vasilis0008 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Review: cuteTube http://www.allaboutsymbian.com/reviews/item/13903_cuteTube.php Πάντως σε εμένα δεν παίζει κανένα βίντεο βγάζει μήνυμα<η σύνδεση μα τον διακομιστή είναι αδύνατη. Μη έγκυρη διεύθυνση ιστού> Αν βέβαια το αποθηκεύσω(κατευάσω) είναι οκ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Πάντως σε εμένα δεν παίζει κανένα βίντεο βγάζει μήνυμα<η σύνδεση μα τον διακομιστή είναι αδύνατη. Μη έγκυρη διεύθυνση ιστού> Αν βέβαια το αποθηκεύσω(κατευάσω) είναι οκ. πρέπει να πας στις ρυθμίσεις εφαρμογών -> βίντεο και να ορίσεις από εκεί το σημείο πρόσβασης. Αν έχεις εκεί 3g δίκτυο το cutetube μπορεί να κάνει αναζήτηση μέσω wifi αλλά θα πάει να το παίξει μέσω 3g. Το κατέβασμα γίνεται μέσω wifi και αυτό. Είναι σπαστικό αλλά έτσι θέλει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Χαίρεται. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα Το social app 1.3 δεν λειτουργεί. Ανοίγει για 3 δευτερόλεπτα μόνο το σταρτ απ screen και κλείνει. Ούτε το 1.2 δούλευε, αυτό ζητούσε reinstall. Έχω δοκιμάσει πολλά unistall-reinstall. Χωρίς αυτή την ούτως ή άλλως κακή εφάρμογή δεν μπορείς να κάνεις απευθείας share μια εικόνα. Ευχαριστώ. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Χαίρεται. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα Το social app 1.3 δεν λειτουργεί. Ανοίγει για 3 δευτερόλεπτα μόνο το σταρτ απ screen και κλείνει. Ούτε το 1.2 δούλευε, αυτό ζητούσε reinstall. Έχω δοκιμάσει πολλά unistall-reinstall. Χωρίς αυτή την ούτως ή άλλως κακή εφάρμογή δεν μπορείς να κάνεις απευθείας share μια εικόνα. Ευχαριστώ. πολυς κοσμος εχει το αντιστοιχο προβλημα. βρες μια αλλη εφαρμογη να κανεις τη δουλεια σου γιατι δεν βλεπω φως με τα κοινωνικα δικτυα Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Παιδιά συστήνω σε όλους την εφαρμογή myexplorer. Είναι σύνδεση του κινητού με το pc μέσω δικτύου χωρίς καμία επιπλέον εφαρμογή στον υπολογιστή. Απλώς κάνεις share οποιο φάκελο θέλεις, συνδέεσε με το κινητό στο ασύρματο και έχεις κανονικό explorer φακέλων και υποφακλέων και φουλ πρόσβαση (copy paste move), σαν να είσαι στο pc. Μόνο για συγχρονισμό πλέον το usb και nokia suite! Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 share εννοεις απο τον υπολογιστη; πρεπει ομως να τα βαλεις στον φακελο Κοινοχρηστα; εγω εχω βολευτει απιστευτα με το SymFTP :D Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 (edited) share εννοεις απο τον υπολογιστη; πρεπει ομως να τα βαλεις στον φακελο Κοινοχρηστα; εγω εχω βολευτει απιστευτα με το SymFTP :D Όχι δε πρέπει να βάλεις πουθενά τίποτα! Απλά δεξί κλικ στον επιθυμητό φάκελο share with - everyone - πατάς share και έτοιμος! Εγώ έχω ρυθμίσει έναν φάκελο μόνιμο και πετάω εκεί μέσα ότι θέλω να βλέπει η να μεταφέρω στο κινητό. Θέμα ασφάλειας δε τίθεται μιας και μιλάμε για το οικιακό σου δίκτυο που προφανώς έχεις κάποιον κωδικό. Επίσης διάβασα ότι έχει περισσότερες επιλογές από το SYMSMB. Edited January 9, 2012 by Moralas Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 τι windows ομως εχεις? εγω ειμαι στα XP... παντως δες και το αλλο το προγραμματακι ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 (edited) τι windows ομως εχεις? εγω ειμαι στα XP... παντως δες και το αλλο το προγραμματακι ;) windows 7 αλλά δε νομίζω να είναι και τόσο διαφορετικό στα xp. Ίσως κάνα δυο επιλογές παραπάνω. Θα το τσεκάρω ναι. Ανακαλύπτω τον κόσμο... Μα τόσο καιρό να μη το πάρει το μάτι μου κάτι τέτοιο. Edited August 6, 2013 by impreza_sti Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 (edited) εχεις δικιο, πρεπει να παω ρυθμισεις... αλλα για εναν φακελο, πρεπει να κανω τον βασικο κοινη χρηση πχ τα εγγραφα μου κτλ... Edited August 6, 2013 by impreza_sti Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 (edited) windows 7 αλλά δε νομίζω να είναι και τόσο διαφορετικό στα xp. Ίσως κάνα δυο επιλογές παραπάνω. Θα το τσεκάρω ναι. Ανακαλύπτω τον κόσμο... Μα τόσο καιρό να μη το πάρει το μάτι μου κάτι τέτοιο. Αρε φιλε μας πριζωνεις.Εαν μπορεις δωσε οδηγιες εγκαταστασης κ στο pc .Aν γινετε αναλυτικα τα βηματα στα ελληνικα.(για windows7):) Edited August 6, 2013 by impreza_sti Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 (edited) Μα αυτό λέω και πρίν! Δεν υπάρχουν οδηγίες εγκατάστασης! Δεν κάνεις καμία εγκατάσταση στα windows! Μόνο στο κινητό κάνεις εγκατάσταση το MyExplorer! Μετά στα windows 7 κάνεις το εξής για όποιον φάκελο θέλεις να βλέπει το κινητό: 1 δεξί κλικ στον φάκελο 2 share with ("κοινή χρήση με" ή κάπως έτσι θα λέει, δεν έχω ελληνικά win) 3 specific people ("συγκεκριμένους χρήστες" ή κάπως έτσι :D τελευταία επιλογή είναι) 4 τραβάμε κάτω το βελάκι στη μπάρα και επιλέγουμε everyone (ή "όλους"!) 5 κάτω δεξιά πατάμε share (ή χμμμμ.... :D) Αυτά στα windows, τώρα στην εφαρμογή στο κινητό το μόνο που κάνετε είναι: computer name (το όνομα του υπολογιστή σας όπως εμφανίζεται στο ασύρματο δίκτυο) ή την ip (αν έχετε σταθερή) και το folder name, το όνομα του φακέλου που κάνατε share στην προηγούμενη διαδικασία. Μη σας φαίνεται δύσκολο, είναι πανέυκολο. Το καλύτερο θα ήταν nokia suite με wifi σύνδεση. Edited January 9, 2012 by Moralas Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 5 κάτω δεξιά πατάμε share (ή χμμμμ... Eννοεις αυτο που λεει...κοινή χρήση κατω δεξια; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 5 κάτω δεξιά πατάμε share (ή χμμμμ... Eννοεις αυτο που λεει...κοινή χρήση κατω δεξια; Ναι κοινή χρήση! Έψαχνα μετάφραση και μου έβγαζε άσχετα :D Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Ναι κοινή χρήση! Έψαχνα μετάφραση και μου έβγαζε άσχετα :D Κοιτα τι μου βγαζει:unable to find the server Please check if the computer name is correct and the server is turned on.:( Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Το κινητό σου είναι συνδεμένο στο ασύρματο δίκτυο σου? Το έχεις αποθηκέυσει στα σημεία πρόσβασης του κινητού ώστε να συνδέεται αυτόματα? Έχεις δώσει το ακριβές όνομα του υπολογιστή και του φακέλου ή την σωστή (σταθερή αν έχεις)ip (ip του υπολογιστή σου σε σχέση με το router όχι του internet εννοείται)? Προτίμησε ξένους χαρακτήρες στο όνομα φακέλου, δε ξέρω αν λειτουργεί με ελληνικούς ή αν αυτό είναι καν το πρόβλημα ή όχι. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Το κινητό σου είναι συνδεμένο στο ασύρματο δίκτυο σου? Το έχεις αποθηκέυσει στα σημεία πρόσβασης του κινητού ώστε να συνδέεται αυτόματα? Έχεις δώσει το ακριβές όνομα του υπολογιστή και του φακέλου ή την σωστή (σταθερή αν έχεις)ip (ip του υπολογιστή σου σε σχέση με το router όχι του internet εννοείται)? Προτίμησε ξένους χαρακτήρες στο όνομα φακέλου, δε ξέρω αν λειτουργεί με ελληνικούς ή αν αυτό είναι καν το πρόβλημα ή όχι. Eιναι συνδεδεμενο ασυρματα κ αποθηκευμενο.Οταν λες το ακριβες ονομα του υπολογιστη ποιο λες;Το ονομα του ασυρματου δικτυου μου,η του υπολογιστη μου;(ΓΙΩΡΓΟΣ-TOSHIBA) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Eιναι συνδεδεμενο ασυρματα κ αποθηκευμενο.Οταν λες το ακριβες ονομα του υπολογιστη ποιο λες;Το ονομα του ασυρματου δικτυου μου,η του υπολογιστη μου;(ΓΙΩΡΓΟΣ-TOSHIBA) το ΓΙΩΡΓΟΣ-TOSHIBA! Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 (edited) το ΓΙΩΡΓΟΣ-TOSHIBA! Ολα ρε παιδια του τα εκανα!!Ξανα κ ξανα.Για πεστε μου την διαδικασια του να παρω ενα τραγουδι ας πουμε απο την συσκευη,κ να την παω στον φακελο του pc.Mπας κ δεν κανω εκει κατι σωστα;Μηπως δεν ειναι συμβατη με την belle που εχω; Tωρα μου βγαζει αυτο: invalid user name and/or password Καπου διαβασα οτι χρειαζετε τις τελευταιες Qt !!Ισχυει αυτο; Edited January 10, 2012 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Μα αυτό λέω και πρίν! Δεν υπάρχουν οδηγίες εγκατάστασης! Δεν κάνεις καμία εγκατάσταση στα windows! Μόνο στο κινητό κάνεις εγκατάσταση το MyExplorer! Μετά στα windows 7 κάνεις το εξής για όποιον φάκελο θέλεις να βλέπει το κινητό: 1 δεξί κλικ στον φάκελο 2 share with ("κοινή χρήση με" ή κάπως έτσι θα λέει, δεν έχω ελληνικά win) 3 specific people ("συγκεκριμένους χρήστες" ή κάπως έτσι :D τελευταία επιλογή είναι) 4 τραβάμε κάτω το βελάκι στη μπάρα και επιλέγουμε everyone (ή "όλους"!) 5 κάτω δεξιά πατάμε share (ή χμμμμ.... :D) Αυτά στα windows, τώρα στην εφαρμογή στο κινητό το μόνο που κάνετε είναι: computer name (το όνομα του υπολογιστή σας όπως εμφανίζεται στο ασύρματο δίκτυο) ή την ip (αν έχετε σταθερή) και το folder name, το όνομα του φακέλου που κάνατε share στην προηγούμενη διαδικασία. Μη σας φαίνεται δύσκολο, είναι πανέυκολο. Το καλύτερο θα ήταν nokia suite με wifi σύνδεση. Τέλειο. Πάντα τέτοια......;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Καλησπέρα και καλή χρονιά! :) Μια απορία κι από ΄μένα: Έχω φτιάξει λογαριασμό στο Nimbuzz και δεν βλέπω πουθενά επιλογή να τον διαγράψω..... :confused: Ξέρει κάποιος/α κάτι παραπάνω από 'μένα;..... :worry: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Καλησπέρα και καλή χρονιά! :) Μια απορία κι από ΄μένα: Έχω φτιάξει λογαριασμό στο Nimbuzz και δεν βλέπω πουθενά επιλογή να τον διαγράψω..... :confused: Ξέρει κάποιος/α κάτι παραπάνω από 'μένα;..... :worry: απλά δεν διαγράφεται Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Ενα θεματακι εχω παιδια με τα widgets των ρολογιων.Περναω το ενα,χανετε το αλλο!!! Απο το μενου των widgets ενοειτε.Μια βοηθεια. Εχω την belle 607 του δικου μας lagoskon. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Έχω την αννα και δεν μου δούλεψε Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Στο ovi δεν σε αφήνει να την κατεβάσεις αν δεν έχεις belle Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts