niotheros Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 (edited) ναι sorry της unsigned και το lang switch είναι signed? http://store.ovi.com/content/178891?clickSource=search&pos=11 το lang switch υπάρχει και στο κατάστημα! Edited August 8, 2012 by niotheros Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 http://store.ovi.com/content/178891?clickSource=search&pos=11 το lang switch υπάρχει και στο κατάστημα! :( δεν μπορεί να εφαρμοστεί στο ε6 πως μπορώ να κάνω hack στην συσκευή ,γιατί με αυτά που διάβασα δεν μπορώ να βγάλω άκρη είμαι και ψιλοάσχετος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 :( δεν μπορεί να εφαρμοστεί στο ε6 πως μπορώ να κάνω hack στην συσκευή ,γιατί με αυτά που διάβασα δεν μπορώ να βγάλω άκρη είμαι και ψιλοάσχετοςστο Ε6 η γλώσσα αλλάζει με συντόμευση πληκτρολογίου, έχει αναφερθεί και στο αντίστοιχο θέμα της συσκευής σου Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Βρε παιδιά να ρωτήσω... αυτές οι εφαρμογές που κάνουν restart στο κινητό είναι ασφαλείς; Θέλω να πω, εφόσον δεν υπάρχει σαν επιλογή από τη μάνα του, μήπως δημιουργεί πρόβλημα το "forced" restart και πρέπει να γίνεται μόνο του όποτε υπάρχει πρόβλημα από το σύστημα; Ρωτάω γιατί εδώ και καιρό χρησιμοποιώ την εφαρμογή extra buttons (που βάζει επιπλέον κουμπάκια στην κάτω μπάρα) η οποία κάνει και restart. Έχω παρατηρήσει όμως ότι κάποιες φορές (λίγες ευτυχώς) απλά μπαινοβγαίνοντας στα μενού κολλάει το κινητό και βαράει restart χωρίς προφανή αιτία! Και μου κάνει εντύπωση γιατί από τότε που το πήρα, ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχα τέτοιο θέμα!! Να φταίει κάτι άλλο ίσως;;; Αν και προσέχω πολύ τι περνάω στο κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Βρε παιδιά να ρωτήσω... αυτές οι εφαρμογές που κάνουν restart στο κινητό είναι ασφαλείς; Θέλω να πω, εφόσον δεν υπάρχει σαν επιλογή από τη μάνα του, μήπως δημιουργεί πρόβλημα το "forced" restart και πρέπει να γίνεται μόνο του όποτε υπάρχει πρόβλημα από το σύστημα; Ρωτάω γιατί εδώ και καιρό χρησιμοποιώ την εφαρμογή extra buttons (που βάζει επιπλέον κουμπάκια στην κάτω μπάρα) η οποία κάνει και restart. Έχω παρατηρήσει όμως ότι κάποιες φορές (λίγες ευτυχώς) απλά μπαινοβγαίνοντας στα μενού κολλάει το κινητό και βαράει restart χωρίς προφανή αιτία! Και μου κάνει εντύπωση γιατί από τότε που το πήρα, ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχα τέτοιο θέμα!! Να φταίει κάτι άλλο ίσως;;; Αν και προσέχω πολύ τι περνάω στο κινητό... Καλησπέρα. Πριν εγκαταστήσεις αυτή την εφαρμογή, σου έκανε restart; Αν όχι, θα σου πρότεινα να την απεγκαταστήσεις... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Καλησπέρα. Πριν εγκαταστήσεις αυτή την εφαρμογή, σου έκανε restart; Αν όχι, θα σου πρότεινα να την απεγκαταστήσεις... μα αυτη την εφαρμογη εχω προβλημα και εγω.... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 mr_47 όχι...:( gesamfunai σου κάνει το ίδιο κι εσένα; Και μου είναι πολύ χρήσιμη εφαρμογή ρε γ@μώτο! Έχει την ένδειξη % για μπαταρία που με βολεύει πολύ, χωρίς να πιάνει επιπλέον χώρο στην οθόνη όπως το battery monitor π.χ. Αν πρέπει όμως θα την σβήσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Δεν είχα πρόβλημα μέχρι τώρα με την εν λόγω εφαρμογή. Είσαστε σίγουροι ότι μιλάτε για το Extra Buttons ή το Belle Extra Buttons; Έχει διαφορά. Επίσης, φοράτε Official ή Custom firmware; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_N8 Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 (edited) Να ρωτησω κατι ρε παιδια υπαρχει καμια εφαρμογη που να σου λεει υπολοιπο δωρεαν λεπτων-μηνυματα-mb καρτοκινητης?? εψαξα στο ovi store αλλα τιποτα... τετοια εφαρμογη υπαρχει για android...αν εχετε κατι ανεβαστε το εδω γιατι ειναι πολυ χρησιμο.Αν δεν υπαρχει εσεις που ξερετε απο προγραμματισμο (οι γνωσεις μου στο προγραμματισμο σταματανε στο λυκειο :P) ειναι ευκολα να φτιαξετε ενα προγραμματακι? Ευχαριστω!! Edited August 15, 2012 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Γράφετε με ολόκληρες λέξεις. Παράθεση είμαι νέος στο forum...δειξ'τε κατανόηση!! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Δεν είχα πρόβλημα μέχρι τώρα με την εν λόγω εφαρμογή. Είσαστε σίγουροι ότι μιλάτε για το Extra Buttons ή το Belle Extra Buttons; Έχει διαφορά. Επίσης, φοράτε Official ή Custom firmware; Έχω Official και το απλό Extra Buttons! Εσύ έχεις δοκιμάσει και τις 2; Απλά θέλω να σιγουρευτώ γιατί μου είναι πολύ χρήσιμη εφαρμογή και δεν θέλω έτσι απλά να την διαγράψω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Έχω Official και το απλό Extra Buttons! Εσύ έχεις δοκιμάσει και τις 2; Απλά θέλω να σιγουρευτώ γιατί μου είναι πολύ χρήσιμη εφαρμογή και δεν θέλω έτσι απλά να την διαγράψω... εβαλα το Βelle extra buttons και ξεμπερδεψα .thanks panos (belle hacked εχω) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Εγώ πάντως όσες φορές κι αν δοκίμασα το Belle Extra Buttons, με ξενερώνει απίστευτα που η ένδειξη της μπαταρίας ακολουθεί τον εργοστασιακό δείκτη (δηλαδή μπορεί να έχεις 75% κι αυτό να σου λέει ακόμα 100%), ενώ το "απλό" Extra Buttons δείχνει κανονικό ποσοστό, όπως και το Battery Info. Μπορεί το Belle Extra Buttons να έχει πολύ περισσότερες δυναότητες, αλλά αυτή η δυσλειτουργία και μόνο, με κάνει να το απορρίπτω. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrispa Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω αν γίνετε μέσω κάποιας εφαρμογής να συνδέσω τον υπολογιστή στο ιντερνετ μέσω του κινητόύ έχοντας συνδεθεί με ένα ασύσματο δίκτυο στο κινητό.Κάτι σαν το joikuspot αλλα να κανει χρήση του ασύρματου δικτύου και όχι των πακέτων δεδομένων.Να χρησιμοποιηθεί το κινητό σαν ασύρματο stick πχ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω αν γίνετε μέσω κάποιας εφαρμογής να συνδέσω τον υπολογιστή στο ιντερνετ μέσω του κινητόύ έχοντας συνδεθεί με ένα ασύσματο δίκτυο στο κινητό.Κάτι σαν το joikuspot αλλα να κανει χρήση του ασύρματου δικτύου και όχι των πακέτων δεδομένων.Να χρησιμοποιηθεί το κινητό σαν ασύρματο stick πχ.. Έχεις δοκιμάσει στις ρυθμίσεις usb που λέει "χρήση τηλεφώνου ως μόντεμ" αν δουλεύει με wifi?(Δεν το έχω δοκιμάσει ο ίδιος αν δουλεύει και με το wifi ή μόνο με τα data, και γι'αυτο ρωτάω μηπώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις έτσι.) Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 υπάρχει κάποια εφαρμογή ώστε όταν με καλεί κάποιος να εμφανίζεται η φωτό του πιο μεγάλη; (όπως στο μηλοτηλέφωνο για παράδειγμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 υπάρχει κάποια εφαρμογή ώστε όταν με καλεί κάποιος να εμφανίζεται η φωτό του πιο μεγάλη; (όπως στο μηλοτηλέφωνο για παράδειγμα) πέρνα χειροκίνητα εσύ μεγαλύτερη φωτογραφία. Επίσης για να ναι σε full screen ΠΛΗΡΩΣ υπάρχει εφαρμογή αλλά δεν θυμάμαι ποιά. Αλλά αν περάσεις δικές σου φωτογραφίες χειροκίνητα στις επαφές θα τις εμφανίζει μεγάλες. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Για δες εδώ :) http://store.ovi.com/content/24958 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Για δες εδώ :) http://store.ovi.com/content/24958 Ναι αλλά είναι η lite έκδοση που μπορείς να βάλεις μόνο μια επαφή. Αν είναι να πληρώσεις θα πρότεινα καλύτερα αυτό... full έκδοση και σε λογική τιμή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
connected Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Καλησπέρα παιδιά! Να κανω μια ερώτηση: Ξερει κανεις αν υπάρχει για το τηλέφωνο αυτό (Nokia C6-01) η application Swype με ελληνικά ομως? την κατεβασα απο το Nokia Store αλλα δεν μπορω να βρω πως μπαινουν τα ελληνικα... Οποιος ξερει ας βοηθησει... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Καλησπέρα! Ξέρετε αν η εφαρμογή eBuddy, από το Nokia Store, καταναλώνει πολλά δεδομένα, όταν χρησιμοποιείται μέσω 3G;.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ. Πως περνάω σε φρέσκο Ν8/Ε7 (μετά απο hard reset) επαφές απο gmail ? Τις έχω όλες στο gmail και θέλω να τις συγχρονίσω με το Ν8/Ε7 μου. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Καλησπέρα! Ξέρετε αν η εφαρμογή eBuddy, από το Nokia Store, καταναλώνει πολλά δεδομένα, όταν χρησιμοποιείται μέσω 3G;.. απο την εμπειρια μου (την χρησιμοποιω απο το 2008 με κ750..) οχι.βεβαια τωρα εχουν γινει πολλες προσθηκες,οπως το να σου δειχνει τι γινεται στο nees feed του fb..οπου αν εκει η κινηση ειναι μεγαλη,θαχεις και μεγαλυτερη καταναλωση.παρολα αυτα,αυτο το απενεργοποιεις ή ακομα μπορεις να το ρυθμισεις να κανει μικρη χρηση δεδομενων,οπου σου δειχνει τι γινεται αλλα χωρις να εμφανιζει φωτογραφιες κτλ..οποτε αν το θες μονο για να μιλας δεν καταναλωνει τιποτα (εμενα 60ΜΒ με εφταναν για αυτο και τον οπερα για ενα μηνα,ανετα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 απο την εμπειρια μου (την χρησιμοποιω απο το 2008 με κ750..) οχι.βεβαια τωρα εχουν γινει πολλες προσθηκες,οπως το να σου δειχνει τι γινεται στο nees feed του fb..οπου αν εκει η κινηση ειναι μεγαλη,θαχεις και μεγαλυτερη καταναλωση.παρολα αυτα,αυτο το απενεργοποιεις ή ακομα μπορεις να το ρυθμισεις να κανει μικρη χρηση δεδομενων,οπου σου δειχνει τι γινεται αλλα χωρις να εμφανιζει φωτογραφιες κτλ..οποτε αν το θες μονο για να μιλας δεν καταναλωνει τιποτα (εμενα 60ΜΒ με εφταναν για αυτο και τον οπερα για ενα μηνα,ανετα. Α, τίποτα δηλαδή. ;) Μια χαρά. Γιατί έλεγα να το βγάλω από τον παροπλισμό του, αλλά χρειαζόμουν τον messenger.. :) Problem solved! Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Α, τίποτα δηλαδή. ;) Μια χαρά. Γιατί έλεγα να το βγάλω από τον παροπλισμό του, αλλά χρειαζόμουν τον messenger.. :) Problem solved! εχω δοκιμασει και fb chat, και Nimbuzz, δεν το αλλαζω. ελαφρυ και δεν καταναλωνει τιποτα.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 εχω δοκιμασει και fb chat, και Nimbuzz, δεν το αλλαζω. ελαφρυ και δεν καταναλωνει τιποτα.. Αυτό έψαχνα κι εγώ, γιατί η αντίστοιχη εφαρμογή messenger των WP μου έχει λύσει τα χέρια.. Μόλις τώρα τη ρυθμίζω.. ;) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts