Bayern4 Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 κλασικα η μαζα θα κινηθει τον Αυγουστο. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 κλασικα η μαζα θα κινηθει τον Αυγουστο. Πολύ σωστό αλλά φέτος θα γίνει σφαγή σε εταιρείες για το ποιος θα πάρει άδεια τον Αύγουστο.. Ήδη Ιούνιος και ίσως Ιούλιος για πολλούς είναι απαγορευτικοί μήνες, όποτε όλοι θα ζητήσουν τον Αύγουστο.. Ποιος θα πάει που τον Ιούνιο με τέτοια μέτρα; Δεν αξίζει.. Εκτός αν μιλάμε για χαλάρωμα στο χωριό η εξοχικό χωρίς πολλά πολλά Τουλάχιστον δεν θα υπάρχει τουρισμός από εξωτερικό όποτε θα υπάρχει πληθώρα καταλυμάτων Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Σχετικά με την ανακοίνωση της Γερμανίας, είναι σύσταση να μην ταξιδέψουν εκτός χώρας οι πολίτες της για τουρισμό. Όχι απαγόρευση, σύσταση. Και προειδοποιησαν ότι υπάρχει ρίσκο πως δεν θα μπορέσει να γίνει επαναπατρισμος εν μέσω καλοκαιριού σε περίπτωση που φύγουν εκτός χώρας Γερμανοί πολίτες, οπότε ίσως ξεμεινουν σε ξένη χώρα. Οποτε υπάρχουν δύο βασικές λέξεις, η σύσταση (άρα όχι απαγόρευση), και οι τουρίστες, όχι όλοι. Δηλαδή αν κάποιος έχει σπίτι στην Ελλάδα πχ και δεν έχει ανάγκη για επαναπατρισμο μπορεί να πάρει το ρίσκο ακόμα και αν χρειαστεί να μπαίνει σε 14ημερη καραντίνα. Δεν πάει σε ξενοδοχείο. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Το ζήτημα δεν είναι απλά μια καραντίνα, αλλά το ότι τα νοσοκομεία στην ελληνική επαρχια (αλλά ακόμα και την Αθήνα) είναι για κλάματα....δεν το συζητώ τι μπορεί να γίνει αν ξεσπάσει ένα δεύτερο κύμα του ιού ανάλογο με την Ιταλία... Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2020 Πολύ σωστό αλλά φέτος θα γίνει σφαγή σε εταιρείες για το ποιος θα πάρει άδεια τον Αύγουστο.. Ήδη Ιούνιος και ίσως Ιούλιος για πολλούς είναι απαγορευτικοί μήνες, όποτε όλοι θα ζητήσουν τον Αύγουστο.. Ποιος θα πάει που τον Ιούνιο με τέτοια μέτρα; Δεν αξίζει.. Εκτός αν μιλάμε για χαλάρωμα στο χωριό η εξοχικό χωρίς πολλά πολλά Τουλάχιστον δεν θα υπάρχει τουρισμός από εξωτερικό όποτε θα υπάρχει πληθώρα καταλυμάτων Sent from my iPhone using TapatalkΠοιος θα πάρει άδεια;; Ειδικά σε ιδιωτικό τομέα που ακόμα δεν ανοίγει φουλ. Δηλαδή μου λες θα επιστρέψει ο κόσμος στις δουλειές τους, μετά από καθησιο μερικών μηνών και θα πάρει και άδεια στο καπάκι;; Απλά αδύνατο. Από Σεπτέμβρη μέχρι Νοέμβρη οι καλοκαιρινές άδειες, αλλιώς του χρόνου. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2020 Πιστεύω ότι το 20% των εργαζομένων θα πάρει καλοκαιρινή άδεια. Σίγουρα θα υπάρχουν προορισμοί (στη Ελλάδα πάντα) όπου θα εξυπηρετούν φουλ τον τουρισμό. Κακώς κάποιοι θα πεινασουν φέτος. Ήδη πεινανε. Ναι ξέρω τραγικό ακούγεται όμως το πιστεύω. Αν μπορούσα φέτος θα πήγαινα σε νησί. Προφανώς θα είναι "άδεια" από κόσμο, οπότε ότι πρέπει για διακοπές. Επίσης προβλέπω και φέτος η Χαλκιδική να βουλιάζει. Μέχρι και στο Θερμαϊκό είμαστε ικανοί να βουτήξουμε φέτος :lol: Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2020 Ολα αυτά είναι υποθετικά ήδη στα Χανιά οι μεγάλες ξενοδοχειακές έχουν τελειώσει για φέτος.Τα ρίσκα ειναι μεγάλα και με πληρότητες 30-40% απλα δεν βγαίνουν. Φυσικά δεν αποκλείεται να ξαναφουντώσει η διασπορά του ιού οπότε ξαναπάμε στο σημείο μηδέν και εκει αντίο ζωή Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. May 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2020 Πιστεύω ότι το 20% των εργαζομένων θα πάρει καλοκαιρινή άδεια. Σίγουρα θα υπάρχουν προορισμοί (στη Ελλάδα πάντα) όπου θα εξυπηρετούν φουλ τον τουρισμό. Κακώς κάποιοι θα πεινασουν φέτος. Ήδη πεινανε. Ναι ξέρω τραγικό ακούγεται όμως το πιστεύω. Αν μπορούσα φέτος θα πήγαινα σε νησί. Προφανώς θα είναι "άδεια" από κόσμο, οπότε ότι πρέπει για διακοπές. Επίσης προβλέπω και φέτος η Χαλκιδική να βουλιάζει. Μέχρι και στο Θερμαϊκό είμαστε ικανοί να βουτήξουμε φέτος :lol: Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι Χαλκιδική το "Σάνι" πιθανόν να μην ανοίξει..δεν είναι κανενα ξενοδοχειακι Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. May 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2020 Ποιος θα πάρει άδεια;; Ειδικά σε ιδιωτικό τομέα που ακόμα δεν ανοίγει φουλ. Δηλαδή μου λες θα επιστρέψει ο κόσμος στις δουλειές τους, μετά από καθησιο μερικών μηνών και θα πάρει και άδεια στο καπάκι;; Απλά αδύνατο. Από Σεπτέμβρη μέχρι Νοέμβρη οι καλοκαιρινές άδειες, αλλιώς του χρόνου. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Συγνώμη αλλά δεν είναι όλος ο ιδιωτικός τομέας κλειστός ούτε ήταν με την καραντίνα Η γυναίκα μου δουλεύει σε ιδιωτικό νοσοκομείο, εγώ σαν μηχανικός όλα τα εργοτάξια ήταν ανοικτά όπως επίσης και βιομηχανίες, τράπεζες ανοικτές.. Όλοι αυτοί (είναι και άλλοι πχ ΕΕ) δεν θα πάρουν άδεια λες; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Συγνώμη αλλά δεν είναι όλος ο ιδιωτικός τομέας κλειστός ούτε ήταν με την καραντίνα Η γυναίκα μου δουλεύει σε ιδιωτικό νοσοκομείο, εγώ σαν μηχανικός όλα τα εργοτάξια ήταν ανοικτά όπως επίσης και βιομηχανίες, τράπεζες ανοικτές.. Όλοι αυτοί (είναι και άλλοι πχ ΕΕ) δεν θα πάρουν άδεια λες; Sent from my iPhone using TapatalkΦίλε ξέρω άτομα σε μεγάλες εταιρείες ή και σε μικρότερες. Δεν λέω ότι καλύπτουν αυτοί όλο τον ιδιωτικό τομέα,αλλά είναι ένα καλό δείγμα. Από Vodafone, Εθνική Τράπεζα, ΟΤΕ, Σκλαβενίτης. Από ΑΥΤΟΥΣ κανένας δεν θα πάρει άδεια τους επόμενους μήνες, γιατί κανένας δεν δούλευε κανονικά. Είχαν ή μειωμένο ωράριο ή υποχρεωτική άδεια ήδη στο σπίτι . Και δεν είπαμε ότι κανείς δεν θα πάει διακοπές, αλλά ο συνδυασμός ότι ο μισός κόσμος έμεινε άνεργος αυτούς τους μήνες, πολλοί που δούλευαν ήταν με μειωμένο ωράριο και πολλοί τώρα θα φάνε μείωση μισθού. Οπότε ξέρεις τι προβλέπω; Διακοπές στα χωριά τους φέτος ο περισσότερος κόσμος. Νησιά κάποιοι για 3-4 μέρες το πολύ και εξωτερικό με το πολύ ζόρι για λίγους. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mthomos Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Κανονικά θα δοθούν στην πλειονότητα του ιδιωτικού τομέα όπως φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rabitt Δημ. July 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2020 αχ Ιταλια!! Παράθεση Rabbit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2020 Ετοιμάζω Πολωνία για Χριστούγεννα. Γενικά φέτος χωρίς γεμάτα αεροπλάνα και χαμηλές τιμές για πτήσεις και ξενοδοχεία, θα είναι παράδεισος για όσους ταξιδευσουν. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2020 Ετοιμάζω Πολωνία για Χριστούγεννα. Γενικά φέτος χωρίς γεμάτα αεροπλάνα και χαμηλές τιμές για πτήσεις και ξενοδοχεία, θα είναι παράδεισος για όσους ταξιδευσουν. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Η Βαρσοβία είναι από τις ομορφότερες χωρίς της Ευρώπης. Αν όχι η πιο όμορφη. Έχω πάει σε όλη την Ευρώπη. Κροατία και Πολωνία οι πιο ωραίες για εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2020 Ετοιμάζω Πολωνία για Χριστούγεννα. Γενικά φέτος χωρίς γεμάτα αεροπλάνα και χαμηλές τιμές για πτήσεις και ξενοδοχεία, θα είναι παράδεισος για όσους ταξιδευσουν. Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΕύχομαι να περάσεις ωραία αλλά σε κοβω πολύ αισιόδοξο, ήδη μιλάμε για δεύτερο κύμα μέσα στο καλοκαίρι, τον χειμώνα φοβάμαι θα γίνει πανικός με την υστερία Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2020 Η Βαρσοβία είναι από τις ομορφότερες χωρίς της Ευρώπης. Αν όχι η πιο όμορφη. Έχω πάει σε όλη την Ευρώπη. Κροατία και Πολωνία οι πιο ωραίες για εμένα.Διαφωνώ κάθετα. Βροτσλαβ και Κρακοβια είναι από τις κορυφαίες πόλεις της Πολωνίας. Η Βαρσοβια είναι η πρωτεύουσα και έχει γίνει πανάκριβη και πολύ βιομηχανική. Μόνο για επαγγελματικούς λόγους θα πήγαινα εκεί. Όσο για το δεύτερο κύμα, δεν έχει λογική να παγώσει η ζωή περιμένοντας. Έχω ήδη κλείσει Σεπτέμβρη για Μύκονο+Κεα+ κάποιο βουνό στην Πελοπόννησο. Ο,τι είναι να έρθει, ας έρθει. Η ζωή συνεχίζεται. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2020 To καταλαβαίνω, και εγώ έχω κλείσεγια Ελλάδα Αύγουστο Σεπτέμβριο ... Αλλά το εξωτερικό είναι λίγο περίπτωση καθότι έχω ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν από άλλους λόγους και τώρα είμαι σαν βρεγμένη γάτα όταν βλέπω γεγονότα :P.... Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farma Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Σε ποια χωρα δεν εχει κορονοιο και ειναι ωραια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2020 Σε ποια χωρα δεν εχει κορονοιο και ειναι ωραια; https://en.wikipedia.org/wiki/North_Korea Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farma Δημ. August 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2020 Ωραιος προορισμος φαινεται. Θα ηθελα πολυ να παω.Θα εχει και ασφαλεια απο κορονοιο. Ακριβα νομιζω ομως. Ευχαριστω παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2020 Πλάκα πλάκα η βόρεια Κορέα είναι καλή επιλογή για ταξείδι,άλλος κόσμος, σαν μια παράλληλη διάσταση Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farma Δημ. August 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2020 Αλλη διασταση οντως. Αξιζουν τετοια μερη. Επισης εντυπωση μου ειχε κανει οταν διαβασει για την Υπερδνειστερια. https://www.vice.com/gr/article/evvaka/fwtografies-apo-th-zwh-sthn-yperdneisteria-h-transnistria-mia-xwra-poy-den-yparxei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2020 Σωστός, ενδιαφέρον μέρος. Όπως και Αμπχαζία, Νότια Οσσετία και Ναγκόρνο-Καραμπάχ. Κράτη ουσιαστικά που δεν υπάρχουν. Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Χαχα αυτό με τα περίεργα κράτη να τα προσέξετε. Έχω και πρόσφατο παράδειγμα. Εδώ Κύπρο πέρασαν Γερμανοί τουρίστες στα κατεχόμενα για τουρισμό και όλα οκ. Όταν όμως αποφάσισαν να γυρίσουν στην κυπριακή μεριά, δεν τους άφηναν στα σύνορα και κόλλησαν εκεί. Ο λόγος; Μην περιμένεις ξεκάθαρες καταστάσεις με μπερδεμένα κράτη. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Σωστά :) ....αλλά όλα είναι μέρος του παιχνιδιού αυτό που λέμε περιπέτεια στον παράλληλο κόσμο :P Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts