cfoudas Δημοσιεύτηκε January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 9, 2018 Kαλημέρα, θα ήθελα την βοήθειά σας. Ψάχνω συσκευή για την κόρη μου. Την ενδιαφέρει πρωτίστως η κάμερα για φωτογραφίες και η χρήση του θα είναι κυρίως για social media, ομιλία και μηνύματα. Για την αγορά μπορώ να διαθέσω μέχρι 130 ευρώ, και θα προτιμούσα οθόνη 5,5".Δεν με πειράζει να γίνει η αγορά και από Κίνα αν έχει μεγάλη διαφορά τιμής αρκεί φυσικά να μπορέσω να γλιτώσω το τελωνείο. Είδα αυτό το Xiaomi Redmi 4X εδώ: https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-4X-Fingerprint-5_5-inch-3GB-RAM-16GB-Snapdragon-625-Octa-core-4G-Smartphone-p-1153887.html?rmmds=search&ID=232&cur_warehouse=HK Λέει σαν σημείωση ότι έχει Official Global ROM + OTA Upgrade. Μας καλύπτει ή πρέπει το κινητό να είναι Global edition. Τι γνώμη έχετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 (edited) Kαλημέρα, θα ήθελα την βοήθειά σας. Ψάχνω συσκευή για την κόρη μου. Την ενδιαφέρει πρωτίστως η κάμερα για φωτογραφίες και η χρήση του θα είναι κυρίως για social media, ομιλία και μηνύματα. Για την αγορά μπορώ να διαθέσω μέχρι 130 ευρώ, και θα προτιμούσα οθόνη 5,5".Δεν με πειράζει να γίνει η αγορά και από Κίνα αν έχει μεγάλη διαφορά τιμής αρκεί φυσικά να μπορέσω να γλιτώσω το τελωνείο. Είδα αυτό το Xiaomi Redmi 4X εδώ: https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-4X-Fingerprint-5_5-inch-3GB-RAM-16GB-Snapdragon-625-Octa-core-4G-Smartphone-p-1153887.html?rmmds=search&ID=232&cur_warehouse=HK Λέει σαν σημείωση ότι έχει Official Global ROM + OTA Upgrade. Μας καλύπτει ή πρέπει το κινητό να είναι Global edition. Τι γνώμη έχετε? Αυτό το κινητό είναι το Xiaomi Redmi NOTE 4X (5,5 ίντσες), όχι το Xiaomi Redmi 4X (5,0 ίντσες). Σε κάθε περίπτωση πρόσεξε να λέει global edition για να έχει όλες τις μπάντες. Αυτό π.χ. https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-4-Global-Edition-5_5-inch-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-625-Octa-core-4G-Smartphone-p-1129991.html Τα global rom αναφέρονται μόνο στο software. Μέχρι 150 ευρώ νομίζω ότι είναι ότι πιο vfm. Άν το πάρεις από το banggood πρόσεξε να επιλέξεις τρόπο αποστολής "Priority Direct Mail" για να γλυτώσεις δυσάρεστες χρεώσεις και αναμονή στην Ελλάδα Edited January 9, 2018 by Nnoutas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Καλημέρα. Η έκδοση που λες δεν έχει την μπάντα B20, την οποία και χρησιμοποιούν οι Wind και Vodafone στην επαρχία για το 4g τους. Αντίθετα, η global edition την έχει. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι οι εκδόσεις που γράφουν official global rom ουσιαστικά είναι κινέζικων προδιαγραφών hardware, αλλά με προσαρμοσμένη στα δυτικά πρότυπα rom (με playstore, google apps κ.λπ.). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 (edited) Το global edition με "Priority Direct Mail" από Banggood βγαίνει περίπου 140€. Θα σου πρότεινα να το πάρεις από skroutz στα 155€. Δεν αξίζει για τέτοια διαφορά να μπλέξεις με Κίνα ειδικά τώρα που οι καθυστερήσεις είναι απρόβλεπτες. Απλά, από εκεί που θα το παραγγείλεις να σου επιβεβαιώσουν πριν την αποστολή ότι το κουτί έχει στο πλάι του, το μικρό κόκκινο αυτοκολητάκι που γράφει "global edition" Αν σε ενδιαφέρει, εναλλακτικά, ψάξε σε αγγελίες (ειδικά στο insomia) πουλιούνται στα 150€ αρκετά huawei p9 lite. καινούργια-σφραγισμένα, από μεγάλες αλυσίδες, που τα έδιναν δώρο με την αγορά του Huawei Mate 10 Pro. Edited January 9, 2018 by Gx2 Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos76 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Χαζομάρες, σκουπίδι είναι σε σχέση με το LeEco Le Pro 3 Elite. Παίζει στα ίδια χρήματα και είναι αιώνες μπροστά.. Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Currently Owned : Xiaomi Mi Note 2(Scorpio) 4/64 | MiUI 9 || LeEco Le 2 x520(s2) 4/32 | eUI 26s || Xiaomi Redmi note 3 pro(Kenzo) 2/32 | Xiaomi EU | Radon Kernel 5.4 | Stereo Mod | MIUI 9 Ex-owned : Xiaomi Mi5(Gemini) 3/64 | Xiaomi EU | Stereo Mod | MIUI 9 BETA || LeEco Le Max 2(x2) x820 6/64 || LeEco Le Max 2(x2) x829 4/64 || Oneplus One(Bacon) 3/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Το global edition με "Priority Direct Mail" από Banggood βγαίνει περίπου 140€. Θα σου πρότεινα να το πάρεις από skroutz στα 155€. Δεν αξίζει για τέτοια διαφορά να μπλέξεις με Κίνα ειδικά τώρα που οι καθυστερήσεις είναι απρόβλεπτες. Απλά, από εκεί που θα το παραγγείλεις να σου επιβεβαιώσουν πριν την αποστολή ότι το κουτί έχει στο πλάι του, το μικρό κόκκινο αυτοκολητάκι που γράφει "global edition" Αν σε ενδιαφέρει, εναλλακτικά, ψάξε σε αγγελίες (ειδικά στο insomia) πουλιούνται στα 150€ αρκετά huawei p9 lite. καινούργια-σφραγισμένα, από μεγάλες αλυσίδες, που τα έδιναν δώρο με την αγορά του Huawei Mate 10 Pro. 120 βγαινει απο bg με priority το μαυρο 3/32 global(με την Β20). Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 120 βγαινει απο bg με priority το μαυρο 3/32 global(με την Β20). Eγώ μιλάω για το Xiaomi Redmi Note 4 που αναφέρεται στα λινκ των cfoudas , Nnoutas και nikkal. Το έχεις βρεί με κάποιο κουπόνι στα 120€ ? Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 (edited) Eγώ μιλάω για το Xiaomi Redmi Note 4 που αναφέρεται στα λινκ των cfoudas , Nnoutas και nikkal. Το έχεις βρεί με κάποιο κουπόνι στα 120€ ? https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-4-Global-Edition-5_5-inch-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-625-Octa-core-4G-Smartphone-p-1129991.html?rmmds=search&ID=532102&cur_warehouse=HK 135,28€+1,87€ το priority=137,15€ για την ακρίβεια το φθηνότερο (γκρι, με UK φορτιστή) Στο Geekbuying, πάντως, καθαρίζεις με 140,82€ από τη γερμανική του αποθήκη (=γρήγορη παράδοση με DHL και δίχως τελωνείο): https://www.geekbuying.com/item/International-Version-Xiaomi-Redmi-Note-4-3GB-32GB-Smartphone---Gold-379489.html Edited January 9, 2018 by nikkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfoudas Δημ. January 10, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 (edited) Στο banggood πάντως δεν βρίσκω global edition με λευκη προσοψη που θελει η κορη ... Θεωρείτε δηλαδή ότι είναι vfm ακομα και αν το πάρω από geekbuying στα 140? Edited January 10, 2018 by cfoudas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Από σκρουτζ θα το βρεις στην καλύτερη 160+ ευρώ οπότε η επιλογή από geekbuying μου φαίνεται καλύτερη δεδομένου ότι θα σου έρθει με κουριερ σε λίγες εργάσιμες και χωρίς τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Επειδή το κοιτάζω και εγώ για τη σύζυγο μου, έχε υπόψη σου ότι αν δεν σε απασχολεί η έλλειψη της B20 μπάντας, υπάρχει και η εναλλακτική είτε του Note 4 είτε του Note 4X, αμφότερα με official global rom (=με google apps). Και τα δύο παραπάνω υπάρχουν και στο Banggood και στο Geekbuying και μάλιστα σε περισσότερα χρώματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Επειδή το κοιτάζω και εγώ για τη σύζυγο μου, έχε υπόψη σου ότι αν δεν σε απασχολεί η έλλειψη της B20 μπάντας, υπάρχει και η εναλλακτική είτε του Note 4 είτε του Note 4X, αμφότερα με official global rom (=με google apps). Και τα δύο παραπάνω υπάρχουν και στο Banggood και στο Geekbuying και μάλιστα σε περισσότερα χρώματα.Το μεγάλο πρόβλημα τους δεν είναι η έλλειψη b20. Είναι ότι έχουν άλλον επεξεργαστή. Είναι δλδ τελείως άλλο κινητό σε εμπειρία χρήσης και κατανάλωση. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 (edited) Το μεγάλο πρόβλημα τους δεν είναι η έλλειψη b20. Είναι ότι έχουν άλλον επεξεργαστή. Είναι δλδ τελείως άλλο κινητό σε εμπειρία χρήσης και κατανάλωση. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είσαι σίγουρος; Διότι στο Banggood για παράδειγμα αναφέρουν ότι τα Note 4 Global Edition και Note 4Χ έχουν και τα δύο τον Snapdragon 625. https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-4-Global-Edition-5_5-inch-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-625-Octa-core-4G-Smartphone-p-1129991.html?rmmds=search&ID=531765&cur_warehouse=HK https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-4X-Fingerprint-5_5-inch-3GB-RAM-32GB-Snapdragon-625-Octa-core-4G-Smartphone-p-1124772.html?rmmds=search&cur_warehouse=HK Και να συμπληρώσω πως έχω την εντύπωση ότι το 4Χ έχει καλύτερη κάμερα (Sony IMX258 αντί της Samsung S5K3L8). Υ.Γ.: Έχεις δίκιο για το Note 4 με την Official Global Rom. Έχει πράγματι διαφορετικό επεξεργαστή (MTK6797). https://www.geekbuying.com/item/-Official-Global-ROM-Xiaomi-Redmi-Note-4-3GB-32GB-Smartphone---Silver-390536.html Edited January 10, 2018 by nikkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Είσαι σίγουρος; Διότι στο Banggood για παράδειγμα αναφέρουν ότι τα Note 4 Global Edition και Note 4Χ έχουν και τα δύο τον Snapdragon 625. https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-4-Global-Edition-5_5-inch-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-625-Octa-core-4G-Smartphone-p-1129991.html?rmmds=search&ID=531765&cur_warehouse=HK https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-4X-Fingerprint-5_5-inch-3GB-RAM-32GB-Snapdragon-625-Octa-core-4G-Smartphone-p-1124772.html?rmmds=search&cur_warehouse=HK Και να συμπληρώσω πως έχω την εντύπωση ότι το 4Χ έχει καλύτερη κάμερα (Sony IMX258 αντί της Samsung S5K3L8). Υ.Γ.: Έχεις δίκιο για το Note 4 με την Official Global Rom. Έχει πράγματι διαφορετικό επεξεργαστή (MTK6797). https://www.geekbuying.com/item/-Official-Global-ROM-Xiaomi-Redmi-Note-4-3GB-32GB-Smartphone---Silver-390536.htmlΑυτό σου λέω. Αυτά που ΔΕΝ έιναι global edition είναι χειρότερα τηλέφωνα γενικά αφού έχουν άλλο επεξεργαστή Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 (edited) Αυτό σου λέω. Αυτά που ΔΕΝ έιναι global edition είναι χειρότερα τηλέφωνα γενικά αφού έχουν άλλο επεξεργαστή Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό που λες ισχύει μόνο για το 4 και όχι για το 4X. Το 4X έχει μόνο μία έκδοση, φοράει τον 625 και έχει δυνατότητα για επίσημη global rom. Άρα η κόρη του φίλου μας μια χαρά θα κάνει τη δουλειά της και με το 4X με διεθνή rom. Edited January 10, 2018 by nikkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Α Αυτό δεν το ξέρω. Πάσο Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts