jimsakpt3 Δημοσιεύτηκε January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 8, 2018 τι έχετε να πείτε για αυτά τα δύο? προτεραιότητα δίνω στην ταχύτητα και στην κάμερα... ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 τι έχετε να πείτε για αυτά τα δύο? προτεραιότητα δίνω στην ταχύτητα και στην κάμερα... ευχαριστώ εκ των προτέρων...Έχω την αίσθηση ότι το mate 10 lite είναι καλύτερο γενικώς... σίγουρα είναι στην κάμερα...Απο κει και πέρα βέβαια είναι και η διαφορά τιμής... Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 θα πήγαινα σε mate10 lite λόγω νέας αναλογίας οθόνης. θεωρώ στα ίδια είναι τα 2 κινητά πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 θα πήγαινα σε mate10 lite λόγω νέας αναλογίας οθόνης. θεωρώ στα ίδια είναι τα 2 κινητά πάντως.Καλά η νέα αναλογία δεν λέει κάτι... θεωρώ ότι είναι θέμα γούστου... το mate 10 lite λέει ότι είναι 5.9 αλλά στην ουσία είναι σαν 5.5... Στάλθηκε από το K920 (CN) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. January 11, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Η διαφορά στην τιμή είναι στα 50€ πλέον... Το είδα απο κοντα το mi a1 και δεν μ άρεσε... Ειδα βέβαια το mi note 3 και μου άρεσε... Τι εχετε να πειτε γι'αυτό σε σχεση με το mate 10 lite? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Η διαφορά στην τιμή είναι στα 50€ πλέον... Το είδα απο κοντα το mi a1 και δεν μ άρεσε... Ειδα βέβαια το mi note 3 και μου άρεσε... Τι εχετε να πειτε γι'αυτό σε σχεση με το mate 10 lite?Εγώ θα πήγαινα σε mi note 3 κατευθείαν Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Μόνο σε 800αρα υστερεί το mi note 3. Σε όλα τα άλλα ανώτερο. Δες και το mi note 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. January 12, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Μόνο σε 800αρα υστερεί το mi note 3. Σε όλα τα άλλα ανώτερο. Δες και το mi note 2. Βοηθησε με λιγο με την 800αρα μπαντα... Σε ποιες περιπτώσεις την χρειάζομαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christar Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Βοηθησε με λιγο με την 800αρα μπαντα... Σε ποιες περιπτώσεις την χρειάζομαι? Εδω: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. January 13, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Εδω: χαχαχαχα... thanks... τελικά τη χρειάζομαι την 800αρα μπαντα... οπότε άκυρο και το mi note 3... το μοναδικό πουμου μένει απο την xiaomi είναι το mi mix 2... αλλά ξεφεύγει αρκετά στα χρήματα... αξίζει λέτε τα λεφτά του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 χαχαχαχα... thanks... τελικά τη χρειάζομαι την 800αρα μπαντα... οπότε άκυρο και το mi note 3... το μοναδικό πουμου μένει απο την xiaomi είναι το mi mix 2... αλλά ξεφεύγει αρκετά στα χρήματα... αξίζει λέτε τα λεφτά του? Προσωπικά, πιστεύω πως ναι αλλά μόνο για αγορά από Κίνα γιατί στα 545€ που έχει στο σκρουτζ καλύτερα πάρε το oneplus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. January 14, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και το νοκια 8... ειδικά τώρα που έπεσε στα 400€... με προβληματίζει λίγο το οτι η νοκια ήταν στα χαμένα τα τελευταία χρόνια αλλα΄νομίζω οτι αξίζει τα 400€... και σίγουρα είναι ανώτερο από το mate 10 lite... τι λέτε??? Προσωπικά, πιστεύω πως ναι αλλά μόνο για αγορά από Κίνα γιατί στα 545€ που έχει στο σκρουτζ καλύτερα πάρε το oneplus. δεν θέλω να "μπλέξω" με αγορά απο κίνα... έχω τη δυνατότητα να το πάρω χωρίς φπα οπότε θα μου βγει στα 450 περίπου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και το νοκια 8... ειδικά τώρα που έπεσε στα 400€... με προβληματίζει λίγο το οτι η νοκια ήταν στα χαμένα τα τελευταία χρόνια αλλα΄νομίζω οτι αξίζει τα 400€... και σίγουρα είναι ανώτερο από το mate 10 lite... τι λέτε??? δεν θέλω να "μπλέξω" με αγορά απο κίνα... έχω τη δυνατότητα να το πάρω χωρίς φπα οπότε θα μου βγει στα 450 περίπου... Αν σου βγαίνει 450 από Ελλάδα τότε, άποψη μου, όρμα. Πιστεύω, είναι πολύ καλύτερο από το Nokia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. January 15, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 τελικά το ψήνω πολύ για το nokia 8... στα 330 που μπορώ να το πάρω χωρίς φπα νομίζω οτι δεν υπάρχει ανταγωνισμός για αγορά απο ελλάδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Καλά και στις άλλες συσκευές γλυτώνεις το ΦΠΑ. Δεν είναι ακριβώς προτέρημα του nokia 8. Έχε υπόψιν ότι για τη κάμερα δεν γράφονται και τα καλύτερα. Οπότε αν δε ενδιαφέρει ή κάμερα ίσως να κοιταζες κάτι άλλο. Κατά τα άλλα εξαιρετικό κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. January 15, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Καλά και στις άλλες συσκευές γλυτώνεις το ΦΠΑ. Δεν είναι ακριβώς προτέρημα του nokia 8. Έχε υπόψιν ότι για τη κάμερα δεν γράφονται και τα καλύτερα. Οπότε αν δε ενδιαφέρει ή κάμερα ίσως να κοιταζες κάτι άλλο. Κατά τα άλλα εξαιρετικό κινητό. ναι εντάξει απλά λέω πόσο βγαίνει χωρίς φπα... με το auto focus διάβασα οτι έχει κάποια προβληματάκια... με ενδιαφέρει γενικά η κάμερα.... τι άλλο θα μου πρότεινες στα 400 περίπου € απο Ελλάδα όμως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Συμπλήρωσε καλύτερα αυτή τη φόρμα ώστε να σου βρούμε το κατάλληλο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621 Σε χρήματα βάλε την κανονική με ΦΠΑ για να μην μπερδευόμαστε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. January 16, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Συμπλήρωσε καλύτερα αυτή τη φόρμα ώστε να σου βρούμε το κατάλληλο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621 Σε χρήματα βάλε την κανονική με ΦΠΑ για να μην μπερδευόμαστε :lol: χαχαχα... 400 με ΦΠΑ λοιπόν... 1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. 2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. 3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; 4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) 5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? 6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; 7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. 8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. 9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. λοιπον... 1) εως 400€ τιμή (με φπα :p ) απο ελληνικό μαγαζί. 2) απο 5,2 - 6 3) από Ελλάδα... 4) ναι 5) όχι σε όλα 6) ναι χρειάζομαι ελληνικό μενού αλλά δεν μπορώ να ασχοληθώ να κάνω φλασαρισμα. 7) μου αρκεί lcd και mono 8) ταχύτητα, κάμερα, αυτονομία, βαρυ gaming 9) Huawei P8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 (edited) Επειδή από το αρχικό δίλημμα καταλαβαίνω ότι προτιμάς τις μεγαλύτερες οθόνες, θα πρότεινα το lg g6 (υπόψιν ενώ η πίσω κάμερα είναι καλή, η μπροστά είναι πολύ μέτρια). Αν πάλι δεν σε νοιάζει το μέγεθος της οθόνης, ακόμα πιο σβέλτο είναι το p10 αλλά με κατώτερη πίσω κάμερα (παραμένει καλή) αλλα πολύ καλύτερη μπροστινή. Στα συν το bokeh και τις μονόχρωμες που προσφέρει ο δεύτερος αισθητήρας. Edited January 16, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. January 17, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Επειδή από το αρχικό δίλημμα καταλαβαίνω ότι προτιμάς τις μεγαλύτερες οθόνες, θα πρότεινα το lg g6 (υπόψιν ενώ η πίσω κάμερα είναι καλή, η μπροστά είναι πολύ μέτρια). Αν πάλι δεν σε νοιάζει το μέγεθος της οθόνης, ακόμα πιο σβέλτο είναι το p10 αλλά με κατώτερη πίσω κάμερα (παραμένει καλή) αλλα πολύ καλύτερη μπροστινή. Στα συν το bokeh και τις μονόχρωμες που προσφέρει ο δεύτερος αισθητήρας. το lg g6 με 4/64 το βρίσκω πάνω από 500€ και στο p10 μου φαίνεται πλέον μικρή η οθόνη (καλά το κατάλαβες οτι προτιμάω τις μεγαλύτερες) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 (edited) το lg g6 με 4/64 το βρίσκω πάνω από 500€ και στο p10 μου φαίνεται πλέον μικρή η οθόνη (καλά το κατάλαβες οτι προτιμάω τις μεγαλύτερες) ;) Που το βρήκες πάνω από 500; Εγώ 390 το βλέπω https://www.skroutz.gr/s/11140103/LG-G6-32GB.html Edit: Τωρα είδα ότι λες 4/64. Το θες 64αρη; Αν θες παίρνει sd. Edited January 17, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny777 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Εγω θα ελεγα mate 10 lite.γοα τα λεφτα του το θεωρω απ τα πιο vfm και ειναι και κουκλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. January 19, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Τελικα παρήγγειλα το Νοκια 8! Σας ευχαριστώ ολους για την βοήθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Καλορίζικο :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts