blade_ Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 28 minutes ago, VIPdriver said: Μία ωραία εναλλακτική θα ηταν να επιτρέπει 1ευρη ανανέωση Αυτό δεν πιστεύω να γίνει ποτέ όμως... 1 Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 5 minutes ago, blade_ said: Αυτό δεν πιστεύω να γίνει ποτέ όμως... Δεννθα χασει τους χρήστες του κασμπακ και θα κερδίζει και χρήμα. Win-win Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος H υπηρεσία ηταν προδιαγεγραμμένο να κοπεί. Απλά περιμεναν το timing... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 5 minutes ago, babakos said: H υπηρεσία ηταν προδιαγεγραμμένο να κοπεί. Απλά περιμεναν το timing... προδιαγεγραμμένο ειναι το καρτοκινητο να παψει να υφισταται στην Ελλαδα και αυτο θα γινει οταν η ελαχιστη ανανεωση γινει 20 ευρω το διμηνο (10 ευρω τον μηνα) κατι που θα γινει σε 2-3 χρονια εκει θα ισσοροπησει η μπιλια κατι σαν την αμερικη οπου τα καρτοκινητα ειναι σχεδον εξαφανισμενα, βεβαια εδω ειναι ευρωπη και αν το συγκρινεις με αλλους οι συγκρισεις ειναι ασχημες κυπρος: ελαχιστη ανανεωση 5 ευρω, διαρκεια 1 χρονος αγγλια, ολλανδια, ιρλανδια κλπ: Νουμερο δεν ληγει ποτε, φτανει μια χρεωσιμη κινηση εστω και 0.01 καθε 3, 6 η 12 μηνες αναλογα την χωρα Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Τότε θα μείνουμε όλοι με 1 κοσμοτε και θα ησυχάσουμε... Μία ωραία εναλλακτική θα ηταν να επιτρέπει 1ευρη ανανέωση. Δεν φεύγεις από vodafone εσύ. Ντεν μπορείς μακριά της 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 33 minutes ago, sou_d said: Δεν φεύγεις από vodafone εσύ. Ντεν μπορείς μακριά της Η δύναμη της συνήθειας μάλλον... Λες να μου κάτσει κανένα απεριόριστο του διαγωνισμού και να με έχεις στο κεφάλι σου για ακόμη 1 χρόνο; 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 4 ώρες πριν, VIPdriver said: Η δύναμη της συνήθειας μάλλον... Λες να μου κάτσει κανένα απεριόριστο του διαγωνισμού και να με έχεις στο κεφάλι σου για ακόμη 1 χρόνο; Κάτι θα βρεις 😂😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 4 ώρες πριν, VIPdriver said: Λες να μου κάτσει κανένα απεριόριστο του διαγωνισμού και να με έχεις στο κεφάλι σου για ακόμη 1 χρόνο; Ειδικά τώρα που το ανέφερες και θα το διαβάσουν από τη Voda και θα θυμηθούν ποιος είσαι και ότι δεν πρέπει να κερδίσεις, ξέχνα το!! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 2 minutes ago, Teiresias_ said: Ειδικά τώρα που το ανέφερες και θα το διαβάσουν από τη Voda και θα θυμηθούν ποιος είσαι και ότι δεν πρέπει να κερδίσεις, ξέχνα το!! Καλά το ότι δεν πρόκειται να κερδίσω το έχω σίγουρο! 18 minutes ago, sou_d said: Κάτι θα βρεις 😂😂 Εαν δω ότι έχω συμφέρον, θα παραμείνω. Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος Με αυτό το ρυθμό της βοντα φέτος, απορίας άξιο θα είναι αν κρατήσει την κάρτα νέων.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonpap Δημ. 9 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Νοέμβριος Εχω μαζέψει ένα καλό cashback σε giga wifi on the spot για ondemand χρήση. Προφανώς αυτο θα χαθεί και η voda φυσικά μου απάντησε οτι δεν μπορεί να το κανει πιστωτικό στο λογαριασμό. Σκέφτεστε καμία πατέντα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 11 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 11 Νοέμβριος Μίλα με την εξυπηρέτηση του pockee μήπως μπορούν αυτοί να στα βάλουν στον λογαριασμό σου εκεί για να τα βάλεις σε τράπεζα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 15 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 15 Νοέμβριος Υπενθύμιση απομένουν 5 μέρες για το cashback 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 15 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 15 Νοέμβριος Μέχρι τις 24 του μηνα είναι. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 15 Νοέμβριος Διαβάστε την υπογραφή μου 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts