Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι sorry της unsigned και το lang switch είναι signed?

http://store.ovi.com/content/178891?clickSource=search&pos=11 το lang switch υπάρχει και στο κατάστημα!

Edited by niotheros
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

http://store.ovi.com/content/178891?clickSource=search&pos=11 το lang switch υπάρχει και στο κατάστημα!

:( δεν μπορεί να εφαρμοστεί στο ε6

πως μπορώ να κάνω hack στην συσκευή ,γιατί με αυτά που διάβασα δεν μπορώ να βγάλω άκρη είμαι και ψιλοάσχετος

:( δεν μπορεί να εφαρμοστεί στο ε6

πως μπορώ να κάνω hack στην συσκευή ,γιατί με αυτά που διάβασα δεν μπορώ να βγάλω άκρη είμαι και ψιλοάσχετος

στο Ε6 η γλώσσα αλλάζει με συντόμευση πληκτρολογίου, έχει αναφερθεί και στο αντίστοιχο θέμα της συσκευής σου

Βρε παιδιά να ρωτήσω... αυτές οι εφαρμογές που κάνουν restart στο κινητό είναι ασφαλείς; Θέλω να πω, εφόσον δεν υπάρχει σαν επιλογή από τη μάνα του, μήπως δημιουργεί πρόβλημα το "forced" restart και πρέπει να γίνεται μόνο του όποτε υπάρχει πρόβλημα από το σύστημα;

Ρωτάω γιατί εδώ και καιρό χρησιμοποιώ την εφαρμογή extra buttons (που βάζει επιπλέον κουμπάκια στην κάτω μπάρα) η οποία κάνει και restart. Έχω παρατηρήσει όμως ότι κάποιες φορές (λίγες ευτυχώς) απλά μπαινοβγαίνοντας στα μενού κολλάει το κινητό και βαράει restart χωρίς προφανή αιτία! Και μου κάνει εντύπωση γιατί από τότε που το πήρα, ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχα τέτοιο θέμα!! Να φταίει κάτι άλλο ίσως;;; Αν και προσέχω πολύ τι περνάω στο κινητό...

Βρε παιδιά να ρωτήσω... αυτές οι εφαρμογές που κάνουν restart στο κινητό είναι ασφαλείς; Θέλω να πω, εφόσον δεν υπάρχει σαν επιλογή από τη μάνα του, μήπως δημιουργεί πρόβλημα το "forced" restart και πρέπει να γίνεται μόνο του όποτε υπάρχει πρόβλημα από το σύστημα;

Ρωτάω γιατί εδώ και καιρό χρησιμοποιώ την εφαρμογή extra buttons (που βάζει επιπλέον κουμπάκια στην κάτω μπάρα) η οποία κάνει και restart. Έχω παρατηρήσει όμως ότι κάποιες φορές (λίγες ευτυχώς) απλά μπαινοβγαίνοντας στα μενού κολλάει το κινητό και βαράει restart χωρίς προφανή αιτία! Και μου κάνει εντύπωση γιατί από τότε που το πήρα, ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχα τέτοιο θέμα!! Να φταίει κάτι άλλο ίσως;;; Αν και προσέχω πολύ τι περνάω στο κινητό...

Καλησπέρα. Πριν εγκαταστήσεις αυτή την εφαρμογή, σου έκανε restart; Αν όχι, θα σου πρότεινα να την απεγκαταστήσεις...

Huawei Nova 5T

Καλησπέρα. Πριν εγκαταστήσεις αυτή την εφαρμογή, σου έκανε restart; Αν όχι, θα σου πρότεινα να την απεγκαταστήσεις...

μα αυτη την εφαρμογη εχω προβλημα και εγω....

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

mr_47 όχι...:(

gesamfunai σου κάνει το ίδιο κι εσένα; Και μου είναι πολύ χρήσιμη εφαρμογή ρε γ@μώτο! Έχει την ένδειξη % για μπαταρία που με βολεύει πολύ, χωρίς να πιάνει επιπλέον χώρο στην οθόνη όπως το battery monitor π.χ. Αν πρέπει όμως θα την σβήσω...

Δεν είχα πρόβλημα μέχρι τώρα με την εν λόγω εφαρμογή. Είσαστε σίγουροι ότι μιλάτε για το Extra Buttons ή το Belle Extra Buttons; Έχει διαφορά. Επίσης, φοράτε Official ή Custom firmware;
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Να ρωτησω κατι ρε παιδια υπαρχει καμια εφαρμογη που να σου λεει υπολοιπο δωρεαν λεπτων-μηνυματα-mb καρτοκινητης?? εψαξα στο ovi store αλλα τιποτα... τετοια εφαρμογη υπαρχει για android...αν εχετε κατι ανεβαστε το εδω γιατι ειναι πολυ χρησιμο.Αν δεν υπαρχει εσεις που ξερετε απο προγραμματισμο (οι γνωσεις μου στο προγραμματισμο σταματανε στο λυκειο :P) ειναι ευκολα να φτιαξετε ενα προγραμματακι?

Ευχαριστω!!

Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Γράφετε με ολόκληρες λέξεις.
είμαι νέος στο forum...δειξ'τε κατανόηση!! :p

Δεν είχα πρόβλημα μέχρι τώρα με την εν λόγω εφαρμογή. Είσαστε σίγουροι ότι μιλάτε για το Extra Buttons ή το Belle Extra Buttons; Έχει διαφορά. Επίσης, φοράτε Official ή Custom firmware;

Έχω Official και το απλό Extra Buttons! Εσύ έχεις δοκιμάσει και τις 2; Απλά θέλω να σιγουρευτώ γιατί μου είναι πολύ χρήσιμη εφαρμογή και δεν θέλω έτσι απλά να την διαγράψω...

Έχω Official και το απλό Extra Buttons! Εσύ έχεις δοκιμάσει και τις 2; Απλά θέλω να σιγουρευτώ γιατί μου είναι πολύ χρήσιμη εφαρμογή και δεν θέλω έτσι απλά να την διαγράψω...

εβαλα το Βelle extra buttons και ξεμπερδεψα .thanks panos (belle hacked εχω)

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Εγώ πάντως όσες φορές κι αν δοκίμασα το Belle Extra Buttons, με ξενερώνει απίστευτα που η ένδειξη της μπαταρίας ακολουθεί τον εργοστασιακό δείκτη (δηλαδή μπορεί να έχεις 75% κι αυτό να σου λέει ακόμα 100%), ενώ το "απλό" Extra Buttons δείχνει κανονικό ποσοστό, όπως και το Battery Info. Μπορεί το Belle Extra Buttons να έχει πολύ περισσότερες δυναότητες, αλλά αυτή η δυσλειτουργία και μόνο, με κάνει να το απορρίπτω. ;)
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω αν γίνετε μέσω κάποιας εφαρμογής να συνδέσω τον υπολογιστή στο ιντερνετ μέσω του κινητόύ έχοντας συνδεθεί με ένα ασύσματο δίκτυο στο κινητό.Κάτι σαν το joikuspot αλλα να κανει χρήση του ασύρματου δικτύου και όχι των πακέτων δεδομένων.Να χρησιμοποιηθεί το κινητό σαν ασύρματο stick πχ..

Καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω αν γίνετε μέσω κάποιας εφαρμογής να συνδέσω τον υπολογιστή στο ιντερνετ μέσω του κινητόύ έχοντας συνδεθεί με ένα ασύσματο δίκτυο στο κινητό.Κάτι σαν το joikuspot αλλα να κανει χρήση του ασύρματου δικτύου και όχι των πακέτων δεδομένων.Να χρησιμοποιηθεί το κινητό σαν ασύρματο stick πχ..

Έχεις δοκιμάσει στις ρυθμίσεις usb που λέει "χρήση τηλεφώνου ως μόντεμ" αν δουλεύει με wifi?(Δεν το έχω δοκιμάσει ο ίδιος αν δουλεύει και με το wifi ή μόνο με τα data, και γι'αυτο ρωτάω μηπώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις έτσι.)

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

υπάρχει κάποια εφαρμογή ώστε όταν με καλεί κάποιος να εμφανίζεται η φωτό του πιο μεγάλη; (όπως στο μηλοτηλέφωνο για παράδειγμα)

υπάρχει κάποια εφαρμογή ώστε όταν με καλεί κάποιος να εμφανίζεται η φωτό του πιο μεγάλη; (όπως στο μηλοτηλέφωνο για παράδειγμα)

πέρνα χειροκίνητα εσύ μεγαλύτερη φωτογραφία. Επίσης για να ναι σε full screen ΠΛΗΡΩΣ υπάρχει εφαρμογή αλλά δεν θυμάμαι ποιά. Αλλά αν περάσεις δικές σου φωτογραφίες χειροκίνητα στις επαφές θα τις εμφανίζει μεγάλες.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Για δες εδώ :)

http://store.ovi.com/content/24958

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Για δες εδώ :)

http://store.ovi.com/content/24958

Ναι αλλά είναι η lite έκδοση που μπορείς να βάλεις μόνο μια επαφή. Αν είναι να πληρώσεις θα πρότεινα καλύτερα αυτό... full έκδοση και σε λογική τιμή!

Καλησπέρα παιδιά! Να κανω μια ερώτηση: Ξερει κανεις αν υπάρχει για το τηλέφωνο αυτό (Nokia C6-01) η application Swype με ελληνικά ομως? την κατεβασα απο το Nokia Store αλλα δεν μπορω να βρω πως μπαινουν τα ελληνικα... Οποιος ξερει ας βοηθησει... Ευχαριστώ

Καλησπέρα! Ξέρετε αν η εφαρμογή eBuddy, από το Nokia Store, καταναλώνει πολλά δεδομένα, όταν χρησιμοποιείται μέσω 3G;..
Huawei Nova 5T

καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ. Πως περνάω σε φρέσκο Ν8/Ε7 (μετά απο hard reset) επαφές απο gmail ? Τις έχω όλες στο gmail και θέλω να τις συγχρονίσω με το Ν8/Ε7 μου.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Καλησπέρα! Ξέρετε αν η εφαρμογή eBuddy, από το Nokia Store, καταναλώνει πολλά δεδομένα, όταν χρησιμοποιείται μέσω 3G;..

απο την εμπειρια μου (την χρησιμοποιω απο το 2008 με κ750..) οχι.βεβαια τωρα εχουν γινει πολλες προσθηκες,οπως το να σου δειχνει τι γινεται στο nees feed του fb..οπου αν εκει η κινηση ειναι μεγαλη,θαχεις και μεγαλυτερη καταναλωση.παρολα αυτα,αυτο το απενεργοποιεις ή ακομα μπορεις να το ρυθμισεις να κανει μικρη χρηση δεδομενων,οπου σου δειχνει τι γινεται αλλα χωρις να εμφανιζει φωτογραφιες κτλ..οποτε αν το θες μονο για να μιλας δεν καταναλωνει τιποτα (εμενα 60ΜΒ με εφταναν για αυτο και τον οπερα για ενα μηνα,ανετα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

απο την εμπειρια μου (την χρησιμοποιω απο το 2008 με κ750..) οχι.βεβαια τωρα εχουν γινει πολλες προσθηκες,οπως το να σου δειχνει τι γινεται στο nees feed του fb..οπου αν εκει η κινηση ειναι μεγαλη,θαχεις και μεγαλυτερη καταναλωση.παρολα αυτα,αυτο το απενεργοποιεις ή ακομα μπορεις να το ρυθμισεις να κανει μικρη χρηση δεδομενων,οπου σου δειχνει τι γινεται αλλα χωρις να εμφανιζει φωτογραφιες κτλ..οποτε αν το θες μονο για να μιλας δεν καταναλωνει τιποτα (εμενα 60ΜΒ με εφταναν για αυτο και τον οπερα για ενα μηνα,ανετα.

Α, τίποτα δηλαδή. ;) Μια χαρά. Γιατί έλεγα να το βγάλω από τον παροπλισμό του, αλλά χρειαζόμουν τον messenger.. :) Problem solved!

Huawei Nova 5T

Α, τίποτα δηλαδή. ;) Μια χαρά. Γιατί έλεγα να το βγάλω από τον παροπλισμό του, αλλά χρειαζόμουν τον messenger.. :) Problem solved!

εχω δοκιμασει και fb chat, και Nimbuzz, δεν το αλλαζω. ελαφρυ και δεν καταναλωνει τιποτα..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

εχω δοκιμασει και fb chat, και Nimbuzz, δεν το αλλαζω. ελαφρυ και δεν καταναλωνει τιποτα..

Αυτό έψαχνα κι εγώ, γιατί η αντίστοιχη εφαρμογή messenger των WP μου έχει λύσει τα χέρια.. Μόλις τώρα τη ρυθμίζω.. ;)

Huawei Nova 5T

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned