niotheros Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 στις ρυθμίσεις του hotmail,βρες και άλλαξε την κωδικοποίηση σε utf-8 πχ Που την βρισκεις την ρυθμιση για την κωδικοποιηση? το παρατηρησα κ εγω το ιδιο προβλημα με τον hotmail λογαριασμο μου! εψαξα αλλα δεν την βρηκα καπου! 1 Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Υπάρχει εφαρμογή που να χρησιμοποιεί το φλας της κάμερας για φακό; Εύκολη και γρήγορη εφαρμογή, χωρίς επιπλέον λειτουργίες, π.χ.κώδικες μορς κλπ. Να βάλω μια συντόμευση στην οθόνη αναμονής και κατευθείαν να ανάβει το φλας. Εννοείται για χρήση με συσκευή με LED φλας στην κάμερα (Nokia 701). Ξέρω ότι αυτό γίνεται με το πλήκτρο κλειδώματος, αλλά δεν θέλω να το καταπονήσω. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Υπάρχει εφαρμογή που να χρησιμοποιεί το φλας της κάμερας για φακό; Εύκολη και γρήγορη εφαρμογή, χωρίς επιπλέον λειτουργίες, π.χ.κώδικες μορς κλπ. Να βάλω μια συντόμευση στην οθόνη αναμονής και κατευθείαν να ανάβει το φλας. Εννοείται για χρήση με συσκευή με LED φλας στην κάμερα (Nokia 701). Ξέρω ότι αυτό γίνεται με το πλήκτρο κλειδώματος, αλλά δεν θέλω να το καταπονήσω. ;) τέτοια άμεση επιλογή έχει ο jbaktaskmanager,αν δεν θελεις να τον χρησιμοποιείς, υπάρχει το magiclight Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Υπάρχει εφαρμογή που να χρησιμοποιεί το φλας της κάμερας για φακό; Εύκολη και γρήγορη εφαρμογή, χωρίς επιπλέον λειτουργίες, π.χ.κώδικες μορς κλπ. Να βάλω μια συντόμευση στην οθόνη αναμονής και κατευθείαν να ανάβει το φλας. Εννοείται για χρήση με συσκευή με LED φλας στην κάμερα (Nokia 701). Ξέρω ότι αυτό γίνεται με το πλήκτρο κλειδώματος, αλλά δεν θέλω να το καταπονήσω. ;) qtorch φυσικά Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 qtorch φυσικά Αυτό δε χρησιμοποιεί την οθόνη για φακό; Εγώ θέλω να ανάβει το φλας της κάμερας. :what: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abcdefg Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 (edited) το xenon flash μπορει να δωσει φωτισμο στιγμιαια ειδαλλως καιγεται Update τωρα ειδα οτι μιλας για 701 Πανο αν εχεις το κινητο διπλα σου προσπαθησε να κανεις το εξης Ξεκλειδωσε το κινητο απο το διακοπτη(στο πλαι) αλλα μην τον αφησεις (δηλαδη κρατησε το κατω παρατεταμενα) Edited June 27, 2012 by abcdefg Παράθεση Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Αυτό δε χρησιμοποιεί την οθόνη για φακό; Εγώ θέλω να ανάβει το φλας της κάμερας. :what: Μηπως κανει αυτο? http://store.ovi.com/content/36102?clickSource=search&pos=3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Αυτό δε χρησιμοποιεί την οθόνη για φακό; Εγώ θέλω να ανάβει το φλας της κάμερας. :what: βάλε αυτό που σου πα να τελειωνεις http://store.ovi.com/content/169609 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 (edited) Πανο αν εχεις το κινητο διπλα σου προσπαθησε να κανεις το εξης Ξεκλειδωσε το κινητο απο το διακοπτη(στο πλαι) αλλα μην τον αφησεις (δηλαδη κρατησε το κατω παρατεταμενα) Θενξ, αλλά είχα γράψει στο πρώτο μου ποστ ότι: Ξέρω ότι αυτό γίνεται με το πλήκτρο κλειδώματος, αλλά δεν θέλω να το καταπονήσω. ;) Θέλω απλά μια συντόμευση πάνω στην αρχική οθόνη, τίποτα ιδιαίτερο από δυνατότητες. Μάλλον το Harald Meyer Phone Torch κάνει. Θα το δοκιμάσω. Edited June 27, 2012 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Αυτό δε χρησιμοποιεί την οθόνη για φακό; Εγώ θέλω να ανάβει το φλας της κάμερας. :what: Αν έχεις xenon ναι. Αν όχι νομίζω χρησιμοποιεί το led. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 (edited) Τελικά έβαλα αυτό: http://store.ovi.com/content/36102 Δουλεύει άψογα στο 701. :) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Άσχετο: Ρε παιδιά, υπάρχει τρόπος να βάλω συντόμευση αρχείου στην οθόνη αναμονής, π.χ. έναν ήχο κλπ; Υπάρχει εφαρμογή για κάτι τέτοιο; :what: Edited June 27, 2012 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Κανενα καλο εορτολογιο Ελληνικο υπαρχει για Ν8?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Κανενα καλο εορτολογιο Ελληνικο υπαρχει για Ν8?? http://store.ovi.com/content/179733 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Κανενα καλο εορτολογιο Ελληνικο υπαρχει για Ν8?? http://store.ovi.com/content/179733 Δεν δουλεύει καλά αυτό, το λέει και στα σχόλια. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Δεν δουλεύει καλά αυτό, το λέει και στα σχόλια. ;) τι λέει? μονο το πάσχα δείχνει λάθος, κατα τ άλλα δουλεύει άψογα, το χρησιμοποιώ ο ίδιος. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 τι λέει? μονο το πάσχα δείχνει λάθος, κατα τ άλλα δουλεύει άψογα, το χρησιμοποιώ ο ίδιος. Επίσης δεν υπάρχει πλήκτρο εξόδου, που δείχνει καθαρά ότι είναι μια πρόχειρη μεταφορά από την πλατφόρμα iOS. Τώρα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι kill από τον task manager. Όταν προκύψει καλύτερη υλοποίηση, βλέπουμε. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Επίσης δεν υπάρχει πλήκτρο εξόδου, που δείχνει καθαρά ότι είναι μια πρόχειρη μεταφορά από την πλατφόρμα iOS. Τώρα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι kill από τον task manager. Όταν προκύψει καλύτερη υλοποίηση, βλέπουμε. ;) LOL. υπάρχει και το κόκκινο πλήκτρο στο κινητό σου:X και μια χαρά είναι η εφαρμογή και κάνει τη δουλειά της. από κει και πέρα υπάρχουν κι άλλες, σε java κυρίως Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 LOL. υπάρχει και το κόκκινο πλήκτρο στο κινητό σου:X και μια χαρά είναι η εφαρμογή και κάνει τη δουλειά της. από κει και πέρα υπάρχουν κι άλλες, σε java κυρίως Όχι βέβαια. Το C6-01 σου έχει κόκκινο/πράσινο, το Ν8 μου όχι. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Όχι βέβαια. Το C6-01 σου έχει κόκκινο/πράσινο, το Ν8 μου όχι. ;) ουπς:lol: και πάλι, δεν είναι δύσκολο να πατήσεις πατημένο το κουμπί για να ανοιξει ο task manager και να πατήσεις το X. και σιγά τα resources που τρώει το ερτολογιο. τέλος πάντων, η εφαρμογή είναι μια χαρά για τον nikaki71 που ζήτησε ενα καλό εορτολόγιο. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Ρε παιδια ξερει κανεις που μπορω να βρω την Ελληνικη γλωσσα για το swype v2.1.4435? Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Ρε παιδια ξερει κανεις που μπορω να βρω την Ελληνικη γλωσσα για το swype v2.1.4435? Καλημέρα. Δες εδώ: http://betalabs.nokia.com/node/11496/download_and_installation Κατέβα κάτω που έχει τις γλώσσες, έχει και τα ελληνικά. Εγκαθιστάς πρώτα την κυρίως εφαρμογή και μετά το πακέτο των ελληνικών. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TZOUTZOUKAS Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Μήπως ξέρει κανένας αν μπορώ να εγκαταστήσω το instagram στο Nokia E6-00?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Πάντως δεν τα εμφανίζει στην αρχική οθόνη.(widget) Τι να το κάνω έαν πρέπει να το ανοίγω κάθε μέρα.Πάντως στο φορουμ κάπου κυκλοφορεί μία υλοποίηση με excel και συγχρονισμό μέσω outlook.Το έχει εφαρμόσει κανείς σε symbian belle; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Μήπως ξέρει κανένας αν μπορώ να εγκαταστήσω το instagram στο Nokia E6-00?? καλημερα και καλη εβδομαδα επισης. αποσο κοιταξα το instagram δεν κυκλοφορει για symbian. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 (edited) Καλημερα. Μου βγαζει σφαλμα, μαλλον θελει εγγραφη ετσι? Το εχει δοκιμασει κανεις επιτυχως? Γιατι η προηγουμενες εκδοσεις κρασαρανε οταν επελεγες Ελληνικα... Edit: ηθελε εγγραφη τελικα, το κατεβασα, ελπιζω να δουλευει. Edited July 9, 2012 by RAZIEL1799 Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts