Jump to content

Κινητό μέχρι 500€

George6633
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 62
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βασικά το mi 6 με p10 σε συγκριτικά φαίνεται να μην διαφέρουν σε κάμερα (φωτογραφία)
Ισχύει. Όμως και τα δύο νομίζω έχουν χειρότερη από το s7. Όχι;

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ισχύει. Όμως και τα δύο νομίζω έχουν χειρότερη από το s7. Όχι;

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κοίτα, αν πάμε απευθείας στις νυχτερινές, το s7 είναι ενα κλικ πάνω και με μεγαλύτερη ευκολία λήψης.

Αν όμως πάμε στις ημερήσιες, τα mi6/p10 έχουν μεγαλύτερη φυσικότητα. Επιπλέον έχουν δεύτερο φακό που σημαίνει lossless zoom για mi6 και μονοχρωμες φωτογραφίες για το p10. Τέλος, ο δεύτερος φακός τους προσφέρει εξαιρετικό portrait mode.

Edited by Antretng

Ωραία,πολλες επιλογές..Να κάνω μια ερώτηση ακομα...σας ευχαριστώ για την ολη βοήθεια.Σε λιγες μέρες βγαίνει το S9 και αυτή τη στιγμή το s8 το βρίσκω 530€..Εμπειρικά,ποσο περίπου αναμένεται να πέσει το S8;Δηλαδή αν μπορέσω να το βρω 450€ πχ δεν το συζητάμε..Αξίζει να περιμένω να δω τι θα γίνει στη Βαρκελώνη από όλες τις εταιρίες;Μήπως βγει κάποια ναυαρχίδα φετινή εκεί στα 500€;

Ωραία,πολλες επιλογές..Να κάνω μια ερώτηση ακομα...σας ευχαριστώ για την ολη βοήθεια.Σε λιγες μέρες βγαίνει το S9 και αυτή τη στιγμή το s8 το βρίσκω 530€..Εμπειρικά,ποσο περίπου αναμένεται να πέσει το S8;Δηλαδή αν μπορέσω να το βρω 450€ πχ δεν το συζητάμε..Αξίζει να περιμένω να δω τι θα γίνει στη Βαρκελώνη από όλες τις εταιρίες;Μήπως βγει κάποια ναυαρχίδα φετινή εκεί στα 500€;

E κοίτα, έχεις ανοιχτό το θέμα ~20 μέρες, έχοντας ρωτήσει για καμιά 20αριά συσκευές και δεν έχεις καταλήξει ακόμα... Οπότε να περιμένεις άλλες 14 νομίζω για το release του S9, δε λέει κάτι περίμενε... Τώρα πότε θα είναι διαθέσιμο εδώ πχ, για να επηρεάσει και την τιμή του S8 είναι άλλο θέμα και εκτιμώ ότι θα πάρει τον χρόνο του... Όσον αφορά τη Βαρκελώνη, όπως σου είπαν και άλλοι στα πρώτα πρώτα posts, ναυαρχίδα φετινή στα 500 με το trend που υπάρχει πλέον δε θα βγει... Λογικά θα είναι και αρκετά πάνω από 500... Οι μόνες ναυαρχίδες που μπορείς να περιμένεις στα 500 είναι από Xiaomi και Οne Plus... Φυσικά αναφέρομαι στην τιμή day one... :)

E κοίτα, έχεις ανοιχτό το θέμα ~20 μέρες, έχοντας ρωτήσει για καμιά 20αριά συσκευές και δεν έχεις καταλήξει ακόμα... Οπότε να περιμένεις άλλες 14 νομίζω για το release του S9, δε λέει κάτι περίμενε... Τώρα πότε θα είναι διαθέσιμο εδώ πχ, για να επηρεάσει και την τιμή του S8 είναι άλλο θέμα και εκτιμώ ότι θα πάρει τον χρόνο του... Όσον αφορά τη Βαρκελώνη, όπως σου είπαν και άλλοι στα πρώτα πρώτα posts, ναυαρχίδα φετινή στα 500 με το trend που υπάρχει πλέον δε θα βγει... Λογικά θα είναι και αρκετά πάνω από 500... Οι μόνες ναυαρχίδες που μπορείς να περιμένεις στα 500 είναι από Xiaomi και Οne Plus... Φυσικά αναφέρομαι στην τιμή day one... :)

Δίκιο εχεις..εδώ που φτάσαμε θα περιμένω να δώ τα μοντέλα της Βαρκελώνης...ευχαριστώ για την βοήθεια

• 1 month later...
Μετά απο πολύ ψάξιμο κατέληξα στο mi note 3 στα 330€..μια ξαφνική αλλαγή οικονομικών δεδομένων δεν μου επίτρεψε να κάνω την υπέρβαση...ελπίζω να το ευχαριστηθώ

Μετά απο πολύ ψάξιμο κατέληξα στο mi note 3 στα 330€..μια ξαφνική αλλαγή οικονομικών δεδομένων δεν μου επίτρεψε να κάνω την υπέρβαση...ελπίζω να το ευχαριστηθώ

Καλορίζικο! Φοβερό είναι το Mi Note 3, θα το ευχαριστηθείς! Αλλά 330 πολλά μου φαίνονται... Νομίζω μπορούσες να το βρεις και φθηνότερα...

Καλορίζικο! Φοβερό είναι το Mi Note 3, θα το ευχαριστηθείς! Αλλά 330 πολλά μου φαίνονται... Νομίζω μπορούσες να το βρεις και φθηνότερα...

Με πήραν τηλέφωνο δεν ήταν σε απόθεμα το μαύρο,καλα που με σταμάτησες γιατί και μενα πολλα μου φάνηκαν...θα μαζέψω λεφτά σε λίγο καιρο,θα παω η Note 8 ή Huawei mate 10 pro το πηρα απόφαση...Μάλλον Note.

Αν δεν το χεις παρει ακόμα, μου ρθε μηνυμα στο telegram για 250 ευρω από ευρωπαϊκή αποθήκη

Βήμα 1) αδειάστε το καλάθι σας

Βήμα 2) ανοίγεται το λινκ μου

Βήμα 3) βάζετε το προϊόν στο καλάθι σας από τον υπολογιστη στο account σας

Βήμα 4) Πηγαίνετε στο app της gearbest από το κινητό και κάνετε την αγορά από εκεί ! Η τιμή στο app θα εμφανιστεί στα 245€

Για να με στηρίξετε κάντε τα παραπάνω βήματα , μόνο έτσι θα με βοηθήσετε να συνεχίσω αυτό που κάνω και να σας βοηθάω . Ευχαριστώ πολύ

Xiaomi Mi Note 3 4G Phablet 64GB ROM - BLACK

Price: :fire:€253.83:fire: μαζι με τα μεταφορικα απο ευρωπαικη αποθηκη G-W-4:fire:

https://goo.gl/QYLB24

Αν δεν το χεις παρει ακόμα, μου ρθε μηνυμα στο telegram για 250 ευρω από ευρωπαϊκή αποθήκη

Το ακύρωσα γιατί ειχε τελειώσει το μαύρο!!!Ευχαριστώ πολύυυ!!! :)