Petros the Great Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Εγκρίνω και στο πρώτο σε αντιγράφω :D Τα εγκρίνεις και τα τρία; Άντε σε περιμένουμε και στην ομάδα των fan του TIM MY TONES :p πάρε με τηλ αύριο 7:00 με 13:00 να φτιαχτείς :p ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ??? :p :p :p Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Τα εγκρίνεις και τα τρία; Άντε σε περιμένουμε και στην ομάδα των fan του TIM MY TONES :p πάρε με τηλ αύριο 7:00 με 13:00 να φτιαχτείς :p ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ??? :p :p :p Φυσικά και τα 3 ;) Δεν αλλάζω εγώ ήχο κλήσης! --Ποιο από όλα που είπαμε; :p Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Φυσικά και τα 3 ;) Δεν αλλάζω εγώ ήχο κλήσης! --Ποιο από όλα που είπαμε; :p Θα περιμένω τηλέφωνο αύριο από τις 7 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι... Αν βέβαια έχεις ξυπνήσει μέχρι εκείνη την ώρα :p Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 veryape από Nirvana :) Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 la tortura-shakira σαν κύριο ήχο Τέλεια-Στο μωρό Λόλα-στην κολητή :p call me (βίσση) - σε ένα φίλο που του αρέσει η βανδή (έτσι για σπάσιμο που με πρήζει κι εμένα!!) άκουσε αγόρι μου-σε άλλο φίλο fan της καιτούλας! :p :p :p :p Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 Duran Duran –What’s gonna Happened tomorrow (γενικός ήχος κλήσης) Anastacia - Left outside alone (σε 1 πολύ φίλη μου) Red Hot Chili Papers – Can’t stop (στο κολλητό μου) Ρακιτζής – Δικός σου για πάντα ( στη κολλητή μου) Raining Pleasure – Fake (στο σπίτι) Nickelback - This is who you remind me (στο μπαμπά) Opus - Life is life (στη μαμά) Benny Bardones - If I could fly (σε 1 από τα πρόσωπα) Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 ego exo to solo tou ''The final Countdown'' gia ixo klisis kai gia minimata tin arxi tou ''Paranoid'' Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.0; Symbian OS; SonyEricsson P900; 305) Opera 6.30 [en]) Τώρα και τρείς ημέρες έχω το κομάτι απο την διαφήμιση της Heineken!:cool: Πολύ καλό! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bloodsuker Δημ. August 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2005 Εγώ AC/DC - Highway to Hell :) ΥΓ : Αυτός είναι ο ύμνος μου και δεν αλλάζει :) Παράθεση Ξέρει κανείς πώς βάζω υπογραφή; :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. August 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2005 Metallica / Master Of Puppets :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deleeros Δημ. August 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2005 Τώρα έχω το Pimp My Ride. Από τη γνωστή σειρά του MTV :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. August 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2005 εχω φτίαξει Mp3 Με τον Τασσιος - ουτε στον εχθρο μου τέτοια τύχη..στο σημειο στην αρχή που παίζει το κλαρινο! ήδη παίζει σε 11 κινήτα στην πάτρα και εξαπλώνεται :p :p Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. August 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2005 ήδη παίζει σε 11 κινήτα στην πάτρα και εξαπλώνεται :p :p Ωχ, καλό είναι αυτό τώρα?? :p :p :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis69 Δημ. August 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2005 exo pote ena batsiko k pote ena gifto pou leei trapezia karekles ktl alaloga to pou eimai Παράθεση greenglish???? pote ksana!!! iPHONE????? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. August 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2005 Estranged - Guns n' Roses... Το σημείο που μπαίνει το πρώτο (από τα πολλά) σολάρισμα του Slash :w00t: Οπότε μάλλον η ψήφος πάει στα παλιά κι αγαπημένα... :O Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anaptiras Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 Anastacia - Left outside alone (σε 1 πολύ φίλη μου) Polu wraio... Well Done :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgial Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 Το καλοκαιρινές διακοπές,του Καρβέλα,λόγο καλοκαιριού,αλλιός ότι άλλο ring tone μου κάνει με την ψυχολογία μου. :music: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 dr. dree,πολυ κομματαρα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp9002004 Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Exo to One night in Bangkok (club mix) se MP3 format.Sto P900 kai sto V3 Black.mallon tha to exo kai sto 6680 pou tha to paro me tin epidotisi! ;) Παράθεση michael Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Tώρα έχω τo "Λεπτομέρειες" του Πλούταρχου, από την αρχή του κομματιού. Έχει ωραία εισαγωγή για ήχο κλήσης, δοκιμάστε το! Επίσης πολύ καλά για ήχους κλήσης είναι: - Moka - Leili (super!!) - Killer song (κλασσικά...) - Aiwa - οτιδήποτε από benassi Παράθεση :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Tώρα έχω τo "Λεπτομέρειες" του Πλούταρχου, από την αρχή του κομματιού. Έχει ωραία εισαγωγή για ήχο κλήσης, δοκιμάστε το! Aληθεια που το βρηκες? Παράθεση 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω το λεπτομέρεις του Πλούταρχου και αυτό αυτό του Τάσιου που λέει θα με πσάχνεις μέχρι και την Κίνα :up: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Aληθεια που το βρηκες? Από το τελευταίο cd του Πλούταρχου ("όλα σε σένα τα βρήκα" νομίζω λέγεται...). Το έχω σαν ήχο κλήσης σε mp3 κανονικό και όχι πολυφωνικό και τέτοια. (το κινητό μου υποστηρίζει mp3 ως ήχους κλήσης). Παράθεση :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Εγώ χρησιμοποιώ τους γορίλες της ραπ. Κάτι παρόμοιο με τον βάτραχο. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Αυτόν τον καιρό το final countdown, και που και που το children of bodom - lake bodom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts