pgetsopoulos Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 ισως στα αλλα να υπηρξε επεξεργασια η οποια θα εκανε τους υποτιτλους ενσωματωμενους πχ αλλαγη φορματ... οχι οτι εχει σημασια, απλα ειχα δει το βιντεακι ποσες φορες για να δω τα %^&*γραμματα :lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Τι να πω και εγώ στο youtube δεν έχω πειράξει τίποτα στις ρυθμίσεις. Από μόνο του τα βγάζεις έτσι. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 όντως, και σε μενα σε srt τα πέρασε τώρα που το δοκίμασα, στα υπόλοιπα βίντεο στο youtube προφανώς οι άλλοι ενσωμάτωσαν τους υπότιτλους στο βίντεο πριν τα ανεβάσουν Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgecreta Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 fring ;) υπαρχουν και αλλες αλλα αυτη χρησιμοποιω πιο συχνα.. πέρα απ τις 3G βιντεοκλήσεις, υπάρχουν τα Fring, Nimbuzz, κι ίσως κάποια άλλα λιγότερο γνωστά Το fring λέει ότι δεν είναι συμβατό με belle.. θα το εγκαταστήσει αν προσπαθήσω; 1 Παράθεση Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Το fring λέει ότι δεν είναι συμβατό με belle.. θα το εγκαταστήσει αν προσπαθήσω; http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=63014.0 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Αυτο το widget καιρου που εχει ο φιλος στην εικονα ποιο ειναι? Η προεγκατεστημενη προγνωση καιρου? Αν ναι εμενα γιατι εμενα δεν γινεται widget..?http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=23092&d=1324585905 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Αυτο το widget καιρου που εχει ο φιλος στην εικονα ποιο ειναι? Η προεγκατεστημενη προγνωση καιρου? Αν ναι εμενα γιατι εμενα δεν γινεται widget..?http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=23092&d=1324585905 Αυτό είναι http://betalabs.nokia.com/apps/weather-widget Ουσιαστικά είναι το widget της προ εγκατεστημένης εφαρμογής καιρού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 παιδιά καλημέρα το ρολοι το λευκό στην πιο πάνω φωτογραφία πως το βάζω που το βρίσκω γιατί έχω αυτό το κατάμαυρο που δεν φαίνεται και η ημερομηνία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 παιδιά καλημέρα το ρολοι το λευκό στην πιο πάνω φωτογραφία πως το βάζω που το βρίσκω γιατί έχω αυτό το κατάμαυρο που δεν φαίνεται και η ημερομηνία Καθημερινό forum και πρέπει να έχεις χακαρισμένο το τηλέφωνο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andipas Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=23092&d=1324585905 εγω θελω να μαθω πως γινεται αυτο με το εορτολογιο που φαινετε στη φωτο.γιατι εχω μεν ενα εορτολογιο αλλα δεν μπαινει ως widget 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Αυτο το widget καιρου που εχει ο φιλος στην εικονα ποιο ειναι? Η προεγκατεστημενη προγνωση καιρου? Αν ναι εμενα γιατι εμενα δεν γινεται widget..?http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=23092&d=1324585905 μόλις έβαλα αυτό το widget...στην περιοχή που μένω δείχνει βροχές ενώ έχει ντάλα ήλιο.παραπληροφόρηση είναι.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Σαν επιλογη εχει Αθηνα? Η την περιοχη σου ? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Σαν επιλογη εχει Αθηνα? Η την περιοχη σου ? Πετράλωνα Αθήνα εχω βάλει.η αλήθεια είναι ότι έβρεξε αλλά μετά από 3-4 ώρες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Πετράλωνα Αθήνα εχω βάλει.η αλήθεια είναι ότι έβρεξε αλλά μετά από 3-4 ώρες Πρόγνωση...;) Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 (edited) Παιδια καλησπερα!!Εδω και λιγη ωρα το κινητο μου παρουσιασε το εξης κουλο!!! :wacko: :wacko: Μπαινω στο μενου και ολα τα εικονιδια ειναι μπερδεμενα και οχι στην σειρα που εγω τα ειχα βαλει το ιδιο υπαρχει και στους φακελους ολα μπερδεμενα και το ποιο κουφο παταω μια εφαρμογη ενα παιχνιδι κατι και δεν μου βγαινει η ενδειξη τακτοποιηση....Κουλο???Το δοκιμασα σε αρκετα και η τακτοποιηση για να αλλαξω τα εικονιδια εχει χαθει...Πριν μου εμφανιση ξαφνικα αυτο κατι κοιταζα στον Y-browser εψαχνα να βρω εναν φακελο και σκεφτομαι μηπως κατα λαθος λετε να εσβησα καποιο αρχειακι και για αυτο να μην μου εμφανιζει την τακτοποιηση αλλα εγω δεν εσβησα ουτε αλλαξα κατι..!!! :confused: Τι λετε να κανω........??? :cry: :ninja: :cry: Edited May 30, 2012 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 (edited) Πρόγνωση...;) ναι οκ συμφωνω..αλλα απο την στιγμη που συνδεεται στο ιντερνετ και διχνει τον καιρο αυτην την στιγμη μου φανηκε καπως περιεργο να δειχνει οτι εβρεχε ενω δεν εβρεχε.... Edited May 30, 2012 by Petroos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 οταν το εγραψες, Νεα Σμυρνη εριχνε καλα... λογικα παιρνει δειγματα απο καπου αλλου στην αθηνα που εβρεχε ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Παιδια καλησπερα!!Εδω και λιγη ωρα το κινητο μου παρουσιασε το εξης κουλο!!! :wacko: :wacko: Μπαινω στο μενου και ολα τα εικονιδια ειναι μπερδεμενα και οχι στην σειρα που εγω τα ειχα βαλει το ιδιο υπαρχει και στους φακελους ολα μπερδεμενα και το ποιο κουφο παταω μια εφαρμογη ενα παιχνιδι κατι και δεν μου βγαινει η ενδειξη τακτοποιηση....Κουλο???Το δοκιμασα σε αρκετα και η τακτοποιηση για να αλλαξω τα εικονιδια εχει χαθει...Πριν μου εμφανιση ξαφνικα αυτο κατι κοιταζα στον Y-browser εψαχνα να βρω εναν φακελο και σκεφτομαι μηπως κατα λαθος λετε να εσβησα καποιο αρχειακι και για αυτο να μην μου εμφανιζει την τακτοποιηση αλλα εγω δεν εσβησα ουτε αλλαξα κατι..!!! :confused: Τι λετε να κανω........??? :cry: :ninja: :cry:προσπάθησε να θυμηθείς τι έκανες με το y-browser..:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 οταν το εγραψες, Νεα Σμυρνη εριχνε καλα... λογικα παιρνει δειγματα απο καπου αλλου στην αθηνα που εβρεχε ;) παντως χανει και στην θερμοκρασια το widget.. ειδικα αμα πατησεις και σε βγαλει στην ιστοσελιδα ή στην εφαρμογη (εμενα με βγαζει στην ιστοσελιδα γιατι ενω εχω περασει το widget δεν μου εχει βγαλει εφαρμογη Καιρος) θα δεις οτι εχει αλλες τιμες για την θεμοκρασια 1 Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 προσπάθησε να θυμηθείς τι έκανες με το y-browser..:p Καλημέρα.Τελικά έκανα στο κινητό ένα soft reset και έφτιαξε όλα καλά ευτυχώς...!!! Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Αναβάθμιση του opera mobile. αν πάει με τα νούμερα δεν είναι η τελευταία, εγώ εχω την 2256 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 αν πάει με τα νούμερα δεν είναι η τελευταία, εγώ εχω την 2256 δεν παίζει αυτό, αφού η τελευταία που χουν τώρα στο σάιτ ειναι η 2254:p:wacko: Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 (edited) δεν παίζει αυτό, αφού η τελευταία που χουν τώρα στο σάιτ ειναι η 2254:p:wacko: Εγω εχω την 2255 και το περιεργο ειναι οτι ειμαι μεσα στο market τωρα που γραφω και βλεπω οτι εχει την εκδοση 2256 αλλα παρολλο που στο κινητο εχω την 2255 μου λεει οτι ειναι εγκαταστημενο και να...κανω εκκινηση...:wacko: Ολα τα κουλα σε μενα βρε παιδι μου...:lol: Νεος Opera Mini 7.00(29974) Μολις τον εβαλα στο κινητο δειχνει πολυ καλος μοιαζει παρα πολυ με τον opera mini next 7.00(29482) εχει και επιλογη γεια την αρχικη σελιδα ναι η οχι!!!Αληθεια ξερουμε πραγματικα ποιες ειναι οι διαφορες μεταξυ του opera mini και opera mini next??? Edited May 31, 2012 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Εγω εχω την 2255 και το περιεργο ειναι οτι ειμαι μεσα στο market τωρα που γραφω και βλεπω οτι εχει την εκδοση 2256 αλλα παρολλο που στο κινητο εχω την 2255 μου λεει οτι ειναι εγκαταστημενο και να...κανω εκκινηση...:wacko: Ολα τα κουλα σε μενα βρε παιδι μου...:lol:δεν κοίταξα στο store, αλλά στο m.opera.com, όπου η τελευταία ειναι η 2254:p Νεος Opera Mini 7.00(29974) Μολις τον εβαλα στο κινητο δειχνει πολυ καλος μοιαζει παρα πολυ με τον opera mini next 7.00(29482) εχει και επιλογη γεια την αρχικη σελιδα ναι η οχι!!!Αληθεια ξερουμε πραγματικα ποιες ειναι οι διαφορες μεταξυ του opera mini και opera mini next??? ο mini next, ήταν η beta του 7, πλέον κυκλοφορεί κανονικά ως σταθερή εκδοση ο mini 7 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgecreta Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Ξέρει κάποιος αν υπάρχει αξιόπιστη εφαρμογή, η οποία εκμεταλλευόμενη το GPS του N8 να αποθηκεύει τη θέση μας, με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια; Αυτό βέβαια δεν είναι μόνο θέμα εφαρμογής αλλά κυρίως δέκτη. Ένα ένα όμως.. Αυτό που μ' ενδιαφέρει, είναι η οριοθέτηση κάποιων εκτάσεων στην επαρχία. Κατά συνέπεια η ακρίβεια παίζει πρωτεύοντα ρόλο. Όσον αφορά το δέκτη του Ν8, ξέρει κανείς ποια είναι η μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια που μπορεί να πετύχει; Σε τέτοιες περιπτώσεις, ίσως ένας καλός εξωτερικός δέκτης GPS να είναι μονόδρομος. 1 Παράθεση Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts