Antretng Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Βασικά το mi 6 με p10 σε συγκριτικά φαίνεται να μην διαφέρουν σε κάμερα (φωτογραφία) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Βασικά το mi 6 με p10 σε συγκριτικά φαίνεται να μην διαφέρουν σε κάμερα (φωτογραφία)Ισχύει. Όμως και τα δύο νομίζω έχουν χειρότερη από το s7. Όχι; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 (edited) Ισχύει. Όμως και τα δύο νομίζω έχουν χειρότερη από το s7. Όχι; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κοίτα, αν πάμε απευθείας στις νυχτερινές, το s7 είναι ενα κλικ πάνω και με μεγαλύτερη ευκολία λήψης. Αν όμως πάμε στις ημερήσιες, τα mi6/p10 έχουν μεγαλύτερη φυσικότητα. Επιπλέον έχουν δεύτερο φακό που σημαίνει lossless zoom για mi6 και μονοχρωμες φωτογραφίες για το p10. Τέλος, ο δεύτερος φακός τους προσφέρει εξαιρετικό portrait mode. Edited February 10, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Το p10 νομιζω ειναι καλυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 10, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Ωραία,πολλες επιλογές..Να κάνω μια ερώτηση ακομα...σας ευχαριστώ για την ολη βοήθεια.Σε λιγες μέρες βγαίνει το S9 και αυτή τη στιγμή το s8 το βρίσκω 530€..Εμπειρικά,ποσο περίπου αναμένεται να πέσει το S8;Δηλαδή αν μπορέσω να το βρω 450€ πχ δεν το συζητάμε..Αξίζει να περιμένω να δω τι θα γίνει στη Βαρκελώνη από όλες τις εταιρίες;Μήπως βγει κάποια ναυαρχίδα φετινή εκεί στα 500€; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Ωραία,πολλες επιλογές..Να κάνω μια ερώτηση ακομα...σας ευχαριστώ για την ολη βοήθεια.Σε λιγες μέρες βγαίνει το S9 και αυτή τη στιγμή το s8 το βρίσκω 530€..Εμπειρικά,ποσο περίπου αναμένεται να πέσει το S8;Δηλαδή αν μπορέσω να το βρω 450€ πχ δεν το συζητάμε..Αξίζει να περιμένω να δω τι θα γίνει στη Βαρκελώνη από όλες τις εταιρίες;Μήπως βγει κάποια ναυαρχίδα φετινή εκεί στα 500€; E κοίτα, έχεις ανοιχτό το θέμα ~20 μέρες, έχοντας ρωτήσει για καμιά 20αριά συσκευές και δεν έχεις καταλήξει ακόμα... Οπότε να περιμένεις άλλες 14 νομίζω για το release του S9, δε λέει κάτι περίμενε... Τώρα πότε θα είναι διαθέσιμο εδώ πχ, για να επηρεάσει και την τιμή του S8 είναι άλλο θέμα και εκτιμώ ότι θα πάρει τον χρόνο του... Όσον αφορά τη Βαρκελώνη, όπως σου είπαν και άλλοι στα πρώτα πρώτα posts, ναυαρχίδα φετινή στα 500 με το trend που υπάρχει πλέον δε θα βγει... Λογικά θα είναι και αρκετά πάνω από 500... Οι μόνες ναυαρχίδες που μπορείς να περιμένεις στα 500 είναι από Xiaomi και Οne Plus... Φυσικά αναφέρομαι στην τιμή day one... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 11, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 E κοίτα, έχεις ανοιχτό το θέμα ~20 μέρες, έχοντας ρωτήσει για καμιά 20αριά συσκευές και δεν έχεις καταλήξει ακόμα... Οπότε να περιμένεις άλλες 14 νομίζω για το release του S9, δε λέει κάτι περίμενε... Τώρα πότε θα είναι διαθέσιμο εδώ πχ, για να επηρεάσει και την τιμή του S8 είναι άλλο θέμα και εκτιμώ ότι θα πάρει τον χρόνο του... Όσον αφορά τη Βαρκελώνη, όπως σου είπαν και άλλοι στα πρώτα πρώτα posts, ναυαρχίδα φετινή στα 500 με το trend που υπάρχει πλέον δε θα βγει... Λογικά θα είναι και αρκετά πάνω από 500... Οι μόνες ναυαρχίδες που μπορείς να περιμένεις στα 500 είναι από Xiaomi και Οne Plus... Φυσικά αναφέρομαι στην τιμή day one... :) Δίκιο εχεις..εδώ που φτάσαμε θα περιμένω να δώ τα μοντέλα της Βαρκελώνης...ευχαριστώ για την βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 22, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Μετά απο πολύ ψάξιμο κατέληξα στο mi note 3 στα 330€..μια ξαφνική αλλαγή οικονομικών δεδομένων δεν μου επίτρεψε να κάνω την υπέρβαση...ελπίζω να το ευχαριστηθώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Μετά απο πολύ ψάξιμο κατέληξα στο mi note 3 στα 330€..μια ξαφνική αλλαγή οικονομικών δεδομένων δεν μου επίτρεψε να κάνω την υπέρβαση...ελπίζω να το ευχαριστηθώ Καλορίζικο! Φοβερό είναι το Mi Note 3, θα το ευχαριστηθείς! Αλλά 330 πολλά μου φαίνονται... Νομίζω μπορούσες να το βρεις και φθηνότερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 23, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Καλορίζικο! Φοβερό είναι το Mi Note 3, θα το ευχαριστηθείς! Αλλά 330 πολλά μου φαίνονται... Νομίζω μπορούσες να το βρεις και φθηνότερα... Με πήραν τηλέφωνο δεν ήταν σε απόθεμα το μαύρο,καλα που με σταμάτησες γιατί και μενα πολλα μου φάνηκαν...θα μαζέψω λεφτά σε λίγο καιρο,θα παω η Note 8 ή Huawei mate 10 pro το πηρα απόφαση...Μάλλον Note. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Αν δεν το χεις παρει ακόμα, μου ρθε μηνυμα στο telegram για 250 ευρω από ευρωπαϊκή αποθήκη Βήμα 1) αδειάστε το καλάθι σας Βήμα 2) ανοίγεται το λινκ μου Βήμα 3) βάζετε το προϊόν στο καλάθι σας από τον υπολογιστη στο account σας Βήμα 4) Πηγαίνετε στο app της gearbest από το κινητό και κάνετε την αγορά από εκεί ! Η τιμή στο app θα εμφανιστεί στα 245€ Για να με στηρίξετε κάντε τα παραπάνω βήματα , μόνο έτσι θα με βοηθήσετε να συνεχίσω αυτό που κάνω και να σας βοηθάω . Ευχαριστώ πολύ Xiaomi Mi Note 3 4G Phablet 64GB ROM - BLACK Price: :fire:€253.83:fire: μαζι με τα μεταφορικα απο ευρωπαικη αποθηκη G-W-4:fire: https://goo.gl/QYLB24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 23, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Αν δεν το χεις παρει ακόμα, μου ρθε μηνυμα στο telegram για 250 ευρω από ευρωπαϊκή αποθήκη Το ακύρωσα γιατί ειχε τελειώσει το μαύρο!!!Ευχαριστώ πολύυυ!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Χμμμ. Παιδια μηπως έβαλα affiliate link? Δεν ξέρω να τα ξεχωρίζω :p Πείτε να το σβήσω αν ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts