Jump to content

Το DVD-R μου κάνει διακρίσεις σε δικάκια DVD!

Guest35
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συγκεκριμένα ειναι 4x και γράφεί μόνο 2x σε δισκακια samsung και creation με αποτέλεσμα να χρειάζεται 45 ολόκληρα λεπτά! Αντίθετα, σε SONY ή TDK γράφει κανονικά με τετραπλη... Λάθος μου που πήρα συσκευασία DVD-R Samsung των 25... Γιατί γίνεται όμως αυτό? Μπορώ αν δώ σε κάποια ιστοσελίδα ποια δισκάκια υποστηρίζονται από τη συσκευή μου για να μη βρίσκομαι μπροστά σε τέτοιου είδους εκπλήξείς? :wacko:

ΥΓ: Σορρυ Μοντς αλλά τώρα κατάλαβα οτι επρεπε να μπει στο section "Hardware"!

To ίδιο συνέβαινε και με τα αντιγραφικά CD. Άλλα δισκάκια δούλευαν τέλεια και άλλα τα έκαιγαν τα ατιγραφικά. Γι'αυτό πριν πάρεις μεγάλη ποσότητα από cd/dvd πάρε λίγα δοκιμαστικά για να δεις αν γράφουν σωστά.

Μήπως τα δισκάκια που πήρες γράφουν μέχρι Χ2??

:geek: Επίσης το DVD σου είναι απαράδεκτο να κάνει διακρίσεις μεταξύ των DVD. Όλα είναι ίσα με ίσα δικαιώματα!!! :tease:

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

Συγκεκριμένα ειναι 4x και γράφεί μόνο 2x σε δισκακια samsung και creation με αποτέλεσμα να χρειάζεται 45 ολόκληρα λεπτά! Αντίθετα, σε SONY ή TDK γράφει κανονικά με τετραπλη... Λάθος μου που πήρα συσκευασία DVD-R Samsung των 25... Γιατί γίνεται όμως αυτό? Μπορώ αν δώ σε κάποια ιστοσελίδα ποια δισκάκια υποστηρίζονται από τη συσκευή μου για να μη βρίσκομαι μπροστά σε τέτοιου είδους εκπλήξείς? :wacko:

Eκανες αναβαθμιση firmware του αντιγραφικού ?

Μπορεί να φταίνε και τα δισκάκια. Κάτι Samsung πήρα και εγώ παλαιότερα και όταν τα έγραφα σε γρήγορη ταχύτητα μετά δεν τα διάβαζε.

Τα δισκακια ειναι Samsung 8x παρακαλώ και ακόμα και με αναβάθμιση του λογισμικού δεν... ευτυχως τα sony και τα tdk τα γράφει τελεια...

Κλασικο προβλημα, αναλογος τα συμφεροντα, παρε οτι cd προτεινει η εταιρεια κατασκευης και σιγουρα θα τα γραφει full speed, αλλα αν γουσταρεις να γραφεις οτι θες, ψαξε για παρανομο firmware update.