Jump to content

cfoudas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About cfoudas

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

cfoudas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Στο banggood πάντως δεν βρίσκω global edition με λευκη προσοψη που θελει η κορη ... Θεωρείτε δηλαδή ότι είναι vfm ακομα και αν το πάρω από geekbuying στα 140?
  2. Kαλημέρα, θα ήθελα την βοήθειά σας. Ψάχνω συσκευή για την κόρη μου. Την ενδιαφέρει πρωτίστως η κάμερα για φωτογραφίες και η χρήση του θα είναι κυρίως για social media, ομιλία και μηνύματα. Για την αγορά μπορώ να διαθέσω μέχρι 130 ευρώ, και θα προτιμούσα οθόνη 5,5".Δεν με πειράζει να γίνει η αγορά και από Κίνα αν έχει μεγάλη διαφορά τιμής αρκεί φυσικά να μπορέσω να γλιτώσω το τελωνείο. Είδα αυτό το Xiaomi Redmi 4X εδώ: https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-4X-Fingerprint-5_5-inch-3GB-RAM-16GB-Snapdragon-625-Octa-core-4G-Smartphone-p-1153887.html?rmmds=search&ID=232&cur_warehouse=HK Λέει σαν σημείωση ότι έχει Official Global ROM + OTA Upgrade. Μας καλύπτει ή πρέπει το κινητό να είναι Global edition. Τι γνώμη έχετε?
  3. Καλησπέρα βρήκα το Xiaomi Redmi Note 4 global version 3GB RAM 32GB ROM στα 158 ευρώ από geekbuying http://www.geekbuying.com/item/-Official-Global-ROM-Xiaomi-Redmi-Note-4-3GB-32GB-Smartphone---Silver-375755.html και μου φάνηκε καλή περίπτωση .Φοβάμαι όμως μην έχω κανένα πρόβλημα με το τελωνείο.Υπήρχαν προβλήματα τελευταία με τα κινεζομάγαζα ? Να ψάξω καλύτερα Ελλάδα?
  4. Καλημέρα , κι εγώ πηγα σήμερα στην cosmote να κάνω διακοπή στο καρτοσυμβόλαιό μου και μετατροπή σε κάρτα και μου είπαν ότι θα με χρεώσουν 10 ευρώ για την διακοπή...ενώ το συμβόλαιο μου έχει λήξει 2 χρόνια τώρα.... και επιπλέον θα μείνω και χωρίς τηλέφωνο για 2 ημέρες !!!!! Τι εκμετάλλευση είναι αυτή ? Τιμωρούν δηλαδή τον πελάτη τους.Ξέρετε που θα μπορούσα να απευθυνθώ να πιέσω τουλάχιστον να μείνω χωρίς τηλέφωνο?
  5. Γεια σας παιδιά θα ήθελα λίγη βοήθεια για επιλογή κινητού. Σκέφτομαι το cubot S Note 3G που είναι αρκετά οικονομικό ή κάποιο αλλο σε αυτά τα χρήματα (έως 70 ευρώ). Ουσιαστικά η μπαταρία με ενδιαφέρει και να έχει σχετικά αξιοπρεπή κάμερα. Δεκτή οποιαδήποτε βοήθεια !!!
  6. To Gearbest εμένα μου βγάζει τιμή 106$ και όχι 96 $.Υπάρχει κανένα κουπόνι που δεν είδα?
  7. Να εμπιστευτώ τελικά gearbest που είναι φθηνότερο ? Είχα ακούσει ότι κάποιοι είχαν αντιμετωπίσει προβλήματα.
  8. Γεια σας παιδιά θα ήθελα λίγη βοήθεια για επιλογή κινητού. Σκέφτομαι το cubot s168 που είναι αρκετά οικονομικό ή να ανέβω λίγο σε κάποιο άλλο cubot μέχρι 100 ευρώ, όπως το s200? Επίσης να αγοράσω από bangood.com ή από vickmall για πιο γρήγορα και αξιόπιστα ?
×
×
  • Create New...