Jump to content

Ταξίδια

DrMaslow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλους, σκέφτομαι να πεταχτώ μέχρι το σαντάσκι της βουλγαρίας και ψάχνς ξενοδοχείο... Θα πάω με το μωρό και όχι για περιπέτειες οπότε θέλω κάτι καθαρό και προσεγμένο... έχει κανείς εμπειρία? είμαι ανάμεσα σε αυτά... θέλω να είναι οικονομικό και να είναι στο κέντρο. έχει πάει κανείς σε κάποιο από τα παρακάτω?

http://www.booking.com/hotel/bg/perun.el.html?aid=311943;label=bookings-name-cBSHusDxbWfKkf59SNR0IQS2197367556;sid=271665d95c863bd6f229f263096d344b;dcid=1;checkin=2011-11-26;checkout=2011-11-27;srfid=0db3b167e3bfaf53bc8daffad3c5ff71X5

http://www.booking.com/hotel/bg/time-out.el.html?aid=311943;label=bookings-name-cBSHusDxbWfKkf59SNR0IQS2197367556;sid=271665d95c863bd6f229f263096d344b;dcid=1;checkin=2011-11-26;checkout=2011-11-27;srfid=0db3b167e3bfaf53bc8daffad3c5ff71X3

http://www.booking.com/hotel/bg/apart-medite.el.html?aid=311943;label=bookings-name-cBSHusDxbWfKkf59SNR0IQS2197367556;sid=271665d95c863bd6f229f263096d344b;dcid=1;checkin=2011-11-26;checkout=2011-11-27;srfid=0db3b167e3bfaf53bc8daffad3c5ff71X6#blockdisplay4

PaOk RE!!!!

Το booking είναι από τα πιο ακριβά, αν όχι το πιο ακριβό από τα μεγάλα site ξενοδοχείων.

Για πες κανένα άλλο σαν το booking.. Αλλά είναι οκ από θέμα εγγύησης αν πάει κάτι στραβά κτλ? Να είναι και έμπιστο εννοώ...

Το booking είναι από τα πιο ακριβά, αν όχι το πιο ακριβό από τα μεγάλα site ξενοδοχείων.

Συγκρινόμενο πχ με το booking του airtickets έχει πολύ μεγαλύτερη ποικιλία και καλύτερες τιμές.

Εσύ ποιο προτείνεις ως πιο φτηνό site ξενοδοχείων?Και τι σημαίνει πιο φτηνό?

Ότι μπορείς να βρεις σε άλλο site το ίδιο δωμάτιο που έχει το booking.org και να είναι πιο φτηνό?

Από θέμα εμπιστοσύνης πάντως το θεωρώ κορυφή καθώς το χρησιμοποιούν από μεγάλα ξενοδοχεία σε στυλ Hilton μέχρι η κύρα Χρύσα με τα δωμάτια στα Καλάβρυτα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Για πες κανένα άλλο σαν το booking.. Αλλά είναι οκ από θέμα εγγύησης αν πάει κάτι στραβά κτλ? Να είναι και έμπιστο εννοώ...

Τα έχουμε πει πολλές φορές. Yeego.com και galahotels.com τα φθηνότερα. Μπορείς από το Trip Advisor να κάνεις search στα 5-6 μεγαλύτερα sites, δεν περιλαμβάνονται όμως τα προαναφερθέντα.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Τα έχουμε πει πολλές φορές. Yeego.com και galahotels.com τα φθηνότερα. Μπορείς από το Trip Advisor να κάνεις search στα 5-6 μεγαλύτερα sites, δεν περιλαμβάνονται όμως τα προαναφερθέντα.

ναι αλλά αυτά δεν μου εμφανίσανε τίποτα για σαντάσκι... :(

PaOk RE!!!!

ναι αλλά αυτά δεν μου εμφανίσανε τίποτα για σαντάσκι... :(

Προσωπική γνώμη: Δεν έχει κάτι ωραίο το Σαντανσκι.. ΤΙ να πας να κάνεις? Φημίζεται και καλά για την αγορά και τα φτηνά ψώνια.. Εγώ όταν πήγα πάντως ... το 90-95% ήταν μούφες .. μαιϊμού δηλαδή.. οπότε δικαιολογημένα έχει χαμηλές τιμές.. δεν ψώνισα τίποτα φυσικά.. για τα γούστα μου δεν βρήκα τίποτα καλό και φυσικά είμαι κατά των "μαιϊμούδων"... κατα τα άλλα δεν έχει κάτι να δεις... Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις στο bansko που έχει φθηνά ξενοδοχεία και καλά και φυσικά πολύ καλό και φθηνό το χιονοδρομικό...

Αναζητώ έναν προορισμο με ζέστη και μπάνιο στη θάλασσα για Δεκέμβριο -πριν τις γιορτές. Ποιος μπορεί να είναι ο πιο κοντινος και οικονομικος (χωρίς να πρέπει να ψάχνω για ευκαιρία); Είχα στο νου μου κάτι σε 600€ το άτομο για 7-8 μέρες (ναύλα, διαμονή και να υπάρχει δυνατοτητα για φτηνο φαγητο στην περιοχή). Λέτε να υπάρχει κάτι τέτοιο ή ζητάω κάτι τρελο;

Κάνα Ντουμπάι, ίσως;

Αναζητώ έναν προορισμο με ζέστη και μπάνιο στη θάλασσα για Δεκέμβριο -πριν τις γιορτές. Ποιος μπορεί να είναι ο πιο κοντινος και οικονομικος (χωρίς να πρέπει να ψάχνω για ευκαιρία); Είχα στο νου μου κάτι σε 600€ το άτομο για 7-8 μέρες (ναύλα, διαμονή και να υπάρχει δυνατοτητα για φτηνο φαγητο στην περιοχή). Λέτε να υπάρχει κάτι τέτοιο ή ζητάω κάτι τρελο;

Κάνα Ντουμπάι, ίσως;

τις καλυτερες προσφορες μεχρι προπερσυ που πηγα,τις εκανε αυτος για ντουμπαι http://www.dubaitours.gr/

Ισχύς προσφοράς: από 10/01/2012 μέχρι 31/03/2012 και δινει μονο ενα τηλεφωνο,ουτε ταξιδιωτικο πρακτορειο δεν ειδα,τπτ

^ οκ, θα το κοιτάξω μολις μπω απο τον υπολογιστή -τώρα μπαίνω απο το κινητο.

Μάλλον και Σαρμ ελ σέιχ και Χουργκάντα θα έχει σε τέτοιες τιμές.

Αλλά προτιμώ το Ντουμπάι.

Ευχαριστώ!

Προσωπική γνώμη: Δεν έχει κάτι ωραίο το Σαντανσκι.. ΤΙ να πας να κάνεις? Φημίζεται και καλά για την αγορά και τα φτηνά ψώνια.. Εγώ όταν πήγα πάντως ... το 90-95% ήταν μούφες .. μαιϊμού δηλαδή.. οπότε δικαιολογημένα έχει χαμηλές τιμές.. δεν ψώνισα τίποτα φυσικά.. για τα γούστα μου δεν βρήκα τίποτα καλό και φυσικά είμαι κατά των "μαιϊμούδων"... κατα τα άλλα δεν έχει κάτι να δεις... Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις στο bansko που έχει φθηνά ξενοδοχεία και καλά και φυσικά πολύ καλό και φθηνό το χιονοδρομικό...
θα συμφωνησω..

θα βαρεθείτε την ζωη σας εκει περα!!

καλυτερα μπανσκο η αν θες ντε και καλα να πας σε καποια πολη για να το συνδυασεις με ψωνια και βολτες,τοτε ανεβα σοφια!

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

για σα ντανσκι δεν ξερω κατι..μπορεις ομως να πας μια βολτα απο εκει,αλλα να διανυκτερευσεις σε αλλη πολη, πχ. μπαλγκοεβγκραντ

ε δεν ειναι και στα βαθη της βουλγαριας...30 λεπτα απο το σαντανσκι ειναι.

Ποιο site προτείνετε για αναζήτηση αεροπορικών που να βγάζει και πτήσεις low cost εταιρειών? π.χ για ryanair μόνο στο site της πρέπει να ψάχνω?

Το Βansko έχει καλή νυχτερινή ζωή? Μπαράκια, clubάκια?

Thanks!

Βρήκα μια προσφορά για δωμάτιο στο Λονδίνο στην γνωστή αλυσίδα IBIS . Η σελίδα που βρήκα είναι αυτή http://www.lastminute.ie . Να την εμπιστευτώ λέτε ;
London for ever

Βρήκα μια προσφορά για δωμάτιο στο Λονδίνο στην γνωστή αλυσίδα IBIS . Η σελίδα που βρήκα είναι αυτή http://www.lastminute.ie . Να την εμπιστευτώ λέτε ;

Basic καταστάσεις. Αν σε βολεύει η τοποθεσία του ξενοδοχείου, κλείσε άφοβα.

Basic καταστάσεις. Αν σε βολεύει η τοποθεσία του ξενοδοχείου, κλείσε άφοβα.

OK . Ευχαριστώ

London for ever

Στη Μαδρίτη πριν 4 χρόνια, μέναμε σε Confortel και ένας φίλος στα IBIS. Μέρα με τη νύχτα για πολύ μικρή διαφορά χρημάτων. Θα έμενα σε τέτοιο μόνο αν έπρεπε να επιλέξω μεταξύ hostel και IBIS.

Τα τελευταία χρόνια που πήγαινα Λονδίνο έμενα στο Tavistock hotel της αλυσίδας Imperial στην Russel sq. Καλό ξενοδοχείο σαν είσοδο ,εστιατόριο,lobby . Όμως τα δωμάτια μικρά σαν κλουβιά, όχι τόσο καθαρά και μια φορά το σεντόνι είχε και μια τρύπα . Τόσο γυφτιά . Γνωρίζετε κάποιο ξενοδοχείο όχι απαραίτητα στο κέντρο αλλά να είναι προσβάσιμο και κοντά στο μετρό και βέβαια να είναι φθηνό ;
London for ever

Τα τελευταία χρόνια που πήγαινα Λονδίνο έμενα στο Tavistock hotel της αλυσίδας Imperial στην Russel sq. Καλό ξενοδοχείο σαν είσοδο ,εστιατόριο,lobby . Όμως τα δωμάτια μικρά σαν κλουβιά, όχι τόσο καθαρά και μια φορά το σεντόνι είχε και μια τρύπα . Τόσο γυφτιά . Γνωρίζετε κάποιο ξενοδοχείο όχι απαραίτητα στο κέντρο αλλά να είναι προσβάσιμο και κοντά στο μετρό και βέβαια να είναι φθηνό ;

Όλοι την ίδια ερώτηση κάνουν. :p

Γενικά η διαμονή στο Λονδίνο είναι ένα θέμα. Δεν αξίζει ιδιαίτερα να μείνεις εκτός ευρύτερου κέντρου, καθώς θα σου κοστίζουν σε χρόνο και χρήμα οι μετακινήσεις. Στο κέντρο τα ξενοδοχεία της Imperial είναι καλές επιλογές για basic διαμονή. Πέραν αυτών, πολύ δύσκολα θα βρεις καλά δωμάτια με χαμηλές τιμές...