gesamfunai Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Καλησπέρα! Ξέρετε αν η εφαρμογή eBuddy, από το Nokia Store, καταναλώνει πολλά δεδομένα, όταν χρησιμοποιείται μέσω 3G;.. καλησπερα 60 λεπτα > 0.30 MB Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 (edited) Δεν είχα πρόβλημα μέχρι τώρα με την εν λόγω εφαρμογή. Είσαστε σίγουροι ότι μιλάτε για το Extra Buttons ή το Belle Extra Buttons; Έχει διαφορά. Επίσης, φοράτε Official ή Custom firmware; εγώ έχω δουλεψει και τα 2 και δεν έχω κανενα πρόβλημα Καλησπέρα! Ξέρετε αν η εφαρμογή eBuddy, από το Nokia Store, καταναλώνει πολλά δεδομένα, όταν χρησιμοποιείται μέσω 3G;.. προτίμησε το slick.είμαι μονο τσατ, χωρις φρου φρου Καλησπέρα παιδιά! Να κανω μια ερώτηση: Ξερει κανεις αν υπάρχει για το τηλέφωνο αυτό (Nokia C6-01) η application Swype με ελληνικά ομως? την κατεβασα απο το Nokia Store αλλα δεν μπορω να βρω πως μπαινουν τα ελληνικα... Οποιος ξερει ας βοηθησει... Ευχαριστώφτιαξε λογαριασμο στο http://betalabs.nokia.com και κατεβασε την εφαρμογή και τα ελληνικά από δω http://betalabs.nokia.com/trials/swype-for-symbian-2-0/download_and_installation Edited August 20, 2012 by gianpithio Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 εγώ έχω δουλεψει και τα 2 και δεν έχω κανενα πρόβλημα προτίμησε το slick.είμαι μονο τσατ, χωρις φρου φρου το ειχα δουλεψει αλλα μου εκανε νερα...δε μου ερχονταν μηνυματα κτλ..γιαυτο το αποφευγω..νομιζω οτι το ebuddy πλεον ειναι κορυφη,και αν δε θες τα αλλα,τα απενεργοποιεις και κανεις μονο chat.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 (edited) το ειχα δουλεψει αλλα μου εκανε νερα...δε μου ερχονταν μηνυματα κτλ..γιαυτο το αποφευγω..νομιζω οτι το ebuddy πλεον ειναι κορυφη,και αν δε θες τα αλλα,τα απενεργοποιεις και κανεις μονο chat..τα προβλήματα που λες εγώ τα χα στο ebuddy μέχρι πέρσι..το slick έχει φτιάξει από παλιά, το χρησιμοποιώ καθημερινά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, και με άμεση απόκριση καθώς δεν μεσολαβεί στο τσατ ξένος σέρβερ όπως στο ebuddy,ελάχιστη κατανάλωση δεδομένων,ελαφρυά χρήση πόρων στο κινητο,και εξωτερική ειδοποίηση για μυνήματα όταν η εφαρμογή ειναι ελαχιστοποιημένη! δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο,πίστεψε με;) Edited August 20, 2012 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 τα προβλήματα που λες εγώ τα χα στο ebuddy μέχρι πέρσι..το slick έχει φτιάξει από παλιά, το χρησιμοποιώ καθημερινά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, και με άμεση απόκριση καθώς δεν μεσολαβεί στο τσατ ξένος σέρβερ όπως στο ebuddy,ελάχιστη κατανάλωση δεδομένων,ελαφρυά χρήση πόρων στο κινητο,και εξωτερική ειδοποίηση για μυνήματα όταν η εφαρμογή ειναι ελαχιστοποιημένη! δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο,πίστεψε με;) οκ θα το ξαναδοκιμασω.παντως και το ebuddy εχει βελτιωθει πολυ..οσο για την εξωτερικη ειδοποιηση,ειναι στιγμες που με εκθετει και δεν την θελω.. :wink: Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 τα προβλήματα που λες εγώ τα χα στο ebuddy μέχρι πέρσι..το slick έχει φτιάξει από παλιά, το χρησιμοποιώ καθημερινά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, και με άμεση απόκριση καθώς δεν μεσολαβεί στο τσατ ξένος σέρβερ όπως στο ebuddy,ελάχιστη κατανάλωση δεδομένων,ελαφρυά χρήση πόρων στο κινητο,και εξωτερική ειδοποίηση για μυνήματα όταν η εφαρμογή ειναι ελαχιστοποιημένη! δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο,πίστεψε με;) nimbuzz..παντα υπαρχει κατι καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 nimbuzz..παντα υπαρχει κατι καλυτερο ειναι πολυ βαρυ,την ξεζουμιζει την μπαταρια.κατα ταλλα ειναι ωραιο γιατι κραταει και τους διαλογους..ασχετως αν και εκει εχω χασει μερικους.δε μου εχουν ερθει. επισης υπαρχει και το fring..που κανει και βιντεοκλησεις Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 (edited) Καποιο app τυπου facebook client, που να μπορεις να ανεβαζεις απ'ευθειας απο το κινητο στο Facebook, video??? Mεγαλα ομως (100 - 200 mb) ... Edited August 21, 2012 by Doukas_F Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 nimbuzz..παντα υπαρχει κατι καλυτερο καμία σχέση.αυτό είναι όλα σ ένα, πολύ βαρύ,bloat,και δεν έχει νόημα να το χρησιμοποιείς απλά για τσατ στο facebook,είναι σπατάλη μνήμης Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 (edited) για fb νομιζω το fmobi δεν πιανεται ;) αξιζει τα λεφτα του Edited August 14, 2013 by impreza_sti Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 (edited) για fb νομιζω το fmobi δεν πιανεται ;) αξιζει τα λεφτα τουτο facinate,που ναι και δωρεάν, κατα τη γνώμη μου είναι καλύτερο κι απ το fmobi, και δουλεύει και σωστά τα μηνύματα που ναι σημαντικότατο αυτό Edited August 14, 2013 by impreza_sti Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για βίντεο που να κάνει καλύτερη σταθεροποίηση εικόνας από αυτό της Νόκια? Αν δεις το βίντεο στο pc ζαλίζεσαι ( δε μιλάμε αν κάνεις και ζοομ ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 το facinate,που ναι και δωρεάν, κατα τη γνώμη μου είναι καλύτερο κι απ το fmobi, και δουλεύει και σωστά τα μηνύματα που ναι σημαντικότατο αυτό 3 φορες εχω περασει το facinate στο κινητο κ τις 3 δεν το ανοιγει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για βίντεο που να κάνει καλύτερη σταθεροποίηση εικόνας από αυτό της Νόκια? Αν δεις το βίντεο στο pc ζαλίζεσαι ( δε μιλάμε αν κάνεις και ζοομ ).περίεργο αυτό που λες,αλλά δοκίμασε το κορυφαίο camerapro 3 φορες εχω περασει το facinate στο κινητο κ τις 3 δεν το ανοιγει...κάποιο πρόβλημα έχει το κινητό σου προφανώς Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 3 φορες εχω περασει το facinate στο κινητο κ τις 3 δεν το ανοιγει... Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ! Εβαζα τα στοιχεία του λογαριασμού μου και κόλλαγε κατά την είσοδο! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ! Εβαζα τα στοιχεία του λογαριασμού μου και κόλλαγε κατά την είσοδο! αυτό που λες ήταν προσωρινο πρόβλημα λόγω μιας αλλαγής του fb και γινόταν στη τελευταία εκδοση της εφαρμογης. πλέον εχει επιδιορθεί Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 για σας γνωρίζει κάποιος τι διαφορα έχει το QT CameraPro 3.1.5 με το CameraPro N8 & 808 2.3.3?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokatris Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Καλησπέρα.. Κατέβασα την εφαρμογή wifi hacker αλλά απ' ότι είδα ξεκλειδωνει μόνο όποια wifi είναι στην μνήμη του κινητού.. Όταν βρίσκει καινουριο δεν κάνει κάτι.. Ξέρει κανείς τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 αυτο, αν θυμαμαι καλα, μονο για να κοροιδευεις τους φιλους σου ειναι... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 αυτο, αν θυμαμαι καλα, μονο για να κοροιδευεις τους φιλους σου ειναι... αν είναι το ίδιο με τα android τότε ναι.. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Ρε παιδιά, υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον Opera Mini; Από σήμερα το πρωί δε συνδέεται με τίποτα, ούτε με 3G ούτε με Wi-Fi, σε κανένα κινητό μου. Είναι πολύ παράξενο , γιατί ο Mobile δουλεύει κανονικά. Μήπως υπάρχει πρόβλημα με τους servers που χρησιμοποιεί για συμπίεση των σελίδων; :what: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 συνδέσου με τον μαμήσιο και χωρίς να βγεις άνοιξε τον μίνι. Μετά δεν θα σου το ξανακάνει. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 συνδέσου με τον μαμήσιο και χωρίς να βγεις άνοιξε τον μίνι. Μετά δεν θα σου το ξανακάνει. Όχι, δε μου δουλεύει αυτό το κολπάκι. :what: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 σε εμένα δούλεψε. Τι να πω. Υπάρχει τρόπος να συγχρονισουμε τις επαφές μας με το gmail, yahoo ή οποίο άλλο? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 (edited) σε εμένα δούλεψε. Τι να πω. Υπάρχει τρόπος να συγχρονισουμε τις επαφές μας με το gmail, yahoo ή οποίο άλλο? 1)new email 2)mail for exchange 3)επιλέγεις τι να συγχρονίζει το δημιουργείς. Για τα gmail βάζεις m.google.com οταν σου ζητηθεί ο διακομιστής. EDIT απλά πρόσεξε, αν έχεις σε κάποια επαφή στα τηλέφωνα του gmail custom ονομασία τηλεφώνου(πχ Vodafone Συνδεση) και όχι τα απλά και default mobile/home τότε δεν θα στα αναγνωρίζει το Symbian Belle και θα στα βγάζει κενά τα τηλέφωνα τους. Edited August 27, 2012 by SaintPetrouil Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts