάει έξω. Απεγκατάσταση - Εγκατάσταση και δεν εμφανίζει καμιά από τις επαφές μου. Κάνω επαναφορά ρυθμίσεων και τις εμφανίζει. Αλλά , δε λειτουργεί μέσα από wifi , μονο με data ...Όταν το συνδέω με wifi η εφαρμογή κρασάρει. Έχει συμβεί σε κανένα άλλο? Λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 υπάρχει καμιά καλή εφαρμογή για remote desktop (κυρίως για τα αρχεία στο pc) μέσω internet? Στο n95 έχω το rdm+ αλλά δεν δουλεύει καλά στο 808 + δεν είναι native windows (είναι μέσω server rdm+) για μέσω wifi (shared folders) έχω το myexplorer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Θες να βλέπεις τη οθόνη του υπολογιστή στο κινητό και το χειρίζεσαι από μακριά να χειρίζεσαι κάποια εφαρμογή από απόσταση ή να χειρίζεσαι τον υπολογιστή από απόσταση αλλά να χρησιμοποιείς την οθόνη του υπολογιστή (όπως πχ σε μια παρουσίαση); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 πιο πολύ να χειρίζομαι αρχεία που έχω στο pc (να τα κατεβάζω στο κινητό) μέσω internet (βασικά 3g αλλά κυρίως εκτός σπιτιού). Κυρίως αυτό. Να βλέπω το desktop δε μ' ενδιαφέρει και τόσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 πιο πολύ να χειρίζομαι αρχεία που έχω στο pc (να τα κατεβάζω στο κινητό) μέσω internet (βασικά 3g αλλά κυρίως εκτός σπιτιού). Κυρίως αυτό. Να βλέπω το desktop δε μ' ενδιαφέρει και τόσο Τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το myexplorer μέσω 3g και για να μην χρειάζεται να ξέρεις την ip του υπολογιστή σου όταν είσαι σπίτι να χρησιμοποιήσεις κάποια δωρεάν υπηρεσία για αυτό το σκοπό (πχ no-ip, ddns) Μια φορά το σετάρεις και τελείωσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το myexplorer μέσω 3g και για να μην χρειάζεται να ξέρεις την ip του υπολογιστή σου όταν είσαι σπίτι να χρησιμοποιήσεις κάποια δωρεάν υπηρεσία για αυτό το σκοπό (πχ no-ip, ddns) Μια φορά το σετάρεις και τελείωσες. Το έχω δεί. Δυστυχώς δεν δουλεύει. Δεν δέχεται γράμματα στο πεδίο "computer ip address" Γι'αυτό ρώτησα για άλλο πρόγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Το έχω δεί. Δυστυχώς δεν δουλεύει. Δεν δέχεται γράμματα στο πεδίο "computer ip address" Γι'αυτό ρώτησα για άλλο πρόγραμμα Θα το βάλεις στο Remote access settings, στο Computer DNS name Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 τελικά επειδή δεν έβγαλα άκρη ξανάβαλα το rdm+ που είχα και στο N95. Δουλεύει ικανοποιητικά γι'αυτό που το θέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Βάζω το πρωί το viber στον υπολογιστή , έρχεται ο κωδικός όλα καλά. Δοκιμάζω το πρόγραμμα με ένα φίλο και τα μηνύματα πάνε και στον υπολογιστή και στο κινητό. Κλείνω το κινητό και όταν το ανοίγω δεν λειτουργεί πια το viber. Επιτρέπει 1-2 κινήσεις και μετά κολλάει και με πετάει έξω. Απεγκατάσταση - Εγκατάσταση και δεν εμφανίζει καμιά από τις επαφές μου. Κάνω επαναφορά ρυθμίσεων και τις εμφανίζει. Αλλά , δε λειτουργεί μέσα από wifi , μονο με data ...Όταν το συνδέω με wifi η εφαρμογή κρασάρει. Έχει συμβεί σε κανένα άλλο? Λύση? Το πρόβλημα το έλυσα με το να απεγκαταστήσω το viber στο τηλέφωνο μου ( υποθέτω έσβησε τα δεδομένα ). Το εγκατέστησα ξανά , δούλεψε για μερικές μέρες και πάλι δημιούργησε πρόβλημα όταν χρησιμοποιώ και τη desktop έκδοση. Άρχισε να μου βγάζει και μήνυμα για full memory. Παραξενεμένος κοίταξα και στη c: έχω 185mb ελεύθερα που μου φάνηκαν λίγα. Με το x-plore ανακάλυψα στη c: ένα αρχείο με το όνομα viberlog.txt κοντά στα 50mb. Υποθέτω το μέγεθος του δημιουργεί το πρόβλημα , αλλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί κράτησε όλα τα Log από τη στιγμή που το έκανα εγκατάσταση από την αρχή. Συμβαίνει και σε κανένα άλλο αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GcLoupo Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 (edited) Καλησπερα σας θα ηθελα να σας ρωτησω εαν ξερετε το προγραμμα Guardian το οποιο Ειναι Advanced Antitheft Software for Mobile devices, it provides unique.Θα ηθελα μερικες πληροφοριες εαν ειναι καλο για να το βαλω στο κινητο μου Nokia 808 pureview γιατι απο οτι ειδα ειναι πολυ καλο αλλα Θελω και την γνωμη σας.Αυτη την στιγμη το προγραμμα αυτο ειναι currently compatible GUARDIAN Λιγο η τιμη τσουζει αλλα ειναι για μια φορα εαν παω να αγορασω την Iridium εκδοση Ευχαριστω. Edited May 16, 2013 by GcLoupo Παράθεση NOKIA N86(Καταστραφηκε το εδωσα στην μανα μου μεσα σε 2 μηνες του πεταξε τα ματια εξω) ΝΟΚΙΑ 808 PV WHITE NOKIA EOS 64gb Germany 320 euro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 (edited) Καλησπερα σας θα ηθελα να σας ρωτησω εαν ξερετε το προγραμμα Guardian το οποιο Ειναι Advanced Antitheft Software for Mobile devices, it provides unique.Θα ηθελα μερικες πληροφοριες εαν ειναι καλο για να το βαλω στο κινητο μου Nokia 808 pureview γιατι απο οτι ειδα ειναι πολυ καλο αλλα Θελω και την γνωμη σας.Αυτη την στιγμη το προγραμμα αυτο ειναι currently compatible GUARDIAN Λιγο η τιμη τσουζει αλλα ειναι για μια φορα εαν παω να αγορασω την Iridium εκδοση Ευχαριστω. Όχι να μην το βάλεις, δεν υπάρχει λόγος να βάζουμε τέτοια προγράμματα. Απλά τρώνε πόρους από το κινητό και τρέχουν τζάμπα γιατί? Για να σου βγάζει ήχο όταν το ακουμπάει άλλος, ή για να σε προστατέυει από ανύπαρκτους ιούς? Γνώμη μου έτσι? Ότι θες κάνεις εννοείται. Edited May 16, 2013 by impreza_sti Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Έχω ένα πρόβλημα με το facinate. Όταν πάω να κάνω post και αλλουνού wall μου βγάζει ένα "you don't have permission for this action" Το κάνει και σε σας αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Έχω ένα πρόβλημα με το facinate. Όταν πάω να κάνω post και αλλουνού wall μου βγάζει ένα "you don't have permission for this action" Το κάνει και σε σας αυτό? Όταν το σετάρεις στην αρχή σε ρωτάει μέσω του browser το facebook τι δυνατότητες εξουσιοδοτείς να έχει το πρόγραμμα που θες να χρησιμοποιήσεις, τις έδωσες όλες? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GcLoupo Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 (edited) Όχι να μην το βάλεις, δεν υπάρχει λόγος να βάζουμε τέτοια προγράμματα. Απλά τρώνε πόρους από το κινητό και τρέχουν τζάμπα γιατί? Για να σου βγάζει ήχο όταν το ακουμπάει άλλος, ή για να σε προστατέυει από ανύπαρκτους ιούς? Γνώμη μου έτσι? Ότι θες κάνεις εννοείται. Χμμμ σωστο αυτο που λες αλλα δεν κανει για ιους αυτο.Απλα σε ενημερωνει εαν γινει η κλοπη που ακριβως βρισκεται το κινητο σου μεσω gps δεν ξερω εαν ειναι αλληθεια αυτο αλλα για να το λεει κατι θα κανει. Specs [Guardian is an Advanced Antitheft Software for Mobile devices, it provides unique and powerful features: - Sim Changed notification through Invisible sms - Password Protection of messaging, gallery, contacts or every other application - GPS Localization and Tracking through GoogleMaps - optimized for Low Memory and Battery consumption - and MUCH more...] Edited May 16, 2013 by GcLoupo Παράθεση NOKIA N86(Καταστραφηκε το εδωσα στην μανα μου μεσα σε 2 μηνες του πεταξε τα ματια εξω) ΝΟΚΙΑ 808 PV WHITE NOKIA EOS 64gb Germany 320 euro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Όταν το σετάρεις στην αρχή σε ρωτάει μέσω του browser το facebook τι δυνατότητες εξουσιοδοτείς να έχει το πρόγραμμα που θες να χρησιμοποιήσεις, τις έδωσες όλες? ναι τις έδωσα όλες. Αφού διέγραψα το facinate app από το facebook και ξαναδωσα απο το facinate τις permissions αλλά πάλι το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Ρε παιδιά, ποια είναι η τελευταία έκδοση του Opera Mobile; Αυτή που μπόρεσα να βρω ήταν η 12.00.2258. Αυτή είναι; Διακρίνω μια διαφορά στο UI με τον Mini, στον Mini όταν κατεβάζω ένα αρχείο, μου δίνει τη δυνατότητα μα επιλέξω και όνομα αρχείου εκτός από drive και φάκελο. Έχει βγει έκδοση του Mobile με αυτή τη δυνατότητα ή τσάμπα ψάχνω; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts