matersci Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 December 4, 2012: Update from Swype Hey all, Initially, we had planned on providing an official release for Symbian. However, there are a couple of blocking issues which prevent us from releasing an official public release. The good news is that we are currently working with Nokia to get another version of the Swype Beta up for Symbian. We will provide the Swype Beta as quickly as possible. Furthermore, we plan on continuing to improve the Swype Beta after we release this update. We will focus on resolving some of the common issues many of you had been seeing on more recent versions of Symbian in a future release. Please note that it will take some time for us to release an updated version of the Swype Beta, and that we don’t have a clear timeline yet. We thank you again for your patience and understanding. και το link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 προσπαθω να εγκαταστησω το whatsapp στη μνημη μαζικης αποθηκευσης για να μη μου τρωει χωρο στη C: αλλα δεν μου εμφανιζει το σχετικο μηνυμα να επιλεξω μνημη εγκαταστασης. Το εχει κανει σε καποιον αλλο αυτο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Εγω εχω το calls blacklist και μια χαρα ριχνει το κατειλημενο πριν προλαβει να χτυπησει..το εχω τεσταρει απειρες φορες..τοσο με το arc S που ηταν πιο αργο, οσο και με το xperia P & xperia T.. δουλευει μια χαρα. Γιαυτο ψαχνω ενα αντιστοιχο για εδω O σκοπος ειναι ομως να εχει κ επιλογη:οταν σε καλουνε οι ανεπιθυμητοι που εχεις βαλει να δειχνει κ εκτος σηματος η κατι αλλο τελος παντων.Οχι μονο οτι ειναι κατηλημενο.....Ετσι 2-3 φορες θα μας παρουνε χαμπαρι βρε παιδια!! Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 O σκοπος ειναι ομως να εχει κ επιλογη:οταν σε καλουνε οι ανεπιθυμητοι που εχεις βαλει να δειχνει κ εκτος σηματος η κατι αλλο τελος παντων.Οχι μονο οτι ειναι κατηλημενο.....Ετσι 2-3 φορες θα μας παρουνε χαμπαρι βρε παιδια!! Αυτό δε μπορεί να γίνει από software Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 O σκοπος ειναι ομως να εχει κ επιλογη:οταν σε καλουνε οι ανεπιθυμητοι που εχεις βαλει να δειχνει κ εκτος σηματος η κατι αλλο τελος παντων.Οχι μονο οτι ειναι κατηλημενο.....Ετσι 2-3 φορες θα μας παρουνε χαμπαρι βρε παιδια!! χαιρω πολυ,αλλα επειδη πρεπει να ξεχωριζουμε το εφικτο απο το επιθυμητο..εγω ψαχνω το ιδανικο στο εφικτο.. απο εκει και περα, προφανως καποια στιγμη θα απαντησεις..Πριν κανα μηνα με επαιρνε ενας στο αλλο κινητο που ειναι android για 2 ημερες συνεχεια και με επρηζε..προφανως θα το καταλαβαινε,αλλα 2 ημερες ησυχασα, και οοοοοταν με βρηκε του ειπα οτι τρεχω πολυ.. :lol: :lol: :lol: και εχω πηξει γιαυτο θα τον καλεσω εγω :p του αγιου..ανημερα Τουλαχιστον βοηθαει λιγο η εφαρμογουλα. δε σε γλιτωνει Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 χαιρω πολυ,αλλα επειδη πρεπει να ξεχωριζουμε το εφικτο απο το επιθυμητο..εγω ψαχνω το ιδανικο στο εφικτο.. απο εκει και περα, προφανως καποια στιγμη θα απαντησεις..Πριν κανα μηνα με επαιρνε ενας στο αλλο κινητο που ειναι android για 2 ημερες συνεχεια και με επρηζε..προφανως θα το καταλαβαινε,αλλα 2 ημερες ησυχασα, και οοοοοταν με βρηκε του ειπα οτι τρεχω πολυ.. :lol: :lol: :lol: και εχω πηξει γιαυτο θα τον καλεσω εγω :p του αγιου..ανημερα Τουλαχιστον βοηθαει λιγο η εφαρμογουλα. δε σε γλιτωνει Kριμα ο σκοπος θα ητανε να μας γλυτωνει απο τις τραπεζες κτλ.......:lol::lol::lol: Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 χαιρω πολυ,αλλα επειδη πρεπει να ξεχωριζουμε το εφικτο απο το επιθυμητο..εγω ψαχνω το ιδανικο στο εφικτο.. απο εκει και περα, προφανως καποια στιγμη θα απαντησεις..Πριν κανα μηνα με επαιρνε ενας στο αλλο κινητο που ειναι android για 2 ημερες συνεχεια και με επρηζε..προφανως θα το καταλαβαινε,αλλα 2 ημερες ησυχασα, και οοοοοταν με βρηκε του ειπα οτι τρεχω πολυ.. :lol: :lol: :lol: και εχω πηξει γιαυτο θα τον καλεσω εγω :p του αγιου..ανημερα Τουλαχιστον βοηθαει λιγο η εφαρμογουλα. δε σε γλιτωνει Ρε Νίκο, εσυ είσαι? εγω σε έπαιρνα συνέχεια και ήσουν κατελημενος.... Ώστε έτσι ε? Χα Χα Χα Βρείτε καμία καλή εφαρμογή γιατι όλοι την χρειαζόμαστε (απ´ ότι κατάλαβα) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Αυτό που ζητάτε δεν είναι εφικτό με εφαρμογή, είναι θέμα δικτύου. Κάντε μια αίτηση φραγής στην εταιρία κινητής τηλεφωνίας σας (και κουράγιο με τις τράπεζες:lol:..) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Λοιπόν δοκιμάστε το safe manager, εγω εχω την εκδοση 3.60(1098) μεταξύ άλλων έχει και πολλές επιλογές για απόρριψη κλήσεων όπως απανεργοποιημένο, δεν ανήκει σε συνδρομητη κλπ, ακόμη και αν κάποιον δεν τον έχεις στην black list και σε καλεσει, τον απορριπτεις και του βγάζει τα ίδια μηνύματα. Θέλει λίγο προσοχή στις ρυθμίσεις γιατι η εφαρμογή έχει και άλλες πολλες λειτουργίες, αλλα όποιος θέλει μου στέλνει πμ να του στείλω φώτο με τις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Αυτό που ζητάτε, δηλαδή να φαίνεται στον ανεπιθύμητο αριθμό ότι είμαστε εκτός δικτύου, είναι υπηρεσία δικτύου, η οποία πιστεύω ότι δε θα μας δοθεί ποτέ. Ας μας δώσουν πρώτα καλό σήμα και όλα τα άλλα γίνονται. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 προσπαθω να εγκαταστησω το whatsapp στη μνημη μαζικης αποθηκευσης για να μη μου τρωει χωρο στη C: αλλα δεν μου εμφανιζει το σχετικο μηνυμα να επιλεξω μνημη εγκαταστασης. Το εχει κανει σε καποιον αλλο αυτο? Ψαξε για Whatsapp Messenger with MOD on E or C :) Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 (edited) Λοιπόν δοκιμάστε το safe manager, εγω εχω την εκδοση 3.60(1098) μεταξύ άλλων έχει και πολλές επιλογές για απόρριψη κλήσεων όπως απανεργοποιημένο, δεν ανήκει σε συνδρομητη κλπ, ακόμη και αν κάποιον δεν τον έχεις στην black list και σε καλεσει, τον απορριπτεις και του βγάζει τα ίδια μηνύματα. Θέλει λίγο προσοχή στις ρυθμίσεις γιατι η εφαρμογή έχει και άλλες πολλες λειτουργίες, αλλα όποιος θέλει μου στέλνει πμ να του στείλω φώτο με τις ρυθμίσεις. Παιδια οντως εχει δικαιο ο φιλος μας!!Ετσι ειναι οπως τα λεει.Ειναι αυτο που εψαχνα χρονια.Ελατε τωρα τραπεζες κ κατι ενοχλητικοι να με βρειτε.....:lol: Edited December 18, 2012 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavkyrk Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Μπορείτε να μου θυμίσετε πως λέγεται η εφαρμογή που καθαρίζει απο σκουπίδια το κινητό μας? Παράθεση H TAN Η ΕΠΙ ΤΑΣ :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Ψάξε για mobilecleaner Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Προτείνω να μην το κανεις. Εμένα μου έκανε κάποια κουλα μετα τον υποτιθέμενο "καθαρισμό". Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Δεν χρειάζεται καθαρισμό το symbian Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Εγω τον έκανα γιατι κατα έναν πολυ περίεργο λόγο, η c έπεσε στα 27mb Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Μόνο αν υπάρχει θέμα χώρου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 καλησπέρα !εχω πρόβλημα με το skype.το διέγραψα και το ξανακατέβασα αλλά εξακολουθεί να μη κάνει log in :( εχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα ? Ακριβως το ιδιο προβλημα κι εγω.... Καμια απαντηση ομως απο κανεναν...:( Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Ακριβως το ιδιο προβλημα κι εγω.... Καμια απαντηση ομως απο κανεναν...:( Βάλτε για θέμα το Nokia evolve Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Βάλτε για θέμα το Nokia evolve Δυστυχως, παλι τιποτα.... Μολις βαλεις κωδικο για log in, ρωταει κατι για τις επαφες και μετα σε πεταει εξω... Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Είναι γνωστό πρόβλημα με το skype αλλά υποτίθεται ότι με το default theme δεν το κάνει.:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 σε μένα παρουσιάστηκε ξαφνικά το ίδιο πρόβλημα αλλά στο SkyFiles pro. Δεν κάνει log in ενώ μέχρι πριν 2-3 ημέρες δεν είχα πρόβλημα. Έκανα επανεγκατάσταση αλλά τίποτα. Κάποια βοήθεια? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Καλησπέρα! Γράφετε για προβλήματα με το skype και πριν λίγο που το χρησιμοποίησα, έκανα login κανονικά. Οπότε: 1.Ποια έκδοση του skype έχετε; 2. Μήπως έχετε custom Belle Refresh; :) P.S.: Έχω την έκδοση 2.1.0.23, σε N8, με official Belle Refresh και λειτουργεί απροβλημάτιστα, εκτός από τη βιντεοκλήση, που δεν εχω δοκιμάσει ποτέ ( σε κινητό ). Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 δεν υπάρχει βιντεοκλήση στο skype για symbian Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts