matersci Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Δεν το γνώριζα! την επόμενη φορά θα το δοκιμάσω. Απογοητεύτηκα με αυτά που διάβασα για το viber Γιατί την επόμενη φορά; Απ' ότι γράφει στο sms η προσφορά ισχύει μέχρι 7(ή 6)/2/2013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 παίδες, έχω την belle του lagoskon, και προσπαθώ να εγκαταστήσω το facebook chat απο το site του facebook και μου λέει ότι η σύνδεση χάθηκε και στα στοιχεία ότι απέτυχε η επεξεργασία του χαρακτηριστικού midlet-jar-size. any help? :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 με τα αρχεία java από το facebook είχα και εγώ πρόβλημα. Τελικά τα παράτησα και βολεύομαι με το fchat και τα fmobi/facinate. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Kαλησπερα,το Camera Pro 3.2.6 που εχει βγει λεει κατι;Αξιζει ο κοπος κ η αγορα του η καλυτερα με τον μαμισιο;Εχει διαφορα στην φωτο η εχει ας πουμε περισοτερες ρυθμισεις.(αν και εγω τα εχω ολα στο αυτοματο-επιλογες).Οποιος φιλος την ξερει την εφαρμογη ας μου πει παρακαλω.Κανει λεει κ για το 808....εκτος απο το τιμημενο μας n8!!! Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 παίδες, έχω την belle του lagoskon, και προσπαθώ να εγκαταστήσω το facebook chat απο το site του facebook και μου λέει ότι η σύνδεση χάθηκε και στα στοιχεία ότι απέτυχε η επεξεργασία του χαρακτηριστικού midlet-jar-size. any help? :/ Δοκιμάστε αυτό που επισύναψα. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Δοκιμάστε αυτό που επισύναψα. Aυτο εσυ φιλε το εφτιαξες;:worry: Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Aυτο εσυ φιλε το εφτιαξες;:worry: όχι. είχα το ίδιο πρόβλημα με το jad απ το facebook, και κατέβασα μονος πολλά jar δοκιμάζοντας. αυτό είχα βρει ως τελευταία έκδοση και δουλεύει σωστά Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 όχι. είχα το ίδιο πρόβλημα με το jad απ το facebook, και κατέβασα μονος πολλά jar δοκιμάζοντας. αυτό είχα βρει ως τελευταία έκδοση και δουλεύει σωστά Ναι οντως δουλευει ενταξει.Μολις το δοκιμασα φιλε,μπραβο σου!!:) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antwnhs1 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Υπαρχει καποιος ορειβατικος χαρτης-καποιο προγραμμα; Χρειαζομαι gps για τα μονοπατια μεσα στα βουνα και ελεγα μηπως με βοηθουσε το 701 που εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Υπαρχει καποιος ορειβατικος χαρτης-καποιο προγραμμα; Χρειαζομαι gps για τα μονοπατια μεσα στα βουνα και ελεγα μηπως με βοηθουσε το 701 που εχω. Ψάξου για garmin.. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 garmin...με χάρτες anavasis που ειναι οι μοναδικοι στο ειδος τους Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Ακριβως. Μια τεράστια"κληρονομιά" που μας άφησε ο aristotelis....;) Υ.Γ. Για να εμφανιστεί το πληκτρολόγιο ώστε να γραψεις στην αναζητηση, κλείδωσε και ξεκλείδωσε το κινητό σου. Τουλάχιστον στο Ν8 αυτο έπρεπε να κάνω....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmam27 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Καλησπέρα, το Viber κολλάει σε ολους οσους το εχουν βαλει ? Εγω εχω ακριβώς το ιδιο προβλημα που ειχα και στο Ν8. Οταν ξεκιναει το κινητο η εφαρμογη ανοίγει αλλά κολλάει και πρεπει να την κλεισω απο τον task manager και να την ανοιξω παλι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrispa Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Καλησπέρα, το Viber κολλάει σε ολους οσους το εχουν βαλει ? Εγω εχω ακριβώς το ιδιο προβλημα που ειχα και στο Ν8. Οταν ξεκιναει το κινητο η εφαρμογη ανοίγει αλλά κολλάει και πρεπει να την κλεισω απο τον task manager και να την ανοιξω παλι ... μια από τα ίδια :) μάλλον είναι γενικό πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Όταν είχα το Ν8 δεν μου κολλούσε αλλα πήγαινε πολύ αργά. Γενικα δε το συστήνω. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Εδώ δεν κολλάει, ανοίγει κανονικά. Απλά είναι άθλιο το interface της. Δυστυχώς είναι για την ώρα η μόνη λύση που έχουμε για μηνύματα με ios/android ενώ για κλήσεις δεν έχουμε τίποτα. Το viber δεν υποστηρίζει και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει Το fring για symbian δεν έχει αναβαθμιστεί στην νέα έκδοση όπως έκαναν οι εκδόσεις για ios/android πριν λίγες εβδομάδες και περιμένουμε την αναβάθμιση που υποσχέθηκαν. Η έκδοση που έχουμε εμείς δεν βλέπει τις επαφές μας που έχουν την καινούργια. Το nimbuzz ενώ για symbian υπάρχει στο κατάστημα, για ios δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα (δεν ξέρω για android). (WhatsApp δεν έχω δοκιμάσει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Μα το WhatsApp είναι απλα τέλειο. Θα κολλήσεις. Μη καθυστερείς στιγμή.....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Το θέμα είναι ότι: 1. Θα ήθελα να έχω και φωνή και μηνύματα στην ίδια εφαρμογή 2. Απ' ότι διάβασα το WhatsApp τρέχει συνέχεια και θέλει πατέντες για να το τερματίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Το θέμα είναι ότι: 1. Θα ήθελα να έχω και φωνή και μηνύματα στην ίδια εφαρμογή 2. Απ' ότι διάβασα το WhatsApp τρέχει συνέχεια και θέλει πατέντες για να το τερματίσεις Δε θέλει. Ένα απλό προγραμματάκι και free θέλει. closewhatsapp. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 ακριβως τι κανει αυτο το whatsapp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 ακριβως τι κανει αυτο το whatsapp? μηνύματα μέσω ίντερνετ, όπως τα viber, kik κλπ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 (edited) Νέα έκδοση 2.5 του Nokia Transport. Τώρα δουλεύει και σε μένα. Αλλά ενώ λέει ότι υποστηρίζει τη Θεσσαλονίκη παίρνοντας δεδομένα από τον ΟΑΣΘ , πολλές γραμμές δεν τις έχει μέσα ( 11,12,14,37 κτλ κτλ ) Περίεργο.... Εγώ κατέβασα χθες βράδυ την ενημέρωση μέσω Nokia strore για το Nokia Public Transport έκδοση 2.5 αλλά στα κοντινά μέσα μεταφοράς μου δείχνει μόνο τη γραμμή 78Ν (Θεσσαλονίκη) τίποτε άλλο. Edited January 24, 2013 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Έκανα την αναβάθμιση και εγώ. Όταν ξεκινάει λέει (Χάρτης Αθήνας) ότι έχει Μετρό, Τραμ, Τραινοσέ και ηλεκτρικό, δεν αναφέρει για λεωφορεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Πράγματι, δεν έχει λεωφορεία για την Αθήνα, μόνο τα μέσα σταθερής τροχιάς. Έβαλα να με πάει από το σπίτι μου στην ομόνοια (περνάει τρόλεϊ 3 γωνίες πιο κάτω) και με στέλνει να περπατήσω 30 λεπτά να πάρω προαστιακό να πάω Πειραιά να πάρω ηλεκτρικό από εκεί. Στην αξιολόγηση που μου ζήτησε το χαρακτήρισα ελλιπές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 κανενα ελληνικο ημερολογιο για το 808 οπου να λεει και τις γιορτες εχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts