mirrorofsorrow Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 (edited) τελικα εχω την 1.00 (13923) ισως γι'αυτο δεν δουλευει?? Αφαίρεσέ τα και τα δύο αρχεία από την διαχείριση εφαρμογών, κάνε επανεκκίνηση και κατέβασε το αρχείο sis της έκδοσης 1.00(13559) από εδώ. Edited March 2, 2011 by mirrorofsorrow 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 (edited) Παιδιά υπάρχει τρόπος να κάνω τον οπερα default browser? Κάπου είχα διαβάσει κάτι τέτοιο δεν ξέρω αν ισχύει ακομη όμως.επειδη σερφαρω πιο πολυ με 3g θα με βόλευε πιο πολυ μια και οι ταχύτητες στην γουιντ ειναι τις περισσότερες φορές άθλιες . Ρυθμίσεις - ρυθμίσεις εφαρμογών - προεπιλ. εφαρμ. - περιήγηση διαδικτύου - opera mobile ειναι μια πλατφορμα που σεταρεις τους λογαριασμους email και τους εχεις ολους μαζι. επισης μπορεις να δεις πολυ ωραια οποιοδηποτε εμαιλ και οποιοδηποτε συννημενο αρχειο οσο βαρυ και να ειναι. γενικα αξιζει. Πάω να σετάρω το @msn.com email μου και με ρωτάει: If you account uses microsoft exchange, και μου έχει από κάτω δύο κουμπιά για επιλογή, το exchange και other. Ξέρει κάποιος τι κάνω? Edited March 2, 2011 by Moralas 1 Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Πάω να σετάρω το @msn.com email μου και με ρωτάει: If you account uses microsoft exchange, και μου έχει από κάτω δύο κουμπιά για επιλογή, το exchange και other. Ξέρει κάποιος τι κάνω? νομιζω other...δοκιμασε :) το exchange θα ζητησει σερβερ που χρησιμοποιεις και τετοια... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 νομιζω other...δοκιμασε :) το exchange θα ζητησει σερβερ που χρησιμοποιεις και τετοια... Πάτησα το other και μου βγάζει: enter your "IMAP server address" for recieving emails.. ? 1 Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Την βρηκατε τελικα?? Πανω που ημουνα ετοιμος να σας πω που την ειχα βρει και γω. Οντως δεν ηταν ευκολο απλα επειδη την ειχα βρει παλιοτερα δε θυμομουν καλα!:p για βοηθα λιγο που την βρηκες....? γιατι εγω δεν την βρισκω συμβατή με το νοκια ν8...στο google πουθενα....:) Moralas ευχαριστω για την απαντηση.....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 για βοηθα λιγο που την βρηκες....? γιατι εγω δεν την βρισκω συμβατή με το νοκια ν8...στο google πουθενα....:) Moralas ευχαριστω για την απαντηση.....:) βαλε στο google tanea.wgz και θα σου βγαλει ενα λινκ πο rapidshare. μια χαρα παιζει στο δικο μου την εβαλα το πρωι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 @freddaras To widget ΤΑ ΝΕΑ θα το βρεις εδώ. 1 Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Ευχαριστώ παιδια ..ωραία εφαρμογουλα ..απλα ειναι λιγο μικρά τα γράμματα και δεν μπορείς να ζουμαρεις ..αυτο μάλλον συμβαίνει γιατι δεν ειναι ακομη συμβατή 100% η εφαρμογή για το κινητό μας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 για βοηθα λιγο που την βρηκες....? γιατι εγω δεν την βρισκω συμβατή με το νοκια ν8...στο google πουθενα....:) Moralas ευχαριστω για την απαντηση.....:) Ανοίγουμε τον εργοστασιακό browser > My recommended apps > κάπου προς το τέλος έχει και για το Έθνος και Τα Νέα, για κατέβασμα. 1 Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Ανοίγουμε τον εργοστασιακό browser > My recommended apps > κάπου προς το τέλος έχει και για το Έθνος και Τα Νέα, για κατέβασμα. μπραβο σου ρε φιλε , πολυ παρατηρητικος. εκει που λεει ο gel7 μπορειται να βρειτε και αλλα ειδησιογραφικου τυπου widgets στα ελληνικα τα οποια μπορουν να φανουν πολυ χρησιμα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Παιδια καμια εφαρμογη η κατι τις για να βλεπουμε tv στο τηλ ελληνικα καναλια πχ ΝΕΤ ΕΤ εχει υποψιν κανεις?οχι τυπου SPB tv δ μ αρεσε...Ευχαριστω Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 επειδη πολυ καιρο τωρα ψαχνω το clickthecity το οποιο ειναι free στο ovistore αλλα δεν μπορω να το εγκαταστησω με τιποτα, υπαρχει καποιος που μπορει να βρει απευθειας το αρχειο εγκαταστασης? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 @kaivlorapanos Γιατί δεν μπαίνεις με τον browser του κινητού σου στην σελίδα και να κάνεις download από εκεί; Ίσως έτσι λειτουργήσει. 1 Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Πάτησα το other και μου βγάζει: enter your "IMAP server address" for recieving emails.. ? Τελικά φίλε βρήκες άκρη? το ίδιο μου κάνει και εμένα στο @yahoo.gr. Στο @gmail εγκαταστάθηκε κανονικά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Τελικά φίλε βρήκες άκρη? το ίδιο μου κάνει και εμένα στο @yahoo.gr. Στο @gmail εγκαταστάθηκε κανονικά. Από όσο έψαξα δυστυχώς δεν υπάρχει IMAP address για msn yahoo κτλ.. Το gmail έχει δικό του imap address γιαυτό και σου δουλέυει. Θα συνεχίσω το ψάξιμο, κάποια λύση θα υπάρχει δε γίνεται να μη δουλέυει με hotmail, yahoo.. 1 Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Από όσο έψαξα δυστυχώς δεν υπάρχει IMAP address για msn yahoo κτλ.. Το gmail έχει δικό του imap address γιαυτό και σου δουλέυει. Θα συνεχίσω το ψάξιμο, κάποια λύση θα υπάρχει δε γίνεται να μη δουλέυει με hotmail, yahoo.. Δοκίμασε να το στήσεις σε exchange server, υποστηρίζεται από το msn. 1 Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Δοκίμασε να το στήσεις σε exchange server, υποστηρίζεται από το msn. Από όσο έχω καταλάβει αυτό με το exchange server δεν είναι δωρεάν οπότε χάνεται η έννοια του free email. Κάπου πρέπει να πληρώσεις ώστε να σου παρέχουν exchange server address. 1 Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Από όσο έχω καταλάβει αυτό με το exchange server δεν είναι δωρεάν οπότε χάνεται η έννοια του free email. Κάπου πρέπει να πληρώσεις ώστε να σου παρέχουν exchange server address. Καλημέρα Moralas. Στο hotmail είναι δωρεάν όπως είναι και στο gmail. Τα έχω και τα 2 ρυθμισμένα στο iphone μου και δουλεύουν μια χαρά. Επέλεξα microsoft exchange στις ρυθμίσεις mail και δουλεύουν τέλεια. Σε προηγούμενο μήνυμα σου έγραψες ότι σου έβγαλε επιλογή για exchange server και μια επιλογή other. Δοκίμασε σε εκείνη την επιλογή να διαλέξεις exhange και να προχωρήσεις στην ρύθμιση. 1 Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 (edited) Καλημέρα Moralas. Στο hotmail είναι δωρεάν όπως είναι και στο gmail. Τα έχω και τα 2 ρυθμισμένα στο iphone μου και δουλεύουν μια χαρά. Επέλεξα microsoft exchange στις ρυθμίσεις mail και δουλεύουν τέλεια. Σε προηγούμενο μήνυμα σου έγραψες ότι σου έβγαλε επιλογή για exchange server και μια επιλογή other. Δοκίμασε σε εκείνη την επιλογή να διαλέξεις exhange και να προχωρήσεις στην ρύθμιση. Καλησπέρα Stendor! Αυτό κάνω φίλε μου, επιλέγω microsoft exchange αλλά μετά μου βγάζει 2 κουτάκια. Στο πρώτο έχει συμπληρώσει το πρώτο μέρος του email μου πριν το @ δηλαδή το username, και στο δέυτερο μου ζητάει "enter your exchange server URL" και εκεί δε ξέρω τι να βάλω παρόλο που το έψαξα.. Και ειδού: - Email Account Support Plug-and-play IMAP and native Microsoft Exchange (but not POP), works with Ovi, Gmail, Yahoo!, GMX and many more (but not yet with Hotmail, Live and MSN) http://www.mobi11.com/2011/02/15/nokia-beta-labs-mobile-documents-v0-9-20/ Edited March 4, 2011 by Moralas 1 Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 καλησπέρα θα θελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια εφαρμογή να πρόσθετο rss από διαφορα site και να μου τα δείχνει στην κεντρική οθόνη με κάποιο widget?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 @Moralas Πάντως ο server του hotmail είναι m.hotmail.com, αν θες κάνε μια δοκιμή. Δεν έχεις να χάσεις κάτι. Μόλις μπορέσω θα το δοκιμάσω και εγώ. 1 Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 @Moralas Πάντως ο server του hotmail είναι m.hotmail.com, αν θες κάνε μια δοκιμή. Δεν έχεις να χάσεις κάτι. Μόλις μπορέσω θα το δοκιμάσω και εγώ. Could not login to exchange server. Λοιπόν στην πρώτη σελίδα αφού συμπληρώσω το email μου, βγάζει δύο κουτιά, στο ένα έχει συμπληρωμένο όπως είπα πριν το username μου και στο άλλο μου λέει να βάλω την exchange server URL, άρα βάζω αυτό που μου είπες και για πρώτη φορά βγάζει Could not login αντί για connect, άρα είμαι πιο κοντά!:D Πατάω next λοιπόν και μου βγάζει άλλα δύο κουτιά, στο πρώτο ζητάει password και στο άλλο λέει domain (optional) άρα μπορεί να μείνει κενό. Στο password βάζω το password του email μου ή κάποιο άλλο που υποτίθεται πρέπει να ξέρω για τον exchange server? Πάντως πολύ δύσκολη διαδικασία και ευελπιστώ ότι είναι έτσι λόγω του ότι όπως επίσημα λέει δεν υποστηρίζει ακόμα msn και hotmail. Γιατί αν είναι να κάνει ένας απλός χρήστης όλα αυτά... 1 Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 (edited) Could not login to exchange server. Λοιπόν στην πρώτη σελίδα αφού συμπληρώσω το email μου, βγάζει δύο κουτιά, στο ένα έχει συμπληρωμένο όπως είπα πριν το username μου και στο άλλο μου λέει να βάλω την exchange server URL, άρα βάζω αυτό που μου είπες και για πρώτη φορά βγάζει Could not login αντί για connect, άρα είμαι πιο κοντά!:D Στο βγάζει γιατί δεν έχεις βάλει το password του mail σου. Εκεί που είναι συμπληρωμένο το username σου γράψε το ολόκληρο, username @msn/hotmail/live.com Πατάω next λοιπόν και μου βγάζει άλλα δύο κουτιά, στο πρώτο ζητάει password και στο άλλο λέει domain (optional) άρα μπορεί να μείνει κενό. Στο password βάζω το password του email μου ή κάποιο άλλο που υποτίθεται πρέπει να ξέρω για τον exchange server? Στο πεδίο password βάζεις τον κωδικό του mail σου. Το domain το αφήνεις κενό, δεν είναι απαραίτητο να συμπληρωθεί. Λογικά μετά από αυτό θα πρέπει να σου δουλέψει σωστά. Edited March 4, 2011 by stendor 1 Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 (edited) Στο βγάζει γιατί δεν έχεις βάλει το password του mail σου. Εκεί που είναι συμπληρωμένο το username σου γράψε το ολόκληρο, username @msn/hotmail/live.com Στο πεδίο password βάζεις τον κωδικό του mail σου. Το domain το αφήνεις κενό, δεν είναι απαραίτητο να συμπληρωθεί. Λογικά μετά από αυτό θα πρέπει να σου δουλέψει σωστά. Φίλε stendor συγνώμη που σε ταλαιπώρησα και ευχαριστώ για την τόση βοήθεια και υπομονή, αλλά πλέον το πρόγραμμα κολάει στο next και δε προχωράει για ανεξήγητους λόγους.... Έκανα απεγκατάσταση-restart-εγκατάσταση και πάλι κολάει στο ίδιο σημείο. Beta βλέπεις.. Τι να κάνεις.. edit: Το δοκίμασα στης κοπέλας μου το ασημί Ν8 και δουλέυει και μάλιστα έβαλε από μόνο του το m.hotmail.com. Ίσως επειδή το δικό μου email είναι @msn.com. Edited March 4, 2011 by Moralas 1 Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Could not login to exchange server. Λοιπόν στην πρώτη σελίδα αφού συμπληρώσω το email μου, βγάζει δύο κουτιά, στο ένα έχει συμπληρωμένο όπως είπα πριν το username μου και στο άλλο μου λέει να βάλω την exchange server URL, άρα βάζω αυτό που μου είπες και για πρώτη φορά βγάζει Could not login αντί για connect, άρα είμαι πιο κοντά!:D Πατάω next λοιπόν και μου βγάζει άλλα δύο κουτιά, στο πρώτο ζητάει password και στο άλλο λέει domain (optional) άρα μπορεί να μείνει κενό. Στο password βάζω το password του email μου ή κάποιο άλλο που υποτίθεται πρέπει να ξέρω για τον exchange server? Πάντως πολύ δύσκολη διαδικασία και ευελπιστώ ότι είναι έτσι λόγω του ότι όπως επίσημα λέει δεν υποστηρίζει ακόμα msn και hotmail. Γιατί αν είναι να κάνει ένας απλός χρήστης όλα αυτά... Τελικά Moralas με @yahoo.gr δουλεύει? γιατι εγω δεν μπορώ να το εγκαταστήσω ακομη... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts