shodanjr_gr Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Και βέβαια αν δεν είχε γίνει τρέντυ η συνήθεια, πολλοί (όπως εγώ) δεν θα είχαμε μάθει ποτέ για το συγκεκριμένο ίδρυμα και το σκοπό του ;) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 εγω βρηκα ενα τελικα απο ενα φιλο κ το φοραω!μαλιστα για τον σκοπο του ιδρυματος καναμε παραγγελια μεσω διαδικτυου δινοντας παραλληλα κ μια δωρεα γιατι ετσι σου στελνουν τα βραχιολακια... κ σκοπευω οταν αυτα θα ρθουν να δωσω κ σε καποια δικα μου ατομα!οταν εχεις χασει πολυ δικο σου ανθρωπο απο τον καρκινο, δεν το βλεπεις trendy το βραχιολακια!αλλα το βαθυτερο νοημα του LIVESTRONG Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 εγω βλεπω οτι το ιδρυμα του Lance καταφερε να μαζεψει μονο απο τα βραχιολια,ηδη κοντα στα 50.000.000 $ ποσο που ουτε για πλακα δεν θα το μαζευε ως δωρεες. :blink: :happy: :up: Α ξεχασα ομως...Και τι εγινε που 50.000.000 $ πηγαν σε ιδρυματα για καρκινοπαθεις και μη;Το σημαντικο ειναι οτι τα φορανε trendy ατομα και μας ενοχλει αισθητικα... :rolleyes: :X (Δεν μπορω να καταλαβω πως, απο εκει που βριζαμε οποιον σχολιαζε αρνητικα καποιον αλλο για το οτι φορουσε διαφορετικα - εκτος "μοδας" ρουχα, φτασαμε στο σημειο να αντιστραφουν οι ρολοι και να κανουν καποιοι το ιδιο για τις ενδυματολογικες επιλογες αλλων (=Trendy) ανθρωπων .Λες και εχω εγω-εσυ-ο οποιοσδηποτε λογο στο τι πρεπει να φοραει ο καθενας! :cool: ) Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Δε με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας, που δίνει τα λεφτά του, πως ντύνεται κτλ., αλλά έλεος ρε παιδιά. Τι να το κάνω το ασπρόμαυρο βραχιολάκι, όταν μισώ τους Αλβανούς. Γιατί να φορέσω το κίτρινο βραχιολάκι, όταν καπνίζω 2 πακέτα τσιγάρα/μέρα, κτλ... Άμα ήμασταν σωστοί, θα προσφέραμε ότι μπορούσαμε χωρίς να το μάθει κανείς. Αλλά οι άνθρωποι ζούμε για την ΕΠΙΔΕΙΞΗ. Είμαστε κενοί σαν άτομα και φαίνεται το μόνο που μας νοιάζει είναι να `μαστε trendy (άκου λέξη...) και δεν ξέρω `γω τι... Για πείτε μου όλοι εσείς που το φοράτε? Αν δε βγαίνατε έξω από το σπίτι σας θα το φορούσατε? Πόσοι από `σας που φοράτε το βραχιόλι έχετε αγοράσει ένα πακέτο χαρτομάντιλα, από τον μικρό που σας παρακαλάει ή πόσοι έχετε βοηθήσει κάποιον γείτονα σας που δεν έχει να φάει? Καλό να βοηθούμε την αντικαρκινική εκστρατεία, καλό είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά από τη Ζιμπάμπουε ή όπως αλλιώς, αλλά έτσι χάνουμε το δάσος, χάρη του δέντρου. Για να λύσουμε τα μεγάλα προβλήματα, πρέπει πρώτα να λύσουμε τα μικρά... και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Υ.Γ. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αρετή από την σεμνότητα. Παράθεση Nick Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Ας μιλησω λοιπον για εμενα. το φοραω παρα πολυ καιρο τωρα,και εχω το θαρρος να το φοραω ακομα και ενωπιον του προεδρου της εταιρειας στην οποια εργαζομαι.Δεν το φοραω για μαγκια,δεν το φοραω για επιδειξη απο την πρωτη στιγμη που το ειδανε στον καρπο μου εσπευσαν πολλοι να γελασουν και να το χαρακτηρισουν αδερφιστικο.Δεν θελω να συνεχισω την κουβεντα αυτη γιατι τουλαχιστον εγω ξερω γιατι το φοραω και τι συμβολιζει και ποσο ακομα θα το φοραω και θα βοηθαω αυτους που εχουν αναγκη.Απο κει και περα το πιτσιρικι που πουλαει χαρτομαντηλα 99% εχει το κυκλωμα που θησαυριζει απο πισω του.Ο γειτονας αν χρειαστει την βοηθεια μου ξερει που θα με βρει και του το χω δηλωσει εμπρακτα. Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Μπράβο και καλά κάνεις. Απλά δε μπορώ να καταλάβω, γιατί χρειάζεται να φορέσεις κάτι, για κάτι που έχεις κάνει ή για κάτι, για το οποίο αγωνίζεσαι... Παράθεση Nick Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Δε με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας, που δίνει τα λεφτά του, πως ντύνεται κτλ., αλλά έλεος ρε παιδιά. Τι να το κάνω το ασπρόμαυρο βραχιολάκι, όταν μισώ τους Αλβανούς. Γιατί να φορέσω το κίτρινο βραχιολάκι, όταν καπνίζω 2 πακέτα τσιγάρα/μέρα, κτλ... Άμα ήμασταν σωστοί, θα προσφέραμε ότι μπορούσαμε χωρίς να το μάθει κανείς. Αλλά οι άνθρωποι ζούμε για την ΕΠΙΔΕΙΞΗ. Είμαστε κενοί σαν άτομα και φαίνεται το μόνο που μας νοιάζει είναι να `μαστε trendy (άκου λέξη...) και δεν ξέρω `γω τι... Για πείτε μου όλοι εσείς που το φοράτε? Αν δε βγαίνατε έξω από το σπίτι σας θα το φορούσατε? Πόσοι από `σας που φοράτε το βραχιόλι έχετε αγοράσει ένα πακέτο χαρτομάντιλα, από τον μικρό που σας παρακαλάει ή πόσοι έχετε βοηθήσει κάποιον γείτονα σας που δεν έχει να φάει? Καλό να βοηθούμε την αντικαρκινική εκστρατεία, καλό είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά από τη Ζιμπάμπουε ή όπως αλλιώς, αλλά έτσι χάνουμε το δάσος, χάρη του δέντρου. Για να λύσουμε τα μεγάλα προβλήματα, πρέπει πρώτα να λύσουμε τα μικρά... και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Υ.Γ. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αρετή από την σεμνότητα. Aυτοί που κάνουν δωρέες καλά κάνουν και μαγκιά τους. Ήρθε η ώρα να συμμετέχουν και αυτοί που δεν το καναν μέχρι τώρα. Έστω και ακούσια, βάζοντας αυτό το trendy βραχιολάκι. Και όπως είπε και κάποιος παραπάνω «Επιτέλους η μόδα στην υπηρεσία της επιστημης-υγείας». Ας κοιτάξουμε αυτή τη φορά το αποτέλεσμα και όχι το κίνητρο... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 οπως για τον ιδιο σκοπο δινονται οι επιβραβευσεις,οι επαινοι και μνειες.Ετσι πρεπε να δινεις στον κοσμο να καταλαβει πως εισαι μπροσταρης σε κατι που πρεπει να απασχολει τους παντες διχως διακρισεις.Δεν ειναι ομως μονο ο καρκινος, αλλα τα ναρκωτικα,το AIDS κτλ. οταν εχεις να κανεις με θεματα μιζεριας,πονου και θλιψης κανεις δεν θελει να ασχοληθει γιατι σιγουρα ολα αυτα μας κανουν να νιωθουμε ασχημα.Ε λοιπον φορωντας το βραχιολακι εχω δει ενα πραγμα.Χαμογελο και ελπιδα για κατι τοσο απλο,φτηνιαρικο και πλαστικο.Ας ειναι λοιπον ευτελες και μικρο και ας μας γεμιζει ελπιδα εστω αν καποιοι το κανουν απο επιδειξη. και μιας και ειπα για το Aids.Ριξε μια ματια εδω στο chat and fun για τοπικ με θεμα το Aids http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=10758&highlight=immune για να δεις ποσο συνειδητοποιημενοι ειμαστε ως ανθρωποι και ως πολιτες... Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Και στο κάτω-κάτω ρε μάγκες όποιος θέλει να βοηθήσει το ίδρυμα αυτό,το αγοράζει και αν έχει πρόβλημα με τα "trendy" αντικείμενα το αφήνει στο συρτάρι του και δεν το φοράει.. ;) Παράθεση :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Και στο κάτω-κάτω ρε μάγκες όποιος θέλει να βοηθήσει το ίδρυμα αυτό,το αγοράζει και αν έχει πρόβλημα με τα "trendy" αντικείμενα το αφήνει στο συρτάρι του και δεν το φοράει.. ;) Συμφωνώ απολύτως.. ;) Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metal4ever Δημ. May 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2005 εγώ έχω πάρει ενα απο την Αμερική αλλά το έχω στο ράφι , δεν μπορώ να καταλάβω τον σκοπό για τον οποίο το φοράμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. May 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2005 Βρήκα κάπου τα βραχιολάκια και χάρηκα,αλλά τελικά δεν ήταν τα original :mad: Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. May 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2005 Βρήκα κάπου τα βραχιολάκια και χάρηκα,αλλά τελικά δεν ήταν τα original :mad: Ναι το εχω προσεξει και εγω , θελει πολυ προσοχη , μεχρι και εδω εχουν μπλεχτει οι απατεωνες που ψαχνουν τροπο να βγαλουν χρηματα.Και στο δικτυο αμα ψαξεις θα δεις παρα πολλες σελιδες που εχουν καποια που μοιαζουν με τα συγκεκριμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metal4ever Δημ. May 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2005 Στην Ελλάδα πάντως γνήσια δεν έχω βρει μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. May 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2005 Ναι λες και άμα πάρετε τα γνήσια , τα λεφτά δεν θα πάνε στη nike αλλά στους καρκινοπαθείς , ας σοβαρευτούμε λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 1.Εσυ που ξερεις οτι δεν πηγαινουν εκει τα χρηματα;; :confused: 2.Συγγνωμη, ισως δεν ειμαι σοβαρος που το πιστευω αυτο ( :mad: ), αλλα οταν ενας ανθρωπος (Lance Armstrong) εχει ζησει τον καρκινο και προσπαθει να κερδισει αυτην την μαχη, ενω παραλληλα εχει μια ιδεα για να βοηθησει και αλλους συνανθωπους του με το ιδιο προβλημα, δεν νομιζω να βαζει το "ονομα" του σε κατι που θα εκμεταλλευοταν οικονομικα αυτην την κατασταση... 3.Αν η Nike πιστευε οτι αυτο το βραχιολακι θα γινοταν μοδα (κι αφου οπως λενε οι πιο πολλοι, η πλειοψηφια αυτων που το φορανε δεν ξερουν καν τι αντιπροσωπευει) γιατι να μην λανσαρε μονο τα αλλα βραχιολακια που εχει (αυτα που φορουν και στο NBA ,που γραφουν πανω player,κτλ) ; Εκτος αυτου,εσυ πιστευεις οτι επειδη δεν κερδιζει σε αμεσα εσοδα η Nike , δεν κερδιζει και γενικα;Το οτι συνδεεται το ονομα της σε μια τοσο μεγαλη εκστρατεια δεν της κανει καλο και στον τομεα του marketing; :!: Και τελος,πιστευεις οτι μια τοσο μεγαλη εταιρια θα διακινδυνευε να ξεφτυλιστει εντελως (με το να μαθευτει οτι εκμεταλλευεται τα συναισθηματα του κοσμου για να βγαλει λεφτα); Ειδικα η Nike που εχει ηδη προβλημα με το οτι μαθευτηκε το ποσο αμοιβει καποια απο τα εργατικα χερια στα εργοστασια της... ;) Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Σωστός ο παίχτης... Παράθεση :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 λοιπόν,να σας πω κάτι,αυτά τα βραχιολάκια της nike (όχι αυτά για φιλανθρωπικούς σκοπούς)κυκλοφορούν από πέρυσι(πριν το καλοκαίρι) στην θεσσαλονίκη,συγκεκριμένα από το μαγαζί ΤΕΤΡAΓΩΝΟ και είμαι από τους πρώτους που τα αγόρασαν-δεν ψωνίζομαι-,αυτά τα βραχιολάκια φοριούνται εδώ και καιρό από τους NBAer's και από τότε έχει γίνει μόδα για να λέμε την αλήθεια!!!!φέτος έχουν βγάλει και κάποιες άλλες μάρκες πχ adidas και έχουν τιμή 6-7 ευρώ/1!!εγώ έχω 2 με το logo του ΝΒΑ και είχα αλλα 3 πέρυσι της nike + 1 livestrong της nike που μου το έφεραν από αμερική όπου εκεί κοστίζουν 1δολάριο!!πάντως κανένα livestrong δεν είδα να είναι το original,όλα είναι πλαστικά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Και προσοχή στα fake.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 λοιπόν,να σας πω κάτι,αυτά τα βραχιολάκια της nike (όχι αυτά για φιλανθρωπικούς σκοπούς)κυκλοφορούν από πέρυσι(πριν το καλοκαίρι) στην θεσσαλονίκη,συγκεκριμένα από το μαγαζί ΤΕΤΡAΓΩΝΟ και είμαι από τους πρώτους που τα αγόρασαν-δεν ψωνίζομαι-,αυτά τα βραχιολάκια φοριούνται εδώ και καιρό από τους NBAer's και από τότε έχει γίνει μόδα για να λέμε την αλήθεια!!!!φέτος έχουν βγάλει και κάποιες άλλες μάρκες πχ adidas και έχουν τιμή 6-7 ευρώ/1!!εγώ έχω 2 με το logo του ΝΒΑ και είχα αλλα 3 πέρυσι της nike + 1 livestrong της nike που μου το έφεραν από αμερική όπου εκεί κοστίζουν 1δολάριο!!πάντως κανένα livestrong δεν είδα να είναι το original,όλα είναι πλαστικά!! Το original δηλαδή από τι υλικό είναι? Αν δεν κάνω λάθος, όλοι εδώ μιλάνε πάντα για πλαστικό και όλοι, πάλι αν δεν κάνω λάθος, φοράνε το original. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 το πραγματικο βραχιολακι,ειναι σκληρο λαστιχο και οχι σκληρο πλαστικο.Στο εσωτερικο του γραφει made in China Και η συσκευασια του γραφει 1$ το σημα της Nike και τα logos του livestrong καθως και το Moto The lance armsrtrong foundation provides the practical tools and information that people woth cancer need to live strong.Show your support for people battling cancer by wearing your Live Strong wristband. Η πισω πλευρα της συσκευασιας γραφει. LIVESTRONG is a trademark of the Lance Armstrong Foundation The Swoosh design is a registered trademark of Nike Inc. Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Να ρωτήσω και κάτι άλλο:η Nike στη χώρα μας, πως τα διαθέτει αφού δεν είναι original? 'Η απλά δεν διατίθενται ακόμα? Γιατί ο metal4ever λέει πως στην Ελλάδα δεν έχει βρει ακόμα γνήσιο. Τέλος πάντων, δεν έχω δει κανένα. Ισως στο Παγκράτι που μένω να μη πολυφοριούνται. Δεν εννοώ βέβαια στα καφέ, αλλα στο δρόμο, στα μαγαζιά κλπ. Στο κατάστημα της Nike που ρώτησα είπαν ότι θα φέρουν μετά τις 10 Ιουνίου. Προσωπικα ακόμα και 50 λεπτά να πήγαιναν σε τέτοιου είδους ιδρύματα, έχοντας για κίνητρο τον πιο ανόητο λόγο (μόδα κλπ) δε θα με ενδιέφερε καθόλου. Το τελικό αποτέλεσμα είναι που μετράει. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 το πραγματικο βραχιολακι,ειναι σκληρο λαστιχο και οχι σκληρο πλαστικο.Στο εσωτερικο του γραφει made in China Και η συσκευασια του γραφει 1$ το σημα της Nike και τα logos του livestrong καθως και το Moto The lance armsrtrong foundation provides the practical tools and information that people woth cancer need to live strong.Show your support for people battling cancer by wearing your Live Strong wristband. Η πισω πλευρα της συσκευασιας γραφει. LIVESTRONG is a trademark of the Lance Armstrong Foundation The Swoosh design is a registered trademark of Nike Inc. Αυτό ακριβώς είναι το δικό μου.. αλλά το κατάστημα που τα έχει φέρει στη περιοχή τα έχει βγάλει απο τα σακουλάκια για να φάινονται "καλύτερα". Όπως και να'χει τα χρήματα απο αυτά τα βραχιολάκια δεν μπήκαν στο ταμείο αλλά σε ειδικό πουγγί για τη φιλανθρωπία.. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Το οriginal βραχιολάκι είναι απο σιλικόνη.....μη ανακυκλώσιμο υλικό κιόλας.... Άρθρο απο εφημερίδα Ε όχι και βραχιολάκι για τα στρατεύματα στο Ιρακ και για το κυνήγι!!! Τι να πω....ανάθεμα τις μόδες πια Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Πάλι είδα σήμερα τα βραχιολάκια αλλά τα fake. Υπάρχουν παντού στο Μοναστηράκι... Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts